LIK JEDINI KOJI SPOMINJE JOKICA I OVDJE SAD PREDSTAVLJA KAO DA GA NEKO DRUGI SPOMINJE
Jusuf Nurkić
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
nemoj to
#8751 Re: Jusuf Nurkić
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
LIK JEDINI KOJI SPOMINJE JOKICA I OVDJE SAD PREDSTAVLJA KAO DA GA NEKO DRUGI SPOMINJE

- Diwan
#8752 Re: Jusuf Nurkić
nemoj to wrote:AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
LIK JEDINI KOJI SPOMINJE JOKICA I OVDJE SAD PREDSTAVLJA KAO DA GA NEKO DRUGI SPOMINJE![]()
![]()
![]()
Vidim registrovao si se 15.11.2018.... Mnogo si propustio, a pored toga kultura ponašanja ti je onako 'šanerska'. Smanji malo doživljaj
-
kakavdanakneiskustvu
#8753 Re: Jusuf Nurkić
Ti si mene pitao da li je Juka među 15 cenatara. Ja sam odgovorio da ne znam, pošto stvarno ne znam, jer da bi se to znalo morao bi da pratiš svakog pojedinačnog centra koji igra i da na osnovu toga donosiš zaključke. Nije poenta ni u tome što ja to ne znam nego u tome da me to ne interesuje, kao što me ne interesuje da li je Jokić all star igrač ili ima šanse da bude mvp. Nisam freak, ali nisam ni slijep pored očiju kao što neki jesu koji ne spavaju. Džaba ti slika ako ne vidiš. Meni je fascinantno to da netko, više ljudi, odašilja sliku da je Juka bolji igrač od Jokića, na osnovu njihovih ličnih duela ili prozirne priče kako je Juka bolji odbrambeni igrač i da nisu isti tip igrača ,kojom se nastoji dodatno premazati oči drugome.Diwan wrote:kakavdanakneiskustvu wrote:Pa dobro, Juka je Jesus himself, da zavrsimo ovu trakavicu ..cekaj,ne pratis a napisao si na prosloj stranici da je prosjek,kako to znas ako vec ne pratiš???
cekaj,cekaj,ko je to rekao ovdje?,ti za sad jedini,ozbiljno te pitam,ne pratis nba a tvrdis da je nurkic prosjek,kako to znaš???,trakavica???,pa ti pišeš o necemu za sta sam kazes da ne pratiš??
Ne moram biti expert u fudbalu da vidim da je Mesi igračina. To se vidi pred očima, samo da nisi slijep.[/quote]
pa kako onda znas da je prosjek ako to ne pratiš?,ako ne znas kvalitetu ostalih centara?
ja ne pratim fudbal i zato ne mogu napisati da je pjanic,rakitic,prosjek,jer jbg ne pratim fudbal
-
golman
#8754 Re: Jusuf Nurkić
Ja pratim fudbal mnogo više od košarke,ali pratim i košarku i to više evropsku,jer su pristupačniji termini za gledanje.Nisam gledao Nurkića mnogo puta,ali ono što sam gledao bio je iznadprosječan.
E sad,kad se malo pogleda i njegova statistika,može se reći da jeste u top 15 klasičnih centara u NBA.Pogotovo je popravio skok,što je veoma važan faktor.
E sad,kad se malo pogleda i njegova statistika,može se reći da jeste u top 15 klasičnih centara u NBA.Pogotovo je popravio skok,što je veoma važan faktor.
- bingov buraz
#8755 Re: Jusuf Nurkić
Jeste u 15,bliže 10.Kada se gleda igra u oba smjera ulazi u 10 glat.
-
cassius
#8756 Re: Jusuf Nurkić
De suti samo, ne prosipaj se vise.Diwan wrote:Neka je 'opravdano' vaše mišljenje da je Juka bolji od Jokića ili barem večine vas koji po defaultu i naslijepo favorizuju Juku. Samo malo realnosti bez obzira da li nekog voliš ili neIsti slucaj kao i sa tobom. Svaki tvoj post o Juki, cekam kad ces napisat nesto smisleno ili nesto bar opravdano cinjenicama,argumentima,statistikom. Ali godine prolaze, Juka pravi iskorake u svojoj igri, dok ti blejis po forumu jedno te isto.
- Diwan
#8757 Re: Jusuf Nurkić
evo odmah - možel jedna limunadacassius wrote:De suti samo, ne prosipaj se vise.Diwan wrote:Neka je 'opravdano' vaše mišljenje da je Juka bolji od Jokića ili barem večine vas koji po defaultu i naslijepo favorizuju Juku. Samo malo realnosti bez obzira da li nekog voliš ili neIsti slucaj kao i sa tobom. Svaki tvoj post o Juki, cekam kad ces napisat nesto smisleno ili nesto bar opravdano cinjenicama,argumentima,statistikom. Ali godine prolaze, Juka pravi iskorake u svojoj igri, dok ti blejis po forumu jedno te isto.
- spree
#8758 Re: Jusuf Nurkić
Momku fali paznje, pa poceo ponovo trolati.
- Diwan
#8759 Re: Jusuf Nurkić
ti insistiraš da ja ne mogu znati da je prosjek ako ne znam kakvi su drugi centri i ako ih ne pratim. Naravno da si u pravu ali isto tako ne mogu znati da je među 15 najboljih. Ali meni lično ništa ne znači ni da je prosječan a i da je među 15. Ti želiš da dokazeš da sam ja pogriješio i da nemam osnova da pokažem i dokažem da je prosjek. Eto jesam, i šta sad. Meni to nije bitno. Koja su mjerila da je netko prosjek ili da nije osim statistike, a lično se ne vodim time. Ako se ne mjeri statistikom, onda dolazimo do ličnog i subjektivnog. Uglavnom, meni je svejedno gdje pripada, sve dok se ne tvrdi da je Rakitić bolji od Mesija, a to se ovdje protura, onako ispotiha - ovo je samo poređenje da se i dok se neki zelenko nije zaletio da mi i to počne nabijati na nos..pa kako onda znas da je prosjek ako to ne pratiš?,ako ne znas kvalitetu ostalih centara?
ja ne pratim fudbal i zato ne mogu napisati da je pjanic,rakitic,prosjek,jer jbg ne pratim fudbal
-
nemoj to
#8760 Re: Jusuf Nurkić
Dakle hronologija dešavanja je
Pljuvanje po njemu jer je seljak
Pljvuanje po njemu zbog statusa
Pljuvanje po njemu jer je Jokic bolji
Pocinje da mu se sviđa Nurkic
Poceo se smijati Nurkicu
Poceo da ga hvali
Poceo da ga gotivi.
I trola ide unatrag opet i ide da napravi opet krug.
Poceo se smijati Nurkicu
Poceo da ga hvali
Poceo da ga gotivi.
-
kakavdanakneiskustvu
#8761 Re: Jusuf Nurkić
ti si prvi napiao da je prosjek,nakon toga je islo pitanje da li je on po tebi kvalitetan centra,na koje nisi odgovorio
nista ja necu da dokazem,samo pitam kako znas da je neko prosjecan ako to cime se on bavi ne pratis,kontas?',ja ne pratim tenis i ne znam je li npr. wawrinka trenutno odlican ili prosjecan teniser,pa se u to i ne petljam
nista ja necu da dokazem,samo pitam kako znas da je neko prosjecan ako to cime se on bavi ne pratis,kontas?',ja ne pratim tenis i ne znam je li npr. wawrinka trenutno odlican ili prosjecan teniser,pa se u to i ne petljam
- Diwan
#8762 Re: Jusuf Nurkić
Zelenko se vrationemoj to wrote:Dakle hronologija dešavanja je
Poceo se smijati Nurkicu
Poceo da ga hvali
Poceo da ga gotivi.
- Diwan
#8763 Re: Jusuf Nurkić
Nisam vidio kod Juke ništa posebno u igri što ga izdvaja i daje prednost nad drugim igračima. Dobro brani koš - ok. Dobro pravi blokove - ok. Zna podijeliti asistenciju - ok. Ništa specijalno. Nema x faktor, nema magije u rukama, nema ničega što te natjera kad ga gledaš da kažeškakavdanakneiskustvu wrote:ti si prvi napiao da je prosjek,nakon toga je islo pitanje da li je on po tebi kvalitetan centra,na koje nisi odgovorio
'Uh što je dobar igrač'. Luka nije prosjek, Jokić nije prosjek, dok je Juka prosjek. O tome govorim.
-
kakavdanakneiskustvu
#8765 Re: Jusuf Nurkić
pa kako to sve znas ako ne pratis,ako ne znas kakvi su drugi centri???,imaju li drummond,whiteside,adams,capela,jordan,ayton taj x faktor,magiju u rukama,imaju li nesto sto ce da te natjera kad ga gledaš da kažeš 'Uh što je dobar igrač'???
Last edited by kakavdanakneiskustvu on 19/12/2018 18:02, edited 1 time in total.
- House
#8766 Re: Jusuf Nurkić
haj' ti lijepo otvori temu o jokiću.
- Diwan
#8767 Re: Jusuf Nurkić
počeo si malo da zajebavaš - ajd vozdrakakavdanakneiskustvu wrote:pa kako to sve znas ako ne pratis,ako ne znas kakvi su drugi centri???
-
kakavdanakneiskustvu
#8768 Re: Jusuf Nurkić
Diwan wrote:počeo si malo da zajebavaš - ajd vozdrakakavdanakneiskustvu wrote:pa kako to sve znas ako ne pratis,ako ne znas kakvi su drugi centri???
pa sam si rekao da ne pratis druge centre,je li tako??'
pa kako to sve znas ako ne pratis,ako ne znas kakvi su drugi centri???,imaju li drummond,whiteside,adams,capela,jordan,ayton taj x faktor,magiju u rukama,imaju li nesto sto ce da te natjera kad ga gledaš da kažeš 'Uh što je dobar igrač'???
- Fajcion
#8769 Re: Jusuf Nurkić
Sa kakvim vi kenjatorom ulazite u raspravu. 
-
cassius
#8771 Re: Jusuf Nurkić
"Your foes list has been updated successfully."
idemo dalje, Portland protiv Memphisa u 4 ujutro
idemo dalje, Portland protiv Memphisa u 4 ujutro
- Artest
#8772 Re: Jusuf Nurkić
Jeste vi spori ili sta?
Boli ga kad vidi Jukinu bradu, hadise ili spomen na zrtve genocida u Srebrenici (mada i meni smeta sto rasipa energiju van kosarke ali to nema veze o mom misljenju o Juki kao kosarkasu). Zato dobronamjerno provlaci da treba smanjit angazman na drustvenim mrezama.
Lik veze nema o NBA ligi. Ako je sta gledao to je bilo u 80im.
Boli ga kad vidi Jukinu bradu, hadise ili spomen na zrtve genocida u Srebrenici (mada i meni smeta sto rasipa energiju van kosarke ali to nema veze o mom misljenju o Juki kao kosarkasu). Zato dobronamjerno provlaci da treba smanjit angazman na drustvenim mrezama.
-
nemoj to
#8773 Re: Jusuf Nurkić
Artest wrote:Jeste vi spori ili sta?
Gleda on i komentariše koliko sam primjetio, al' ono sto je sigurno jeste da ne gleda Jusufa i pljuje jedino kad mi pljujemo..
Ne gleda on ni Jokića nego vidi asistencije i misli da je neki mađioničar, a ne gleda kako ovaj pušta i kuntu i pantu da poentiraju preko njega..
Poznat je k'o neko ko upada i na Musinu temu spominje Doncica iako niko apsolutno ne spominje bilo šta osim jednog lika a niti može šta spominjati jer od 2015 tu više nema upoređivanja Luka pobjegao kilometrima..Uvijek isti recept kod ovog.
-
Tuzla111
#8774 Re: Jusuf Nurkić
uh kako se tema brza aktivira iz mrtvih.
Juka je bio po nekom rankingu koji sam gledao prije sezone u top 15 centara.
Ako cemo realno, da se uzme igra o oba smjera u obzir, saigraci, i plata, Juka je tu oko 10. sigurno, da se ne racunaju krilni napadaci koji igraju na centru, kao Jokic recimo.
Problem je gdje racunati Jokica, Horforda, KATa, Cousinsa, jesu li oni centri ili PF?
Od Nurkica su jos uvijek bolji Davis, Embid, Drumond, Gobert, Adams, Jordan, Gasol.... Valenciunas i Turner su recimo tu negdje...
Juka je bio po nekom rankingu koji sam gledao prije sezone u top 15 centara.
Ako cemo realno, da se uzme igra o oba smjera u obzir, saigraci, i plata, Juka je tu oko 10. sigurno, da se ne racunaju krilni napadaci koji igraju na centru, kao Jokic recimo.
Problem je gdje racunati Jokica, Horforda, KATa, Cousinsa, jesu li oni centri ili PF?
Od Nurkica su jos uvijek bolji Davis, Embid, Drumond, Gobert, Adams, Jordan, Gasol.... Valenciunas i Turner su recimo tu negdje...
-
kakavdanakneiskustvu
#8775 Re: Jusuf Nurkić
nurkic je u top 15 trenutno sasvim sigurno,jokic,horford,cousins,towns su centri,smijesno pitanje