BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Corola
#876 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Pa nije ni Begovic zdrav.Naime boluje od teske neizljecive bolesti latinski receno papucar.
Simptomi su ponekad me boli ona stvar za repku u kojoj igram,ispraznjuju se baterije,prica se na radiju kako ovaj nezna beknuti Bosanski i voli smuljati da je to cudo jedno i plus slavi zenin rodjendan na dan kad si vec morao biti na pripremama u repci.
Simptomi su ponekad me boli ona stvar za repku u kojoj igram,ispraznjuju se baterije,prica se na radiju kako ovaj nezna beknuti Bosanski i voli smuljati da je to cudo jedno i plus slavi zenin rodjendan na dan kad si vec morao biti na pripremama u repci.
Last edited by Corola on 06/10/2011 19:01, edited 1 time in total.
- slusaj vamo
#877 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Bas tako. Sve da je ovu zavrzlamu smislio da bi, eto, izdriblao uvijek naivne Francuze koji nam i brojeve ne popamte kako treba, sudije, delegate, masere, nosace kopacki ili koga vec, vise ce stete donijeti nego koristi. Ovim salje (ponovo) jak signal da ima nedodirljivih, svejedno je jesi li ti bolji i spremniji, nedodirljivi ce igrat ako hoce pa makar i na stakama. "Zasluzili su". I to sve, da bi vjerovatno dao do znanja recimo Begovicu kako on nije nedodirljiv. Smijesno, ovo ni sa trogosnjacima ne bi ferceralo.Korisničkoime wrote:Jedina zamjerka je Hasagić ako se s njim računa za Francusku, postavka za Lux je za Lux i vjerujem da neće biti ista za Francusku. Nije zdrav znaš i sam da nije, sam je Sušić rekao da nije uopšte trenirao s ostalim zbog zdravlja, znaš i sam da to s Hasagićevim zdravljem ne ide od juče, vuče se već dobru godinu, momak je stalno na inekcijama, nije bez problema odigrao pola sezone mislim ni on sam ne pamti kad.Corola wrote:Ako nije zdrav nece igrati ako jeste igrat ce,ako se povrijedi bit ce zamjenjen.Cisto odluka onoga koga se i pita i koji odgovara za to.Niti mene,niti tebe niti bilo koga drugog.Korisničkoime wrote:Najmanje se radi o Hasagićevim kvalitetama u to ne moramo uopšte ulaziti radi se o tome da nije zdrav, neodgovorno je staviti golmana da brani ako je tek ozdravio na pripremama repke kad već imaš ekstra dobrog i zdravog golmana.
Nevjerovatno je kako ti u skoro sve i jednom postu nalazis zamjerke postavke igraca.
To fakat vise prelazi u dosadu.
Rezultati su tu,baraz je skoro osiguran sa tendecijom da se osvoji i direktan plasman.
Vecinom igraci kojima ti nesto sputavas na ustrb selektora su doprineli tome.Pa sta je vise koji klinac.
Ohani makar ovih par dana.
Mislim sve to i sam ti znaš a pitaš mene koji više klinac, ok je to da podržaješ selektora ali nije u ovome u pravu pa kako ga god okreneš i sam si svjestan da je Keno rizik i to nepotreban jer ima drugog dobrog golmana. Naravno da nije moja i tvoja odluka kao što ništa na cijelom ovom forumu nema veze ni sa mojim na sa tvojim odlukama pa opet i ti i ja komentarišemo.
-
Korisničkoime
#878 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Vala što jest jest
ma bar da se kvalitetno posvadjamo ne bi li vrijeme ubili do sutra
Hajd biće bolje nadam se aBd da ćemo sutra obojica s ostalim da slavimo
- slusaj vamo
#879 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Hasagiceve povrede su dovoljno ozbiljne da evo godinu dana ne brani ni izbliza kao sto je nekad, i kada brani, lopte koje mu ne idu u metar radijusa isprati tuznim pogledom na putu do mreze, a svaka visoka lopta je spektakl.
Kene mi je jako zao, nije on kriv sto se to sve desava, tako mu grah pao i treba ga razumjeti, ne kamenovati kada primi gol kao sto to obicno cinimo. Ali, ovo nije nacin da se ni njemu pomogne.
Kene mi je jako zao, nije on kriv sto se to sve desava, tako mu grah pao i treba ga razumjeti, ne kamenovati kada primi gol kao sto to obicno cinimo. Ali, ovo nije nacin da se ni njemu pomogne.
- cyprus
#880 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Rob_Atl wrote:...znam samo da je Hasagic poznat da kiksa u odlucujucim utakmicama...
Haj navedi jednu odlučujuću il neodlučujuću utakmicu u kojoj je Hasagić kixo... Nemoj mi samo one buzzerove da smo mi zijanili od Rumunije zato što je ovaj samo ispucavo lopte
-
BHanibal
#881 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Bas tako Hasagicu je prece da stane na gol nego da se mi plasiramo direktno na EURO. Taj covjek nas je kostao 2 boda u Albaniji. Ja i dalje mislim da Spahic gura Hasagica a ni sam Susic ima privatne razloge da Hasagic brani.Rob_Atl wrote:Ko da je Pape ostao duzan nesto Hasagicu pa ga mora stavit na gol ne znam stvarno, znam samo da je Hasagic poznat da kiksa u odlucujucim utakmicama, dobar je golman bio nea sta, ali Begovic je za klasu ispred njega
- BHF_Manijak
#882 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Jos se cudite sto brani Keno Hasagic...Pa ucjeno Safeta preko novina, sjetite se poslije Bjelorusije intervjua, "ne znam jos, moram razmislit, nije mi ispod casti sjediti na klupi ali...Moram jos dobro o svemu razmislit" i slicno...Ko i Ibricic prije Mexica! Kod Saje samo ucjene prolaze vjeruj te mi! 
-
BHanibal
#883 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Evo Sport1 de prenosi mladu reprezentaciju
-
Corola
#884 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Jest, rasturise se igrajuci.ili je sa klupe ili na klupu a neko bogami i na tribine.I da ti vjerujemoBHF_Manijak wrote:Jos se cudite sto brani Keno Hasagic...Pa ucjeno Safeta preko novina, sjetite se poslije Bjelorusije intervjua, "ne znam jos, moram razmislit, nije mi ispod casti sjediti na klupi ali...Moram jos dobro o svemu razmislit" i slicno...Ko i Ibricic prije Mexica! Kod Saje samo ucjene prolaze vjeruj te mi!
- BHF_Manijak
#885 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Cinjenicu su da je i Ibricic i Hasagic a Bogami i Begovic ucjenili Safeta...Zadnji primjer je Keno poslije Bjelorusije, pa se sad pokusava da mu se ne zamjeri stavljajuci jednog golmana u jednoj drugog u drugoj utakmici... 
- M.Laktasenko
#886 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Ali je kriv i Susic sto to dozovljava. Sto nije Ibricica poslije Meksika otjero svedno nam netreba?BHF_Manijak wrote:Cinjenicu su da je i Ibricic i Hasagic a Bogami i Begovic ucjenili Safeta...Zadnji primjer je Keno poslije Bjelorusije, pa se sad pokusava da mu se ne zamjeri stavljajuci jednog golmana u jednoj drugog u drugoj utakmici...
-
BHanibal
#887 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Nije samo da se ne zeli zamjerit Hasagicu nego Hasagic odredjuje koju ce utakmicu da brani sto je i sam Safet rekao.
-
Corola
#888 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Cinjenica je isto da je ibro pretposljednju tekmu na tribinama presjedio,kao sto dresira i ovu dvojicu to jest ni jedan nije siguran.Sa ucjenama ako ih uopste i ima jer nam to nasi vrli novinari serviraju ama bas nikakve koristi ti navedeni nemaju.isto tako neki pojedinci jedva cekaju da se uhvate kao pijani plota to sto nazovi novinari napisu.BHF_Manijak wrote:Cinjenicu su da je i Ibricic i Hasagic a Bogami i Begovic ucjenili Safeta...Zadnji primjer je Keno poslije Bjelorusije, pa se sad pokusava da mu se ne zamjeri stavljajuci jednog golmana u jednoj drugog u drugoj utakmici...
- BHF_Manijak
#889 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Ima i ta mjesta, ali se isto tako sjecam kolika se hampa u Njemackoj digla na Loewa zato sto POLA GODINE pred SP 2006 nije odredio PRVOG GOLMANA, vec je cekao mjesec-dva pred SP da to obznani, javnost je kivna na njega bila, jer to dosta utice na samog golmana, pritisak, neizvjesnost, nesigurnost itd, jednostavno golmanova pozicija je takva, nek se bar izjasni za "jedinicu" repke, pa makar to i Keno bio, ali samo da se zna ovaj je kec a ovaj zamjena, bice lakse obojici vjeruj mi!Corola wrote:Cinjenica je isto da je ibro pretposljednju tekmu na tribinama presjedio,kao sto dresira i ovu dvojicu to jest ni jedan nije siguran.Sa ucjenama ako ih uopste i ima jer nam to nasi vrli novinari serviraju ama bas nikakve koristi ti navedeni nemaju.isto tako neki pojedinci jedva cekaju da se uhvate kao pijani plota to sto nazovi novinari napisu.BHF_Manijak wrote:Cinjenicu su da je i Ibricic i Hasagic a Bogami i Begovic ucjenili Safeta...Zadnji primjer je Keno poslije Bjelorusije, pa se sad pokusava da mu se ne zamjeri stavljajuci jednog golmana u jednoj drugog u drugoj utakmici...
-
vernes81
#890 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Opet su pocele teorije o zavjeramaBHF_Manijak wrote:Cinjenicu su da je i Ibricic i Hasagic a Bogami i Begovic ucjenili Safeta...Zadnji primjer je Keno poslije Bjelorusije, pa se sad pokusava da mu se ne zamjeri stavljajuci jednog golmana u jednoj drugog u drugoj utakmici...
Last edited by vernes81 on 06/10/2011 22:19, edited 1 time in total.
-
vernes81
#891 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Pocni da prikupljas za ogrlicu.slusaj vamo wrote:Hasagiceve povrede su dovoljno ozbiljne da evo godinu dana ne brani ni izbliza kao sto je nekad, i kada brani, lopte koje mu ne idu u metar radijusa isprati tuznim pogledom na putu do mreze, a svaka visoka lopta je spektakl.
- slusaj vamo
#892 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Hocu, Termose, cim ti za opanke skupim. Nije red da bos hodas, nego brate kako si i navik'o.
-
sarajevsko_pivo
#893 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Meni je interesantnija utakmica FRA-ALB sutra

- slusaj vamo
#894 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
I ja se nadam da to rijesimo dok ova u Parizu pocne, ako moze.
- shalla
#895 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
U pravu si, isto kao i u AlbanijiCorola wrote:Ako nije zdrav nece igrati ako jeste igrat ceKorisničkoime wrote:Najmanje se radi o Hasagićevim kvalitetama u to ne moramo uopšte ulaziti radi se o tome da nije zdrav, neodgovorno je staviti golmana da brani ako je tek ozdravio na pripremama repke kad već imaš ekstra dobrog i zdravog golmana.
- Catala Cule
#896 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Prepucavanja pred sutrašnju utakmicu s Luksemburgom su NEPOTREBNA. (ovo je na adresu sa-x portala).
Naša reprezentacija mora igrati bolje ! Ovolika strepljenja pred utakmicu s Luksemburgom govore o kvaliteti i spremnosti naše reprezentacije, mislim kakva je to reprezentacija koja diže toliku hajku oko jednog Luksemburga !? HALOOO
Jeb'o vas brate Luksemburg !
Naša reprezentacija mora igrati bolje ! Ovolika strepljenja pred utakmicu s Luksemburgom govore o kvaliteti i spremnosti naše reprezentacije, mislim kakva je to reprezentacija koja diže toliku hajku oko jednog Luksemburga !? HALOOO
Jeb'o vas brate Luksemburg !
-
vernes81
#897 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Prvo nisam ti brat (nedo bog nikom), drugo ovdje jedini ti spominjes opanke (znaci dobro si s njima upoznat) trece malo manje vrjedjanja a bolje procitaj taj svoj post par puta pa ces i sam se nasmijati jbg. ne opali svakom iz prveslusaj vamo wrote:Hocu, Termose, cim ti za opanke skupim. Nije red da bos hodas, nego brate kako si i navik'o.
- slusaj vamo
#898 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
De dijete nazad u jagode, dosadan si.vernes81 wrote:Prvo nisam ti brat (nedo bog nikom), drugo ovdje jedini ti spominjes opanke (znaci dobro si s njima upoznat) trece malo manje vrjedjanja a bolje procitaj taj svoj post par puta pa ces i sam se nasmijati jbg. ne opali svakom iz prveslusaj vamo wrote:Hocu, Termose, cim ti za opanke skupim. Nije red da bos hodas, nego brate kako si i navik'o..
- BHF_Manijak
#899 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Hajd nastavi da trckaras, bolje ti je...trcicu trceci wrote:najgluplji komentar ubjedljivo na ovoj temi !!!BHF_Manijak wrote:Cinjenicu su da je i Ibricic i Hasagic a Bogami i Begovic ucjenili Safeta...Zadnji primjer je Keno poslije Bjelorusije, pa se sad pokusava da mu se ne zamjeri stavljajuci jednog golmana u jednoj drugog u drugoj utakmici...
Ako vec ne mozes da das kontraargument onda bolje ne pisi nista, ispadas smijesan!
- BHF_Manijak
#900 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Ajnstajne jes to ti majketi?!trcicu trceci wrote: kakav ti treba kontraargument na to da su ga njih trojica ucjenili...covjece vece izvale nisam procitao, pa cime to oni njega mogu ucjeniti, malo koristi taj svoj veoma mali mozak kako mi se cini...i ja nemam nebuloza, samo sarkasticnih komentara koje ti ne kontas
A zbog ovog prvog boldiranog ides na hladjenje!
A ucjena je kad kazes da se neces vise selektoru odazvati ukoliko ti zamjeri tvoj nedolazak na okupljanje(Ibricic-Mexico!), ucjena je da kazes da ne znas kakav je tvoj status sto se tice reprezentacije tj da li ces se vise odaziati ili ne, nije ti ispod casti da sjedis na klupi, ali ipak...(Hasagic poslije Bjelorusije!), Begovic(slucaj odvec poznat!), da da, to su ucjene djecace mali!