GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
-
dezurni_ucenik
#8751 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
I ovi ublehasi dobili 700 maraka vise.Pazi tog selamanja Sline Konakovica i Radeljasa.Fuj
- Nisrin
#8752 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Nije mi jasna ni Vlada ni GRAS!!! Krivi su i jedni i drugi i zasto se ministar ovoliko protivi da se SASLUSA I DRUGA STRANA?! Bez obzira bio neki kriv ili ne, svi imaju JEDNAKA PRAVA da iznesu svoje stavove!
- drndalo
#8753 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Jebem ti Tito pleme plemensko sto umrije prerano, pa sad moram ovu demokraCiju gledati i slusati... Onima koji ovo sranje ne gledaju, zahvalite se bogu sto cete sacuvati zivce, pa ovo je gore od kafane "slozna braca"... 
- branimir stulic
#8754 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
A kako i koliki topli topli obrok da im isplate kada imaju restoran????? Ovo je zacarani krug koji samo atomska bomba moze rijesiti...
A jedini koji ce ispasti kriv je vozac Oruc... po svemu sudeci...
A jedini koji ce ispasti kriv je vozac Oruc... po svemu sudeci...
-
cranberries
#8755 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Na kojem programu je ?drndalo wrote:Jebem ti Tito pleme plemensko sto umrije prerano, pa sad moram ovu demokraCiju gledati i slusati... Onima koji ovo sranje ne gledaju, zahvalite se bogu sto cete sacuvati zivce, pa ovo je gore od kafane "slozna braca"...
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#8756 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Hajd, ba ofiran si više. Reci centrali da si zaradio današnju dnevnicu, nek te isplate i pusti ljude da pričaju o problemima, a ne da ovdje tvoje spamove stalno čitamo.Panini wrote:Pa i ovaj strajk ce biti zavrsen kao i obaranje prosle vlade, SDA ide okolo i placa u keshu kao sto su platili Radeljasa, Zekovica i Hanku, ma sve je ovo vise smjesno
- p206
#8757 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Sad je sve do toplog obroka...ahahhahah
Dan vas jebo! I vas i one u skupštini.
Dan vas jebo! I vas i one u skupštini.
- drndalo
#8758 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Ma na TV SA... Za Eska sam trebao glasovati majke mi !!!cranberries wrote:Na kojem programu je ?drndalo wrote:Jebem ti Tito pleme plemensko sto umrije prerano, pa sad moram ovu demokraCiju gledati i slusati... Onima koji ovo sranje ne gledaju, zahvalite se bogu sto cete sacuvati zivce, pa ovo je gore od kafane "slozna braca"...
- kamen spoticanja
#8759 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
+1KatarinaKosaca wrote:Hajd, ba ofiran si više. Reci centrali da si zaradio današnju dnevnicu, nek te isplate i pusti ljude da pričaju o problemima, a ne da ovdje tvoje spamove stalno čitamo.Panini wrote:Pa i ovaj strajk ce biti zavrsen kao i obaranje prosle vlade, SDA ide okolo i placa u keshu kao sto su platili Radeljasa, Zekovica i Hanku, ma sve je ovo vise smjesno
- jazzer
#8760 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Sta ima tu cudno, srela se dva ahababa i mumin'aCVIKERASH wrote:I ovi ublehasi dobili 700 maraka vise.Pazi tog selamanja Sline Konakovica i Radeljasa.Fuj
- Panini
#8761 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
To su glavne poluge ove vlade, fuj fuj i samo fujCVIKERASH wrote:I ovi ublehasi dobili 700 maraka vise.Pazi tog selamanja Sline Konakovica i Radeljasa.Fuj
- DiplomataSaSela
#8762 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Slazem se potpuno a i vidjeli smo to juce...onu "gospodju" i "gospodina" kako pljuju Fehima...bagra nevidjena...u pravu siPanini wrote:
Sa kakvom bagrom mi imamo posla pa to je nevjerovatno
- omega369
#8763 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Dobar dio moje porodice zaradio je penziju u GRAS-u tako da mogu djelimicno razumjeti ove ljude. ipak, ne mogu razumjeti da drze u blokadi moj grad!! pustite barem tramvaje, grad i njegovi gradjani ne smiju ispastati zbog - izvinite na izrazu ali - vasih problema. jesu li problemi iskljucivo finansijske prirode ili tu ima i politike (a ima sigurno), to je sad najmanje bitno. Grad i gradjani sarajeva nisu zasluzili da se ovako prema njima bilo ko na svijetu ophodi!
Pitanje GRASA treba rijesti jednom za svagda. GRAS je neprofitabilna firma i treba je ili pokusati uciniti profitabilnom (pa i po cijenu otpustanja radnika jer je to neminovnost) ili je ugasiti i posao prevoza dati drugima. Dok se god to ne uradi imacemo slicne scene
Pitanje GRASA treba rijesti jednom za svagda. GRAS je neprofitabilna firma i treba je ili pokusati uciniti profitabilnom (pa i po cijenu otpustanja radnika jer je to neminovnost) ili je ugasiti i posao prevoza dati drugima. Dok se god to ne uradi imacemo slicne scene
Last edited by omega369 on 10/04/2013 13:03, edited 1 time in total.
- Panini
#8764 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Izvinjavam se svim stovateljima lika i djela Esada Radeljasa i Suada Zeljkovica, inace eksperta po struci, imas sta pametno napisati?KatarinaKosaca wrote:Hajd, ba ofiran si više. Reci centrali da si zaradio današnju dnevnicu, nek te isplate i pusti ljude da pričaju o problemima, a ne da ovdje tvoje spamove stalno čitamo.Panini wrote:Pa i ovaj strajk ce biti zavrsen kao i obaranje prosle vlade, SDA ide okolo i placa u keshu kao sto su platili Radeljasa, Zekovica i Hanku, ma sve je ovo vise smjesno
-
fredi_bobic
#8765 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Nek im plate topli obrok, al brate treba neko da snosi odgovornost za ovih 8 dana maltretiranja građana. Znaci, hoćemo otkaze da vidimo
-
dezurni_ucenik
#8766 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Kad sasica nepismenih djikana napravise haos koji ce kako stvari stoje,zavrsiti u njihovu korist,sta bi bilo da su se neki akademici ovako pobunili?
- Prpa.ba
#8767 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Sa teroristima se ne pregovara nigdje u civiliziranom svijetu.Nisrin wrote:Nije mi jasna ni Vlada ni GRAS!!! Krivi su i jedni i drugi i zasto se ministar ovoliko protivi da se SASLUSA I DRUGA STRANA?! Bez obzira bio neki kriv ili ne, svi imaju JEDNAKA PRAVA da iznesu svoje stavove!
- Panini
#8768 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Pa ono dvoje su odron i zaista nikada mi nece biti jasno zasto ih policija nije pisala, ali opet bude mi lakse kad vidim Radeljasa, Konakovica i Zukica jer su oni istog nivoa piljariDiplomataSaSela wrote:Slazem se potpuno a i vidjeli smo to juce...onu "gospodju" i "gospodina" kako pljuju Fehima...bagra nevidjena...u pravu siPanini wrote:
- kamen spoticanja
#8769 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
dobili bi po labrnjiCVIKERASH wrote:Kad sasica nepismenih djikana napravise haos koji ce kako stvari stoje,zavrsiti u njihovu korist,sta bi bilo da su se neki akademici ovako pobunili?
-
dezurni_ucenik
#8770 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
omega369 wrote:Dobar dio moje porodice zaradio je penziju u GRAS-u tako da mogu djelimicno razumjeti ove ljude. ipak, ne mogu razumjeti da drze u blokadi moj grad!! pustite barem tramvaje, grad i njegovi gradjani ne smiju ispastati zbog - izvinite na izrazu ali - vasih problema. jesu li problemi iskljucivo finansijske prirode ili tu ima i politike (a ima sigurno), to je sad najmanje bitno. Grad i gradjani sarajeva nisu zasluzili da se ovako prema njima bilo ko na svijetu ovako ophodi!
I ti si dokazao da je GRAS porodicna firma...
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#8771 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Jako tačnoCVIKERASH wrote:Kad sasica nepismenih djikana napravise haos koji ce kako stvari stoje,zavrsiti u njihovu korist,sta bi bilo da su se neki akademici ovako pobunili?
- akcid
#8772 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Prpa.ba wrote:Sa teroristima se ne pregovara nigdje u civiliziranom svijetu.Nisrin wrote:Nije mi jasna ni Vlada ni GRAS!!! Krivi su i jedni i drugi i zasto se ministar ovoliko protivi da se SASLUSA I DRUGA STRANA?! Bez obzira bio neki kriv ili ne, svi imaju JEDNAKA PRAVA da iznesu svoje stavove!
Znaš li ti uopšte šta je terorizam
- DiplomataSaSela
#8773 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
A ko je to pismeniji...fazlija i segmedina...jel...Panini wrote:Pa ono dvoje su odron i zaista nikada mi nece biti jasno zasto ih policija nije pisala, ali opet bude mi lakse kad vidim Radeljasa, Konakovica i Zukica jer su oni istog nivoa piljariDiplomataSaSela wrote:Slazem se potpuno a i vidjeli smo to juce...onu "gospodju" i "gospodina" kako pljuju Fehima...bagra nevidjena...u pravu siPanini wrote:
-
cranberries
#8774 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Narod sjedi i gleda.... i gleda... i gleda.... i trpi... i trpi.... i trpi....
-
fredi_bobic
#8775 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
šta bi bilo da su uposlenici KCUS-a stupili u štrajk? Najebali smo kad jedan Radeljaš i Gavrankapetanović (kombinovano imaju preko 300kg) upravlja zdravstvom. fujCVIKERASH wrote:Kad sasica nepismenih djikana napravise haos koji ce kako stvari stoje,zavrsiti u njihovu korist,sta bi bilo da su se neki akademici ovako pobunili?