arshavin wrote:
je li ovo ona iz plenuma![]()
Ma jok ona je plava bila
arshavin wrote:
je li ovo ona iz plenuma![]()
Neznam kakav je prije bio ovaj Aldim ali možda čovjek govori istinu kad si spomenuo posljedice na njemu se jasno videguber90 wrote:Da je odvadio na jedno 3 ili 4, pa bi ja mogao vjerovati, a neko ko je jednom dobar bokser u tintaru popio zna sta je to i kakve posljedice ostavlja, a da ne pricamo o 9 specijalaca koji su spremni kao zvijeriAntifriz+ wrote:Lično su ga zgazili 9 specijalaca, palicama, čizmama i pod punom ratnom opremom i on hodane samo da hoda on je fenomen svaka mu cast
.
Ovaj nacionalista ovo stavio hahaha
animus wrote:Aldin je kriv sto je zgrada izgorila jer dok je sva policija njega tukla zaboravila da stiti zgradu. On se namjerno zrtvuje a oni nisu shvatili taktiku
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
Je, kao u TLN sto su radili Radi Pendreku. Nema batina, nego u mozak brale...nedim73m wrote:Neznam kakav je prije bio ovaj Aldim ali možda čovjek govori istinu kad si spomenuo posljedice na njemu se jasno videguber90 wrote:Da je odvadio na jedno 3 ili 4, pa bi ja mogao vjerovati, a neko ko je jednom dobar bokser u tintaru popio zna sta je to i kakve posljedice ostavlja, a da ne pricamo o 9 specijalaca koji su spremni kao zvijeriAntifriz+ wrote:Lično su ga zgazili 9 specijalaca, palicama, čizmama i pod punom ratnom opremom i on hodane samo da hoda on je fenomen svaka mu cast
.
Aldin je zrtva rezimaJe, kao u TLN sto su radili Radi Pendreku. Nema batina, nego u mozak brale...
Falile su još Emina Trafika Ganić i ona što reve "pređite na našu stranu", pa da ugođaj bude potpunanimus wrote:Svaka cast uredniku na odabiru gostiju. Meni ovo nikad nebi uspjelo da ih sastavim. Odavno nista bolje nisam gledao. Ni publika ne moze da vjeruje sta gleda.
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
arshavin wrote:Sta kaze sin od specijalca kad mu stari krene na Siranovica?
Tajo bojim se.
Kaze mu ne sam tajo povedi fudbalski tim.arshavin wrote:Sta kaze sin od specijalca kad mu stari krene na Siranovica?
Tajo bojim se.
Citali mu na glas stranacke brosurehellue wrote:Aldin je zrtva rezimaJe, kao u TLN sto su radili Radi Pendreku. Nema batina, nego u mozak brale...
Ovo veceras je alternativa nadrealistima i ja sam jako zadovoljanhellue wrote:Jel ovo veceras alternativa ovim politicara...onak da se roknem odmah????
Taman tako ali oni se namecu kao opcija, mogucnost, politicka ponuda ( buduca)..guber90 wrote:Ovo veceras je alternativa nadrealistima i ja sam jako zadovoljanhellue wrote:Jel ovo veceras alternativa ovim politicara...onak da se roknem odmah????.
last mohicans wrote:Evo kako to vide Hrvati, al ne bosanski. Sad će Fahro i Ustamujićevi bojovnici na njih udariti, dirnuše u Sandžak.
http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/nist ... 23442.html