BiH - Portugal/Portugal - BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
LSD

#876 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by LSD »

nuki_cika wrote:Ljudi se s razlogom ljute na teren u zenici.Fakat bi trebali imati jedan stadion koji će zadovoljiti sve kriterije za odigravanje utakmice.Promjene travu i niko se nece žaliti
S razlogom se ljute,jel...pa što se to španci nisu ljutili na travnjak B.Polja :?: ...nema to veze sa kvalitetom terena i ta prica, ovo je medijski prljavi trik...izjave njihovog direktora reprezentacije "Idemo u močvaru Zenice" i slicne pakosti.
Ko fol se oni nešto ljute ;-) , ko se ljuti uvalimo mu... labavi
Last edited by LSD on 14/10/2011 20:49, edited 1 time in total.
kamen spoticanja

#877 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by kamen spoticanja »

nuki_cika wrote:Ljudi se s razlogom ljute na teren u zenici.Fakat bi trebali imati jedan stadion koji će zadovoljiti sve kriterije za odigravanje utakmice.Promjene travu i niko se nece žaliti
promjenit travu na bilinom je teze nego dobiti portugal...prije dvije godine,cini mi se,nasle se pare za zamjenu kompletnog travnjaka...dosao neki strucnjak i izmjerio da treba promjeniti samo 5 % trave,a ostalo je ok :-)
i teren danas izgleda ovako...sta je bilo s parama ne zna se,ali se pouzdano zna da je u tom periodu bila nestacica janjadi okolo zenice :D
ama nek kukaju...nama odgovara...napravit ces svojim igracima pritisak bezveze...jos ako bude dovoljno hladno,to je jos jedan adut vise :)
doduse prosli put nije pilo vode,ali sad smo zreliji i nemamo ciru da nam ekipu potrosi prije utakmice po raznim pinkovima,obnovima i ostalim red carpet emisijama :wink:
mrtva kokoš

#878 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by mrtva kokoš »

a mozda bi i mi trebali praviti pritisak na uefu, ovaj snimak treba slati na sve strane...
zenny

#879 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by zenny »

Pape je rek'o svoje jos jucer, odmah nakon njihove izjave

http://www.dnevniavaz.ba/sport/fudbal/5 ... enici.html
(smije li se stavljat ovaj link?) :-)
kamen spoticanja

#880 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by kamen spoticanja »

Portugalci rezervisali 55 soba i tražili pojačano osiguranje kako bi na miru spavali uoči meča s BiH

Zeničani su prije dvije godine organizirali buku oko hotela kako se gosti ne bi naspavali

Nepune tri minute nakon što je u Kijevu kao protivnik naše nogometne reprezentacije kao protivnik izvučen Portugal, u hotel "Zenica" putem faksa stigla je rezervacija iz ove zemlje.
Kako saznajemo, za potrebe selekcije Portugala rezervirano je 55 soba, i tim povodom su danas u 11 sati čelni ljudi hotela održali sastanak sa predstavnicima Nogometnog saveza Portugala.

Nakon definisanja "otvorenih pitanja" poput načina prijema, smještaja i hrane, Portugalci su obišli i stadion Bilino polje u Zenici.
"Portugalci nisu bili zadovoljni stanjem terena. On je oštećen od utakmica A i mlade prezentacije BiH koje su u svega četiri dana ovdje igrale protiv Luksemburga i Kipra. Dali smo garancije da ćemo ga popraviti i sigurno je da će travnjak do 11. novembra biti u odličnom stanju, tim prije jer dvije sedmice pred baraž utakmicu, nogometaši Čelika neće trenirati i igrati svoje utakmice na njemu", izjavio je Alija Porča, direktor NK Čelik.
Portugalci su imali i nekoliko specifičnih zahtjeva u vezi hrane i smještaja za svoje najveće zvijezde, a od MUP-a ZDK su najavili tražiti pojačano osiguranje kako se ne bi ponovio slučaj od prije dvije godine. Tada su, podsjećamo, Zeničani organizirali cjelovečernju buku oko hotela, kako se gosti ne bi mogli dovoljno naspavati uoči meča sa našom selekcijom.

ee kad se sjetim...lik je prosao jedno 200 puta motorom uz nadvoznjak,niz nadvoznjak i bulevarom bez prigusivaca :D
a nekakva ekipa je organizovala vartomet s crkvickog brda,tacno iznad hotela nekad oko 1h poslije ponoci...ja nisam oka sklopio svu noc a zivim malo dalje :-)
i naravno,sutradan smo zijanili :D
campa_xxx

#881 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by campa_xxx »

LSD wrote:
S razlogom se ljute,jel...pa što se to španci nisu ljutili na travnjak B.Polja :?: ...nema to veze sa kvalitetom terena i ta prica, ovo je medijski prljavi trik...izjave njihovog direktora reprezentacije "Idemo u močvaru Zenice" i slicne pakosti.
Ko fol se oni nešto ljute ;-) , ko se ljuti uvalimo mu... labavi
Pa dat cemo im bolju travu nije problem :mrgreen:
BHF_Manijak

#882 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by BHF_Manijak »

Neka ba, samo nek seru, ko Hin jebe! :mrgreen: Ko da nasi igraci sve ovo en citaju, portale i ostalo, ko da ih to nece dovoljno nalozit, ko sto mo kazemo po forumu "eh sad cemo vam tek hebat milu majku zbog kuknjave" tako vjeruj te i igraci kontaju...Samo opusteno, nek seru, imaju pravo, a kad ispadnu, a vidjet ces tek tad kuknjave, a onda im je vec malo falilo, sad ce se prica ako Bog da zavrsit u nasu korist! 8-)
Mahalac

#883 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Mahalac »

Čavale Romaleeeeeeee....do juče je paso a sad se žali na nju :x

Image
bingov buraz

#884 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by bingov buraz »

kamen spoticanja wrote:Portugalci rezervisali 55 soba i tražili pojačano osiguranje kako bi na miru spavali uoči meča s BiH

Zeničani su prije dvije godine organizirali buku oko hotela kako se gosti ne bi naspavali

Nepune tri minute nakon što je u Kijevu kao protivnik naše nogometne reprezentacije kao protivnik izvučen Portugal, u hotel "Zenica" putem faksa stigla je rezervacija iz ove zemlje.
Kako saznajemo, za potrebe selekcije Portugala rezervirano je 55 soba, i tim povodom su danas u 11 sati čelni ljudi hotela održali sastanak sa predstavnicima Nogometnog saveza Portugala.

Nakon definisanja "otvorenih pitanja" poput načina prijema, smještaja i hrane, Portugalci su obišli i stadion Bilino polje u Zenici.
"Portugalci nisu bili zadovoljni stanjem terena. On je oštećen od utakmica A i mlade prezentacije BiH koje su u svega četiri dana ovdje igrale protiv Luksemburga i Kipra. Dali smo garancije da ćemo ga popraviti i sigurno je da će travnjak do 11. novembra biti u odličnom stanju, tim prije jer dvije sedmice pred baraž utakmicu, nogometaši Čelika neće trenirati i igrati svoje utakmice na njemu", izjavio je Alija Porča, direktor NK Čelik.
Portugalci su imali i nekoliko specifičnih zahtjeva u vezi hrane i smještaja za svoje najveće zvijezde, a od MUP-a ZDK su najavili tražiti pojačano osiguranje kako se ne bi ponovio slučaj od prije dvije godine. Tada su, podsjećamo, Zeničani organizirali cjelovečernju buku oko hotela, kako se gosti ne bi mogli dovoljno naspavati uoči meča sa našom selekcijom.

ee kad se sjetim...lik je prosao jedno 200 puta motorom uz nadvoznjak,niz nadvoznjak i bulevarom bez prigusivaca :D
a nekakva ekipa je organizovala vartomet s crkvickog brda,tacno iznad hotela nekad oko 1h poslije ponoci...ja nisam oka sklopio svu noc a zivim malo dalje :-)
i naravno,sutradan smo zijanili :D
Pa to je odavde i poteklo :mrgreen:
mrtva kokoš

#885 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by mrtva kokoš »

Mahalac wrote:Čavale Romaleeeeeeee....do juče je paso a sad se žali na nju :x

Image
kad bude orilo, meeeeeesiiiii , meeeeeeeesiii :D :lol: :lol: :lol:
sinuhe

#886 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by sinuhe »

Docekati goste k'o sto Bog zapovijeda.
campa_xxx

#887 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by campa_xxx »

Treba reci ovim Portugalcima da veoma postujemo to sto se njima ne svidja teren i da bi smo sve uradili da ga dovedemo u stanje kakvo njima odgovara ali nemamo para, mi smo mala zemlja, ali mi cemo im vrlo rado izaci u susret i ako zele da nam pomognu neka uloze svoje pare i srede teren i ostale dijelove stadiona po svojoj zelji...zaista zelimo sve najbolje Portugalskoj selekciji :) :mrgreen:
TOM SCHOLZ

#888 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by TOM SCHOLZ »

Predlazem da se na svaku stolicu bilinog polja stavi karton sa likom Lea Mesija.U jednom momentu svi navijaci da podignu kartone i da pocne gromoglasno navijanje Leo Mesi,Leo Mesi.Mislim da bi ovo psihicki unistilo Ronalda i odjeknulo sirom evrope i svijeta.Baraz se dobija na mnogo frontova.Portugalcima zelim nesretan dolazak u prohladnu noc mocvara Bilinog Polja gdje ih ceka DUH SA SJEKIROM-Edin Dzeko :bih:
nOrMaLaC

#889 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by nOrMaLaC »

Jel se zna ko sudi utakmicu u Portugalu i u BiH? :x

:bih:
bosnovizija

#890 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by bosnovizija »

šime.sparina wrote:

a mozda bi i mi trebali praviti pritisak na uefu, ovaj snimak treba slati na sve strane...
Hvala na postavljenom video klipu. Jako dobro prikazano šta nam je radio g***** Thompson i kako je "dijelio pravdu".
Dobar dokazni materijal! :bih:
striker

#891 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by striker »

Nakon baraža u Krakowu, Platini, vidno uzbuđen, zbog para BiH - Portugal, daje izjavu za medije...
solo2

#892 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by solo2 »

šime.sparina wrote:

vec sam ga poslao UEFI - 2 puta - salji dalje magarac ko vrati :thumbup:

BTW - Armenci vec uputili zalbu zbog kartona u utakmici s' Irskom!

Sta mi radimo i u sta mi gledamo :x
just principe

#893 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by just principe »

pa da saljite Uefi, oni mogu samo klip s YTuba izbrisati :roll:

a evo zbog cega je armenac dobio CRVENI

http://www.youtube.com/watch?v=25dcMtjvoQw

Maksimalna satisfakcija ircima kao i naklonost pri zrijebu ( tako mozemo i mi ocekivati ali tek 2016 godine )....

Do tada cemo i Estoniju i Crnu Goru gledati na prvenstvu :x ( da se razumijemo nemam nista protiv njih )...ali takav smo mi peh :roll:
Last edited by just principe on 14/10/2011 21:58, edited 1 time in total.
campa_xxx

#894 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by campa_xxx »

Hajmo glasati za Dzeku, trenutno Ronaldo u vodstvu ali mi tek pocinjemo da glasamo :mrgreen:

http://www.tvgolo.com/

#2: Cristiano Ronaldo (Portugal) 49.17% (564 votes)

#6: Dare Vršič (Slovenia) 10.37% (119 votes)

#1: Fred (Fluminense) 10.29% (118 votes)

#10: Mesut Özil (Germany) 8.28% (95 votes)

#5: Kim Källström (Sweden) 5.58% (64 votes)

#9: Juan Francisco Parra (Gimnástico) 5.06% (58 votes)

#4: Konstantin Vassiljev (Estonia) 4.62% (53 votes)

#8: Edin Džeko (Bosnia and Herzegovina) 3.66% (42 votes)

#7: Vincenzo De Liguori (Nocerina) 1.92% (22 votes)

#3: Georgios Fotakis (Greece) 1.05% (12 votes)

Total Votes: 1,147
shake69

#895 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by shake69 »

Uz malo srece, domaci teren u prvoj utakmici moze biti nas veliki adut protiv Portugala, a Pape kao da cita ovaj forum, skoro sve je zelje forumasa ispunio a evo haman ce i Sanela pozvati za prvu utakmicu kao akviziciju Mujdzi!Aferim :-D
nuki_cika

#896 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by nuki_cika »

solo2 wrote:
šime.sparina wrote:

vec sam ga poslao UEFI - 2 puta - salji dalje magarac ko vrati :thumbup:

BTW - Armenci vec uputili zalbu zbog kartona u utakmici s' Irskom!

Sta mi radimo i u sta mi gledamo :x
A stvarno i mene zanima koji vrag mi ne uložimo žalbu zbog spahicevog kartona.Ono je nepravda nad nepravdama,.Još ako dobije u zenici žuti karton.Mislim da je škot započeo posao,a a neki drugi seronja ce da ga završi u zenici(mislim na to da ce nas izmasakrirati sa žutim kako bi bili potpuno hendikepirani u portugalu).Toga se najviše i pribojavam,iskreno :sad:
Melami

#897 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Melami »

Zasto se niko nije zalio na Spahicev zuti karton ni trazio da seponisti tekma ili bilo sta? Sigurno ne bi uspjeli za ponistavanje tekme ali je lijepo pokusati,mozda bi dobili nekog lakseg u barazu :D
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#898 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by pici »

Image

BiH-portugal

1-0

Image

BiH-portugal

1-1

Image

BiH-portugal

2-1

Image

odlazak kući

Image

kod kuće pri rezultatu 0-0 i kraj
campa_xxx

#899 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by campa_xxx »

Mailove mozete slati na...

Medjunarodni odnosi
[email protected]

Takmicenja
[email protected]

Portparol
[email protected]

:wink:
los merengues
Location: Na obroncima brda Radogost sjeverozapadno od sela Radonići

#900 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by los merengues »

Kriza se nastavlja: Portugal pred bankrotom, traži pomoć od EU!!!!!!!
Ha ja da i mi njih malo demoralisemo :dance: :dance:
nece oni imat sredstava da doputuju u Zenicu.. a odakle im tek za Ukrajinu/Poljsku

A teze tipa velike ekipe Moraju ici na ep/sp:
ode li Engleska na euro 2008?(a vece financijske bombe za organizatora nema niti ce biti)
nego malo opet o nama:nemojte prizeljkivati oranicu na BP
Mi kvotiramo kao tika/taka ekipa i sigurno ce i nama ici na stetu los
teren koliko i njima
pa samo kad pogledam kako smo igrali u Lisabonu i i uzvratu kuci
Pametno Safete i ne zovi nikog sa strane( jedino ako Jagodic preporuci nekog iz u21)
Locked