FK Željezničar - Evropske utakmice

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
ganjeta

#876 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by ganjeta »

Ja već napisa da sam se bio zabrinuo dobrim rezultatima, danas je sve došlo na svoje. Adil se čuva za Maribor :oops: .
cvrčak_na_hedonizmu

#878 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

ganjeta wrote:Ja već napisa da sam se bio zabrinuo dobrim rezultatima, danas je sve došlo na svoje. Adil se čuva za Maribor :oops: .
Koliko ono vrijedi :oops:
ganjeta

#879 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by ganjeta »

:lol:
Dovoljno. :oops:
BlueBlood

#880 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by BlueBlood »

hypko_nurko wrote:
pogledajte od 9:40 i sve ce vam biti jasno vezano za karte...
cvrčak_na_hedonizmu

#881 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

Šalu na stranu ali meni zaista nije jasno što Amar ne složi Adilovića za ponuđenih 200.000 eura i mirna Bosna. Šah, kralj, idol, mat ali mi ne ide u glavu njegova tvrdoglavost sa Adilovićem. Fol ga pratili zainteresovani kupci na pripremama. Grohotom se smijem ako ga kupe. Napadač koji nije zabio nijedan gol :oops: Jah.

Možda pročepi protiv Maribora. Imam osjećaj da su veće šanse da vidimo male zelene kako hodaju po Sarajevu nego da se to desi :oops:

što prizivam izvlačenje postova nakon ovih utakmica :skoljka: Sa zadovoljstvom prihvatam eventualnu prozivku ali zaista mislim ovo što pišem, valjda griješim :skoljka:
Chuckie

#882 FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Chuckie »

Ljudi imal gdje prijenosa?

Sent from my iPhone using Tapatalk
ganjeta

#883 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by ganjeta »

FACE TV
BlueBlood

#884 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by BlueBlood »

A ovde ces imati live prenos Manijaka 8-)
http://www.maribor.si/SpletnaKamera/GlavniTrg.htm
am2804

#885 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by am2804 »

BlueBlood wrote:
ganjeta wrote:ali bi sjeo u auto i pravac Maribor, i pokušao naći način da uđem na stadion.
:thumbup:

...ja bi prije toga otiso u slovensku ambasadu i pitao ih jel im se vise isplati da mi nabave jednu ulaznicu il da svaki dan peru fasadu od pokvarenih jaja!!! :evil:
Prije svega čestitam momcima koji imaju karte, i nesmunjam da će nas Maribor i njihove viole zapamtiti.
Ja i dalje pokušavam na sve načine da dođem do karte, pa makar ona bila na istoku ili zapadu.
Međutim, predložiti da se sjedne u auto i pravac Maribor, kada malo bolje razmisliš i nije fer prijedlog za one koji nisu imali sreće. Naime, znamo dobro koliko košta samo put (gorivo, cestarine, vanjete i p...m....), da pri tome ne zaboravimo janeze na granicama koji te mogu samo vratiti nazad, a dobro znamo kakva je kod većina nas materijalna situacija. Što neko reče, bolje se pripremati za treće pretkolo.
Željo za život cijeli
nookey

#886 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by nookey »

Ne može te niko vratiti sa granice sa regularnim pasošem, bez oznaka, sa ispravnim autom.
E sad druga je priča šta kad se tamo dođe i kako ući na stadion...
BHPL

#887 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by BHPL »

Ljudi sad nacuh od nekog naseg iz Slovenije da je vec tamo prodanoo ukupno 6500 karata od toga 2000 kupili Bosnaci koji imaju pasos slovenacki i koji tamo zive i rade..., jos kad nagrnu ovi iz Autrije, Norveske i sl. Ma bice nas ko mrava...
E sad nemojte ovo uzimati bas zdravo za gotovo, ja samo prenosim vijest. Pozdrav :-) :-D

@ Ma ponesite 20 eura i dajte onom na ulazu... pustite da prodje jedno 10-ak minuta tekme i pustice vas, ako naletite na nekog dobrog.. :lol: :lol:
UnKnownBA

#888 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by UnKnownBA »

R.I.P.
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992. The Maniacs 1987
Last edited by UnKnownBA on 11/07/2012 14:19, edited 1 time in total.
Iker C

#889 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Iker C »

BHPL wrote:Ljudi sad nacuh od nekog naseg iz Slovenije da je vec tamo prodanoo ukupno 6500 karata od toga 2000 kupili Bosnaci koji imaju pasos slovenacki i koji tamo zive i rade..., jos kad nagrnu ovi iz Autrije, Norveske i sl. Ma bice nas ko mrava...
E sad nemojte ovo uzimati bas zdravo za gotovo, ja samo prenosim vijest. Pozdrav :-) :-D

@ Ma ponesite 20 eura i dajte onom na ulazu... pustite da prodje jedno 10-ak minuta tekme i pustice vas, ako naletite na nekog dobrog.. :lol: :lol:
Samo državljani Slovenije mogu kupiti kartu tako da ni Bosanci iz Austrije ,Njemačke,Norveške itd. neće moći kupiti kartu.
benio

#890 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by benio »

Iker C wrote:
BHPL wrote:Ljudi sad nacuh od nekog naseg iz Slovenije da je vec tamo prodanoo ukupno 6500 karata od toga 2000 kupili Bosnaci koji imaju pasos slovenacki i koji tamo zive i rade..., jos kad nagrnu ovi iz Autrije, Norveske i sl. Ma bice nas ko mrava...

Samo državljani Slovenije mogu kupiti kartu tako da ni Bosanci iz Austrije ,Njemačke,Norveške itd. neće moći kupiti kartu.
procitaj sta je momak napisao
Iker C

#891 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Iker C »

Jučer također u saopćenju udruženja navijača ističe se da očekujemo podršku Bosanaca iz Austrije, Njemače itd. A to za mito nemojte biti ludi čitav stadion je pokriven video nadzorom samo nas mogu deportovati. :D
Edin H.

#893 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Edin H. »

BlueBlood wrote:A ovde ces imati live prenos Manijaka 8-)
Ovo je ipak zanimljivije od same tekme :oops: :D
UnKnownBA

#894 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by UnKnownBA »

Ko kaze da i mi ko Zahovic ne pratimo sve sta Slovenci rade :!: :D
ODVRATAN_i_GADAN

#895 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by ODVRATAN_i_GADAN »

nookey wrote:Ne može te niko vratiti sa granice sa regularnim pasošem, bez oznaka, sa ispravnim autom.
E sad druga je priča šta kad se tamo dođe i kako ući na stadion...
Mogu ako hoce jer ulazis u Sengen prostor tj. imaju pravo da ti uskrate ulazak. Uglavnom to ne rade ali mogu i imaju pravo.
LunaLati

#896 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by LunaLati »

Edin H. wrote:
Ovo je ipak zanimljivije od same tekme :oops: :D
Očekujem 18.07. jedno grupno plavo mahanje sa tog trga :)
LunaLati

#897 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by LunaLati »

Recite mi da nisam dobro pročitala vijest na portalu oko prenošenja utakmice iz Maribora :( :x
Pokerboy11

#898 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Pokerboy11 »

Puuuu drzavu im j****, ma sumnjam da ce na ovom ostati... valjda se nesto sredi do utakmice :-?
Šibicar

#899 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Šibicar »

Vrlo moguće je da im prodaja karata ne ide baš najbolje ili onako kako su očekivali,pa hoće malo da animiraju svoju raju ne bi li kojim slučajem napunili stadion.Ali s obzirom na to koliko sranja je vezano za ovaj naš dvomeč,ništa me ne bi iznenadilo.
Iker C

#900 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Iker C »

Nema prijenosa za područje Slovenije, dok će RTV SLo proizvoditi signal za Face tv.
Post Reply