m1x wrote:Ja bih se na vašem mjestu brinuo zašto javni emiteri kojima plaćate pretplatu ne prenose ove utakmice![]()
FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Moderator: anex
- Sabirni centar
#876 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
-
vanjki
#877 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
raja ima li neko link za tekmu u 19sati,na poslu sam jbg

-
leon25
#878 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
imas na mojawebtv pise da je face tv otvoreno za sve korisnike neta u bih juce i danas radi utakmica a stavili su i hd kvalitetu pa probaj
-
vanjki
#879 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
leon25 wrote:imas na mojawebtv pise da je face tv otvoreno za sve korisnike neta u bih juce i danas radi utakmica a stavili su i hd kvalitetu pa probaj
ok..znaci bez obzira sto sam na logosoftu''
-
leon25
#880 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
tako pise ja sam na bihnetu pa ne mogu potvrdit da li radi i na ostalim mrezama ali probaj jer bi vec trebalo radit ako radi sad radit ce i veceras
- _Reds_
#881 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ev gledam ovaj FaceTv, kakv im je ovo voidlje, emisija nigdje veze ba, zvuk katastrofa, malo malo grci.
Valjda ce utakmica biti ok.
Valjda ce utakmica biti ok.
-
Mustang1
#882 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Utakmica pocinje kad mi izleti ovaj baklavas

- m1x
#883 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
I ja sam platio da BHT prenosi i što je najgore i dalje plaćamTheWatcher wrote:nisu platili oni nego Telemach i hvala njimam1x wrote:Ljudi su jedini u državi platili da prenose utakmicu pa neka je prenose kako hoce, ako vam smetaju postoji na daljinskom dugme MUTE
-
pravaistina
#884 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
svaka cast senadu na prenosu utakmice ,ali je studio Facetv ODROOOOON
najgora sto smo ikada vidjeli u bilo kojoj tv
mjenjajte scenografa i ovog debelog debila sto kvari emisiju
najgora sto smo ikada vidjeli u bilo kojoj tv
mjenjajte scenografa i ovog debelog debila sto kvari emisiju
- opa22
#885 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
meni osobno je studio bas cool onaj s pogledom na sarajevo....bolji mi je nego na tv1 pogotovo kad su tek poceli emitirati dnevnik al bolji i lijepsi mi je od obn i ostalih tv postaja....al voditeljice onog facemagazina ili kako se vec zove su odron
-
todd_smith
#886 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
studio i hajde nekako, ali voditelji
daj meni priliku Senade, besplatno cu dvostruko bolje raditi emisiju
edit: samo da voditeljice pohvalim, ubjedljivo najljepse od svih domacih kanala (naravno Daliju sa Al Jazeere ne pikam, ona je miljama iznad ostalih
)
daj meni priliku Senade, besplatno cu dvostruko bolje raditi emisiju
edit: samo da voditeljice pohvalim, ubjedljivo najljepse od svih domacih kanala (naravno Daliju sa Al Jazeere ne pikam, ona je miljama iznad ostalih
- So What!
#887 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Svaka čast za otkup prava za prijenos, ali studio definitivno treba profesionalnije izgledati. Treba malo ozbiljnosti u onim emisijama. Dnevnik je odron, pa onako mogu i ja u svojoj sobi da pravim.
Zamjerka ide i na ovo:
Izgleda da nemaju normalnu režiju niti montažu, bruka je i sramota da jedna hajmo reće prvoklasna televizija (za BH prilike) radi najave preko nekog jeftinog programa najvjerovatnije preko Windows Movie Makera pa ovo je sramota. Mada ako se neko sjeća ove grafike i najave TV1 za utakmicu Luksemburg - BiH:
Ali da im se oprostiti jer je to bilo na početku emitovanja ove televizije koju su dotada najavljivali kao nešto neviđeno u BiH. Na kraju dođe AlJazeera i pomete ih sve.
Zamjerka ide i na ovo:
Izgleda da nemaju normalnu režiju niti montažu, bruka je i sramota da jedna hajmo reće prvoklasna televizija (za BH prilike) radi najave preko nekog jeftinog programa najvjerovatnije preko Windows Movie Makera pa ovo je sramota. Mada ako se neko sjeća ove grafike i najave TV1 za utakmicu Luksemburg - BiH:
Ali da im se oprostiti jer je to bilo na početku emitovanja ove televizije koju su dotada najavljivali kao nešto neviđeno u BiH. Na kraju dođe AlJazeera i pomete ih sve.
-
Mustang1
#888 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Hajde recimo da je najavna spica i dobra .. Nije mi jasno sto ne ide muzika lige sampiona ?

- karanana
#889 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
mozda nisi razumio ironiju u mom odgovoru erzsebetu tako da na tacke 1 i 2 primjeni moj ironican stav o senadu kao krivcu za rat i o holandiji kao olicenju svega dobrog.wolf07 wrote:Dakle da rezimiramo:karanana wrote:ma kakav milosevic. senad je izvor svih nedaca i jada na ovim prostorima. on je poceo rat da bi sebe samopromovirao. da nije bilo njegovog dnevnika od 2. maja, ja mislim da belaja ne bi ni bilo. on je digo tenzije i zakuho i sad naplacuje.
hitno da se helikopter eufora spusti na bosmal i pokupi senada i posalje ga erzsebetu u haag i holandiju, nasu prijateljsku zemlju, zemlju pravde i morala, zemlju od koje bi nesto trebali nauciti, kako se radi posteno gdje se novinari ne prodaju za sjemenke.
da li si ti profitirao od rata?
da li bi bio tamo gdje si sada i gdje ti je dobro da nije bilo rata?
1. Senad Hadzifejzovic je jedini novinar na svijetu koji je ikad igdje poceo rat!
2. Holandija je zemlja pravde i morala sve skupa sa Gertom Vildersom koji je u najmanju ruku nacista a usput su se istakli u cuvanju UN zasticene zone Srebrenica gdje su im svi vojnici izginuli do zadnjeg braneci nejac od Mladicevih koljaca!
3. Svi oni koji su pobjegli koljacima iz tacke 2 ispod noza i sad se nalaze sirom dunjaluka su po defaultu ratni profiteri i prosli su praaaavo dobro.
Jel ovdje neko ima neki problem sa logikom?
sto se tacke 3 tice, i ona je dijelom ironija jer forumash erzsebet kaze da je senad u sustini ratni profiter i da ne bi znali za njega da nije bilo rata. mozda to jeste tacno, ali onda ja postavljam pitanje, da li je i neki covjek koji je iz sela sa populacijom 100 stanovnika takodjer ratni profiter jer je uz pomoc srpske vojske trenutno u americi i ima 3 automobila i kucu sa bazenom?
-
GoodTaste
#890 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Meni je muzika OK, nabijena adrenalinom za razliku od himne LS, mada ni da je himna od LS ne bi bilo s moje strane zamjerke.Bubalo1 wrote:Hajde recimo da je najavna spica i dobra .. Nije mi jasno sto ne ide muzika lige sampiona ?![]()
-
evo mene
#891 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
A prijenos Željo - Maribor???
-
elvis91
-
evo mene
#893 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Bio bi red da se FACE TV oglasi sa saopćenjem, što ne prenosi Želju, a prenosi Sarajevo.
-
Chuckie
#894 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Koji ku..c ne prenose večeras Želju a prenose Sarajevo?!?
- thebigb
#895 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Jutros sam u avazu čitao da nije postignut nikakav dogovor između Želje i FACE TV-a.
-
juan
#896 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
sta to nece biti prenosa???
jel se to potrosio pa nema vise repa??
il to smatraju neatraktivno tekmu zelje a pitare prenose!!???
ako je tako onda ih treba boykotovati!!! hebo ih banjalucki!!!
jel se to potrosio pa nema vise repa??
il to smatraju neatraktivno tekmu zelje a pitare prenose!!???
ako je tako onda ih treba boykotovati!!! hebo ih banjalucki!!!
-
mirzarb
#897 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ljubomora...
-
evo mene
#898 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Dakle, FACE TV nije se oglasi sa saopćenjem, što nije prenosio Želju sa Koševa. Toliko o ozbiljnosti ove televizije.
- le piaf
#899 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Koliko znam nisu ni najavljivali prenos?evo mene wrote:Dakle, FACE TV nije se oglasi sa saopćenjem, što nije prenosio Želju sa Koševa. Toliko o ozbiljnosti ove televizije.
-
juan
#900 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
nije ljubomora, da Bog da vazda prenosili rezimski klub.mirzarb wrote:Ljubomora...
al im je izgleda preskupo bilo 2500€ za zelju, stime su se jasno postavili na koju su stranu!
kako su mogli obje tekme prosle hefte prenositi??
nejse, kao sto rece jedan ovdje, neozbiljna TV, jos jedna u nizu....