Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Bordo navijači, podsjećamo vas da su karte dostupne na svim prodajnim mjestima FK Sarajevo! Molimo vas da svoje ulaznice obezbjedite na vrijeme i da zajedno izbjegnemo gužvu pred samu utakmicu.
Bordo navijači, hvala vam što ste pokazali zajedništvo! Obavještavamo vas da je skoro 50% ulaznica za predstojeći derbi rasprodato!
Obezbijedite svoju ulaznicu na vrijeme.
Plunkett wrote: ↑07/10/2023 12:58
Sutra izaci i igrati ko sto se i igra protiv ekipa iz donjeg dijela tabele.
Uz bitnu razliku da nema STAJANJA nakon 2-3 gola prednosti, nema "štednje" energije za neke buduće utakmice i sl. nego trpaj koliko god je moguće, i poslije 90. uklizavanje za svaku loptu koja krene u aut i sl. ŽIVOTOM IGRAJ, BORDO BIJELI!
Uz bitnu razliku da nema STAJANJA nakon 2-3 gola prednosti, nema "štednje" energije za neke buduće utakmice i sl. nego trpaj koliko god je moguće, i poslije 90. uklizavanje za svaku loptu koja krene u aut i sl. ŽIVOTOM IGRAJ, BORDO BIJELI!
Roknut cu se brata mi, ti se vec brines sta ce biti nakon 2-3 gola prednosti
Roknut cu se brata mi, ti se vec brines sta ce biti nakon 2-3 gola prednosti
Bordo navijači, ulaznice možete kupiti na svim prodajnim mjestima FKS Official Store. Molimo vas da ne stvarate gužvu na stadionu, te da kupovinu obavite ranije.
Ljudi moji, ko ove karte i sektore dijeli? Takav nonsens, A4-A7 je bio krkljanac, a ostali dio Zapada poluprazan. Zašto ove tampon zone kada su tribine fizički odvojene? Što iznad lože se ne sjedi, vazda se moglo sjediti? Čini mi se kao da naštampaju bruku ulaznica za sektore od A4 do A7, a ove skroz malo. Trebalo je anamo njima dati ćošak Zapada neka plate po 15km. Kako bi nam legao mali stadion, ko budali šamar.
Pa na svakoj imaš, ovo policija sere. Nikad se to ranije nije radilo. Kvari ukupnu sliku gledalaca, a i sigurnost na ovim natrpanim dijelovima je kritična. Po stepenicama ljudi sjede,nikad izaći, a ni ući. Ja sam kartu uzeo u četvrtak, u Fan shopu i pitao sam za druge sektore, cura mi je rekla da dobivaju jedan po jedan, tad je samo imala A6.
last mohicans wrote: ↑09/10/2023 00:26
Ljudi moji, ko ove karte i sektore dijeli? Takav nonsens, A4-A7 je bio krkljanac, a ostali dio Zapada poluprazan. Zašto ove tampon zone kada su tribine fizički odvojene? Što iznad lože se ne sjedi, vazda se moglo sjediti? Čini mi se kao da naštampaju bruku ulaznica za sektore od A4 do A7, a ove skroz malo. Trebalo je anamo njima dati ćošak Zapada neka plate po 15km. Kako bi nam legao mali stadion, ko budali šamar.
Spoiler
Show
Kosevo je takav kamen oko vrata FK Sarajeva, jedan od najtezih. Fula u svakom pogledu. Ali na zalost tako ce i ostati.
Još da se pokakim vatrgoscima u struku i debilima u odluku da bacaju baklje na teren. Ama baš ni jedan glupi vatrogasac nije ušao na teren da izbaci baklje koje gore, nego su igrači šutali zapaljene baklje. Niko lakše plate ne zaradi od njih, klincem ne mrdnu.