Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
sour cherry wrote:Bolje će ti biti da se ne javi.Ako ti se i javi,to nije zato što te voli,jer da te voli,ne bi te pustila da toliko čezneš za njom.Zaboravi.Dozovi se.Biće u redu za neko vrijeme.Ispuni to vrijeme što više.
slazem se...
a i da se javi mislim da bi samo iz sazaljenja uradila ako cuje da patis... a nadam se iskreno da ne bi prihvatio to...
sour cherry wrote:Bolje će ti biti da se ne javi.Ako ti se i javi,to nije zato što te voli,jer da te voli,ne bi te pustila da toliko čezneš za njom.Zaboravi.Dozovi se.Biće u redu za neko vrijeme.Ispuni to vrijeme što više.
slazem se...
a i da se javi mislim da bi samo iz sazaljenja uradila ako cuje da patis... a nadam se iskreno da ne bi prihvatio to...
AKO SE JAVI - ONDA JE KUČKA DO KOSKE
čuj - nazove te da ti kaže "viđam se sa drugim, pa eto red je da ti javim" ............ a onda nazove da pita kako si
ma daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
slazem se...
AKO SE JAVI - ONDA JE KUČKA DO KOSKE
čuj - nazove te da ti kaže "viđam se sa drugim, pa eto red je da ti javim" ............ a onda nazove da pita kako si
ma daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
upravo to htjedoh i reci... a nazalost vjeruj ima svasta....
u pravu ste ljudi, samo trebam vijeme da shvatim da ne zasluzuje da mislim o njoj ni na koji nacin. cinjenica je da me zavlacila da me drzala u rezervi, pa ako nikoga ne bude da mi se javi. cinjenica je da je ppogazila sva obecanja koja je sama izrekla prema meni. i u pravu si nakon onoga pocela sam izlazit sa jednim momkom, nema potrebe da razmisljam vise o njoj, samo eto malo vremena je izgleda potrebno da sve te gadosti dodju do mene, i da je i srcem eiminisem, a dala mi je dovoljno materijala. sigurno zasluzuje da je vise na ulici ne pozdravim, a ne nesto drugo.
giovanni galli wrote:u pravu ste ljudi, samo trebam vijeme da shvatim da ne zasluzuje da mislim o njoj ni na koji nacin. cinjenica je da me zavlacila da me drzala u rezervi, pa ako nikoga ne bude da mi se javi. cinjenica je da je ppogazila sva obecanja koja je sama izrekla prema meni. i u pravu si nakon onoga pocela sam izlazit sa jednim momkom, nema potrebe da razmisljam vise o njoj, samo eto malo vremena je izgleda potrebno da sve te gadosti dodju do mene, i da je i srcem eiminisem, a dala mi je dovoljno materijala. sigurno zasluzuje da je vise na ulici ne pozdravim, a ne nesto drugo.
Ako te drzala u "rezervi" neka ti ubuduce to bude skola Da se ne ponovi.
giovanni galli wrote:u pravu ste ljudi, samo trebam vijeme da shvatim da ne zasluzuje da mislim o njoj ni na koji nacin. cinjenica je da me zavlacila da me drzala u rezervi, pa ako nikoga ne bude da mi se javi. cinjenica je da je ppogazila sva obecanja koja je sama izrekla prema meni. i u pravu si nakon onoga pocela sam izlazit sa jednim momkom, nema potrebe da razmisljam vise o njoj, samo eto malo vremena je izgleda potrebno da sve te gadosti dodju do mene, i da je i srcem eiminisem, a dala mi je dovoljno materijala. sigurno zasluzuje da je vise na ulici ne pozdravim, a ne nesto drugo.
pa sve mi lici na to, svo vrijeme samnom u kontaktu, sve nesto nikad se ne zna sta nosi sudbina vdjet cemo, i onda na kraju pocela izlazit sam sa jednim momkom. to mi bas lici na to.
pa sve mi lici na to, svo vrijeme samnom u kontaktu, sve nesto nikad se ne zna sta nosi sudbina vdjet cemo, i onda na kraju pocela izlazit sam sa jednim momkom. to mi bas lici na to.
Zato ubuduce nek' uvijek imas barem 3-4 rezerve, minimalno. Tako da ces biti u prednosti da ti se ne ponovi isto njeSra. Uvijek ce ti neko ostati. Zasto se stavljas u podredjen/inferioran polozaj ili situaciju, da od "Nje" zavisi sta ce / kako ce biti. Preuzmi incijativu Ti, neka igra po "tvojim" pravilima, nametni se, a ne da budes u Njenoj milosti ili nemilosti, hoce li se npr. Ona smilovati, biti postena, dobra, iskrena, fer i korektna. Ovako izgledas k'o neki pacenik, zbilja. Dopustas da budes zrtva manipulacija. Gledaj vise sebe, a za drugu polovinu kako zasluzi.
e brate nije meni 20 da imam rezerve, u tim godinama imao sam i radio gluposti, ali ipak sa godinama covjek pozeli da se skrasi, da se otvori potpuno, da krene sa nekim kroz zivot, jbg uvijek postoji sansa da ce se ovo desit, ali na nama je da se izdignemo. i ova je mene izganjala u tom periodu ludovanja sve je napravila da me osvoji da budem sa njom, ali eto stvari se preokrenu, nekad sam joj bio pojam, sad vise ne, i svjestan sam toga.
giovanni galli wrote:e brate nije meni 20 da imam rezerve, u tim godinama imao sam i radio gluposti, ali ipak sa godinama covjek pozeli da se skrasi, da se otvori potpuno, da krene sa nekim kroz zivot, jbg uvijek postoji sansa da ce se ovo desit, ali na nama je da se izdignemo. i ova je mene izganjala u tom periodu ludovanja sve je napravila da me osvoji da budem sa njom, ali eto stvari se preokrenu, nekad sam joj bio pojam, sad vise ne, i svjestan sam toga.
nekad sam joj bio pojam, sad vise ne, i svjestan sam toga
znam taj osjećaj ............ čak znam i trenutak kada se desilo da sam mu prestala biti sve
giovanni galli wrote:e brate nije meni 20 da imam rezerve, u tim godinama imao sam i radio gluposti, ali ipak sa godinama covjek pozeli da se skrasi, da se otvori potpuno
giovanni galli wrote:e brate nije meni 20 da imam rezerve, u tim godinama imao sam i radio gluposti, ali ipak sa godinama covjek pozeli da se skrasi, da se otvori potpuno, da krene sa nekim kroz zivot, jbg uvijek postoji sansa da ce se ovo desit, ali na nama je da se izdignemo. i ova je mene izganjala u tom periodu ludovanja sve je napravila da me osvoji da budem sa njom, ali eto stvari se preokrenu, nekad sam joj bio pojam, sad vise ne, i svjestan sam toga.
znam taj osjećaj ............ čak znam i trenutak kada se desilo da sam mu prestala biti sve
a zasto tuzni smajliji??? de malo vise pozitivnije ljudi moji.....
okrenu se stvari u zivotu kad cete samo sebi reci hvala Bogu pa sam mu/njoj prestao/la biti sve
okrenu se stvari u zivotu kad cete samo sebi reci hvala Bogu pa sam mu/njoj prestao/la biti sve
a jbg tema je tuzna, ma svjesni smo mi bola da ce biti bolje, i da cemo se jednom smijat svemu, ali sad je takva situacija da malo placemo slovima hahahah
zato što znam koliko boli i koliko je teško ....................... i mene na površini drže sitnice, i takve gluposti da se sama sebi čudim .......... doduše - kažu mi ljudi da se na meni i ne primjeti, ALI - znam ja šta krijem i kada i pred kime i SAMO JA znam koliko puta tokom dana sama sebi kažem "proći će! nabaci osmijeh jer MORAŠ!!" .......... i dan po dan tako
doduše - samo jaki plaču bes suza i u mrtvoj tišini .............. tako tješim samu sebe jer niko ne razumije ako nije doživio
placi sta ima veze, izbaci iz sebe sve to, ja placem kad mi se place, zatvorim se u sobu i udri, ali kad izadjem niko nista ne vidi, hebiga nema sta. jedva cekam da vrijeme prodje, da sve ode u zaborav.