https://coinmarketcap.com/historical/20171217/
Pazi Tron 864% u sedam dana, pas mu mater
Moderator: anex
victom wrote:Dow Jones je krkno 3%.
Kad god berza ide dole, bitcoin ide 2-3 puta jače dole. Za ocekivat je pad ispod 3500 $/BTC u dva dana.
Pozdravi ga i reci da sam njegov fanDozer wrote:Ne laj Slavene
P.S. Sad cu ga nazvati i reci da mu koristis sliku kao avatar
3.436 trenutno....Rene Higuita wrote:Ne znam kako vi vidite situaciju, ali po meni je ovo zavrsni pad, odnosno posljednji val, koji bi trebao da zavrsi u zoni 2-3k$.
Crce od sege512MB wrote:Pozdravi ga i reci da sam njegov fanDozer wrote:Ne laj Slavene
P.S. Sad cu ga nazvati i reci da mu koristis sliku kao avatar
Reci mu takve ne postojeDozer wrote: Crce od sege
Kaze - jel bar kakva lijepa slika
ovo je više raspad sistemaRene Higuita wrote:Ne znam kako vi vidite situaciju, ali po meni je ovo zavrsni pad, odnosno posljednji val, koji bi trebao da zavrsi u zoni 2-3k$.
Na kolko ono ulazis?madner wrote:Bice ludilo kada padne ispod 2k.
San o 21 bitcoina (1/1000000) u mom posjedu se polako ostvarivavictom wrote:ovo je više raspad sistemaRene Higuita wrote:Ne znam kako vi vidite situaciju, ali po meni je ovo zavrsni pad, odnosno posljednji val, koji bi trebao da zavrsi u zoni 2-3k$.
Cekam jos ko napeta puska...Tomahawk11 wrote:Jesi to ponovo kupio ili čekaš još?
XEM, IOTA, VeChain, XLMRene Higuita wrote:Nije jos vrijeme za kupovinu. Ima li kakvih prijedloga (osim btc, eth i xrp) za obogacivanje portfolia?
Kazu strpljen spasen:) sacekaj do polovine sljedece godine, mozda postanes za iste novce vlasnik i 210Bitcoina:)512MB wrote:San o 21 bitcoina (1/1000000) u mom posjedu se polako ostvarivavictom wrote:ovo je više raspad sistemaRene Higuita wrote:Ne znam kako vi vidite situaciju, ali po meni je ovo zavrsni pad, odnosno posljednji val, koji bi trebao da zavrsi u zoni 2-3k$.
1000 $512MB wrote:Na kolko ono ulazis?madner wrote:Bice ludilo kada padne ispod 2k.
Il kupili na 150$ pa prodali dio na 2k$, prodali dio na 11k, prodali dio na 18k, allout na 9k, ulecu na 2k...victom wrote:Ja apsolutno razumijem dileme kripto zaljubljenika.
U njihovim očima, ovo su extra niske cijene, samo što su se oni na putu ka dole vjerovatno već istrošili.
Primjer:
joj 8K, jes jeftino, pa kupe.
Pa onda, 6k, joj jes jeftino, pa još dokupi
I sad škripi sa lovom + gubitak na prethodnim kupovinama.
u tim tvojim scenarijama, svi su na dobitku512MB wrote: Il kupili na 150$ pa prodali dio na 2k$, prodali dio na 11k, prodali dio na 18k, allout na 9k, ulecu na 2k...
Il kupili na 9k, 19k nevjerica, onda pad, prodali sve na 14k... zaradili...
Il kupili na 20$, holdali do 19k, holdaju i dalje i grohotom se smiju drugima...
Itd itd
Pa nisu svi kupili u decembru 2017. godine jebga, al ima i takvih naravno...victom wrote:u tim tvojim scenarijama, svi su na dobitku512MB wrote: Il kupili na 150$ pa prodali dio na 2k$, prodali dio na 11k, prodali dio na 18k, allout na 9k, ulecu na 2k...
Il kupili na 9k, 19k nevjerica, onda pad, prodali sve na 14k... zaradili...
Il kupili na 20$, holdali do 19k, holdaju i dalje i grohotom se smiju drugima...
Itd itd
nema gubitnika
E ovo trece druze.Dozer wrote:Sta ba ne kontasPitar_na_motoru wrote:Jebite me ako ja vas ista kontam![]()
![]()
Da smo kanta od drzave s idiotima na celu?
Ili da nas je Binance nogirao s platforme, sve nas u BiH?
Ili kako i sta sad da radis ako si u BiH, a i na Binance-u?
@Rene
Nije nemoguce, ali nece nikako valjati ako se to desi jer mislm da onda nece biti nikakvih jacih skokova pravo dugo....
Ja ipak mislim da ce sada doci do nekog malo jaceg oporavka oko NG, mozda da skokne na 5-6, ali samo mozda, nakon cega ce opet ici cjelogodisnja lagana stagnacija.
Jedino bi se XRP moga o iscupati iz ovoga, i to sam, jer iza NG ce biti jos nekih pomaka oko primjene xRapid-a, sto bi moglo znaciti neke njegove jace skokove.
Gledajuci ga u svemu ovome, on se, realno, drzi najbolje.