Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Partijaner wrote:Jbo vas Siroku u dupe sve redom, do jucer ste ima ebavali mater fasisticku i sta sve ne sad ih jos podrzavate. Zar nije bolje gledat pred tv-om pune tribine BP kad dodje neka ekipa nego onaj dole kamenjar, koji citavo selo mora doc na stadion da bi ga popunili, poserem vas sve koji ste uz listicu.
Slobodno smijete navijati za Čelik i ostalih 360 dana u godini, a ne samo protiv Želje i Sarajeva.
Plavih_11, imaš problem? Dva dana zaredom brišeš benigne postove, bar objasni zašto. Konkretno molim odgovore na dva pitanja:
1. Koga sam vrijeđao sa ta dva posta (prvi vezan za rodni list i Donalda Trumpa, drugi vezan za Bevandu)?
2. Ako je pitanje offtopica, hajde da skupa procijenimo je li baš offtopic.
3. Je li trebam prijavljivati postove u kojim se meni ili nekom drugom forumašu govori da je idiot, mamlaz, gdje se spolno opći s nečijom majkom, a meni se zauzvrat brišu normalni postovi?
nellington wrote:Plavih_11, imaš problem? Dva dana zaredom brišeš benigne postove, bar objasni zašto. Konkretno molim odgovore na dva pitanja:
1. Koga sam vrijeđao sa ta dva posta (prvi vezan za rodni list i Donalda Trumpa, drugi vezan za Bevandu)?
2. Ako je pitanje offtopica, hajde da skupa procijenimo je li baš offtopic.
3. Je li trebam prijavljivati postove u kojim se meni ili nekom drugom forumašu govori da je idiot, mamlaz, gdje se spolno opći s nečijom majkom, a meni se zauzvrat brišu normalni postovi?
1. i 2. Bevanda, njegova slika i izmisljena izjava nemaju nikakve veze sa ovom temom o finalu kupa. Finalisti su Čelik i Željezničar, kao sto i sam znas a Bevanda je celnik kluba iz Širokog Brijega. Nemam pojma koji je post o rodnom listu.
3. DA TREBAS. Koliko puta je ponovljeno da se to prijavljuje? Ja, iskreno nisam vidio ni jedan takav a da ga nisam izbrisao. Ako imas koji, nadji pa cemo ODMAH kazniti onoga ko je pisao to.
nellington wrote:Neću tražiti smokijeve konstantne provokacije na rubu ekscesa, nije mi do toga, dovoljno se naživciram kad ih pročitam.
Sumnjam da ces ih i naci ali dobro hajde. Koliko sam samo njegovih postova obrisao pa se ne buni. Vjerovatno zna sta je napisao i da mu tu nije mjesto i nema potrebe da se buni.
nellington wrote:Što se posta o rodnom listu tiče, evo ga na googleu:
Ko nam zlo mislio...znate i sami dalje .
Smiješna su mi ova ljubavna pisma podrške od drugih navijaca upucena Ibrakoviću i njegovoj veseloj družini.
Ali ništa me ne cudi, s obzirom od koga dolaze.
Mišljenja sam da ovu temu treba zaključati - ponovo je pokrenuti tek za 15 dana, jer će poslije današnje utakmice, ko god da pobijedi, postovi biti i te kako uvredljivi, zlonamjerni itd.
Gandalf wrote:Mišljenja sam da ovu temu treba zaključati - ponovo je pokrenuti tek za 15 dana, jer će poslije današnje utakmice, ko god da pobijedi, postovi biti i te kako uvredljivi, zlonamjerni itd.
Ma ustvari, šta i ja srkletim, cijeli dan mi brišu postove i na Lj & S, i ovdje, i na politici, dosadilo brate i meni i vama.
vidim ja meni se štuca
sretno momci danas ovi sto idu autobusima, autima, kombijma, vozovima, i cime sve ne. i sretno igracima. sretan nam dan mladosti, da ga proslavimo sa novom titulom u nasim vitrinama
da ne bude excesa na terenu, na tribinama prije i poslije utakmice. ko god da pobijedi treba mu cestitati