meni su kanali automatski poslozeni, i novi se posloze cim restartujem receiver, time-shift mi radi jedino ako imam usb ukljucen nazad, a epg od kanala do kanala (neki nekada imaju a nekada ne ko ce mu znati)The Realist wrote:Zar nije i na HS-u sve posloženo što se kanala tiče, ako se koristi reciever (problem je sa modulom)? Navodno im radi i time shift na novim recieverima, ali to treba vidjeti, a za EPG nisam siguran, kažu da radi (sve ovo za reciever).rizibizi wrote:Jest off, al bezveze ti prica, bar sto se tice Sarajeva. Slika je puno bolja nego preko koax kabla, radi EPG, radi Time Shift na kanalima na kojima je pusten, kanali uredno poslozeni, grupirani, kad upalim tv 99% vremena je sve u funkciji i nema smrzavanja, snijega niti ostalih vremenskih nepogoda, a ni smetnji. Imaju i oni mana, al treba posteno pricati. Cijena solidna, za 30 KMcica dobijes flat fixni prema BHLine, 50% jeftinije pozive prema jednom broju mobitela i sve osim HD kanala.
Iskreno, odgovor me zanima ako si koristio novi reciever, ako ne, ništa onda.
A i ja bih volio da se popravi kvalitet slike na digitalnim kanalima, jer ipak se vide mane na novijim televizorima.
HEMA onaj receiver...
za sliku ne znam kod mene je guzonja