Premijer Liga BiH 2012/13

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
kurty

#8751 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by kurty »

wannabe_ultra wrote:pokojni Vedran nema veze sa FK Sarajevom, ali zato desetine zastava hrvatske imaju veze sa NK Listica...?
Samo na Kosevu mogu prekinuti utakmicu, fuj kako mi se gadi sve.
Savez, komitet, delegati :-)
da im ko zapne za zastave, vadili bi se da im je to zastava kantona :-) :-) :-)
mislim,fakat nidje veze...al eto, suti i trpi

Vezano za start na Suljicem... Vala ja kontam sav polomljen, a srecom momak ustade najnormalnije... basbas bas pregrubo...
Ono sto sam primjetio kod Suljica, svaki put kad mu neko uljece, skace u vis sa obje noge, i svaki put rizikuje onakav pad...
ZV Keli

#8752 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by ZV Keli »

kurty wrote:
wannabe_ultra wrote:pokojni Vedran nema veze sa FK Sarajevom, ali zato desetine zastava hrvatske imaju veze sa NK Listica...?

Vezano za start na Suljicem... Vala ja kontam sav polomljen, a srecom momak ustade najnormalnije... basbas bas pregrubo...
Ono sto sam primjetio kod Suljica, svaki put kad mu neko uljece, skace u vis sa obje noge, i svaki put rizikuje onakav pad...
Zbog tog balijskoj suti i trpi i jeste stanje u drzavi tako i u sportu.
Sto se tice zastava,krivicnim zakonom je zabranjeno unistavanje grba BiH na papiru,zastavi bilo cemu pa tako i susjednih drzava,ali brate mili zbog cega se dozvoljava prisustvo zastave separatisticke i fasisticke kvazi autonomne regije HZHB,nemojte samo price pa ako mozemo mi Armiju mogu i oni to,Armija je branila ustavni i pravno-politicki poredak suverene zemlje koja je priznata,oni su bili separatisti jos su fasisti...
karanana

#8753 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by karanana »

ZV Keli wrote:
kurty wrote:

Zbog tog balijskoj suti i trpi i jeste stanje u drzavi tako i u sportu.
Sto se tice zastava,krivicnim zakonom je zabranjeno unistavanje grba BiH na papiru,zastavi bilo cemu pa tako i susjednih drzava,ali brate mili zbog cega se dozvoljava prisustvo zastave separatisticke i fasisticke kvazi autonomne regije HZHB,nemojte samo price pa ako mozemo mi Armiju mogu i oni to,Armija je branila ustavni i pravno-politicki poredak suverene zemlje koja je priznata,oni su bili separatisti jos su fasisti...
halo ba, covjek ti fino rece gore: to je zastava kantona, priznata i legalna.
Baltazar_khan

#8754 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by Baltazar_khan »

evo snimak za one koji nisu vidjeli drugi gol širokog. rukometna premijer liga bih na 01:15 :skoljka:
p.s. ima i start nad suljićem.

eto, tako to radi trebinjska seoska lola.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#8755 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by Velkoski »

I onda mi ludi što se žalimo :zzzz:
kurty

#8756 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by kurty »

Baltazar_khan wrote:evo snimak za one koji nisu vidjeli drugi gol širokog. rukometna premijer liga bih na 01:15 :skoljka:

na areni se ovo nije vidjelo... na ponevljenim snimcima...
Nije mi samo jasno kako se niko od igraca, osim Bandovica nije bunio???
todd_smith

#8757 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by todd_smith »

Ali pazi gdje je sudija :lol: :lol: :lol:

Hajde da je bila ruka uz tijelo ili neki igrac jos tu pa se gurali, ili ga neko napucao bas u ruku, ali onako ispruzio ruku i sudija mrtav hladan :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: e u PM
Dead Man Walking

#8758 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by Dead Man Walking »

wannabe_ultra wrote:
Dead Man Walking wrote:Amar platio Silicu da se povrijedi i oslobodi prostor za Kordica.
Zapali cigaru, popij pivu, umoci ga negdje bolje bi ti bilo :) svidjet ce ti se vjeruj
Lahko je tebi kume razmisljati o pivi i umakanju kad si prebrinuo brige i o kupu i o tituli, pa jos stignes i za mene da se zabrines. Blagodarim. :thumbup:
snaga_znanja

#8759 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by snaga_znanja »

Start na Suljicu. :shock: Pa ovo da je bilo u 16 Sarajeva, a ne u kontri trebao je biti crveni.
Arteta

#8760 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by Arteta »

Da li je jos neke pao s nogu kada je slusao izjave trenera Zrinjskog i GOSKA? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ne mora se znati ni nas jezik da bi se skontalo da tu nesto nije normalno. :lol: :lol:
Last edited by Arteta on 22/04/2013 09:28, edited 2 times in total.
ultima_palabra

#8761 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by ultima_palabra »

Kako frajer odleti u visine... ali mislim da je ispravna odluka sudije da pusti prednost, drugi igrač Sarajeva ide sam prema golu.

Ko ono reče Jakupović šiljio za Želju? :-) Frajer nas je zakinuo svaki put kad nam je sudio... i sada je za svaki kontakt sudio faul, što je više odgovaralo Čeliku jer su mogli zadržavati igru.
snaga_znanja

#8762 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by snaga_znanja »

ultima_palabra wrote:Kako frajer odleti u visine... ali mislim da je ispravna odluka sudije da pusti prednost, drugi igrač Sarajeva ide sam prema golu.

Ko ono reče Jakupović šiljio za Želju? :-) Frajer nas je zakinuo svaki put kad nam je sudio... i sada je za svaki kontakt sudio faul, što je više odgovaralo Čeliku jer su mogli zadržavati igru.
Naravno. Svaki faul je sudio. Pogotovo oko 16-m Čelika.
ultima_palabra

#8763 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by ultima_palabra »

snaga_znanja wrote:
ultima_palabra wrote:Kako frajer odleti u visine... ali mislim da je ispravna odluka sudije da pusti prednost, drugi igrač Sarajeva ide sam prema golu.

Naravno. Svaki faul je sudio. Pogotovo oko 16-m Čelika.
Pa nije ga imao gdje drugo suditi kad se samo tamo i igralo :D
Pitarrr82

#8764 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by Pitarrr82 »

Cini mi se da je bila jos jedna scena gdje Hazdic mogao isto tako izaci sam pred gol ali tada nekim pukim slucajem nije pustio prednost :)
tcz

#8765 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by tcz »

i tako sudije rijesise prvenstvo u dva kola... :sad:

to ti je ta Bosna da prostis :bih:
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#8766 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by Pitar sa Kariba »

Image
:(
Nek` vas malo glava zaboli. :D
vryzas

#8767 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by vryzas »

tcz wrote:i tako sudije rijesise prvenstvo u dva kola... :sad:

Gradina i Leotar???? :?

:run:
vryzas

#8768 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by vryzas »

Pitar sa Kariba wrote:Image
:(
Nek` vas malo glava zaboli. :D

Rame cisto ko suza :oops: ...Vukas a.k.a. oko sokolovo 8)
tcz

#8769 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by tcz »

vryzas wrote:

leotar - ponisten gol, penal, prekid, dovodjenje utakmice do ruba incidenta.

gradina ko je spomeno gradinu :-)
vryzas

#8770 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by vryzas »

:shock:
tcz wrote:
vryzas wrote:

leotar - ponisten gol, penal, prekid, dovodjenje utakmice do ruba incidenta.

gradina ko je spomeno gradinu :-)

Spomenuo sam ja Gradinu...bez obzira na cinjenicu da sudije prave pogreske u skoro svakoj utakmice, a neke od njih uticu na rezultat, sudjenje je puno bolje nego zadnjih par sezona. To su potvrdili skoro svi treneri u PL. Druga stvar je to sto ekipe koje "pretenduju" na titulu nemaju kvalitet da bar "na misice" pobjede slabijeg protivnika.
Liga je smjesna, a kvalitet je misaona imenica. Npr. Travnik koji haman ispada "ubije u pojam" ekipe koje se bore za titulu. Zato kazem da je smjesno pricati o sudjenju kada se gube bodovi protiv objektivno slabijih ekipa :shock:
Treba biti realan i reci da nema dovoljno kvaliteta da se prelomi vec unaprijed dobijena utakmica...

Nego, sve ekipe koje su u igri za Evropu trebaju sto prije nabaviti veliku kolicinu vazelina 8)
tcz

#8771 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by tcz »

vryzas wrote: Spomenuo sam ja Gradinu...bez obzira na cinjenicu da sudije prave pogreske u skoro svakoj utakmice, a neke od njih uticu na rezultat, sudjenje je puno bolje nego zadnjih par sezona. To su potvrdili skoro svi treneri u PL. Druga stvar je to sto ekipe koje "pretenduju" na titulu nemaju kvalitet da bar "na misice" pobjede slabijeg protivnika.
Liga je smjesna, a kvalitet je misaona imenica. Npr. Travnik koji haman ispada "ubije u pojam" ekipe koje se bore za titulu. Zato kazem da je smjesno pricati o sudjenju kada se gube bodovi protiv objektivno slabijih ekipa :shock:
Treba biti realan i reci da nema dovoljno kvaliteta da se prelomi vec unaprijed dobijena utakmica...

Nego, sve ekipe koje su u igri za Evropu trebaju sto prije nabaviti veliku kolicinu vazelina 8)
a sto to slabije ekipe ne bi sjela uzeti bod boljoj?' :-) to je pravilo samo kod nas

sad naprimjer FKS bolji od Travnika i ode bez glavni igraca i ono mora ga uzet :-D zato nam i liga jest smjesna.
Sudije nam kroje ligu vec dugo ali mi sutimo i trpimo uvjek je nekim dobro pa sta nas briga za druge. Klubovi se dogovaraju pustaju jedni drugima, haj to i nekako podnesem ali sudije moraju biti na visini i dozvaliti boljoj ekipi da pobjedi.

To sto kazu za sudjenje, to je donosenje bodova sa gostovanja tipa Zrinjski - Gosk :lol: Sarajevo - Leotar znaci samo kako njima odgovara.

Zasto Sarajevo mora dobiti Veleza bez standarni igraca? Zasto Zeljo Radnika?
vryzas

#8772 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by vryzas »

Ne kontas poentu, a poenta je da nema kvaliteta! Liga je smjesna, ekipe igraju i rade u amaterskim uslovima, tereni su nam 90% livade i njive, igraci su placeni ko portiri, a drzavu boli neka stvar za sport. Sve je jasno ko dan kad se haman pa dva najbolja igraca lige prodaju za 100-150 hiljada maraka...kakvo crno sudjenje :-)
Albert Heijn

#8773 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by Albert Heijn »

Baltazar_khan wrote:evo snimak za one koji nisu vidjeli drugi gol širokog. rukometna premijer liga bih na 01:15 :skoljka:

Ruka se vidi iz aviona.
tcz

#8774 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by tcz »

vryzas wrote:Ne kontas poentu, a poenta je da nema kvaliteta! Liga je smjesna, ekipe igraju i rade u amaterskim uslovima, tereni su nam 90% livade i njive, igraci su placeni ko portiri, a drzavu boli neka stvar za sport. Sve je jasno ko dan kad se haman pa dva najbolja igraca lige prodaju za 100-150 hiljada maraka...kakvo crno sudjenje :-)
sta ima veze ako igraju amateri ili neka sela, sudjenej mora biti iznad toga.

Svi smo mi svjesni kvaliteta ali to ne daje za pravo da nas se pravi debilima ili da i ovo malo raje odustane od svega ovog.
roboth

#8775 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by roboth »

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 2u7xCXmF-E
1:37 , i ovo je u nasoj ligi za zuti :sad:
Locked