Forumasi zaposljavaju

Ekonomija, biznis, dionice, posao, (ne)zaposlenost...

Moderator: anex

Post Reply
SmokingMan

#876 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by SmokingMan »

relativno84 wrote:
bubi_s wrote:Potrebna ozbiljna djevojka ili zena za cuvanje djeteta od godinu i po u svom stanu na podrucju novog sarajeva... ako neko zna ozbiljnu i odgovornu osobu molim na pp...

hvala unaprijed
Kad ce vise i momci imati priliku da cuvaju djecu :?
Vjeruj i ja se pitam,da i mi muškarci imamo šta raditi.Promjenila su se vremena,žene rade a muškarci ganjaju kecelje,dosadilo,pa dokle više,dajte da i mi izadjemo malo iz kuće... :D
mali_balon

#877 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by mali_balon »

Evo ja sjedim i cuvam doduse moje je nije tudje. Zena radi, ja obletim kucu krpom usisivacem, skuham rucak itd itd.
vjesticanametli

#878 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by vjesticanametli »

pestalozzi wrote:trazim stampariju u sarajevu ili okolini za izradu vece kolicine flyer-a. ako bude stimao kvalitet i cijena moguca dugogodisnja saradnja. neka preporuka? unaprijed hvala.
likograf :thumbup:
crno_sa_zlatnim

#879 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by crno_sa_zlatnim »

pestalozzi wrote:trazim stampariju u sarajevu ili okolini za izradu vece kolicine flyer-a. ako bude stimao kvalitet i cijena moguca dugogodisnja saradnja. neka preporuka? unaprijed hvala.

AMOS GRAF 033/461 944

imaju napucane masine, mozes se dogovoriti za kvalitetnu pripremu :thumbup:
kokuz_sa

#880 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by kokuz_sa »

dobre knjiga, Bemust i M-pack
3 najjeftinije stamparije trenutno
sa dobrom opremom.
vee-jay

#881 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by vee-jay »

Trazim PHP programera sa znanjem MySQL+Laravel+GIT. Dobro poznavanje engleskog ili njemackog. Ako je tim onda jos bolje.
Cecilija

#882 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by Cecilija »

Ja imam jedno konkretno pitanje. Ovaj oglasnik koji izlazi petkom je hororičan, čista strava, ovamo gdje se oglašavaju "normalni poslovi" traže samo čobane, frizere, kozmetičarke i konobarice, drugi dio je prostitucija (muška i ženska). :shock:

Ima li na našem Birou za zapošljavanje ili na nekim drugim mjestima u gradu neka tabla, nešto ko nekad u studentskim referadama, gdje normalni ljudi traže normalne radnike ? Da je okačen papir, telefon, da je to neko možda unaprijed provjerio iz neke službe, ma nešto što iole djeluje normalno, ko na Zapadu.
Cecilija

#883 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by Cecilija »

......
Trebam te

#884 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by Trebam te »

Kako do posla na Blsikom Istoku? Oldican automehanicar, radio bi i na gradjevini :)

Qatar, UAE ili saudija?
žuti

#885 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by žuti »

Traze se windows programeri, web developeri, Java programeri , detalji na PP. Full time pozicija..
žuti

#886 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by žuti »

kokuz_sa wrote:
dobre knjiga, Bemust i M-pack
3 najjeftinije stamparije trenutno
sa dobrom opremom.
štamparija u domu u Nedzaricima.. Muamer - žuti, momak za 10 :)
Chischo

#887 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by Chischo »

Pozdrav, zavrsio ekonomiju, znam engleski, vozim auto. Analiticki razmisljam. Volim kompjutere i znam svasta raditi sa njima. Bavio sam se web dizajnom i web programiranjem, php, jquery, javascript, - junior level. Radio sam i DTP. Servisirao racunare. Vrijedan, posten, 30 godina, volio bih da imam normalan posao.
mali_balon

#888 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by mali_balon »

Chischo wrote:Pozdrav, zavrsio ekonomiju, znam engleski, vozim auto. Analiticki razmisljam. Volim kompjutere i znam svasta raditi sa njima. Bavio sam se web dizajnom i web programiranjem, php, jquery, javascript, - junior level. Radio sam i DTP. Servisirao racunare. Vrijedan, posten, 30 godina, volio bih da imam normalan posao.
Haj ti meni kao laiku, ili bilo ko drugi, objasni sta ti znaci analiticko razmisljanje.
vee-jay

#889 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by vee-jay »

Chischo wrote:Pozdrav, zavrsio ekonomiju, znam engleski, vozim auto. Analiticki razmisljam. Volim kompjutere i znam svasta raditi sa njima. Bavio sam se web dizajnom i web programiranjem, php, jquery, javascript, - junior level. Radio sam i DTP. Servisirao racunare. Vrijedan, posten, 30 godina, volio bih da imam normalan posao.
Meni nazalost treba neko ko se malo bolje razumije u PHP. Tebi naravno zelim sve najbolje u potrazi! Keep the faith.
Chischo

#890 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by Chischo »

mali_balon wrote:
Haj ti meni kao laiku, ili bilo ko drugi, objasni sta ti znaci analiticko razmisljanje.
Odgovaram ti, zanemarivsi provokatorsku prirodu tvog pitanja.

http://en.wikipedia.org/wiki/Analytical_skill
mali_balon

#891 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by mali_balon »

Chischo wrote:
mali_balon wrote:
Odgovaram ti, zanemarivsi provokatorsku prirodu tvog pitanja.

http://en.wikipedia.org/wiki/Analytical_skill

Nije bila provokacija, ipak hvala na pojasnjenju, kao i sto sam pretpostavio jos jedan fensi naziv za nesta sto se podrazumjeva ako si ozbiljan i odgovoran radnik, ali eto valjda u motivacionom pismu ili CV fino zigledfa i ljepo zvuci kada se procita.
polarb

#893 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by polarb »

Za jedan od nacina da se upoznate sa MLMom preporucujem knjigu "Profesionalna izgradnja mreze" - Robert Batvin, moze se naci za download online.
Ovakvu literaturu necete susretati ni na jednom faksu, ali moze mnogo svima pomoci...
Sociolog

#894 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by Sociolog »

Radio bi bilo kakav legalan i častan posao..24 godine, poslije 16h.. nikakvih krivičnih djela u životu.pozz
Brazzini

#895 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by Brazzini »

Masinski tehnicar, 19 godina. Upoznat sa poslom automehanicara, i uglavnom svega oko automobila. Nazalost nemam radnog iskustva. Ako neko ima nesto neka se javi. Pozzz
vjesticanametli

#896 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by vjesticanametli »

www.messer.ba traze radnika - finansije
Amy89

#897 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by Amy89 »

studentica trazi honorarni posao, radim vec kao promoterka u trznim centrima, ali zelim da sve troskove falulteta snosim sama, dovoljno je sto mi roditelji placaju smjestaj u Sarajevu -.- potreban bilo kakav dodatni posao: povremeno cuvanje djece, starijih osoba, ciscenje, promocije, casovi matematike, ma bilo sto samo da se radi. zahvalna na bilo kakvim informacijama :))
numizmatic

#898 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by numizmatic »

Posveti se ti faksu...
Amy89

#899 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by Amy89 »

numizmatic wrote:Posveti se ti faksu...

to jest prioritet ali roditelji mi nisu u mogucnosti placati sve, ja moram da radim.
mali_balon

#900 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by mali_balon »

Image
Post Reply