Premijer Liga BiH 2011/12

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Goblin

#876 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Goblin »

LSD wrote:
Goblin wrote:
BHF_Manijak wrote:manijak jesi to ti nesto ljubomoran sto deremo cetnike na njihovom terenu :oops:
Ne nego mi ovi "moji" idu na zivce sa satro "zagazite ih, nek ih derete" i slicno pa ja ih samo podsjecam sta je prije nekoliko godina bilo kad smo se mi sa "cetnickim" Leotarom ganjali i sa "ustaskim" Sirokim igrali... :oops: :wink:
Navijati uvijek i vazda protiv vas je stvar elementarnog kucnog odgoja i dobrog ukusa. Naravno,da vise volim Slaviju,Borac,Zrinjski,Listicu od vas. Da postoji F.K Cetnik i on bi mi bio drazi od vas i sta sad.
Ma ,vozdra :D :D :D :D
A koga boli briga za to :? nemoj samo poceti pisati memoare...znam da si godinama i skandirao svojim komšijama Gazi ustaše, ali to nas ne zanima nešto plaho.[/quote]

Nisam,ja poceo,nego ovaj @ bhf manijak ili tako nesto. Kao eto mi smo podrzavali Leotar kada je igrao protiv Zeljeznicara i to je kao fuj i onda redom sviju pojedinacno proziva.
Naravno da sam navijao za Leotar tada i uvijek navijam za svakoga protiv vas i uvijek cu. Sva moja raja tako razmislja i tako odgajamo djecu. Mi smo dva svijeta razlicita,svako sebi i voozdrrra :D :D
Baltazar_khan

#877 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Baltazar_khan »

gdje su sad oni koji su veličali varešanovića prošlo kolo? limitiran trener koji ne može jednu kozaru da uzme ;-)
palermo

#878 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by palermo »

Eh,dakle prvi Mirzin kiks, al bitno je da titula još nije izgubljena :D . Dakle, kao što ja napisah poslije utakmice sa Sarajevom, nas ćeteško bitipobijediti, ali ćemo sei mi namučiti da bilo koga pobijedimo. Tako je obično kad nemaš veznog igrača koji zna poturiti loptu, niti nešto štoliči na centarfora.A ona nafaka koja nas je služila protiv Čelika i Sarajeva ova put seokrenula protiv nas. Da smo zabili penal, vjerovatno bi dali još par golova, ovako je sve bila patnja. I moram reći, da mi se čini da sva ona dovođenja igrača ljetos su izgleda prilično promašena, samo smo nagomilali centarfore i bekove, a kao što rekoh, veznog i nadpača ni na vidiku. Zapravoi, jedino Bajro haubica izgleda kao igrač od kojeg se nešto kao može očekivati. Ne odmah, ali uz malo redovne igre, moglo bi biti nešto od njega.
Za ljubitelje Mirze Varšeanovića,ovaj put je imao nekih, hajmo reći čudnih kombinacija, naprimjer nije mu igrao mali Duraković, jedan od najboljih igrača u prošlim utakmicama, bilo je malo na kraju i hakanja od strane raje. Ali moram reći da meni općenito Mirza baš ne izgleda kao totalni ternerski duduk.Čak bih rekao da ima tu nešto malo talenta i hrabrosti. E sad,šta će dalje bit,će vidimo.
north

#879 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by north »

Dođoše dva tri lika i počeše sa nebulozama, sve poče od onog BHF Manijaka, pa se još neki upališe :roll: ...

Svakom njegovo, kad igraju Leotar - Željo sasvim mi je svejedno kako će se to završiti , jer me samo Sarajevo interesuje, naravno u situaciji kad nam je Željo konkurent ,a to je često, da priželjkujem kiks komšija, ali radi nas samih, a ne zato što svršavam na divljake i fašiste iz Trebinja ili recimo Lukavice.......... ali s druge strane recimo kad na TV-u vidim Lištica - Željo ili Slavija - Željo sa orgijanjem balavih primitivaca izašlih ispod kamena i šume, kako veličaju fašizam i vrijeđaju moju državu, onda svakako proradi neki inat i od srca želim da im komšije začepe primitivna usta....,

Tabela opet poprima lijepi izgled 8) ...... iako je tek 4 kolo......

Nego, šta bi sa onim "Mirza majstore, kako ono dalje....? :D ?
Obuca9

#880 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Obuca9 »

Ovo će biti prvi veliki ispit Komiteta za normalizaciju.

Švabo majstore, kazni stoku fašističku. Koliko god ih kazniš, malo je.
BHF_Manijak

#881 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by BHF_Manijak »

Ma bio je Komitet tu kad su ovi proslavljali titulu pa im ne lupise neku rigoroznu kaznu, jebat ga, to prvo pravno treba rijesiti pa da odna i Savez ima razrjesene ruke, ovako samo pricamo u havu dok anamooni orgijaju! :roll: :x
Obuca9

#882 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Obuca9 »

50.000 KM kazne.
5 utakmica bez publike.
5 oduzetih bodova.

Pa ćeš vidjeti hoće li ikad ikome više pasti napamet da zapjeva nešto slično.
Dammme

#883 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Dammme »

palermo wrote:Eh,dakle prvi Mirzin kiks, al bitno je da titula još nije izgubljena :D . Dakle, kao što ja napisah poslije utakmice sa Sarajevom, nas ćeteško bitipobijediti, ali ćemo sei mi namučiti da bilo koga pobijedimo. Tako je obično kad nemaš veznog igrača koji zna poturiti loptu, niti nešto štoliči na centarfora.A ona nafaka koja nas je služila protiv Čelika i Sarajeva ova put seokrenula protiv nas. Da smo zabili penal, vjerovatno bi dali još par golova, ovako je sve bila patnja. I moram reći, da mi se čini da sva ona dovođenja igrača ljetos su izgleda prilično promašena, samo smo nagomilali centarfore i bekove, a kao što rekoh, veznog i nadpača ni na vidiku. Zapravoi, jedino Bajro haubica izgleda kao igrač od kojeg se nešto kao može očekivati. Ne odmah, ali uz malo redovne igre, moglo bi biti nešto od njega.
Za ljubitelje Mirze Varšeanovića,ovaj put je imao nekih, hajmo reći čudnih kombinacija, naprimjer nije mu igrao mali Duraković, jedan od najboljih igrača u prošlim utakmicama, bilo je malo na kraju i hakanja od strane raje. Ali moram reći da meni općenito Mirza baš ne izgleda kao totalni ternerski duduk.Čak bih rekao da ima tu nešto malo talenta i hrabrosti. E sad,šta će dalje bit,će vidimo.
Iskreno majstore, meni je baš žao što vam je on doveden kao trener.
Ima vremena, uvjeričete se i sami u njegove "kvalitete".
Nažalost.
palermo

#884 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by palermo »

Dammme wrote:
palermo wrote:Eh,dakle prvi Mirzin kiks, al bitno je da titula još nije izgubljena :D . Dakle, kao što ja napisah poslije utakmice sa Sarajevom, nas ćeteško bitipobijediti, ali ćemo sei mi namučiti da bilo koga pobijedimo. Tako je obično kad nemaš veznog igrača koji zna poturiti loptu, niti nešto štoliči na centarfora.A ona nafaka koja nas je služila protiv Čelika i Sarajeva ova put seokrenula protiv nas. Da smo zabili penal, vjerovatno bi dali još par golova, ovako je sve bila patnja. I moram reći, da mi se čini da sva ona dovođenja igrača ljetos su izgleda prilično promašena, samo smo nagomilali centarfore i bekove, a kao što rekoh, veznog i nadpača ni na vidiku. Zapravoi, jedino Bajro haubica izgleda kao igrač od kojeg se nešto kao može očekivati. Ne odmah, ali uz malo redovne igre, moglo bi biti nešto od njega.
Iskreno majstore, meni je baš žao što vam je on doveden kao trener.
Ima vremena, uvjeričete se i sami u njegove "kvalitete".
Nažalost.
Ma meni nije, ako ništa vidiš sa kakvom se sada pažnjom prate rezultati Veleža :D .
Čak postaje sve simpatično...... :)
Baltazar_khan

#885 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Baltazar_khan »

Neredi na tribinama. Policija istjeruje navijače Zrinjskog sa tribina.
Koshpa

#886 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Koshpa »

I ova govna izgleda fasiticke parole uzvikuju :x
ODVRATAN_i_GADAN

#887 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by ODVRATAN_i_GADAN »

Jeli ja dobro izbrojah sedam penala do sada u ovom kolu? Masallah!
odsutraopetultra

#888 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by odsutraopetultra »

Koshpa wrote:I ova govna izgleda fasiticke parole uzvikuju :x
nije potvrđeno,ultrasi tvrde da je zbog upaljene baklje,valjda htjeli drotovi izvest momka
armin071

#889 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by armin071 »

Baltazar_khan wrote:
Neredi na tribinama. Policija istjeruje navijače Zrinjskog sa tribina.
Pa fasitima i nije mjesto na stadionu...
Koshpa

#890 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Koshpa »

a sto Karica hoce slobodnjaci :D
Baltazar_khan

#891 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Baltazar_khan »

željo vodio 2-0. sad je 2-2 :-)
armin071

#892 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by armin071 »

Baltazar_khan wrote:željo vodio 2-0. sad je 2-2 :-)
Ma dobice to Zeljo. Brko je rekao da moraju dobiti i ja mu vjerujem a i volio bi da Zrinjski izgubi i da to definitivno bude dan u kojem je fasizam porazen u BiH, ako nista onda na fudbalskom terenu.

ups ebote 2:3 :roll:
Baltazar_khan

#893 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Baltazar_khan »

armin071 wrote:
Ma dobice to Zeljo. Brko je rekao da moraju dobiti i ja mu vjerujem a i volio bi da Zrinjski izgubi i da to definitivno bude dan u kojem je fasizam porazen u BiH, ako nista onda na fudbalskom terenu.
dobit će. valjda.

preokret na grbavici, zrinjski vodi 2-3 :shock:
Ajatolah_

#894 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Ajatolah_ »

3:2. ;-) Svi livescore siteovi se kače na ss.ba, a ustvari je do njih greška, napisali su: "GOOOOOOOL! Željezničar ponovo vodi."
Last edited by Ajatolah_ on 24/08/2011 21:57, edited 1 time in total.
jufka developer

#895 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by jufka developer »

samo ti kolutaj okicama
Baltazar_khan

#896 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Baltazar_khan »

ma ovi na sport sport ba nisu normalni.
iskustvo11

#897 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by iskustvo11 »

armin071 wrote:

ups ebote 2:3 :roll:
Fašisti napadaju :mrgreen:
I onda se čudite što vas u evropi niko živ neće ni da pogleda.
Ajatolah_

#898 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Ajatolah_ »

Penal za Želju, igrač manje za HŠK.
Edit: 4:2.
star(i)mo

#899 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by star(i)mo »

Gazi Nultrase! :bih:
Privatna poruka
Location: Papci, sjetite se tu je nekad bila Olimpijada prije tebe i tvog stada!

#900 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Privatna poruka »

Zvao sam sad lika koji je na tekmi rezultat je 3:3 ebo vas teletekst
Locked