Jelde,i ja sam pratio fedora u pride danima,al ova izdanja danas su mu bezze.
Kako ga je Verdum nadmudrio od tad on više nije u kavezu isti.
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
Jelde,i ja sam pratio fedora u pride danima,al ova izdanja danas su mu bezze.
Ma najverovatnije ga je pravo u oko pogodio tad vidiš samo zvijezde ako si ikad takav udarac dobio znaš o cemu pricam, al' je tako odvratno namješteno izgledalo da ono covjek ne zna šta da pomisli.
Dovoljno pogledati koliko Mcgregor ima pobjeda u Welteru koliko ima Cowboy dovoljno pogledati koliko je aktivan Cowboy koliko Mcregor dovoljno pogledati da je Cowboy uništio Iaquintu za kojeg su ovdje mnogi govorili da bi na proste faktore uništio Mcgregora.
Kauboj je izvrstan grappler, što često padne u sjenu zbog njegovog kickboxa. Očekujem da će biti u stanju svući Irca u parter unutar prve dvije, tri runde, potom ga završiti. Osim ako opet ne sijevne ljevica kao protiv Alda, mada čisto sumnjam da će mu to uspjeti u velteru protiv kauboja.
Sigurno nije imao nekog bolje rangiranog i bomber mu sluzi da ga išamara i povrati samopouzdanje.Dead Man Walking wrote: ↑17/01/2020 17:38 Dobar fight za Bombera, strasna prilika. Ne znam sto je Moicano ovo prihvatio.
Teoretski, ljubav lepo zvuci, malkice je drukcije u praksi....90minut wrote: ↑17/01/2020 18:11Sigurno nije imao nekog bolje rangiranog i bomber mu sluzi da ga išamara i povrati samopouzdanje.Dead Man Walking wrote: ↑17/01/2020 17:38 Dobar fight za Bombera, strasna prilika. Ne znam sto je Moicano ovo prihvatio.
ako conor pobijedi, dobit ce revans protiv khabiba. znaci dana je vec pribiljezio da ce khabib pobijediti tonija, ili da eventualno nece ni biti te borbe.L u c i f e r wrote: ↑17/01/2020 18:12 Kauboj ce za te pare uci u kavez i u kolicima ako treba.
Steli dana konoru, al mogo bi se i preracunati
Dobre ce biti i uskoro israel vs joel, leon vs tyron...
![]()
A u međuvremenu ce se boriti s Masvidalom.malakh wrote: ↑18/01/2020 14:07ako conor pobijedi, dobit ce revans protiv khabiba. znaci dana je vec pribiljezio da ce khabib pobijediti tonija, ili da eventualno nece ni biti te borbe.L u c i f e r wrote: ↑17/01/2020 18:12 Kauboj ce za te pare uci u kavez i u kolicima ako treba.
![]()
S tim da se i Khabib nesto pita, a nisam bas siguran da ce mu dati revans, a i sto bi. Mislim da kod Khabiba nije do para, cisto ponos. Sto mu treba nova prozivka i novo nerviranje sa Konorom. Nije do borbe nego svega onoga prije borbe, a znamo sta je bilo.malakh wrote: ↑18/01/2020 14:07ako conor pobijedi, dobit ce revans protiv khabiba. znaci dana je vec pribiljezio da ce khabib pobijediti tonija, ili da eventualno nece ni biti te borbe.L u c i f e r wrote: ↑17/01/2020 18:12 Kauboj ce za te pare uci u kavez i u kolicima ako treba.
![]()
Grappling, dosta rade na tome, tzv hrvacke usi. Vecina boraca koji imaju dobar parter imaju deformisane usi. Puno kontakta sa parterom, protivnikom, giljotinama, bla, bla...