Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
wannabe_ultra wrote:pokojni Vedran nema veze sa FK Sarajevom, ali zato desetine zastava hrvatske imaju veze sa NK Listica...?
Samo na Kosevu mogu prekinuti utakmicu, fuj kako mi se gadi sve.
Savez, komitet, delegati
da im ko zapne za zastave, vadili bi se da im je to zastava kantona
mislim,fakat nidje veze...al eto, suti i trpi
Vezano za start na Suljicem... Vala ja kontam sav polomljen, a srecom momak ustade najnormalnije... basbas bas pregrubo...
Ono sto sam primjetio kod Suljica, svaki put kad mu neko uljece, skace u vis sa obje noge, i svaki put rizikuje onakav pad...
wannabe_ultra wrote:pokojni Vedran nema veze sa FK Sarajevom, ali zato desetine zastava hrvatske imaju veze sa NK Listica...?
Savez, komitet, delegati
Vezano za start na Suljicem... Vala ja kontam sav polomljen, a srecom momak ustade najnormalnije... basbas bas pregrubo...
Ono sto sam primjetio kod Suljica, svaki put kad mu neko uljece, skace u vis sa obje noge, i svaki put rizikuje onakav pad...
Zbog tog balijskoj suti i trpi i jeste stanje u drzavi tako i u sportu.
Sto se tice zastava,krivicnim zakonom je zabranjeno unistavanje grba BiH na papiru,zastavi bilo cemu pa tako i susjednih drzava,ali brate mili zbog cega se dozvoljava prisustvo zastave separatisticke i fasisticke kvazi autonomne regije HZHB,nemojte samo price pa ako mozemo mi Armiju mogu i oni to,Armija je branila ustavni i pravno-politicki poredak suverene zemlje koja je priznata,oni su bili separatisti jos su fasisti...
Savez, komitet, delegati
Zbog tog balijskoj suti i trpi i jeste stanje u drzavi tako i u sportu.
Sto se tice zastava,krivicnim zakonom je zabranjeno unistavanje grba BiH na papiru,zastavi bilo cemu pa tako i susjednih drzava,ali brate mili zbog cega se dozvoljava prisustvo zastave separatisticke i fasisticke kvazi autonomne regije HZHB,nemojte samo price pa ako mozemo mi Armiju mogu i oni to,Armija je branila ustavni i pravno-politicki poredak suverene zemlje koja je priznata,oni su bili separatisti jos su fasisti...
halo ba, covjek ti fino rece gore: to je zastava kantona, priznata i legalna.
Hajde da je bila ruka uz tijelo ili neki igrac jos tu pa se gurali, ili ga neko napucao bas u ruku, ali onako ispruzio ruku i sudija mrtav hladan e u PM
Kako frajer odleti u visine... ali mislim da je ispravna odluka sudije da pusti prednost, drugi igrač Sarajeva ide sam prema golu.
Ko ono reče Jakupović šiljio za Želju? Frajer nas je zakinuo svaki put kad nam je sudio... i sada je za svaki kontakt sudio faul, što je više odgovaralo Čeliku jer su mogli zadržavati igru.
ultima_palabra wrote:Kako frajer odleti u visine... ali mislim da je ispravna odluka sudije da pusti prednost, drugi igrač Sarajeva ide sam prema golu.
Ko ono reče Jakupović šiljio za Želju? Frajer nas je zakinuo svaki put kad nam je sudio... i sada je za svaki kontakt sudio faul, što je više odgovaralo Čeliku jer su mogli zadržavati igru.
Naravno. Svaki faul je sudio. Pogotovo oko 16-m Čelika.
ultima_palabra wrote:Kako frajer odleti u visine... ali mislim da je ispravna odluka sudije da pusti prednost, drugi igrač Sarajeva ide sam prema golu.
Naravno. Svaki faul je sudio. Pogotovo oko 16-m Čelika.
Pa nije ga imao gdje drugo suditi kad se samo tamo i igralo
tcz wrote:i tako sudije rijesise prvenstvo u dva kola...
to ti je ta Bosna da prostis
Gradina i Leotar????
leotar - ponisten gol, penal, prekid, dovodjenje utakmice do ruba incidenta.
gradina ko je spomeno gradinu
Spomenuo sam ja Gradinu...bez obzira na cinjenicu da sudije prave pogreske u skoro svakoj utakmice, a neke od njih uticu na rezultat, sudjenje je puno bolje nego zadnjih par sezona. To su potvrdili skoro svi treneri u PL. Druga stvar je to sto ekipe koje "pretenduju" na titulu nemaju kvalitet da bar "na misice" pobjede slabijeg protivnika.
Liga je smjesna, a kvalitet je misaona imenica. Npr. Travnik koji haman ispada "ubije u pojam" ekipe koje se bore za titulu. Zato kazem da je smjesno pricati o sudjenju kada se gube bodovi protiv objektivno slabijih ekipa
Treba biti realan i reci da nema dovoljno kvaliteta da se prelomi vec unaprijed dobijena utakmica...
Nego, sve ekipe koje su u igri za Evropu trebaju sto prije nabaviti veliku kolicinu vazelina
vryzas wrote:
Spomenuo sam ja Gradinu...bez obzira na cinjenicu da sudije prave pogreske u skoro svakoj utakmice, a neke od njih uticu na rezultat, sudjenje je puno bolje nego zadnjih par sezona. To su potvrdili skoro svi treneri u PL. Druga stvar je to sto ekipe koje "pretenduju" na titulu nemaju kvalitet da bar "na misice" pobjede slabijeg protivnika.
Liga je smjesna, a kvalitet je misaona imenica. Npr. Travnik koji haman ispada "ubije u pojam" ekipe koje se bore za titulu. Zato kazem da je smjesno pricati o sudjenju kada se gube bodovi protiv objektivno slabijih ekipa
Treba biti realan i reci da nema dovoljno kvaliteta da se prelomi vec unaprijed dobijena utakmica...
Nego, sve ekipe koje su u igri za Evropu trebaju sto prije nabaviti veliku kolicinu vazelina
a sto to slabije ekipe ne bi sjela uzeti bod boljoj?' to je pravilo samo kod nas
sad naprimjer FKS bolji od Travnika i ode bez glavni igraca i ono mora ga uzet zato nam i liga jest smjesna.
Sudije nam kroje ligu vec dugo ali mi sutimo i trpimo uvjek je nekim dobro pa sta nas briga za druge. Klubovi se dogovaraju pustaju jedni drugima, haj to i nekako podnesem ali sudije moraju biti na visini i dozvaliti boljoj ekipi da pobjedi.
To sto kazu za sudjenje, to je donosenje bodova sa gostovanja tipa Zrinjski - Gosk Sarajevo - Leotar znaci samo kako njima odgovara.
Zasto Sarajevo mora dobiti Veleza bez standarni igraca? Zasto Zeljo Radnika?
Ne kontas poentu, a poenta je da nema kvaliteta! Liga je smjesna, ekipe igraju i rade u amaterskim uslovima, tereni su nam 90% livade i njive, igraci su placeni ko portiri, a drzavu boli neka stvar za sport. Sve je jasno ko dan kad se haman pa dva najbolja igraca lige prodaju za 100-150 hiljada maraka...kakvo crno sudjenje
vryzas wrote:Ne kontas poentu, a poenta je da nema kvaliteta! Liga je smjesna, ekipe igraju i rade u amaterskim uslovima, tereni su nam 90% livade i njive, igraci su placeni ko portiri, a drzavu boli neka stvar za sport. Sve je jasno ko dan kad se haman pa dva najbolja igraca lige prodaju za 100-150 hiljada maraka...kakvo crno sudjenje
sta ima veze ako igraju amateri ili neka sela, sudjenej mora biti iznad toga.
Svi smo mi svjesni kvaliteta ali to ne daje za pravo da nas se pravi debilima ili da i ovo malo raje odustane od svega ovog.