Vjeruj i ja se pitam,da i mi muškarci imamo šta raditi.Promjenila su se vremena,žene rade a muškarci ganjaju kecelje,dosadilo,pa dokle više,dajte da i mi izadjemo malo iz kuće...relativno84 wrote:Kad ce vise i momci imati priliku da cuvaju djecububi_s wrote:Potrebna ozbiljna djevojka ili zena za cuvanje djeteta od godinu i po u svom stanu na podrucju novog sarajeva... ako neko zna ozbiljnu i odgovornu osobu molim na pp...
hvala unaprijed
Forumasi zaposljavaju
Moderator: anex
- SmokingMan
#876 Re: Forumasi zaposljavaju
-
mali_balon
#877 Re: Forumasi zaposljavaju
Evo ja sjedim i cuvam doduse moje je nije tudje. Zena radi, ja obletim kucu krpom usisivacem, skuham rucak itd itd.
- vjesticanametli
#878 Re: Forumasi zaposljavaju
likografpestalozzi wrote:trazim stampariju u sarajevu ili okolini za izradu vece kolicine flyer-a. ako bude stimao kvalitet i cijena moguca dugogodisnja saradnja. neka preporuka? unaprijed hvala.
- crno_sa_zlatnim
#879 Re: Forumasi zaposljavaju
pestalozzi wrote:trazim stampariju u sarajevu ili okolini za izradu vece kolicine flyer-a. ako bude stimao kvalitet i cijena moguca dugogodisnja saradnja. neka preporuka? unaprijed hvala.
AMOS GRAF 033/461 944
imaju napucane masine, mozes se dogovoriti za kvalitetnu pripremu
- kokuz_sa
#880 Re: Forumasi zaposljavaju
dobre knjiga, Bemust i M-packpestalozzi wrote:trazim stampariju u sarajevu ili okolini za izradu vece kolicine flyer-a. ako bude stimao kvalitet i cijena moguca dugogodisnja saradnja. neka preporuka? unaprijed hvala.
3 najjeftinije stamparije trenutno
sa dobrom opremom.
- vee-jay
#881 Re: Forumasi zaposljavaju
Trazim PHP programera sa znanjem MySQL+Laravel+GIT. Dobro poznavanje engleskog ili njemackog. Ako je tim onda jos bolje.
- Cecilija
#882 Re: Forumasi zaposljavaju
Ja imam jedno konkretno pitanje. Ovaj oglasnik koji izlazi petkom je hororičan, čista strava, ovamo gdje se oglašavaju "normalni poslovi" traže samo čobane, frizere, kozmetičarke i konobarice, drugi dio je prostitucija (muška i ženska).
Ima li na našem Birou za zapošljavanje ili na nekim drugim mjestima u gradu neka tabla, nešto ko nekad u studentskim referadama, gdje normalni ljudi traže normalne radnike ? Da je okačen papir, telefon, da je to neko možda unaprijed provjerio iz neke službe, ma nešto što iole djeluje normalno, ko na Zapadu.
Ima li na našem Birou za zapošljavanje ili na nekim drugim mjestima u gradu neka tabla, nešto ko nekad u studentskim referadama, gdje normalni ljudi traže normalne radnike ? Da je okačen papir, telefon, da je to neko možda unaprijed provjerio iz neke službe, ma nešto što iole djeluje normalno, ko na Zapadu.
- Cecilija
-
Trebam te
#884 Re: Forumasi zaposljavaju
Kako do posla na Blsikom Istoku? Oldican automehanicar, radio bi i na gradjevini
Qatar, UAE ili saudija?
Qatar, UAE ili saudija?
-
žuti
#885 Re: Forumasi zaposljavaju
Traze se windows programeri, web developeri, Java programeri , detalji na PP. Full time pozicija..
-
žuti
#886 Re: Forumasi zaposljavaju
štamparija u domu u Nedzaricima.. Muamer - žuti, momak za 10kokuz_sa wrote:dobre knjiga, Bemust i M-packpestalozzi wrote:trazim stampariju u sarajevu ili okolini za izradu vece kolicine flyer-a. ako bude stimao kvalitet i cijena moguca dugogodisnja saradnja. neka preporuka? unaprijed hvala.
3 najjeftinije stamparije trenutno
sa dobrom opremom.
- Chischo
#887 Re: Forumasi zaposljavaju
Pozdrav, zavrsio ekonomiju, znam engleski, vozim auto. Analiticki razmisljam. Volim kompjutere i znam svasta raditi sa njima. Bavio sam se web dizajnom i web programiranjem, php, jquery, javascript, - junior level. Radio sam i DTP. Servisirao racunare. Vrijedan, posten, 30 godina, volio bih da imam normalan posao.
-
mali_balon
#888 Re: Forumasi zaposljavaju
Haj ti meni kao laiku, ili bilo ko drugi, objasni sta ti znaci analiticko razmisljanje.Chischo wrote:Pozdrav, zavrsio ekonomiju, znam engleski, vozim auto. Analiticki razmisljam. Volim kompjutere i znam svasta raditi sa njima. Bavio sam se web dizajnom i web programiranjem, php, jquery, javascript, - junior level. Radio sam i DTP. Servisirao racunare. Vrijedan, posten, 30 godina, volio bih da imam normalan posao.
- vee-jay
#889 Re: Forumasi zaposljavaju
Meni nazalost treba neko ko se malo bolje razumije u PHP. Tebi naravno zelim sve najbolje u potrazi! Keep the faith.Chischo wrote:Pozdrav, zavrsio ekonomiju, znam engleski, vozim auto. Analiticki razmisljam. Volim kompjutere i znam svasta raditi sa njima. Bavio sam se web dizajnom i web programiranjem, php, jquery, javascript, - junior level. Radio sam i DTP. Servisirao racunare. Vrijedan, posten, 30 godina, volio bih da imam normalan posao.
- Chischo
#890 Re: Forumasi zaposljavaju
Odgovaram ti, zanemarivsi provokatorsku prirodu tvog pitanja.mali_balon wrote:Haj ti meni kao laiku, ili bilo ko drugi, objasni sta ti znaci analiticko razmisljanje.Chischo wrote:Pozdrav, zavrsio ekonomiju, znam engleski, vozim auto. Analiticki razmisljam. Volim kompjutere i znam svasta raditi sa njima. Bavio sam se web dizajnom i web programiranjem, php, jquery, javascript, - junior level. Radio sam i DTP. Servisirao racunare. Vrijedan, posten, 30 godina, volio bih da imam normalan posao.
http://en.wikipedia.org/wiki/Analytical_skill
-
mali_balon
#891 Re: Forumasi zaposljavaju
Chischo wrote:Odgovaram ti, zanemarivsi provokatorsku prirodu tvog pitanja.mali_balon wrote:Haj ti meni kao laiku, ili bilo ko drugi, objasni sta ti znaci analiticko razmisljanje.Chischo wrote:Pozdrav, zavrsio ekonomiju, znam engleski, vozim auto. Analiticki razmisljam. Volim kompjutere i znam svasta raditi sa njima. Bavio sam se web dizajnom i web programiranjem, php, jquery, javascript, - junior level. Radio sam i DTP. Servisirao racunare. Vrijedan, posten, 30 godina, volio bih da imam normalan posao.
http://en.wikipedia.org/wiki/Analytical_skill
Nije bila provokacija, ipak hvala na pojasnjenju, kao i sto sam pretpostavio jos jedan fensi naziv za nesta sto se podrazumjeva ako si ozbiljan i odgovoran radnik, ali eto valjda u motivacionom pismu ili CV fino zigledfa i ljepo zvuci kada se procita.
-
mali_balon
- polarb
#893 Re: Forumasi zaposljavaju
Za jedan od nacina da se upoznate sa MLMom preporucujem knjigu "Profesionalna izgradnja mreze" - Robert Batvin, moze se naci za download online.
Ovakvu literaturu necete susretati ni na jednom faksu, ali moze mnogo svima pomoci...
Ovakvu literaturu necete susretati ni na jednom faksu, ali moze mnogo svima pomoci...
-
Sociolog
#894 Re: Forumasi zaposljavaju
Radio bi bilo kakav legalan i častan posao..24 godine, poslije 16h.. nikakvih krivičnih djela u životu.pozz
-
Brazzini
#895 Re: Forumasi zaposljavaju
Masinski tehnicar, 19 godina. Upoznat sa poslom automehanicara, i uglavnom svega oko automobila. Nazalost nemam radnog iskustva. Ako neko ima nesto neka se javi. Pozzz
- vjesticanametli
#896 Re: Forumasi zaposljavaju
www.messer.ba traze radnika - finansije
-
Amy89
#897 Re: Forumasi zaposljavaju
studentica trazi honorarni posao, radim vec kao promoterka u trznim centrima, ali zelim da sve troskove falulteta snosim sama, dovoljno je sto mi roditelji placaju smjestaj u Sarajevu -.- potreban bilo kakav dodatni posao: povremeno cuvanje djece, starijih osoba, ciscenje, promocije, casovi matematike, ma bilo sto samo da se radi. zahvalna na bilo kakvim informacijama
)
-
numizmatic
#898 Re: Forumasi zaposljavaju
Posveti se ti faksu...
-
Amy89
#899 Re: Forumasi zaposljavaju
numizmatic wrote:Posveti se ti faksu...
to jest prioritet ali roditelji mi nisu u mogucnosti placati sve, ja moram da radim.