Nemoj života ti recipročne modele, najebao sam zbog recipročnih modela....u našoj verziji to ti ga dođe, degenečim te taman koliko našeg degeneče tamo negdje.volta dzontra wrote:
Može li ovako??? Mostar u kojemu su primijenjeni recipročni modeli koje Hrvati imaju kao zaštitu nacionalnog interesa na razini FBIH???
Hoćeš reći meni je problem FBIH jer su u njoj Bošnjaci većina a tebi je problem bilo kakva administrativna jedinica ispod FBIH u kojoj su Hrvati većina!
da se spustimo s hegelijanskog
Nije meni problem bilokakva administrativna jedinica u kojoj su Hrvati većina, meni je problem administartivna hrvatska jedinica sa glavnim gradom Mostarom. Jednostavno jer se u tom slučaju ( i samo tom slučaju kad je rijeć o BiH) zaokružuje ideja o hrvatskoj teritorijalnoj jedinici. Tek tada ona ima smisla, i tek tada i rat koji je vođen između Bošnjaka i Hrvata postaje smislen (naravno sa stanovišta Hrvata) Bez Mostara ona nema ni soli ni šećera. To znamo i ja i ti.
A federacija bi objektivno trebala da smeta i meni i tebi, ali nažalost mislim da nam smeta na različite načine. Meni smeta samo njeno postojanje, tebi smeta kompozicija federacije.