Gdje u Sa......
-
cicos
#8751 Re: Gdje u Sa......
Prije sam nešto u Delimanu kupila, pa sad svako malo zivkaju. Znaci isplati se dati pare za Delimano, jer sam čula i dosta kritika na račun njihovog posuđja.
- hodža
#8752 Re: Gdje u Sa......
Kad te nazovu, reci im da te izbrisu iz baze inace ces ih tuziti za uznemiravanje
Ja sam koristio i super je, a i cuo sam samo pohvale....mozda jedini brend, pored Dormea, koji vrijedi u top sopu
Ja sam koristio i super je, a i cuo sam samo pohvale....mozda jedini brend, pored Dormea, koji vrijedi u top sopu
-
AMMMeRRR
#8753 Re: Gdje u Sa......
Gdje kupiti rooibos caj? Thx
- anonimnaosoba
#8754 Re: Gdje u Sa......
Mislim da ga imaš u Franz&Sophie čajdžinici (iznad Muzičke škole kod Katedrale, uz Petrakijinu ulicu)
- i_ja_na_forumu
#8755 Re: Gdje u Sa......
Jel moguce da ne mogu u citavom gradu da nadjem crnu haljinu kakvu sam zamislila ?
u pitanju je haljina kao na slici, samo s malo kracim rukavima

i jel zna neko koliko bi me izaslo da mi neki krojac sasije ovakvu haljinu.. ne mogu vise da trazim

i jel zna neko koliko bi me izaslo da mi neki krojac sasije ovakvu haljinu.. ne mogu vise da trazim
- Nisrin
#8756 Re: Gdje u Sa......
i_ja_na_forumu wrote:Jel moguce da ne mogu u citavom gradu da nadjem crnu haljinu kakvu sam zamislila ?![]()
![]()
Imas IDENTICNU u Exitu u BBiu, kosta 75 KM
Roiboos caj ima u Franz&Sophie, 100g 10 KM, 50g 4,95KM, cisti roiboos, a imaju i mjesavine
-
Rosso
#8757 Re: Gdje u Sa......
Može preporuka za radnju u kojoj ima finog izbora majica/đempera vecih brojeva za nas koji baš i nismo u liniji, a da cijene nisu "žara"?
U newyorkeru, wikikiju, azelu i sl. budem primoran kupiti ono sto mi se bas i ne sviđa 100%, jer je min. 95% odjece brojevi S i M.
- JanuaryJones
#8758 Re: Gdje u Sa......
Probaj u Springfield-u i u Tiffany-u (H&M roba)Rosso wrote:Može preporuka za radnju u kojoj ima finog izbora majica/đempera vecih brojeva za nas koji baš i nismo u liniji, a da cijene nisu "žara"?U newyorkeru, wikikiju, azelu i sl. budem primoran kupiti ono sto mi se bas i ne sviđa 100%, jer je min. 95% odjece brojevi S i M.
Sent from my iPad using Tapatalk
- Nisrin
#8759 Re: Gdje u Sa......
Gdje se tacno nalazi RADNICKA ulica, znam da je na Grbavici, ali eto, blizu cega?
Karta mi nije bas od pomoci
- JanuaryJones
#8760 Gdje u Sa......
Paralelno sa Zagrebačkom, laički rečeno iznad zgrada prema brdu a ispod tranzita, ne prema MiljackiNisrin wrote:Gdje se tacno nalazi RADNICKA ulica, znam da je na Grbavici, ali eto, blizu cega?
Sent from my iPad using Tapatalk
Last edited by JanuaryJones on 21/11/2013 16:14, edited 1 time in total.
- Nisrin
#8761 Re: Gdje u Sa......
Kastanienallee wrote:Radnicka je paralelna sa Zagrebackom. Mozes uci s one velike raskrsnice za Vrace. U toj ulici sam jedino isla u prostorije kablovske HS.
E hvala, sad znam, isla sam i ja u HS hahaha
- Afanasi_94
#8762 Re: Gdje u Sa......
Pogledaj u Orsayu i u BellissimiRosso wrote:Može preporuka za radnju u kojoj ima finog izbora majica/đempera vecih brojeva za nas koji baš i nismo u liniji, a da cijene nisu "žara"?U newyorkeru, wikikiju, azelu i sl. budem primoran kupiti ono sto mi se bas i ne sviđa 100%, jer je min. 95% odjece brojevi S i M.
-
njanja_njonjo
#8763 Re: Gdje u Sa......
Gdje u Sarajevu kupiti pristojan toster? Nista posebno,na ovaj fazon http://www.longcountdown.com/images/sandwichmaker.gif
I kako se krecu cijene?
Hvala unaprijed
I kako se krecu cijene?
Hvala unaprijed
- perfect_guy
#8764 Re: Gdje u Sa......
već prilično dugo je jedan takav kod mene u upotrebi, kupljen dok je robot još bio na grbavici. Tad je bio možda 30-40 maraka, tu je negdje cijena bilanjanja_njonjo wrote:Gdje u Sarajevu kupiti pristojan toster? Nista posebno,na ovaj fazon http://www.longcountdown.com/images/sandwichmaker.gif
I kako se krecu cijene?
Hvala unaprijed
- BHfanatik
#8765 Re: Gdje u Sa......
i_ja_na_forumu wrote:Jel moguce da ne mogu u citavom gradu da nadjem crnu haljinu kakvu sam zamislila ?![]()
![]()
Gdje u Sarajevu naci ovakvu zenu, a haljina je manje vise bitna
- oldtajmer
#8766 Re: Gdje u Sa......
imam i ja slican Birin mozda godinu dana,radi odlicnoperfect_guy wrote:već prilično dugo je jedan takav kod mene u upotrebi, kupljen dok je robot još bio na grbavici. Tad je bio možda 30-40 maraka, tu je negdje cijena bilanjanja_njonjo wrote:Gdje u Sarajevu kupiti pristojan toster? Nista posebno,na ovaj fazon http://www.longcountdown.com/images/sandwichmaker.gif
I kako se krecu cijene?
Hvala unaprijed
mislim da je sad cijena od 20-30 KM,a imas u svakom robotu
-
Rosso
#8767 Re: Gdje u Sa......
Kupio bi ipak nešto malo muževnije.Afanasi_94 wrote:Pogledaj u Orsayu i u BellissimiRosso wrote:Može preporuka za radnju u kojoj ima finog izbora majica/đempera vecih brojeva za nas koji baš i nismo u liniji, a da cijene nisu "žara"?U newyorkeru, wikikiju, azelu i sl. budem primoran kupiti ono sto mi se bas i ne sviđa 100%, jer je min. 95% odjece brojevi S i M.
- zmajadaH
#8768 Re: Gdje u Sa......
....ima da se kupi djeciji tepih - itison sa motivima ulice, zgrada, za djecaka da moze vozati autice.
I naravno ako znate cijenu bilo bi super.
Poput ovog ili slicno

Hvala unaprijed
Poput ovog ili slicno

Hvala unaprijed
- WildRedRose
#8769 Re: Gdje u Sa......
taj cilim ima u elpi-ju (Grbavica) 100%..
a imas i u Importane centru , pored KOnzuma ona radnja sa igrackama, komad tog cilima i 2-3 autica, kamioncica koja dodju u paketu- oko 20ak KM
a imas i u Importane centru , pored KOnzuma ona radnja sa igrackama, komad tog cilima i 2-3 autica, kamioncica koja dodju u paketu- oko 20ak KM
- holowey
#8770 Re: Gdje u Sa......
elpi kod pijace na grbavici ima itison, dosta jeftin (cca 5-6km po m2) a kvalitet mu je u skladu sa cijenomzmajadaH wrote:....ima da se kupi djeciji tepih - itison sa motivima ulice, zgrada, za djecaka da moze vozati autice.
Poput ovog ili slicno
Hvala unaprijed
plavo oko kod zeljinog stadiona ima drugaciji itison, isto tako jeftin ali nesto kvalitetniji nego ovo iz elpija
lamper na stupu ima neke male cilime sa ucrtanim cestama, nije mnogo skuplji od itisona ali je kvalitetniji
razlog sto smatram da je kvalitetnije? na itisonima je stampa koja se nakon nekog vremena pocne "brisati", dok kod ovog cilima iz lampera boje su u tkanju pa samo boje malcice izblijede nakon vremena... kupio i jedno i drugo, itison iz elpija bacio nakon dva mjeseca a cilim iz lampera je nakon godinu i nesto jos uvijek u upotrebi...
i jos jedna razlika izmedju itisona i cilima je u tome sto itisoni imaju uze ceste i primjereniji su 1/64 auticima, dok ovaj cilim ima sire ceste pogodne i za 1/32 autice
-
bubi_s
#8771 Re: Gdje u Sa......
tepih centar u halilovicima... na putu prema fisu, preko puta hotela sarajevo... ne znam tacno cijenu ali nije nesto skup 
- jazzer
#8772 Re: Gdje u Sa......
Malo sam izvan fazona, pa da upitam..
Gdje u SA kupiti dobre farmerke? Da li kupiti neke leviske ili..?
Pa eto, ko je u toku nek javi. A i ne mora biti u toku
-
AMMMeRRR
#8773 Re: Gdje u Sa......
Ja sam uzeo par komada u LC waikiki, privukla me cijena , 30 40 km , kao na pijaci..imam ih par.mjeseci i fkt prezadovoljan...dok recimo iz salse jaran uzeo 80km..trajale mozda mjesec dva poderale se kod butina...tako da ne volim puno za tole davat..po meni waikiki najbolja radnja za musku odjecu kod umjera ulozeno dobijeno....ko voli nek izvoli ...et sretnojazzer wrote:Malo sam izvan fazona, pa da upitam..
-
AMMMeRRR
#8774 Re: Gdje u Sa......
Ja sam uzeo par komada u LC waikiki, privukla me cijena , 30 40 km , kao na pijaci..imam ih par.mjeseci i fkt prezadovoljan...dok recimo iz salse jaran uzeo 80km..trajale mozda mjesec dva poderale se kod butina...tako da ne volim puno za tole davat..po meni waikiki najbolja radnja za musku odjecu kod umjera ulozeno dobijeno....ko voli nek izvoli ...et sretnojazzer wrote:Malo sam izvan fazona, pa da upitam..