bumerangss wrote:U Boljakovom sad nestalo vode!a ljudi još nisu završili s klanjem kurbana... avlije krvave, sudje masno... pa ljudi dokle više ovo da trpimo, dokleeeee?!
Ko im je kriv sto kolju nevine zivotinje
bumerangss wrote:U Boljakovom sad nestalo vode!a ljudi još nisu završili s klanjem kurbana... avlije krvave, sudje masno... pa ljudi dokle više ovo da trpimo, dokleeeee?!
ajvaz dedo vol.2 ??JThomas wrote:vladajuća verzija je da samo dova može promijeniti sudbinu. oni sa tim ništa nemaju. osim plata, naknada, službenih vozila i "kafe".
A ti ne jedeš meso?! Ne jedeš sigurno ni jaja jer iz svakog jajeta se trebalo izleci nevino pilo?!nema me tamo wrote:bumerangss wrote:U Boljakovom sad nestalo vode!a ljudi još nisu završili s klanjem kurbana... avlije krvave, sudje masno... pa ljudi dokle više ovo da trpimo, dokleeeee?!
Ko im je kriv sto kolju nevine zivotinje
otprilike.zavezata-vreca wrote:Hadzija obecao vodu, vode ima jos manje.
Hadzija na hadzu ima vode.
Hadzija kad se vrati imace vecu podrsku za bar 30% zarad hadziluka.
Win win situaciJa - narod zadovoljan jer mu je vodja hadzija veliki mumin ... Hadzija zadovoljan jer ce u novi mandat suvereno
Ista stvar "nesudjeni drzavljanin"drugi profil wrote:Idealno. Pola populacije ima pasose druge drzave, a ona gluplja polovina nema vise izbora nit je ko hoce primit.
Sad sjede i lizu plodove svog patriotizma...
Medju njima i ja. Nesuđeni drzavljanin USA.
Ali baš, ja ne znam šta čovijek mora imati u glavi da to uradi... Pa to ni najprimitivnija plamena iz Afrike ne bi uradila...branimir stulic wrote:evo sad mozda u vodi iz cesme iscuri burag, kapura, rog, crijevo....Bravo pametni odlagaci zivotinjskog otpada u vodozastitnoj zoni Bacevo... Svaka cast i vama i nacelniku.
branimir stulic wrote:pa vidis ovog sa civarama... prototip papka - glasaca.
Logovan wrote:Evo kiše, evo redukcija.