Meni su obje verzije jednako dobre, ali ako moram birati, biram da pjeva na nasem jeziku! Ali i ova engleska verzija mi je vrh. Iskreno se nadam da ce Europa prepoznati kvalitet nase pjesme, jer sam sve vise i vise ubjedjena da je sigurno medju 5 najkvalitetnijih pjesama ove godine (iako sumnjam da ce prepoznati). Pozitivno je sto je ovo jedna od rijetkih godina gdje nismo favoriti na kladionicama i sto se o nasoj pjesmi ne pise mnogo (

). To je doduse, mac sa dvije ostrice....barem narod nece biti euforican, ali ja i dalje ocekujem visok plasman (negdje oko desetog mjesta uzmemo li u obzir ko sve glasa i sta sve ti glasaci vole - tipa Svedske, koja jeste kvalitetna pjesma, ali ne u tolikoj mjeri koliko su ljudi euforicni (u skladu sa nazivom pjesme) kada je u pitanju Loreen...Ja vise preferiram pjesme poput Italije, Estonije, Islanda, Slovenije pa i Srbije i Hrvatske, ali i Turske i Grcke - koje su dosljedne sebi, i salju takve pjesme da uvijek mozete preoznati da se radi upravo o tim zemljama.
I BTW, od ovih "modernijih" mi Norveska nije losa (iako smo ovo vec sve culi)...