Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
pinokio04 wrote:raja sta biste vi uzeli u ponudi od slijedecih mobitela > iphon 4s fabricki, galaxy s2, galaxy s3, htc one x, ili neku noki ili x periju do 700 800 km..
i zasto, iskustva
pinokio04 wrote:raja sta biste vi uzeli u ponudi od slijedecih mobitela > iphon 4s fabricki, galaxy s2, galaxy s3, htc one x, ili neku noki ili x periju do 700 800 km..
i zasto, iskustva
i zasto, iskustva
Ja bi preporucio Xperia T ili Xperia TX
ovaj drugi ja trazim da kupim ali bez uspjeha.....
i zasto, iskustva
Po meni je 4S idealan izbor za zensku ruku, prvenstveno radi velicine i jednostavnosti koristenja, solidne kamere i dobre mjuze, te nece uzet note2 i rootat ga te mijenjat custom romove.
I ja mislim da je za žensko IPhone 4s idealan izbor. Izmedju S3 i HTC ONE X bi prije izabrao ovaj drugi, ali kod njega treba biti oprezan i dobro otvoriti oči jer ih ima dosta sa problemom na displeju (pogledati na YouTube-u)
pa najbolja ja kombinacija da ja njoj dadnem iphon 4s, a sebi uzmem ili htc one x ili s3, heheh
jesam lisac ah, mislim s3 sam imao priliku malo pogeldati u par situacija, a one x bash nisam imao priliku vidit ni kod koga
bitno je veci displey da ima, obas u tu 4,7 ,4,8 inchi, jedino kamera i brzina sad...
Klasične predrasude onih koji nikad nisu koristili iPhone.
Pokreneš iTunes, označiš Muzika (Music, Glazba) pod Medijateka folderom, dovučeš mišem folder sa tim pjesmama i pustiš ga tu. Označiš iPhone u lijevom panelu, a u desnom klikneš tab music označiš koje pjesme želiš na telefon i klikneš Sync.
Samo ako ti nije SIM Free ne leti da ga nadogradis ako ti iTunes ponudi nadogradnju, tako sam ja poletio kad sam imao iPhone i zaključao ga, sreća mogao se restore uraditi.
Quleru, wifi mi se stalno diskonektuje na Nokii E6, šta je ovo rec ? Kako ugasiti onu vibraciju na svaki dodir touch screena? Pokrenem Store ili Viber iako sam na wifi kaze da nemam mobilne konekcije, kako to podesiti?
zna li neko kako se rijesiti T9 tastature na ONE X prilikom tipkanja, kako se iskljuci, izbacuje mi stalno asocijacije rijeci, cim pocnem kucat nesto, on izbacuje...
i da, jos jedno pitanje, kako da skinem navigaciju besplatnu i koju...
Odeš u setings, pa language&input, i mislim da tamo u postavkama tastature imaš opciju "show correction suggestions" , staviš na "always hide"
A ako ti sam ispravlja tekst onda u postavkama tastature ugasi "auto-correction"
Bar je tako kod mene.
Chuckie wrote:Quleru, wifi mi se stalno diskonektuje na Nokii E6, šta je ovo rec ? Kako ugasiti onu vibraciju na svaki dodir touch screena? Pokrenem Store ili Viber iako sam na wifi kaze da nemam mobilne konekcije, kako to podesiti?
Sent from my iPhone using Tapatalk
To oko wifi nemam pojma probaj u settings pa connection pod wifi isključiti power save mod, tu je negdje.
Što se tiče vibracije to u settings profiles personalize i tu uhasi touchscreen vibrations...
pinokio04 wrote:zna li neko kako se rijesiti T9 tastature na ONE X prilikom tipkanja, kako se iskljuci, izbacuje mi stalno asocijacije rijeci, cim pocnem kucat nesto, on izbacuje...
i da, jos jedno pitanje, kako da skinem navigaciju besplatnu i koju...
u pitanju je android verzija 4.0.4. ICS
hvalaa unaprijedd
Pa jednostavno klikneš xt9/abc tipku na tastaturi prije kucanja sms-a .
Chuckie wrote:Quleru, wifi mi se stalno diskonektuje na Nokii E6, šta je ovo rec ? Kako ugasiti onu vibraciju na svaki dodir touch screena? Pokrenem Store ili Viber iako sam na wifi kaze da nemam mobilne konekcije, kako to podesiti?
Sent from my iPhone using Tapatalk
To oko wifi nemam pojma probaj u settings pa connection pod wifi isključiti power save mod, tu je negdje.
Što se tiče vibracije to u settings profiles personalize i tu uhasi touchscreen vibrations...
Nastelio sam. Na telefonu je valjda Belle instalisan jer kaze da je up to date. Koji je najbolji browser? Mape kad pokrenem samo stoji searching for location godinama.