Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nevjerovatno, 12. put zaredom promašujem bonus par . To me koštalo ispadanja u cvajtu, a evo i dalje imam iste probleme... Čestitke strikeru na zasluženoj pobjedi...
PS Postavljeni su parovi za naredno kolo
svega ti, kako ovaj bonus par nisi pogodio?? palermo??
Nevjerovatno, 12. put zaredom promašujem bonus par . To me koštalo ispadanja u cvajtu, a evo i dalje imam iste probleme... Čestitke strikeru na zasluženoj pobjedi...
PS Postavljeni su parovi za naredno kolo
svega ti, kako ovaj bonus par nisi pogodio?? palermo??
Da sam ja igro Palermo, svi bi vi popadali, budite zahvalni
Evo još jedan edit koji mi se obio o glavu: Napoli - Cesena ispravio sa 2:0 na 1:0, i to gol koji me zeznuo je pao u 90. minuti Ovo mi je bila škola što se edita tiče, mogao sam već sada 3:1 voditi.
P.S. Trenutni rezultat EdoI - Cyprus 1:1, obojica pogodili Brescia - Bari 2:0.
goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo go go go go go go go go go go gooooooooooooooooooooooooooooooooo....
zasluzio je decko da mu kazemo puno ime i prezime ...rodila ga maaajka...mehuto chico la bombonjito perez de asentis von baeren...zabija za 0:1...veliko vodstvo i velika prednost
a u 3,14ckulijepe ma..re ....krivo mi sto moj protivnik ne postize zgoditak iz bonusa...ali hebga...
translater wrote:goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo go go go go go go go go go go gooooooooooooooooooooooooooooooooo....
zasluzio je decko da mu kazemo puno ime i prezime ...rodila ga maaajka...mehuto chico la bombonjito perez de asentis von baeren...zabija za 0:1...veliko vodstvo i velika prednost
a u 3,14ckulijepe ma..re ....krivo mi sto moj protivnik ne postize zgoditak iz bonusa...ali hebga...