Zeničani

Kulturno-politička scena, dešavanja u centralnim gradovima BiH: Zenici, Travniku, Visokom, Jajcu, Bugojnu, Tešnju, Doboju...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
N.N.

#8751 Re: Zeničani

Post by N.N. »

Ovaj Heleg ce biti ispred SDA ? Barem sam ja tako nacuo :D
jubix

#8752 Re: Zeničani

Post by jubix »

N.N. wrote:Ovaj Heleg ce biti ispred SDA ? Barem sam ja tako nacuo :D
Iz VIK-a?
kamen spoticanja

#8753 Re: Zeničani

Post by kamen spoticanja »

jubix wrote:
Iz VIK-a?
Ma jok...husin trenutni zamjenik
u viku je kahriman
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#8754 Re: Zeničani

Post by Jimmy McNulty »

Koje bombastično ime ide ispred crvenih?
jubix

#8755 Re: Zeničani

Post by jubix »

kamen spoticanja wrote:
jubix wrote:
Iz VIK-a?
Ma jok...husin trenutni zamjenik
u viku je kahriman
Moja greška, pardon. Huso će predložiti sigurno nekoga ko je bio uz njega sve godine i ko će nastaviti priču o termoelektrani.
kamen spoticanja

#8756 Re: Zeničani

Jimmy McNulty wrote:Koje bombastično ime ide ispred crvenih?
T.F.
veliki_ah

#8757 Re: Zeničani

Post by veliki_ah »

tarik filipovic? :D
kamen spoticanja

#8758 Re: Zeničani

veliki_ah wrote:tarik filipovic? :D
Egzakli :mrgreen:
navodno :skoljka:
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#8759 Re: Zeničani

Post by Jimmy McNulty »

Msm da nema ništa od toga, ima čovjek sve u Hrvatskoj, nije budala da se barkće sa ovim polusvijetom ovdje.
kurty

#8760 Re: Zeničani

Post by kurty »

nadžak wrote:@kurty

Hebo vas patak izvođački, juče sam imao situaciju, koja se hvala Bogu završila komično a započela je drugačije. Juče ujutro u 07:45 parkirao dole na parking kod hotela Internacional ( sišao sa bulevara lijevo i pravo tamo na onaj parking ispred sjeverne tribine stadiona).

Poslije podne, nakon posla, krenem kući kad ne možeš ni lijevo ni desno! Desno prema lameli bilo zatvoreno odmah na raskrnici a lijevo zatvoreno prije skretanja u ulicu Fra Grge Martića ( pored Čarlija).

I ništa...vratim se odale sam krenuo da pitam one radnike na parkingu pored stadiona i skontamo da se može trotoarom prema kružnom do Lamele.

Ponisko auto pa sam pipao preko onih ivičnjaka i sišao gore na novo odvajanje za hitnu pomoć. Kontam kurty nemoj da te tražim po gradu. Stid me bilo onog naroda što se zatekao na trotoaru. Ko bi im objasnio da nisam lokalni kabadahija i siledžija. :-) Ide lola sa crnim audijem po trotoaru, baš ga briga, oslobodio Zenicu. :-) .

:lol:
Ako ce ti biti lakse... prekjuce, juce i danas nismo na trasi.. danas samo na fontani nekog poslica imamo...
channel10

#8761 Re: Zeničani

Post by channel10 »

Nazire li se kraj ovim radovima u gradu ili se ceka sljedeci rodjendan :D ?
Freamon Lester

#8762 Re: Zeničani

Post by Freamon Lester »

channel10 wrote:Nazire li se kraj ovim radovima u gradu ili se ceka sljedeci rodjendan :D ?
Polako. Dok grijanje zakopa ovu rupu sto kopa na frisko asfaltiranoj cesti... :lol:

Edit: Boze sacuvaj! :lol:
channel10

#8763 Re: Zeničani

Post by channel10 »

Freamon Lester wrote:
channel10 wrote:Nazire li se kraj ovim radovima u gradu ili se ceka sljedeci rodjendan :D ?
Polako. Dok grijanje zakopa ovu rupu sto kopa na frisko asfaltiranoj cesti... :lol:

Nemoj zahebavati :shock: ? Gdje su to raskopali novi asfalt?
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#8764 Re: Zeničani

Post by Jimmy McNulty »

Mene samo čudi to što vas čudi :D

Dok su pravili cestu prema Tetovu jedno 10 puta su asfaltirali pa je otkopavali da nešto preprave. Pa onda opet asfaltiraju i skontaju da sad treba neku drugu stvar prepravit pa opet otkopaju. I jedno 10 puta tako. Šta su tek puta telefonske i žice od Telemacha pokidali. :lol:
Freamon Lester

#8765 Re: Zeničani

Post by Freamon Lester »

channel10 wrote:
Freamon Lester wrote:

Nemoj zahebavati :shock: ? Gdje su to raskopali novi asfalt?
Kod ove precice za hitnu pomoc kod lamele. Sreca u nesreci je koliko vidim po slikama samo prvi sloj asfalta sjeban...

Image

12 arbajtera jednu cjev postavlja... :lol:
Last edited by Freamon Lester on 23/03/2016 17:31, edited 2 times in total.
channel10

#8767 Re: Zeničani

Post by channel10 »

Pa zar nisu ovu precicu mogli napraviti na nekih 50 metara nize i sve bi bilo ok? Sad ce budale unistiti ona dva travnjaka kod lamele, umjesto da su degeni napravili spust na onim stepenicama kod zenicastana i onda pravo pored Kemine kafane i odmah desno preko parkinga na cestu. Morali bi samo napraviti koji metar asfalta na izlazu na bulevar i ono malo preko stepenica. Trava bi ostala nedirnuta.

Osim ako nemaju neke skrivene namjere i ciljeve kod unistavanja ona dva parkica koja su tu ko zna koliko godina do dolaska ove seljadije na vlast.
kamen spoticanja

#8768 Re: Zeničani

Freamon Lester wrote:

Strasno :? :lol:
izgleda da heleg nece biti nacelnik :D
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#8769 Re: Zeničani

Post by _BataZiv_0809 »

Nesto imam osjecaj da ce tu precicu svi vise koristiti od hitne pomoci :roll:

Ima li ikakvo rjesenje da se onemoguci kretanje svima osim vozilima hitne pomoci?

P.S. Zamislite da nam Duvnjak bude nacelik :D
jubix

#8770 Re: Zeničani

Post by jubix »

_BataZiv_0809 wrote:Nesto imam osjecaj da ce tu precicu svi vise koristiti od hitne pomoci :roll:

Ima li ikakvo rjesenje da se onemoguci kretanje svima osim vozilima hitne pomoci?

Evo rješenje za taj prolaz, http://www.kling.rs/proizvodi.php?r=1363 .

A nije isključeno za Duvnjaka, možda mu je malo skupština i par komisija u kojima je član. Gradonačelnik sa SSS. :-)
Norm

#8771 Re: Zeničani

Post by Norm »

_BataZiv_0809 wrote:Nesto imam osjecaj da ce tu precicu svi vise koristiti od hitne pomoci :roll:

Ima....nije ni komplikovano...bas me zanima da li ce se nasi strucnjaci sjetiti...
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#8772 Re: Zeničani

Post by _BataZiv_0809 »

jubix wrote:
Evo rješenje za taj prolaz, http://www.kling.rs/proizvodi.php?r=1363 .

A nije isključeno za Duvnjaka, možda mu je malo skupština i par komisija u kojima je član. Gradonačelnik sa SSS. :-)
Eh pa ovi stubici su odlicno rjesenje.

A sto se tice gradonacelnika, kako vec rekoh, uvjeren sam da su izbori samo formalnost. Koga SDA izabere taj ce biti nacelnik. Jedinu i to relativno malu sansu dajem kandidatu SDP-DF ujedinjeno i to da bude neko bas bas jako ime.
jubix

#8773 Re: Zeničani

Post by jubix »

_BataZiv_0809 wrote: Eh pa ovi stubici su odlicno rjesenje.

A sto se tice gradonacelnika, kako vec rekoh, uvjeren sam da su izbori samo formalnost. Koga SDA izabere taj ce biti nacelnik. Jedinu i to relativno malu sansu dajem kandidatu SDP-DF ujedinjeno i to da bude neko bas bas jako ime.
Stubići su svuda u svijetu, najbolje rješenje, jedan računar i dežurni koji spušta i podiže u slučaju potrebe a kazne za parkiranje ispred pisati najveće moguće pa dok se ne naviknu.

A za načelnika, ko god bio, nema šanse protiv SDA, Mirso Mešić je izgubio od Huse pretprošle izbore isto k'o i drug mu Munib na prošlim.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#8774 Re: Zeničani

Post by _BataZiv_0809 »

jubix wrote: Stubići su svuda u svijetu, najbolje rješenje, jedan računar i dežurni koji spušta i podiže u slučaju potrebe a kazne za parkiranje ispred pisati najveće moguće pa dok se ne naviknu.

A za načelnika, ko god bio, nema šanse protiv SDA, Mirso Mešić je izgubio od Huse pretprošle izbore isto k'o i drug mu Munib na prošlim.
Mislio sam na neko puno jace i zvucnije ime, ne nuzno iz svijeta politike. Pomenuta dvojica su klasicni stranacki igraci, uhljebi i birokrate.

Heleg se najvise eksponira vezano za GGM, a to im je vjerovatno najveci adut.

Nece bas biti lako Husu naslijediti, jer za njega su glasali i mnogi koji nisu nuzno za SDA.
kamen spoticanja

#8775 Re: Zeničani

_BataZiv_0809 wrote:
jubix wrote: Stubići su svuda u svijetu, najbolje rješenje, jedan računar i dežurni koji spušta i podiže u slučaju potrebe a kazne za parkiranje ispred pisati najveće moguće pa dok se ne naviknu.

Mislio sam na neko puno jace i zvucnije ime, ne nuzno iz svijeta politike. Pomenuta dvojica su klasicni stranacki igraci, uhljebi i birokrate.

Heleg se najvise eksponira vezano za GGM, a to im je vjerovatno najveci adut.

Nece bas biti lako Husu naslijediti, jer za njega su glasali i mnogi koji nisu nuzno za SDA.
Ma huso je derao straznjice
a i realno je za sve nabrojane kissinger i erdogan zajedno
Post Reply