Manchester United FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
The Realist

#8751 Re: Manchester United FC

Post by The Realist »

Teufik wrote:Mlad sudija,ne zamjerim mu.Gresaka ce uvijek biti.Mene su zabrinuli Valencia i Rooney danas.Lose su odigrali.
Fergie jeste pretjerao u izjavi po mom misljenju,al da je nesportski stoji.
Rooney grozan, iako je imao par šansi. Odluke katastrofalne, uštopati loptu ne zna, na dva metra ne zna dodati.... To je ono što me nerviralo prošle sezone. Pa ne može mi takav igrač u osnovnim elementima igre biti tako loš.

Ove sezone je puno bolji, to stoji (i u suštini mi se sviđa kako igra), ali kako može imati ovakve utakmice? Još ono "dodavanje" u situaciji kada je morao pucati.... Jedva čekam da se Kagawa vrati, pa valjda ga to natjera da opet trči, a.B.d.!

Valencia me nije čudio, on je ove sezone najgori igrač United i da pored njega ne može Welbeck igrati....
Teufik

#8752 Re: Manchester United FC

Post by Teufik »

The Realist wrote:
Rooney grozan, iako je imao par šansi. Odluke katastrofalne, uštopati loptu ne zna, na dva metra ne zna dodati.... To
Pretpostavljam da je do mamurluka :run:
Ma bit ce on ok,los dan vjerovatno.
Kagawa,zeljno ga iscekujem :D
I da ne zaboravim,Carrick i Giggs su danas jako dobro odigrali.
PrtiBeeGee

#8753 Re: Manchester United FC

Post by PrtiBeeGee »

http://sportsport.ba/ino_fudbal/ferguso ... ijen/94706

Eto sad. Kad matori pokrene istragu i prijavi Williamsa za pokusaj ubistva policiji ode mladic jedno 10 godina u zatvor :D :D .... Fergi idi u penziju uzivaj u prirodi hrani labudove kokosi ptice dosta te je vise bilo sa tim svojim izjavama...
bitch please

#8754 Re: Manchester United FC

Post by bitch please »

PrtiBeeGee wrote:http://sportsport.ba/ino_fudbal/ferguso ... ijen/94706

Eto sad. Kad matori pokrene istragu i prijavi Williamsa za pokusaj ubistva policiji ode mladic jedno 10 godina u zatvor :D :D .... Fergi idi u penziju uzivaj u prirodi hrani labudove kokosi ptice dosta te je vise bilo sa tim svojim izjavama...
Ne razumijem u cemu je fol, pa teoretski onako mozes ubiti covjeka.
hypko_nurko

#8755 Re: Manchester United FC

Post by hypko_nurko »

ono je bilo pokusaj ubistva sa predumisljajem, ne gine mu 20 godina robije :-)
gluplje izjave nisam cuo odavno
drug_profi

#8756 Re: Manchester United FC

Post by drug_profi »

Trebao bi Fergi traziti da se zabrane visoke lopte jer mogu pogoditi nekog u glavu i ubiti ga.
Ili da se slobodni udarci pucaju unatraske da ne bi lopta prejako isla u glavu RVP koji stoji u zivom zidu.
Logovan

#8757 Re: Manchester United FC

Post by Logovan »

The Realist wrote:Dobro ga je opalio :D :

Image
Čudi me kako je nakon ovog udarca uopšte mogao ustati. :-)

United u drugom poluvremenu baš nije imao sreće. Dobrih šansi su imali ali džaba kada je protivnik sretan bio. Evra. :thumbup: :lol: Dominira u zabijanju golova glavom. :D Michu. :thumbup: Valjda će zaigrati za Španiju, zaslužio je.
PrtiBeeGee

#8758 Re: Manchester United FC

Post by PrtiBeeGee »

hypko_nurko wrote:

To su od matorog rijeci :D
DonVito

#8759 Re: Manchester United FC

Post by DonVito »

bitch please wrote:

Ne razumijem u cemu je fol, pa teoretski onako mozes ubiti covjeka.
Upravo tako a ovaj Wiliams treba da dobije kaznu od 5,6 tekmi najmanje.
Laki 007

#8760 Re: Manchester United FC

Post by Laki 007 »

Ne daj Boze da je naseg Edina... pa nasi strucnjaci bi trazili do kraja sezone da ne igra. A ovako, RVP , nista strasno... hahha. Sreca pa se ne pitaju....
PrtiBeeGee

#8761 Re: Manchester United FC

Post by PrtiBeeGee »

pa lik uopce nije namjerno sutnuo loptu u njeg, pogledajte video usporeni i vidjet cete da je frljavo opalio loptu, zakacio je coskom noge i umjessto da izbije, konja u glavu pogodio. izbio je loptu kao sto radi svaki defanzivac. a jel mogo pogoditi i ovog svog igraca DA al ovom veca glava pa nije profulo :D ... Tako ti je kad bezveze padas i hoces na silu penal da iznudis.

cim ne pobjede, djed se napusi necega :D :D :D
Al hajmo realno Ashley ne gine ti suspenzija od najmanje 10 utakmica, ipak je to FA = Fergie Association :mrgreen:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#8762 Re: Manchester United FC

Post by Velkoski »

:roll:
hypko_nurko

#8763 Re: Manchester United FC

Post by hypko_nurko »

PrtiBeeGee wrote:
hypko_nurko wrote:

To su od matorog rijeci :D
znam, zato i govorim,. matori posenilio pravo
vaučer

#8764 Re: Manchester United FC

Post by vaučer »

Williams je itekako znao gdje gađa i šta radi, cijelo vrijeme pogledom prati loptu i Van Persiea.
Tip ima nerazriješenih kompleksa i problema. Pa prije nedavne utakmice s Liverpoolom je izjavljvao kako mu je Suarez išao na živce i kako ga je htio slomiti tokom utakmice. Znam da Luis provocira itd ali taj Williams očito ima problema s potisnutom agresijom. Da ga je mogao ubiti, naravno da nije, ali sigurno je da zaslužuje kaznu za izuzetno nesportsko ponašanje.
PrtiBeeGee

#8765 Re: Manchester United FC

Post by PrtiBeeGee »

Image
missko

#8766 Re: Manchester United FC

Post by missko »

Jel se sjeca neko Bobana Jankovica,srpskog kosarkasa, Iznerviran time što mu je sudija svirao faul u napadu (peti na utakmici) umesto postignutog koša udario je glavom u konstrukciju koša. Ostao je nepokretan i ostatak života proveo u kolicima. Nije to toliko davno bilo za stariju generaciju koja pamti Tita , e onako ne nadajuci se udaru i Van Persi je mogao dozivjeti slicnu sudbinu.
Tako da vise vi bulaznite od starog SAF-a
Evo video
http://www.youtube.com/watch?v=kLWVBjhslhY
hrastov žižak

#8767 Re: Manchester United FC

Post by hrastov žižak »

missko wrote:Jel se sjeca neko Bobana Jankovica,srpskog kosarkasa, Iznerviran time što mu je sudija svirao faul u napadu (peti na utakmici) umesto postignutog koša udario je glavom u konstrukciju koša. Ostao je nepokretan i ostatak života proveo u kolicima.
kad sam to vidio, bilo je ovo :shock:
Muhamed Đakmić

#8768 Re: Manchester United FC

Post by Muhamed Đakmić »

Ne znam za tebe, ali ja bih radije da me pogodi lopta u glavu, nego da zveknem glavom u konstrukciju koša :roll:
missko

#8769 Re: Manchester United FC

Post by missko »

Sarajevo1946 wrote:Ne znam za tebe, ali ja bih radije da me pogodi lopta u glavu, nego da zveknem glavom u konstrukciju koša :roll:
Ja ne bih ni jedni ni drugo
Ja znam da za iskustvo trebaju godine a stari ih ima dovoljno i nagledo se svega, ja sam gledo covjeka metak pogodi u usta i izadje mu nazad na vratu i frajer bio samo mjesec na bolovanju a gledao sam isto tako frajer pao s bicikla i pogino al banalno da ne moze banalnije biti.
Laki 007

#8770 Re: Manchester United FC

Post by Laki 007 »

PrtiBeeGee wrote:pa lik uopce nije namjerno sutnuo loptu u njeg, pogledajte video usporeni i vidjet cete da je frljavo opalio loptu, zakacio je coskom noge i umjessto da izbije, konja u glavu pogodio. izbio je loptu kao sto radi svaki defanzivac. a jel mogo pogoditi i ovog svog igraca DA al ovom veca glava pa nije profulo :D ... Tako ti je kad bezveze padas i hoces na silu penal da iznudis.

cim ne pobjede, djed se napusi necega :D :D :D
Al hajmo realno Ashley ne gine ti suspenzija od najmanje 10 utakmica, ipak je to FA = Fergie Association :mrgreen:
aj ti manji pusi tog s avatara :lol:
ocigledno ti skodi ... opa gandza stajl :lol:
BHF_Manijak

#8771 Re: Manchester United FC

Post by BHF_Manijak »

Sarajevo1946 wrote:Ne znam za tebe, ali ja bih radije da me pogodi lopta u glavu, nego da zveknem glavom u konstrukciju koša :roll:
Hmmm...Jebeno drug, nije bas jednostavno ni kad te lopta sa nekih sigurno 40-50 km/h sa metar-dva pogodi u potiljak. Posebno sto je jako osjetljiv taj dio glave... Moglo je biti gadno za RvP-a fakat.

A vjeruj mi mnogo puta sam u zivotu iskusio kad te lopta drmna u vugla (golman :mrgreen: ), nije nimalo prijatno a to vjerovatno i sam znas! :mrgreen:
Kemal Malovčić

#8772 Re: Manchester United FC

Post by Kemal Malovčić »

Najgore je kad te u jaja pogodi.
burekdzijabezmesa

#8773 Re: Manchester United FC

Post by burekdzijabezmesa »

kad se sjetim šta je R.Keane radio, ovaj je smiješan
todd_smith

#8774 Re: Manchester United FC

Post by todd_smith »

Mislim da je ovaj na BBC-iju pogodio u srz argumenta, kada United lose odigra Ferguson uvijek zove na incidente, da mediji oko toga raspravljaju, a da se ne dize prica o groznoj igri ekipe

Ako prokontas, tako je par puta ove sezone radio, dok kada su Arsenal dobili, niko nije spominjao Wilsherov grozni faul nad Evrom, ili Torresov nad Cleverlijom, zanimljivo
BHF_Manijak

#8775 Re: Manchester United FC

Post by BHF_Manijak »

Kemal Malovčić wrote:Najgore je kad te u jaja pogodi.
:lol: :lol: :lol: :lol: Budalo ccc! :mrgreen:
Post Reply