BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Corola

#876 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Corola »

Pa nije ni Begovic zdrav.Naime boluje od teske neizljecive bolesti latinski receno papucar.
Simptomi su ponekad me boli ona stvar za repku u kojoj igram,ispraznjuju se baterije,prica se na radiju kako ovaj nezna beknuti Bosanski i voli smuljati da je to cudo jedno i plus slavi zenin rodjendan na dan kad si vec morao biti na pripremama u repci.
Last edited by Corola on 06/10/2011 19:01, edited 1 time in total.
slusaj vamo

#877 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by slusaj vamo »

Korisničkoime wrote:
Corola wrote:
Korisničkoime wrote:Najmanje se radi o Hasagićevim kvalitetama u to ne moramo uopšte ulaziti radi se o tome da nije zdrav, neodgovorno je staviti golmana da brani ako je tek ozdravio na pripremama repke kad već imaš ekstra dobrog i zdravog golmana.
Ako nije zdrav nece igrati ako jeste igrat ce,ako se povrijedi bit ce zamjenjen.Cisto odluka onoga koga se i pita i koji odgovara za to.Niti mene,niti tebe niti bilo koga drugog.
Nevjerovatno je kako ti u skoro sve i jednom postu nalazis zamjerke postavke igraca.
To fakat vise prelazi u dosadu.
Rezultati su tu,baraz je skoro osiguran sa tendecijom da se osvoji i direktan plasman.
Vecinom igraci kojima ti nesto sputavas na ustrb selektora su doprineli tome.Pa sta je vise koji klinac.
Ohani makar ovih par dana. :roll:
Jedina zamjerka je Hasagić ako se s njim računa za Francusku, postavka za Lux je za Lux i vjerujem da neće biti ista za Francusku. Nije zdrav znaš i sam da nije, sam je Sušić rekao da nije uopšte trenirao s ostalim zbog zdravlja, znaš i sam da to s Hasagićevim zdravljem ne ide od juče, vuče se već dobru godinu, momak je stalno na inekcijama, nije bez problema odigrao pola sezone mislim ni on sam ne pamti kad.
Mislim sve to i sam ti znaš a pitaš mene koji više klinac, ok je to da podržaješ selektora ali nije u ovome u pravu pa kako ga god okreneš i sam si svjestan da je Keno rizik i to nepotreban jer ima drugog dobrog golmana. Naravno da nije moja i tvoja odluka kao što ništa na cijelom ovom forumu nema veze ni sa mojim na sa tvojim odlukama pa opet i ti i ja komentarišemo.
Bas tako. Sve da je ovu zavrzlamu smislio da bi, eto, izdriblao uvijek naivne Francuze koji nam i brojeve ne popamte kako treba, sudije, delegate, masere, nosace kopacki ili koga vec, vise ce stete donijeti nego koristi. Ovim salje (ponovo) jak signal da ima nedodirljivih, svejedno je jesi li ti bolji i spremniji, nedodirljivi ce igrat ako hoce pa makar i na stakama. "Zasluzili su". I to sve, da bi vjerovatno dao do znanja recimo Begovicu kako on nije nedodirljiv. Smijesno, ovo ni sa trogosnjacima ne bi ferceralo.
Korisničkoime

#878 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Korisničkoime »

ma bar da se kvalitetno posvadjamo ne bi li vrijeme ubili do sutra
Vala što jest jest :D :D
Hajd biće bolje nadam se aBd da ćemo sutra obojica s ostalim da slavimo :bih:
slusaj vamo

#879 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by slusaj vamo »

Hasagiceve povrede su dovoljno ozbiljne da evo godinu dana ne brani ni izbliza kao sto je nekad, i kada brani, lopte koje mu ne idu u metar radijusa isprati tuznim pogledom na putu do mreze, a svaka visoka lopta je spektakl.

Kene mi je jako zao, nije on kriv sto se to sve desava, tako mu grah pao i treba ga razumjeti, ne kamenovati kada primi gol kao sto to obicno cinimo. Ali, ovo nije nacin da se ni njemu pomogne.
cyprus

#880 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by cyprus »

Rob_Atl wrote:...znam samo da je Hasagic poznat da kiksa u odlucujucim utakmicama...
:-) :-)

Haj navedi jednu odlučujuću il neodlučujuću utakmicu u kojoj je Hasagić kixo... Nemoj mi samo one buzzerove da smo mi zijanili od Rumunije zato što je ovaj samo ispucavo lopte :D
BHanibal

#881 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by BHanibal »

Rob_Atl wrote:Ko da je Pape ostao duzan nesto Hasagicu pa ga mora stavit na gol ne znam stvarno, znam samo da je Hasagic poznat da kiksa u odlucujucim utakmicama, dobar je golman bio nea sta, ali Begovic je za klasu ispred njega
Bas tako Hasagicu je prece da stane na gol nego da se mi plasiramo direktno na EURO. Taj covjek nas je kostao 2 boda u Albaniji. Ja i dalje mislim da Spahic gura Hasagica a ni sam Susic ima privatne razloge da Hasagic brani.
BHF_Manijak

#882 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by BHF_Manijak »

Jos se cudite sto brani Keno Hasagic...Pa ucjeno Safeta preko novina, sjetite se poslije Bjelorusije intervjua, "ne znam jos, moram razmislit, nije mi ispod casti sjediti na klupi ali...Moram jos dobro o svemu razmislit" i slicno...Ko i Ibricic prije Mexica! Kod Saje samo ucjene prolaze vjeruj te mi! :wink:
BHanibal

#883 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by BHanibal »

Evo Sport1 de prenosi mladu reprezentaciju
Corola

#884 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Corola »

BHF_Manijak wrote:Jos se cudite sto brani Keno Hasagic...Pa ucjeno Safeta preko novina, sjetite se poslije Bjelorusije intervjua, "ne znam jos, moram razmislit, nije mi ispod casti sjediti na klupi ali...Moram jos dobro o svemu razmislit" i slicno...Ko i Ibricic prije Mexica! Kod Saje samo ucjene prolaze vjeruj te mi! :wink:
Jest, rasturise se igrajuci.ili je sa klupe ili na klupu a neko bogami i na tribine.I da ti vjerujemo :-) :lol:
BHF_Manijak

#885 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by BHF_Manijak »

Cinjenicu su da je i Ibricic i Hasagic a Bogami i Begovic ucjenili Safeta...Zadnji primjer je Keno poslije Bjelorusije, pa se sad pokusava da mu se ne zamjeri stavljajuci jednog golmana u jednoj drugog u drugoj utakmici... :roll:
M.Laktasenko

#886 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by M.Laktasenko »

BHF_Manijak wrote:Cinjenicu su da je i Ibricic i Hasagic a Bogami i Begovic ucjenili Safeta...Zadnji primjer je Keno poslije Bjelorusije, pa se sad pokusava da mu se ne zamjeri stavljajuci jednog golmana u jednoj drugog u drugoj utakmici... :roll:
Ali je kriv i Susic sto to dozovljava. Sto nije Ibricica poslije Meksika otjero svedno nam netreba?
BHanibal

#887 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by BHanibal »

Nije samo da se ne zeli zamjerit Hasagicu nego Hasagic odredjuje koju ce utakmicu da brani sto je i sam Safet rekao.
Corola

#888 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Corola »

BHF_Manijak wrote:Cinjenicu su da je i Ibricic i Hasagic a Bogami i Begovic ucjenili Safeta...Zadnji primjer je Keno poslije Bjelorusije, pa se sad pokusava da mu se ne zamjeri stavljajuci jednog golmana u jednoj drugog u drugoj utakmici... :roll:
Cinjenica je isto da je ibro pretposljednju tekmu na tribinama presjedio,kao sto dresira i ovu dvojicu to jest ni jedan nije siguran.Sa ucjenama ako ih uopste i ima jer nam to nasi vrli novinari serviraju ama bas nikakve koristi ti navedeni nemaju.isto tako neki pojedinci jedva cekaju da se uhvate kao pijani plota to sto nazovi novinari napisu.
BHF_Manijak

#889 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by BHF_Manijak »

Corola wrote:
Cinjenica je isto da je ibro pretposljednju tekmu na tribinama presjedio,kao sto dresira i ovu dvojicu to jest ni jedan nije siguran.Sa ucjenama ako ih uopste i ima jer nam to nasi vrli novinari serviraju ama bas nikakve koristi ti navedeni nemaju.isto tako neki pojedinci jedva cekaju da se uhvate kao pijani plota to sto nazovi novinari napisu.
Ima i ta mjesta, ali se isto tako sjecam kolika se hampa u Njemackoj digla na Loewa zato sto POLA GODINE pred SP 2006 nije odredio PRVOG GOLMANA, vec je cekao mjesec-dva pred SP da to obznani, javnost je kivna na njega bila, jer to dosta utice na samog golmana, pritisak, neizvjesnost, nesigurnost itd, jednostavno golmanova pozicija je takva, nek se bar izjasni za "jedinicu" repke, pa makar to i Keno bio, ali samo da se zna ovaj je kec a ovaj zamjena, bice lakse obojici vjeruj mi!
vernes81

#890 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by vernes81 »

Opet su pocele teorije o zavjerama :shock:
Last edited by vernes81 on 06/10/2011 22:19, edited 1 time in total.
vernes81

#891 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by vernes81 »

slusaj vamo wrote:Hasagiceve povrede su dovoljno ozbiljne da evo godinu dana ne brani ni izbliza kao sto je nekad, i kada brani, lopte koje mu ne idu u metar radijusa isprati tuznim pogledom na putu do mreze, a svaka visoka lopta je spektakl.

Kene mi je jako zao, nije on kriv sto se to sve desava, tako mu grah pao i treba ga razumjeti, ne kamenovati kada primi gol kao sto to obicno cinimo. Ali, ovo nije nacin da se ni njemu pomogne.
Pocni da prikupljas za ogrlicu. :mrgreen:
slusaj vamo

#892 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by slusaj vamo »

Hocu, Termose, cim ti za opanke skupim. Nije red da bos hodas, nego brate kako si i navik'o.
sarajevsko_pivo

#893 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by sarajevsko_pivo »

Meni je interesantnija utakmica FRA-ALB sutra :) :bih:
slusaj vamo

#894 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by slusaj vamo »

I ja se nadam da to rijesimo dok ova u Parizu pocne, ako moze.
shalla

#895 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by shalla »

Corola wrote:
Korisničkoime wrote:Najmanje se radi o Hasagićevim kvalitetama u to ne moramo uopšte ulaziti radi se o tome da nije zdrav, neodgovorno je staviti golmana da brani ako je tek ozdravio na pripremama repke kad već imaš ekstra dobrog i zdravog golmana.
Ako nije zdrav nece igrati ako jeste igrat ce
U pravu si, isto kao i u Albaniji :zzzz:
Catala Cule

#896 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Catala Cule »

Prepucavanja pred sutrašnju utakmicu s Luksemburgom su NEPOTREBNA. (ovo je na adresu sa-x portala).

Naša reprezentacija mora igrati bolje ! Ovolika strepljenja pred utakmicu s Luksemburgom govore o kvaliteti i spremnosti naše reprezentacije, mislim kakva je to reprezentacija koja diže toliku hajku oko jednog Luksemburga !? HALOOO

Jeb'o vas brate Luksemburg !
vernes81

#897 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by vernes81 »

slusaj vamo wrote:Hocu, Termose, cim ti za opanke skupim. Nije red da bos hodas, nego brate kako si i navik'o.
Prvo nisam ti brat (nedo bog nikom), drugo ovdje jedini ti spominjes opanke (znaci dobro si s njima upoznat) trece malo manje vrjedjanja a bolje procitaj taj svoj post par puta pa ces i sam se nasmijati jbg. ne opali svakom iz prve :mrgreen: .
slusaj vamo

#898 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by slusaj vamo »

vernes81 wrote:
slusaj vamo wrote:Hocu, Termose, cim ti za opanke skupim. Nije red da bos hodas, nego brate kako si i navik'o.
Prvo nisam ti brat (nedo bog nikom), drugo ovdje jedini ti spominjes opanke (znaci dobro si s njima upoznat) trece malo manje vrjedjanja a bolje procitaj taj svoj post par puta pa ces i sam se nasmijati jbg. ne opali svakom iz prve :mrgreen: .
De dijete nazad u jagode, dosadan si.
BHF_Manijak

#899 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by BHF_Manijak »

trcicu trceci wrote:
najgluplji komentar ubjedljivo na ovoj temi !!!
Hajd nastavi da trckaras, bolje ti je... :wink: Nemoj da pocnem tvoje nebuloze izvlaciti, a imas ih mnogo vjeruj mi!

Ako vec ne mozes da das kontraargument onda bolje ne pisi nista, ispadas smijesan!
BHF_Manijak

#900 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by BHF_Manijak »

trcicu trceci wrote: kakav ti treba kontraargument na to da su ga njih trojica ucjenili...covjece vece izvale nisam procitao, pa cime to oni njega mogu ucjeniti, malo koristi taj svoj veoma mali mozak kako mi se cini...i ja nemam nebuloza, samo sarkasticnih komentara koje ti ne kontas
Ajnstajne jes to ti majketi?! :lol: :roll:

A zbog ovog prvog boldiranog ides na hladjenje! :wink:

A ucjena je kad kazes da se neces vise selektoru odazvati ukoliko ti zamjeri tvoj nedolazak na okupljanje(Ibricic-Mexico!), ucjena je da kazes da ne znas kakav je tvoj status sto se tice reprezentacije tj da li ces se vise odaziati ili ne, nije ti ispod casti da sjedis na klupi, ali ipak...(Hasagic poslije Bjelorusije!), Begovic(slucaj odvec poznat!), da da, to su ucjene djecace mali! :wink:
Locked