Dres reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Romanista 101%
#8751 Re: Dres reprezentacije BiH
dobro je, ne puca se, daj sta das

-
Crvena Tifoza
#8752 Re: Dres reprezentacije BiH
Raptor44 wrote:Budi malo realan mi smo mala zemlja koja nema nikakve značajne nogometne uspjehe,a uz to sve imamo savez kojem je očigledno svejedno i ti očekuješ da Adidas dizajnira posebne dresove za našu reprezentaciju.
I domaći i gostujući dresovi izgledaju odlično na igračima,i ja tvrdim da nikad bolje dresove nismo imali,šteta što ćemo ih nositi još samo dvije ili tri utakmice..
Uredu. Ali po čemu je Slovenija zaslužila da im se dizajniraju dresovi posebno za njihovu repku? Istina da imaju učešće na tri takmičenja, ali osim toga nikakve značajne rezultate nemaju. Da ne spominjem igrački kadar i imena koja nikako ne mogu parirati igračima koje mi imamo ili smo imali. Također njihovo tržište je dosta manje od našeg uzimajući u obzir domaću prodaju kao i prodaju u dijaspori. Sve je do marketinga, i sposobnosti ljudi koji su u kontaktu sa adidasom.
- JavierBosnia
#8753 Re: Dres reprezentacije BiH
Adidas je sponzor do kraja godine. Ove dresove nosimo u prijateljskim protiv turske i spanije i ovi dvomeci sa austrijom i s.irskomAmiĐa_Idriz wrote:Do kraja ovih kvalifikacija sad što dolaze, tj. do početka Eura 2020.channel10 wrote:Dokad nam je Adidas sponzor?
Spominjete unikatan dizajn. Sta biste onda vi stavili na nas dres da bude unkatno? Zaboravite ljiljan odma jer znamo da ne moze i iz kojih razloga
- mousstapha
#8754 Re: Dres reprezentacije BiH
Mozda otisak kalasnikova.
- makkaj
#8755 Re: Dres reprezentacije BiH
Stećak ili neke motive sa njega, po meni bez dileme. Sjetih se Pume i kako je za jedno Afričko prvenstvo personalizovala dresove sa nacionalnim simbolima svake od država:
https://www.designboom.com/design/puma- ... ball-kits/
...e sad ako Burkina faso i Gabon mogu dobiti takve dresove od trećeg po snazi proizvođača fudbalskih dresova, možemo i mi dobiti bijelo plavi dres sa jednim od brojnih motiva sa stećaka, a ima ih dosta prepoznatljivih i komercijalno iskoristivih.
...e sad ako Burkina faso i Gabon mogu dobiti takve dresove od trećeg po snazi proizvođača fudbalskih dresova, možemo i mi dobiti bijelo plavi dres sa jednim od brojnih motiva sa stećaka, a ima ih dosta prepoznatljivih i komercijalno iskoristivih.
- AmiĐa_Idriz
#8756 Re: Dres reprezentacije BiH
Meni su ogavni ti Puma Africa, možda 1 - 2 da su mi ehm.
- Romanista 101%
#8757 Re: Dres reprezentacije BiH
dres Ghane je meni TOP.
- insomnia78
#8758 Re: Dres reprezentacije BiH
Cuj stecakmakkaj wrote:Stećak ili neke motive sa njega, po meni bez dileme. Sjetih se Pume i kako je za jedno Afričko prvenstvo personalizovala dresove sa nacionalnim simbolima svake od država:
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#8759 Re: Dres reprezentacije BiH
Treba kurčinu staviti, to je svakako najbolji reprezent države 
- insomnia78
#8760 Re: Dres reprezentacije BiH
Hajd ukljuci mozak na sekundu. Kad ce “srbi” i “hrvati” dopustiti stecak na dresu
- AmiĐa_Idriz
#8761 Re: Dres reprezentacije BiH
Ja fakat ni ne vidim kako bi stećak ikako uklopili u dres, bilo bi dobro da neko uradi neki dizajn u ps-u ili slično 
- Laertes
#8762 Re: Dres reprezentacije BiH
E, ovo ti je baš do kurcobolje ovih u savezu. Boli ih dupe što ćemo doći u situaciju kao što je ova da kombinujemo prvu i drugu garnituru, pa su ovi novi plavi baš tamni, a ova gore plava puljka na bijelom haman ko Lazio, pa ne ide. I onda neki hašim iz saveza kaže "ej, imamo one šorceve sa svjetskog, oni su svjetlijih, mogu proći". Dobro Legein nisu izvukli.Romanista 101% wrote:dobro je, ne puca se, daj sta das![]()
I u prošloj kombinaciji plavi su bili sa žutim ćizama, a bijeli bez ikakve žute, samo što nikad nismo morali kombinovati.
- karanana
#8763 Re: Dres reprezentacije BiH
ne treba mi ni stecak ni cevap ni ljiljan ni kurchina.....ali brate daj mi neki dizajn koji nije iz 80ih. nemaju ni velike repke tipa spanije ili njemacke neke specificne detalje koji su simboli njihovih drzava ali zato imaju share, kombinaciju boja i dizajn za koji se vidi da je u njega ulozeno truda i unikatnosti a ne da se uzmu garniture koje se prodaju djeci u srednjim skolama za klubove i da se ot tog napravi dres reprezentacije.
da bolje bi i bilo uzeti ove neke male, koji bi se potrudili na dizajnu, tipa one firme zero iz mostara ili cak ove sto makedonci imaju, ili one srpske AA, ali kao sto je spomenuto, nije u pitanju samo dres, nego i mnoge druge stvari koje dolaze sa sponzorstvom, ukljucujuci i kesh koji je naravno najvazniji lesinarima.
haha, sjetite se porezentacije dresova ranije....slavica otpakovala iz celofana, stavila na stol i slikala mobitelom....tako je procurio onaj iz 2014 za sp.
da bolje bi i bilo uzeti ove neke male, koji bi se potrudili na dizajnu, tipa one firme zero iz mostara ili cak ove sto makedonci imaju, ili one srpske AA, ali kao sto je spomenuto, nije u pitanju samo dres, nego i mnoge druge stvari koje dolaze sa sponzorstvom, ukljucujuci i kesh koji je naravno najvazniji lesinarima.
haha, sjetite se porezentacije dresova ranije....slavica otpakovala iz celofana, stavila na stol i slikala mobitelom....tako je procurio onaj iz 2014 za sp.
- makkaj
#8764 Re: Dres reprezentacije BiH
Bas si komican...stecak je skroz neutralan simbol, dok su np. ljiljani nemoguci zbog prokletog rata. Malo mozak ukljuci prije neko uhvatis dr.kat po smajlijima. Mozda da u tvoje ime stavimo smajlije, svakako smo sega drzava. Evo npr. https://www.blic.rs/vesti/republika-srp ... ke/mgg4b77insomnia78 wrote:Cuj stecakmakkaj wrote:Stećak ili neke motive sa njega, po meni bez dileme. Sjetih se Pume i kako je za jedno Afričko prvenstvo personalizovala dresove sa nacionalnim simbolima svake od država:
-
archi_a
#8765 Re: Dres reprezentacije BiH
Meni pored reljefnog grba Bosne i Hercegovine na lijevoj strani dresa, koji je ujedno i grb saveza, i ne treba neki drugi poseban simbol ili motiv. Što se mene tiče dresovi mogu biti 100% jednobojni. 
- studeni76
#8766 Re: Dres reprezentacije BiH
A gdje je Macron na ovom glasanju? Oni su novi, imaju fine opreme. Svakako bolji od Legee, za nas taman
-
isx
#8767 Re: Dres reprezentacije BiH
Gospon Macron je u Francuskoj.
-
PeppermintSA
#8768 Re: Dres reprezentacije BiH
Ase leži napadač Džeko - 11insomnia78 wrote:Cuj stecakmakkaj wrote:Stećak ili neke motive sa njega, po meni bez dileme. Sjetih se Pume i kako je za jedno Afričko prvenstvo personalizovala dresove sa nacionalnim simbolima svake od država:
- turbofolk
#8769 Re: Dres reprezentacije BiH
Kad gledam na portalu one izvještaje sa treninga reprezentacije i sa press konferencije, vidim da su trenerke ostale one sa svjetskog. Trebao je i dres onaj isti ostati. I naravno, uvijek i vazda bijeli da nam bude domaći 
- AmiĐa_Idriz
#8770 Re: Dres reprezentacije BiH
Dresovi su bombona 
- shalla
#8771 Re: Dres reprezentacije BiH
Ovaj dres je mnogo dobar 
- AmiĐa_Idriz
#8772 Re: Dres reprezentacije BiH
I bijeli i plavi su najbolji set dresova u historiji reprezentacije, to što hejtamo, hejtamo ili zato što hejtamo sve živo ili što živimo u oblacima.
Dresovi su vrh.
Dresovi su vrh.
- karanana
#8773 Re: Dres reprezentacije BiH
e ovaj dres je dobar. mjera.
bijeli mi nije.
bijeli mi nije.
-
tr_ba
#8774 Re: Dres reprezentacije BiH
Oba su dobra,mada plavom prednost dajem.
Proslogodisnji bijeli,i ovogodisnji plavi vrh kombinacija.
Proslogodisnji bijeli,i ovogodisnji plavi vrh kombinacija.
- bingov buraz
#8775 Re: Dres reprezentacije BiH
Perverzija dres.