Logosoft
Moderator: Benq
- Praetorious
#8751 Re: Logosoft ALL ABOUT
"... ruzmarin, snjegovi i šaš." Sve nam je i onako šaš-avo 
- MTV
#8752 Re: Logosoft ALL ABOUT
Iste su mi alternative, nemogu telemach, od njih sam pobjego prvo 2008 HS tad normalne kanale izbacivo iz analogne ponude (MTV Adria, Hallmark danasnji Universal, TV 1000 a Fox life i Crime u pokusaju digitale nit imao resiver nit dvb-c televizor) a BHT fiksni telefon racun bio 60 KM.kreker wrote:Svako uzima kako mu odgovara najbolje. meni I sad Lol odgovara I da uzmem LoGo trio brži net dobijem , HS I BHTel imam mogučnost al njih nebi nikad.
I osnovni paket Logosofta je najjaci od alternativa al jebga navikao na pojedine kanale: Face TV HD, pink classic, Viasat HD ma zapravi svi kanali u HD paketu sem arena.
- MTV
#8753 Re: Logosoft ALL ABOUT
Kompa nisam bas te srece. B92, Prva, CMC, Balkanika eto da mi je je vidjet obavjestenje da su za nove korisnike al ih i onako nece biti.semirsar wrote:Zamisli scenario, i tvoje srece kad sad puste sve one kanale o kojima si pis'o da bi Hi voljeo imat', ha?!!MTV wrote:Za te pare na telemachu dobijem sve zivo kanale koje lol nema, D3 GO, brzi internet... al jbg nema mogucnosti za telemach. Al dok mogu neometano gledati kanale na lolu sam![]()
Ooooops. sorry, zaboravih... stari korisnici koji nijesu potpisali novije ugovore nece dobiti te kanale![]()
"Sve ce to, o mila moja prekriti..."
-
kreker
#8754 Re: Logosoft ALL ABOUT
Džaba ja ne bi uzeo telemach nikad, ne mogu ih nikakoMTV wrote:Iste su mi alternative, nemogu telemach, od njih sam pobjego prvo 2008 HS tad normalne kanale izbacivo iz analogne ponude (MTV Adria, Hallmark danasnji Universal, TV 1000 a Fox life i Crime u pokusaju digitale nit imao resiver nit dvb-c televizor) a BHT fiksni telefon racun bio 60 KM.kreker wrote:Svako uzima kako mu odgovara najbolje. meni I sad Lol odgovara I da uzmem LoGo trio brži net dobijem , HS I BHTel imam mogučnost al njih nebi nikad.
I osnovni paket Logosofta je najjaci od alternativa al jebga navikao na pojedine kanale: Face TV HD, pink classic, Viasat HD ma zapravi svi kanali u HD paketu sem arena.
- mokra_carapa
#8755 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ja nemam problema sa lol nit mi je ko dolazio. Meni je bitan internet a tv onako
Potpisao sam 12 mjeseci i zasad je ok
Potpisao sam 12 mjeseci i zasad je ok
-
Naslovnica
#8756 Re: Logosoft ALL ABOUT
Narode,
Kakav je ping na ovim novim paketima, prvenstveno me interesuje ovaj LoGo Quadro+?
Da li je išta poboljšano za gejmere, ili je još uvijek penzionerski?
Kakav je ping na ovim novim paketima, prvenstveno me interesuje ovaj LoGo Quadro+?
Da li je išta poboljšano za gejmere, ili je još uvijek penzionerski?
-
TwistedX
#8757 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ozbiljno se premisljam da predjem na Telemach. Ovo sto rade da samo na LoGo paketima popunjavaju kanale, a rekli su kad sam pitao u direkciji da cemo mi sa starim paketima imati sve do krajnjeg roka za prebacivanje je pravo nisko...
-
kreker
#8758 Re: Logosoft ALL ABOUT
Imaćeš ono što si imao do 15.12.2014, a ne I da će biti novih kanala za nas na starim paketima.TwistedX wrote:Ozbiljno se premisljam da predjem na Telemach. Ovo sto rade da samo na LoGo paketima popunjavaju kanale, a rekli su kad sam pitao u direkciji da cemo mi sa starim paketima imati sve do krajnjeg roka za prebacivanje je pravo nisko...
- mokra_carapa
#8759 Re: Logosoft ALL ABOUT
Napokon sam dobio racun! Samo me nervira sto na racunu pise da se zahvaljuju na redovnom placanju a uz racun poslali obavjestenje da ce oni koji ne plate racun biti iskljuceni... 
-
Nokian808
#8760 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ja na Č.Villi samo čekam da Telemach formalno preuzme HS i ujednači ponudu (kako sam čuo polovinom godine) i ćao...
Iako sam dugogodišnji korisnik LoL i imao dobru saradnju sa istim ovo hinjsko tjeranje da se predje na nove pakete koji su mi neprihvatljivi zbog nelogičnog paketiranja kanala i ugovornog vezivanja me pravo nervira.
Nažalost jedino mi telemach nudi bolju alternativu ali još uvijek nije dostupan
Iako sam dugogodišnji korisnik LoL i imao dobru saradnju sa istim ovo hinjsko tjeranje da se predje na nove pakete koji su mi neprihvatljivi zbog nelogičnog paketiranja kanala i ugovornog vezivanja me pravo nervira.
-
Nokian808
#8761 Re: Logosoft ALL ABOUT
Tab Local Network > idi na DMS > stavi ON i definisi direktorijerizibizi wrote:...trenutno handri je upravo ZTE, dobio sam pass za router, trazio-dobio, medjutim sta god da ubodem u onaj USB port sa strane u onom dashbordu na pocetnoj stranici interfejsa uredjaj je prepoznat i stoji na listi ali niti sta mogu kliknuti niti je dodjeljena IP adresa niti gdje ima postavki za USB, sharing, DLNA niti bilo sta slicno. NAS je NAS, ali i kosta, treba mi minimum 200 i kusur maraka za neku entry varijantu plus disk/diskovi, a za prvu ruku ovo mi je najbolje rjesenje samo jos da radi.
-
kreker
#8762 Re: Logosoft ALL ABOUT
Po meni opet imaju najbolju ponudu, bar što se mene tiće
- Ljakan
#8763 Re: Logosoft ALL ABOUT
meni se sviđa telemah samo zato sto mozes na vise tv-a,tableta laptopa itd gledat kanale a ne trebaju ti ko ovde resiveri.ogranicen si jednim ako hoces vise plati.Nokian808 wrote:Ja na Č.Villi samo čekam da Telemach formalno preuzme HS i ujednači ponudu (kako sam čuo polovinom godine) i ćao...
-
rizibizi
#8764 Re: Logosoft ALL ABOUT
U medjuvremenu sam skontao samo sam ja mapirao kompletan externi disk, ali cini mi se da cu morati sortirati fajlove na disku jer je sve otislo u onaj neki other direktoriji, sad za sad nemam zivaca za to. Hvala na pomoci u svakom slucaju.Nokian808 wrote:Tab Local Network > idi na DMS > stavi ON i definisi direktorijerizibizi wrote:...trenutno handri je upravo ZTE, dobio sam pass za router, trazio-dobio, medjutim sta god da ubodem u onaj USB port sa strane u onom dashbordu na pocetnoj stranici interfejsa uredjaj je prepoznat i stoji na listi ali niti sta mogu kliknuti niti je dodjeljena IP adresa niti gdje ima postavki za USB, sharing, DLNA niti bilo sta slicno. NAS je NAS, ali i kosta, treba mi minimum 200 i kusur maraka za neku entry varijantu plus disk/diskovi, a za prvu ruku ovo mi je najbolje rjesenje samo jos da radi.
- edin.h
#8765 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ima li ikakav nacin,molba ili zahtjev da se uputi Logosoft-u kako bi razmotrili da nam vrate kanal Balkanika?
Nikad mi nece biti jasno sto ga ukidose...A stalno sam ga prije gledao.
- MTV
#8766 Re: Logosoft ALL ABOUT
Isto tako nemogu preboljet b92 kojeg nece vratiti i daju ga samo Telemachu.edin.h wrote:Ima li ikakav nacin,molba ili zahtjev da se uputi Logosoft-u kako bi razmotrili da nam vrate kanal Balkanika?
Balkaniku i ako vrate ko da gledam ici ce samo za nove Logo pakete.
- MTV
#8767 Re: Logosoft ALL ABOUT
Novi kanal za LoGO! osnovni paket
Korisnici LoGO! paketa večeras mogu pratiti četvrtfinalnu utakmicu Kupa BiH u kojoj se sastaju FK Borac i FK Sarajevo.
Prenos utakmice počinje u 18.30 na kanalu Elta HD.
Izvor: https://m.facebook.com/story.php?story_ ... _tn__=%2As
Korisnici LoGO! paketa večeras mogu pratiti četvrtfinalnu utakmicu Kupa BiH u kojoj se sastaju FK Borac i FK Sarajevo.
Prenos utakmice počinje u 18.30 na kanalu Elta HD.
Izvor: https://m.facebook.com/story.php?story_ ... _tn__=%2As
- semirsar
#8768 Re: Logosoft ALL ABOUT
oho-Hooooo, s neba pa u rebra, jes' da eltaHD mi se miscini cini nista posebno, nes' k'o rtv kasaba ali je novo, novo je, eeee
Zezi logosoft vec opako zezi, i jopet mi po zivcima mezi, miscini mi se cini da na silu ce da im predjem na 12/24 mj. brak, pa... da se bezbeli sami ne predju
Zezi logosoft vec opako zezi, i jopet mi po zivcima mezi, miscini mi se cini da na silu ce da im predjem na 12/24 mj. brak, pa... da se bezbeli sami ne predju
-
kreker
#8769 Re: Logosoft ALL ABOUT
od mene može 12 mj ako budem prelazio na LoGo TRIOsemirsar wrote:oho-Hooooo, s neba pa u rebra, jes' da eltaHD mi se miscini cini nista posebno, nes' k'o rtv kasaba ali je novo, novo je, eeee![]()
- semirsar
#8770 Re: Logosoft ALL ABOUT
Fazon je sto vise nigdje neJma k'o sto je bilo, svukud se sad "moraju" bracni 12/24 mjesecni zavjeti potpisivati, valjalo ti sto posli sljeduje ili jokkreker wrote:od mene može 12 mj ako budem prelazio na LoGo TRIOsemirsar wrote:oho-Hooooo, s neba pa u rebra, jes' da eltaHD mi se miscini cini nista posebno, nes' k'o rtv kasaba ali je novo, novo je, eeee![]()
U T-machu se mlada barem more 2mj. probat' i prije braka
- rimac
#8771 Re: Logosoft ALL ABOUT
WiFi je u potpunosti oslabio. speedtest od 2 do 12 MB.. a trebalo bi 16 . Zovem ali ništa bolje.
Stari sam pretplatnik. IMam router i modem u jednom, crni ZyXel.
Kaže momak kao taj je bio skup a sad imaju lošije... pa ako hoću da mi zamijene.
Svako malo moram gasiti i paliti...
Kaže momak kao taj je bio skup a sad imaju lošije... pa ako hoću da mi zamijene.
-
kreker
#8772 Re: Logosoft ALL ABOUT
Taj ti je rikavela, traži nek ti zamijene isti sam problem imao. Kod mene je bijezi ZTE dobro radirimac wrote:WiFi je u potpunosti oslabio. speedtest od 2 do 12 MB.. a trebalo bi 16 . Zovem ali ništa bolje.
-
Naslovnica
#8773 Re: Logosoft ALL ABOUT
Meni je najveća smetnja ova neupotrebljiva smimalica, toliko je frustrirajuće da ću ih na krau odjebati upravo zbog toga.
Kada već ne mogu da naprave da radi kako teba, neka ukinu tu ponudu ili neka umanje račune!
Kada već ne mogu da naprave da radi kako teba, neka ukinu tu ponudu ili neka umanje račune!
- MTV
#8774 Re: Logosoft ALL ABOUT
Sto jest jest snimalica je za riknut od muke, al koliko znam dzabalesku je.
Nego ovaj mtv Igman neradi jedno 20 -30 dana jel ga misle popraviti il izbaciti il zamijeniti sa nekim boljim kanalom?
Nego ovaj mtv Igman neradi jedno 20 -30 dana jel ga misle popraviti il izbaciti il zamijeniti sa nekim boljim kanalom?
- semirsar
#8775 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ma da ga mjenjaju kakvim god gorim kanalom, makar to bio i CMC, sve je bolje od od ovog crnjaka, ha jaMTV wrote:Sto jest jest snimalica je za riknut od muke, al koliko znam dzabalesku je.
Nego, ima l' sto god novog na zapadu, u vidu novijeh kanala, makar kak'u web kamericu da priture ispred svojih poslovnica.
Mo's mislit' kad je ukljuce zadnji dan za uplatu zakasnjelih racuna.