SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
amrica

#876 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by amrica »

Jedan001 wrote:ako je ono bio fake video ovo nije

http://www.dnevniavaz.ba/vijesti/saraje ... arivi.html :?

bitno je da su to umiljate kuce...

sam je kriv, sta on ima trcati, dzogirati po njihovoj teritoriji, to je cista provokacija... dobio je sta je trazio :oops:
headbanger

#877 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by headbanger »

autocenzura
Last edited by headbanger on 10/01/2012 13:16, edited 1 time in total.
Industrialyzer

#879 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Industrialyzer »

Hajde sada da vidim one ( poznanik i njemu slicni ). Imate li opravdanje za ovo ?????? :x :x
Pasiflora

#880 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Pasiflora »

headbanger wrote:...
Hvala!
Last edited by Pasiflora on 10/01/2012 13:56, edited 1 time in total.
terra_incognita

#881 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by terra_incognita »

.
Last edited by terra_incognita on 10/01/2012 13:53, edited 1 time in total.
Lady Saray

#882 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Lady Saray »

Black swan wrote: mene je jednom jedan zaganjao dok sam bio na bajku
ne možeš ništa samo se nadati da te neće stići
:cry:
mene zaganjao dok sam se vozala na bajku ja fino zakocim i okrenem bajk prema njemu da ja njega zaganjam, nek vidi kako je.. nije mu vise bilo zanimljivo :lol: :D
headbanger

#883 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by headbanger »

samo govorim sta vecina misli
i sta ce ljudi poceti raditi, kao na sipu prosle godine
samo sto nece mljeveno meso koristiti jer se ne isplati
ali evo ja cu izbrisati post ako ce vam biti lakse
zateznistub

#884 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by zateznistub »

Industrialyzer wrote:Hajde sada da vidim one ( poznanik i njemu slicni ). Imate li opravdanje za ovo ?????? :x :x
Ma jok :-) :x
nije momku nista bilo, oni su samo prisli.
Doslo je vrijeme kad je zivotinjski zivot postao mnogo vrijedniji od ljudskog.
Pasiflora

#885 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Pasiflora »

@a_jedan - imas pp, pls pogledaj
nihil_

#887 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by nihil_ »

headbanger wrote:samo govorim sta vecina misli
hahahah to sto si reko ukazuje na to da imas ozbiljnih psihickih problema, rjesavanje problema pasa je jedno a manijacko izivljavanje i pacenje istih je poremeceno...
Probaj ti samljeti stakla i pojesti pa javi kako je
RS6_BI_TURBO

#888 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by RS6_BI_TURBO »

Sarajevo iz svakog dana u dan sve vise propada i postaje sve veca zabit...
chuchumbamayumbe

#889 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by chuchumbamayumbe »

nihil_ wrote:
hahahah to sto si reko ukazuje na to da imas ozbiljnih psihickih problema, rjesavanje problema pasa je jedno a manijacko izivljavanje i pacenje istih je poremeceno...
Nema on psihičkih problema, nego mu je važnije nečije tuđe dijete od svih pasa Kantona Sarajevo.
Kao i meni.
I deratizacija se sprovodi trovanjem miševa i štakora (koji su dokazano veoma inteligentni i mnogi ih drže kao kućne ljubimce), pa se niko ne buni kada se pobiju toliki štakori, koji su štetočine. I psi polako postaju sve veće štetočine, i to na najlošiji način, ugrožavajući bezbijednost stanovništva.
Ljudi jednako govore da će se, ako se već vlast nije u stanju pobrinuti za lutalice, oni sami pobrinuti.
Situacija postaje sve lošija i lošija, psi se nekontrolisano kote eksponencijalnom brzinom...sterilizacija je samo zavaravanje, dok se steriliše 10 pasa 110 ih se istovremeno okoti, plus što ljudi ne žele da čekaju još 10 godina da sterilizacija donese efekat na današnju populaciju.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#890 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Velkoski »

Pa ovi cukoljupci bi imali neki prigovor i da lavovi hodaju ulicama Sarajeva.
olensoner

#891 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by olensoner »

Lovci u BiH svakodnevno ubijaju zivotinje, cak se i neke rijetke vrste (ilegalno u vecini slucajeva) ubijaju, po nekakvim vukojebinama gdje ljudska noga skoro nikada ni ne kroci. Nije mi poznato da se iko tome usprotivio, a u urbanim sredinama veliki broj djece, starih i iznemoglih treba da ispasta zbog jednog problema koji je vise karakteristican za 16. stoljece mozda. :x
nihil_

#892 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by nihil_ »

chuchumbamayumbe wrote:
nihil_ wrote:
Nema on psihičkih problema, nego mu je važnije nečije tuđe dijete od svih pasa Kantona Sarajevo.
Kao i meni.
I deratizacija se sprovodi trovanjem miševa i štakora (koji su dokazano veoma inteligentni i mnogi ih drže kao kućne ljubimce), pa se niko ne buni kada se pobiju toliki štakori, koji su štetočine. I psi polako postaju sve veće štetočine, i to na najlošiji način, ugrožavajući bezbijednost stanovništva.
Ljudi jednako govore da će se, ako se već vlast nije u stanju pobrinuti za lutalice, oni sami pobrinuti.
Situacija postaje sve lošija i lošija, psi se nekontrolisano kote eksponencijalnom brzinom...sterilizacija je samo zavaravanje, dok se steriliše 10 pasa 110 ih se istovremeno okoti, plus što ljudi ne žele da čekaju još 10 godina da sterilizacija donese efekat na današnju populaciju.
Daj ba vise... ta vam prica ne drzi vodu. Pacenici i manijaci koji se sakrivaju iza toboznje brige za drugima. Promjentite pricu usmrdila se ta.

Ja takodjer smatram da su psi problem i ako bi me sutra nap'o neki ne bi imo problema s tim da ga i ubijem da sacuvam sebe i nekog svog.

Medjutim sipanje stakla u meso i slicne metode sistematskog pacenja pasa mi nikad nisu pale na pamet, za takvo nesto stvarno trebas bit poremecen a bit tako poremecen i tvrditi da si human jer te strah za druge je smijesno.
chuchumbamayumbe

#893 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

nihil_ wrote:
chuchumbamayumbe wrote:
nihil_ wrote:
Kao i meni.
Daj ba vise... ta vam prica ne drzi vodu. Pacenici i manijaci koji se sakrivaju iza toboznje brige za drugima. Promjentite pricu usmrdila se ta.

Ja takodjer smatram da su psi problem i ako bi me sutra nap'o neki ne bi imo problema s tim da ga i ubijem da sacuvam sebe i nekog svog.

Medjutim sipanje stakla u meso i slicne metode sistematskog pacenja pasa mi nikad nisu pale na pamet, za takvo nesto stvarno trebas bit poremecen a bit tako poremecen i tvrditi da si human jer te strah za druge je smijesno.
Ja nisam ni paćenik ni manijak.
Slažem se da su metode sa staklom previše okrutne.
Spejs

#894 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Spejs »

Stavljanje stakla psima u hranu je čisti sadizam i mučenje, koje je zabranjeno kako državnim tako i božijim zakonima!

Problem pasa lutalica se može riješiti na mnogo jednostavnije i humanije načine.
olensoner

#895 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by olensoner »

Spejs wrote:Stavljanje stakla psima u hranu je čisti sadizam i mučenje, koje je zabranjeno kako državnim tako i božijim zakonima!

Problem pasa lutalica se može riješiti na mnogo jednostavnije i humanije načine.
Kao npr.?
Ja sam u potpunosti za to da se na human nacin rijesi problem, ali koji?
headbanger

#896 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by headbanger »

pretpostavimo
kerovi mi napadnu dijete
nece niko da se podrine da se to vise ne desi
a dijete tuda prolazi u skolu
znaci nece niko da rijesi problem, ja nemam humanije metode, ja sam prepusten sam sebi
znaci ja cu rijesti problem kako ja mogu
nemaam oruzja a nema ni nekih sredstava za uspavljivanje
jel aj to trebam dati otkaz na poslu da bi pratio dijetu iz i u skolu

malo se spustite na zemlju i relano pogeldajete situaciju
nije to vise sadizam nego dolazimo do opstanak ja ili cuko
Bogami bit cu ja on nece garant

meni moj opstanak nije sadizam
znam bila bi to patnja za kera ali on ili ja
i to ne bi radio iz cejfa nego zato sto moram
Last edited by headbanger on 10/01/2012 15:26, edited 2 times in total.
Comrad

#897 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Comrad »

Jedan prigodan film, prije nego krenete u setnju.
http://www.imdb.com/title/tt0085382/

:D
kurty

#898 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by kurty »

Jel ima informacija da li je neko obavjesti veterinarsku stanicu zbog ovog napada???

Last edited by kurty on 10/01/2012 15:26, edited 1 time in total.
Comrad

#899 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Comrad »

olensoner wrote:
Spejs wrote:Stavljanje stakla psima u hranu je čisti sadizam i mučenje, koje je zabranjeno kako državnim tako i božijim zakonima!

Kao npr.?
Pa pohvatas ih i uspavas. Ne moze humanije. Para za drzanje nemamo, nemamo gdje ljude da drzimo, a kamo li pse.

Covjek bas zaboli glava kad vidi sa kakvim se mi problemima susrecemo u 21. vijeku. :-) Kad cujem price dijaspore, sve kontam, pa je li moguce da smo bas TOLIKO zaostali. :roll:
chuchumbamayumbe

#900 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Comrad wrote:
olensoner wrote:

Kao npr.?
Pa pohvatas ih i uspavas. Ne moze humanije. Para za drzanje nemamo, nemamo gdje ljude da drzimo, a kamo li pse.

Covjek bas zaboli glava kad vidi sa kakvim se mi problemima susrecemo u 21. vijeku. :-) Kad cujem price dijaspore, sve kontam, pa je li moguce da smo bas TOLIKO zaostali. :roll:
Ko da ih pohvata i uspava kolega, ko?!
Vidiš da vlast nije plaho zainteresovana za problematiku, a pojedinci ne raspolažu resursima da to urade.
Locked