ulozicu kucu i imanje...
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- Ajatolah_
#876 Re: ulozicu kucu i imanje...
Jebi ga sad, skontao sam, nakon pet minuta koje sam proveo u neznanju za koga navijam. 
- translater
#877 Re: ulozicu kucu i imanje...
oooooo....kako mrzim ovo...luzana okrenula...lyon vodi i jebe me elche gdje mi trebaju 3 gola...ima josh citavo poluvrijeme...ali...nisam nesto optimistican...
- Zli fetus
#878 Re: ulozicu kucu i imanje...
Danas izgubio kuću sutra idem na imanje hahah
- Ajatolah_
#879 Re: ulozicu kucu i imanje...
Ma treba nogomet bataliti za sva vremena. Ja to mogu pričati ali znam da ću ga igrati dok sam živ, ali eto, savjet za jače karaktere. 
- Ajatolah_
#880 Re: ulozicu kucu i imanje...
I kakav gol!
Ma dobar je fudbal.

Ma dobar je fudbal.
- mjesecev rog
#881 Re: ulozicu kucu i imanje...
dobar dobarEdoI wrote:I kakav gol!
Ma dobar je fudbal.![]()
- translater
#882 Re: ulozicu kucu i imanje...
ma sjaaaaajno....

- lester burnham
#883 Re: ulozicu kucu i imanje...
jebo covjeka bez labilnog` karaktera... !EdoI wrote:Ma treba nogomet bataliti za sva vremena. Ja to mogu pričati ali znam da ću ga igrati dok sam živ, ali eto, savjet za jače karaktere.
uzas, i na kraju veceri imamo dva pogodjena
ostalo kanal... bice bolje siguran sam,
...nema sanse da moze gore!
GL
- Ajatolah_
#884 Re: ulozicu kucu i imanje...
Obori me Elche.

- neruda
#885 Re: ulozicu kucu i imanje...
jucer i danas, katastrofa je blaga rijec..
elche nas sve povali...
elche nas sve povali...
- PasHon1
#886 Re: ulozicu kucu i imanje...
Pozdrav za sve ljude dobrog srca uz pjesmu
-
Arma-Sarma
#887 Re: ulozicu kucu i imanje...
Evo od mene par zicerčina
Delić Stebe 1
Harrison Ward 1
Kubot Polansky 1
Phau Reynlods 1
Bohli Bozoljac 1
Schoorel Guccione 1
Delić Stebe 1
Harrison Ward 1
Kubot Polansky 1
Phau Reynlods 1
Bohli Bozoljac 1
Schoorel Guccione 1
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#888 Re: ulozicu kucu i imanje...
Jesu ovo kvale RG?Arma-Sarma wrote:Evo od mene par zicerčina
Delić Stebe 1
Harrison Ward 1
Kubot Polansky 1
Phau Reynlods 1
Bohli Bozoljac 1
Schoorel Guccione 1
Juce drama, ponedeljak zna biti dobar, ovaj je bio bezveze
- abondanzieri
#889 Re: ulozicu kucu i imanje...
Veliko hvala za LozanuPasHon1 wrote:
2 para sam preuzeo odavde, Tromso je u vrhu tabele, pocetak je prvenstva, ali ja mislim da ovdje ima bodove.
Lugano je izgubio posljednje utakmice jer nema licencu za ulazak u prvu ligu, pa bezveze gube, vjerovatno ce juniori igrati, jer bez licence su .i.
Lausanne ima licencu i konkurise za ulazak u visi rang.
Pogledajte tabelu i sve ce vam biti jasno
Pobjeda Lausanne lansira na prvo mjesto jer imaju utakmicu manje od ostalih, dok Luganu nista ne znaci, kad svakako ostaju tu gdje jesu dok im se finansijsko stanje ne popravi. Mislim da ce kladionice spustiti koef. na 1.
Sretno
-
Mustang1
#890 Re: ulozicu kucu i imanje...
Ne moras ti bataliti fudbal .. i ja sam govorio pa kad sam vidio da ga ne mogu bataliti jer pogotovo vikendom igras da bi pratio ..onda sam odlucio da ga ne igram na uloge vece od 5 KM osim nekih timova iz spanije i engleske kad su pobjede sigurneEdoI wrote:Ma treba nogomet bataliti za sva vremena. Ja to mogu pričati ali znam da ću ga igrati dok sam živ, ali eto, savjet za jače karaktere.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#891 Re: ulozicu kucu i imanje...
03:00 Dallas Mavericks - Oklahoma City Thunder konacan pobjednik 1 1.35
Meni je ovo zicer dana. Nowitzki, Chandler, Terry, Kidd, Stojakovic, Marion...protiv Duranta, Westbrooka, Ibake, Perkinsa, Collisona, Sefoloshe...definitivno je kvalitet na strani Mavsa, bolje su pokriveni na svim pozicijama od OKC. Pod kosem Chandler, Nowitzki ubija sa svih strana, vanjski sut Terry i Stojakovic, Kidd stari lisac koji podvaljuje lopte, a tu je i Marion koji povuce kad treba.
Dobra je i ekipa Thundera, znamo ko je i sta je Durant, uz fantasticnog Westbrooka na play-u. Ibaka, Collison i Perkins pokrivaju reket, tu bih jos pridodao Hardena, ostalo je buranija.
Mislim da Durant i Westbrook ne mogu donijeti prevagu u ovim duelima finala Zapadne konferencije, nekih 4-2 bi trebalo biti za Mavse, a veceras otvaraju sigurnom pobjedom, ali kako kosarku uvijek igram na dvoznak ili konacan ishod, tako ce i ovdje moja prognoza biti na konacan ishod na Dallas Mavericks.
Kome je malo, moze naci i po @1.50 u supersansi.
Meni je ovo zicer dana. Nowitzki, Chandler, Terry, Kidd, Stojakovic, Marion...protiv Duranta, Westbrooka, Ibake, Perkinsa, Collisona, Sefoloshe...definitivno je kvalitet na strani Mavsa, bolje su pokriveni na svim pozicijama od OKC. Pod kosem Chandler, Nowitzki ubija sa svih strana, vanjski sut Terry i Stojakovic, Kidd stari lisac koji podvaljuje lopte, a tu je i Marion koji povuce kad treba.
Dobra je i ekipa Thundera, znamo ko je i sta je Durant, uz fantasticnog Westbrooka na play-u. Ibaka, Collison i Perkins pokrivaju reket, tu bih jos pridodao Hardena, ostalo je buranija.
Mislim da Durant i Westbrook ne mogu donijeti prevagu u ovim duelima finala Zapadne konferencije, nekih 4-2 bi trebalo biti za Mavse, a veceras otvaraju sigurnom pobjedom, ali kako kosarku uvijek igram na dvoznak ili konacan ishod, tako ce i ovdje moja prognoza biti na konacan ishod na Dallas Mavericks.
Kome je malo, moze naci i po @1.50 u supersansi.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#892 Re: ulozicu kucu i imanje...
Nije bas za kuce i imanja, ali...jos jedna kosarka,
Košarka, Hrvatska liga za prvaka
20:30 KK Zadar-KK Zagreb kp1 @ 1,75
Danas započinje playoff hrvatske lige za prvaka.Prva je utakmica između Zadra i Zagreb.Prvo iiznenađnje je i samo to što je Zadar završio na drugom mjestu uoči playoff jer mu je malo tko to predviđao,svi su očekivali borbu Cedevite i Zagreba za prvo mjesto,dok su Zadru predviđali borbu za četrto mjesto.Zagreba je dosta oslabilo i neigranje Kasuna i Renfroa koji ne igraju ni danas.Zadar se dosta digao dolaskom Pina na klupu,igrači supočeli više se truditi i popravilo se igranje obrane.U regularnom dijelu je Zadar pobijedio Zagreba doma sa 18 razlike.Zadar ako se ičemu nada mora danas pobijediti na domaćem terenu pa onda probati u zagrebu ili završiti seriju ili pobijedit u trećoj odlučujućoj koju igra pred domaćom publikom.Vjerujem da Zadar danas može do pobijede.
Košarka, Hrvatska liga za prvaka
20:30 KK Zadar-KK Zagreb kp1 @ 1,75
Danas započinje playoff hrvatske lige za prvaka.Prva je utakmica između Zadra i Zagreb.Prvo iiznenađnje je i samo to što je Zadar završio na drugom mjestu uoči playoff jer mu je malo tko to predviđao,svi su očekivali borbu Cedevite i Zagreba za prvo mjesto,dok su Zadru predviđali borbu za četrto mjesto.Zagreba je dosta oslabilo i neigranje Kasuna i Renfroa koji ne igraju ni danas.Zadar se dosta digao dolaskom Pina na klupu,igrači supočeli više se truditi i popravilo se igranje obrane.U regularnom dijelu je Zadar pobijedio Zagreba doma sa 18 razlike.Zadar ako se ičemu nada mora danas pobijediti na domaćem terenu pa onda probati u zagrebu ili završiti seriju ili pobijedit u trećoj odlučujućoj koju igra pred domaćom publikom.Vjerujem da Zadar danas može do pobijede.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#893 Re: ulozicu kucu i imanje...
Ova je malo sigurnija...mislim da nema potrebe za konacnim ishodom. (uzeto sa jednog foruma, da ne bude zabune, nisam ja pis'o
)
Košarka-BiH finale
20:00 Igokea-Široki 1 @ 1.25
Večeras počinje serija na 3 dobijene utakmice, koja će nam dati ime prvaka BiH.Sastaju se Igokea,klub koji mi nije ni malo drag,jer je klub postao neko i nešto dolaskom njihovog idola Milorada Dodika.Tu sam možda i ja ljubomoran,jer jedno manje mjesto(Laktaši) imaju dvoranu i para uloženih u košarku koliko moj grad može samo sanjati,zbog politike,ali to je sad manje važno.Sa druge strane je Široki klub koji standardno igra dobro te i oni takodje imaju dosta para uloženih u klub,jer je Široki jedan od najbogatijih gradova u BiH.
Igokea je ove sezone dovela sjajna pojačanja,te zasigurno imaju cilj da nakon dugih 10 godina po drugi put osvoje titulu prvaka BiH.Doveli su nekoliko odličnih igrača:Vitkovac iz Partizana,Rakočević iz Bosne(ali je takodje igrao u Partizanu),Joksimović(Hemofarm),Nađfeji (igrao u mnogim evroskim klubovima,dovedem iz Maroussia,ekipe koja je bila jedno od najprijatnijih iznenadjenja prosle sezone) te nekoliko dobrih američkih igrača.Prvi i po meni najbolji je Brian Chase za kojeg su mnogi sportski novinari rekli da je jedan od najboljih,ako ne i najbolji,plej ove sezone u NLB ligi.Ja sam ga gledao u 2 utakmice u Banja Luci i ostao fasciniran njegovom igrom.Ima dobar šut,veoma je brz i snažan za poziciju na kojoj igra,sjajna tehnika i radi ono što je teško natjerati američke igrače-gine u odbrani.Donnell Harvey koji može da igra pozicije 4 (krilni centar) i 5 (centar).Momak koji je veoma snažan i po snazi malo igrača u cijeloj NLB ligi mu može parirati.I posljednji amerikanac je James Florence,koji ulazi kao 6. igrač medjutim igra veoma dobro.Bitno je naglasiti da Igokea igra u ovom sastavu već devet mjeseci,što znači da su se igrači već veoma dobro upoznali te mogu pružiti pravu timsku igru.
Široki je ekipa koja je takodje sastavljena od sjajnih pojedinaca, koji su igrali zajedno i prije 3-4 godine.Organizator njihove igre je sjajni Vedran Morović koji je pravi košarkaški ubica,jednostavno momak je brz,ima dobar dribling,odličan šut.Igrač od kojeg strijepe sve protivničke ekipe,jer je znao i mnogo boljim klubovima (Partizan,Olimpija,Budućnost,Krka da da po 20+ pa čak i 30+ poena).Pored njega veoma bitan je i Ivan Grgat,centar koji je veoma snažan a uz to ima i sasvim pristojnu centarsku tehniku.Šime Špralja koji igra na poziciji krilnog centra,veoma iskusan,smiren i kvalitetan igrač.Može da pogodi i van linije 6.75 a isto tako može veoma dobro da odigra ledjima.Tu je i Siniša Štemberger koji svojim iskustvom i mirnom rukom može mnogo pomoći.E sad posebno treba naglasiti "mladi" dio ove ekipe.To je naglasio i trener Širokog,jer su oni u ključnim trenutcima imali hrabrosti i znanja da preuzmu odgovornost na sebe.Tu prije svih mislim na Ivana Ramljaka,Darka Planinića i Borisa Baraća.
Ovo je bilo o sastavima, a sad onaj osnovni dio analize:
Ovu utakmicu mogla bi da presudi kvalitetnija timska igra, klupa Igokee te dueli 1na1 nosioca igre.Tu će veoma važna biti igra Harveya koji može bez većih problema snagom i brzinom da isprati Špralju te bi ovaj duel mogao biti ključni u odlučivanju pobjednika.Dueli Chasea i Morovića će biti pravi odmor za oči,dok se može očekivati velika borba pod obručima izmedju Grgata i Rakočevića.Veoma bitna stvar je i odmor,jer je Igokea svoj posao završila još prije 8-9 dana,dok je Široki svoj posao završio tek u subotu,još ako se doda da Špralja i Štemberger muče povrede,te je upitno da li će moći da zaigraju sa 100% snage.
Bitno je naglasiti da ovde ima i stvari koje ne bi trebali imati nikakve veze sa sportom,ali imaju.Vlasnik Igokee je Milorad Dodik,te sigurno ima veoma snažan uticaj na sudije i kompletnu košarku u BiH.Takodje,bitno je reći da ni jedan klub iz Republike Srpske nije bio prvak još od davne 2001 što sigurno mnogima smeta.Ovde se često pazi na tu (nacionalnu kvotu) što se možete uvjeriti čak i u takmičenju za Evroviziju,gdje se strogo pazi koje je nacionalnosti predstavnik koji se i bira prema nacionalnom šablonu.Isto tako,bitno je naglasiti da pobjednik ima zagarantovano mjesto u NLB ligi,dok drugi možda mogne da plati svoje učešće,što mislim da ne bi trebao biti prevelik problem Širokom,jer bi prodajom nekih igrača mogli veoma dobro zaraditi.
Mislim da je Igokea u ovom trenutku kvalitetnija ekipa od Širokog te da će ovu seriju završiti i prije 5. utakmice.Tako misle i oba trenera koji su bili saglasni da je Igokea kvalitetnija i da je u ovom trenutku bolja ekipa,ali to moraju pokazati i na parketu.
A evo i spisak svih prvaka BiH:
2010. - Široki
2009. – Široki
2008. – Bosna
2007. – Široki
2006. – Bosna
2005. – Bosna
2004. – Široki
2003. – Široki
2002. – Široki
2001. – Igokea
2000. - Borac
Košarka-BiH finale
20:00 Igokea-Široki 1 @ 1.25
Večeras počinje serija na 3 dobijene utakmice, koja će nam dati ime prvaka BiH.Sastaju se Igokea,klub koji mi nije ni malo drag,jer je klub postao neko i nešto dolaskom njihovog idola Milorada Dodika.Tu sam možda i ja ljubomoran,jer jedno manje mjesto(Laktaši) imaju dvoranu i para uloženih u košarku koliko moj grad može samo sanjati,zbog politike,ali to je sad manje važno.Sa druge strane je Široki klub koji standardno igra dobro te i oni takodje imaju dosta para uloženih u klub,jer je Široki jedan od najbogatijih gradova u BiH.
Igokea je ove sezone dovela sjajna pojačanja,te zasigurno imaju cilj da nakon dugih 10 godina po drugi put osvoje titulu prvaka BiH.Doveli su nekoliko odličnih igrača:Vitkovac iz Partizana,Rakočević iz Bosne(ali je takodje igrao u Partizanu),Joksimović(Hemofarm),Nađfeji (igrao u mnogim evroskim klubovima,dovedem iz Maroussia,ekipe koja je bila jedno od najprijatnijih iznenadjenja prosle sezone) te nekoliko dobrih američkih igrača.Prvi i po meni najbolji je Brian Chase za kojeg su mnogi sportski novinari rekli da je jedan od najboljih,ako ne i najbolji,plej ove sezone u NLB ligi.Ja sam ga gledao u 2 utakmice u Banja Luci i ostao fasciniran njegovom igrom.Ima dobar šut,veoma je brz i snažan za poziciju na kojoj igra,sjajna tehnika i radi ono što je teško natjerati američke igrače-gine u odbrani.Donnell Harvey koji može da igra pozicije 4 (krilni centar) i 5 (centar).Momak koji je veoma snažan i po snazi malo igrača u cijeloj NLB ligi mu može parirati.I posljednji amerikanac je James Florence,koji ulazi kao 6. igrač medjutim igra veoma dobro.Bitno je naglasiti da Igokea igra u ovom sastavu već devet mjeseci,što znači da su se igrači već veoma dobro upoznali te mogu pružiti pravu timsku igru.
Široki je ekipa koja je takodje sastavljena od sjajnih pojedinaca, koji su igrali zajedno i prije 3-4 godine.Organizator njihove igre je sjajni Vedran Morović koji je pravi košarkaški ubica,jednostavno momak je brz,ima dobar dribling,odličan šut.Igrač od kojeg strijepe sve protivničke ekipe,jer je znao i mnogo boljim klubovima (Partizan,Olimpija,Budućnost,Krka da da po 20+ pa čak i 30+ poena).Pored njega veoma bitan je i Ivan Grgat,centar koji je veoma snažan a uz to ima i sasvim pristojnu centarsku tehniku.Šime Špralja koji igra na poziciji krilnog centra,veoma iskusan,smiren i kvalitetan igrač.Može da pogodi i van linije 6.75 a isto tako može veoma dobro da odigra ledjima.Tu je i Siniša Štemberger koji svojim iskustvom i mirnom rukom može mnogo pomoći.E sad posebno treba naglasiti "mladi" dio ove ekipe.To je naglasio i trener Širokog,jer su oni u ključnim trenutcima imali hrabrosti i znanja da preuzmu odgovornost na sebe.Tu prije svih mislim na Ivana Ramljaka,Darka Planinića i Borisa Baraća.
Ovo je bilo o sastavima, a sad onaj osnovni dio analize:
Ovu utakmicu mogla bi da presudi kvalitetnija timska igra, klupa Igokee te dueli 1na1 nosioca igre.Tu će veoma važna biti igra Harveya koji može bez većih problema snagom i brzinom da isprati Špralju te bi ovaj duel mogao biti ključni u odlučivanju pobjednika.Dueli Chasea i Morovića će biti pravi odmor za oči,dok se može očekivati velika borba pod obručima izmedju Grgata i Rakočevića.Veoma bitna stvar je i odmor,jer je Igokea svoj posao završila još prije 8-9 dana,dok je Široki svoj posao završio tek u subotu,još ako se doda da Špralja i Štemberger muče povrede,te je upitno da li će moći da zaigraju sa 100% snage.
Bitno je naglasiti da ovde ima i stvari koje ne bi trebali imati nikakve veze sa sportom,ali imaju.Vlasnik Igokee je Milorad Dodik,te sigurno ima veoma snažan uticaj na sudije i kompletnu košarku u BiH.Takodje,bitno je reći da ni jedan klub iz Republike Srpske nije bio prvak još od davne 2001 što sigurno mnogima smeta.Ovde se često pazi na tu (nacionalnu kvotu) što se možete uvjeriti čak i u takmičenju za Evroviziju,gdje se strogo pazi koje je nacionalnosti predstavnik koji se i bira prema nacionalnom šablonu.Isto tako,bitno je naglasiti da pobjednik ima zagarantovano mjesto u NLB ligi,dok drugi možda mogne da plati svoje učešće,što mislim da ne bi trebao biti prevelik problem Širokom,jer bi prodajom nekih igrača mogli veoma dobro zaraditi.
Mislim da je Igokea u ovom trenutku kvalitetnija ekipa od Širokog te da će ovu seriju završiti i prije 5. utakmice.Tako misle i oba trenera koji su bili saglasni da je Igokea kvalitetnija i da je u ovom trenutku bolja ekipa,ali to moraju pokazati i na parketu.
A evo i spisak svih prvaka BiH:
2010. - Široki
2009. – Široki
2008. – Bosna
2007. – Široki
2006. – Bosna
2005. – Bosna
2004. – Široki
2003. – Široki
2002. – Široki
2001. – Igokea
2000. - Borac
- lester burnham
#894 Re: ulozicu kucu i imanje...
perfect_guy wrote:i isprobavam lozanu u kombinaciji sa dva keca u francuskoj drugoj, tu domaćini traže bodove za prvu ligu
nadam se da si isprobao...
- Zli fetus
#895 Re: ulozicu kucu i imanje...
Oćel neko analizirat cardiff-reading, predobre su kvote 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#896 Re: ulozicu kucu i imanje...
Pada koef na domacina...evo jedne od prognoza...Zli fetus wrote:Oćel neko analizirat cardiff-reading, predobre su kvote
Nogomet, Engleska, Championship
20:45 Cardiff-Reading (PiK) x @ 1.60
Polufinale doigravanja za englesku Premier ligu u zanimljivom Championshipu, zna se da su se u elitni rang engleskog nogometa plasirali QPR i Norwich dok se kvartet Swansea, Cardiff, Reading i Notingham bore za mjestu u finalu doigravanja na Wembleyu i priliku za ulazak u Premiership. Danas se igra uzvratni susret dvoboja 4. Cardiffa i 5. Readinga a prva tekma je završila s 0:0. Cardiff je na papiru bio jedan od favorita za ulazak u Premier ligu, sastav iz glavnog grada Walesa dakle ima pozitivan rezultat iz prvog susreta, ukupno su u Championshipu osvojili 80 bodova, na domaćem terenu su imali 12-7-4/41:25. Glede forme, Cardiff u zadnjih 10 tekmi ima 5-4-1. Reading je u Championshipu osvojio 77 bodova, bili su jedan od boljih gostiju lige s 8-10-5/34:26 a u zadnjih 10 tekmi imaju 6-3-1. Međusobno, dosta izjednačena dva takmaca, naime omjer je 3-6-5 a zadnje 4 tekme ova dva kluba su završile jednako=neriješeno. Što se tiče izostanaka, Cardiff ima hendikep neigranja svog najpoznatijeg igrača, iskusnog napadača Craiga Bellamya koji se ozlijedio u prvoj tekmi i ondje ga je zamijenio Chopra koji će najvjerojatnije startati i danas. Readingu nedostaje bitan igrač, organizator igre Kebe pa se očekuje zatvorenija varijanta s igrom na kontru. Cardiff će morati biti otvoreniji u ovoj tekmi ali teško da će bezglavo srljati, jer eventualno primljeni gol bi bio jako skup. Moguće postave ova dva kluba su sljedeće:
Cardiff: Bywater - McNaughton, Naylor, Keinan - Burke, Blake, Olofinjana, Koumas, Whittingham - Bothroyd, Chopra
Reading: Federici - Griffin, Mills, Khizanishvili, Harte - Karacan, Leigertwood, Robson-Kanu, McAnuff - Long, Hunt
Dakle, ulog je velik za oba sastava, svaki kiks bio mogao biti presudan jer više nema popravnog ispita. Ostvareni rezultati u Championshipu, međusobna povijest, prvi susret ukazuju da je riječ o dva izjednačena sastava pa se odlučujem za PiK x.
- Zli fetus
#897 Re: ulozicu kucu i imanje...
ovo neki radnički forumi, daj ba, da oni dobijaju ne bi bili radnici
Moj prijedlog za danas Man. City- Stoke 0-3 gola, u kupu ista situacija bila, City igra ružno al su jaki tu između odbrambenog i veznog reda tako da razaraju igru, Stoke odlično igra al pored Lescotta, Kompanija, De Jonga i Viere ne znam oćel moć išta. Tu su još i Richards koji čuva desnu stranu prejako, Kolarov ispuho u zadnje vrijeme. Silva propao, jedino ih onaj Toure izvlači. Ne do bog da zaigra Džeko, to bi bio potop
Moj prijedlog za danas Man. City- Stoke 0-3 gola, u kupu ista situacija bila, City igra ružno al su jaki tu između odbrambenog i veznog reda tako da razaraju igru, Stoke odlično igra al pored Lescotta, Kompanija, De Jonga i Viere ne znam oćel moć išta. Tu su još i Richards koji čuva desnu stranu prejako, Kolarov ispuho u zadnje vrijeme. Silva propao, jedino ih onaj Toure izvlači. Ne do bog da zaigra Džeko, to bi bio potop
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#898 Re: ulozicu kucu i imanje...
DoduseZli fetus wrote:ovo neki radnički forumi, daj ba, da oni dobijaju ne bi bili radnici![]()
- lester burnham
#899 Re: ulozicu kucu i imanje...
SLOVAKIA: Corgon Liga
19:00h
Slovan Bratislava - Trnava
1 @1,40
slovan, lider slovacke lige, igra danas utakmicu zaostalog 30. kola sa trnavom. iako imaju utakmicu manje (danasnju) oni su prvi na tabeli i imaju samo bod vise od drugoplasirane senice, i mislim da ce ovu utakmicu dobiti i odmaci citavih cetiri boda i na taj nacin prici korak blize tituli....
Overall table
GP W D L Goals P
1. Slovan 30 17 8 5 54:21 59
2. Senica 31 17 7 7 50:27 58
3. Zilina 31 14 11 6 47:27 53
4. Trnava 30 13 9 8 38:24 48
5. B. Bystrica 31 12 9 10 36:28 45
treba istaci da su na celo tabele sampionata slovacke zasjeli najvise zahvaljujuci fantasticnoj seriji od devet uzastopnih pobjeda... 9-0-0 18:2 27!
31. Round Presov -Slovan 0:2 (0:0, 0:2) details 14.05.2011
29. Round Senica -Slovan 1:2 (1:0, 0:2) details 04.05.2011
28. Round Slovan -Ruzomberok 1:0 (1:0, 0:0) details 30.04.2011
27. Round Nitra -Slovan 0:1 (0:0, 0:1) details 23.04.2011
26. Round Slovan -B. Bystrica 3:1 (1:1, 2:0) details 16.04.2011
25. Round Slovan -Z. Moravce 1:0 (0:0, 1:0) details 09.04.2011
24. Round Zilina -Slovan 0:3 (0:0, 0:0) details 01.04.2011
23. Round Slovan -Kosice 4:0 (3:0, 1:0) details 19.03.2011
22. Round Slovan -Dun. Streda 1:0 (0:0, 1:0) details 15.03.2011
u medjuvremenu su uspjeli da osvoje i kup slovacke...!
obzirom da gosti nemaju vise nikakvih ambicija u tekucoj sezoni, a slovan ima itekako motiva za dansnje bodove, ocekujem efikasnog keca. domaci prosto gaze sve pred sobom, te je za ocekivati ubjedljiv trijumf, kakav je vec u vise navrata znao doci ove sezone na sadionu u bratislavi....
u poslednjih godinu dana, ove dve ekipe su se sastale pet puta, cetiri duela su otisla u 4+, a slovan je trijumfovao tri puta, uz dva remija... s toga ni over golova nije za zanemariti...
drugi tip 3+ !
GL
19:00h
Slovan Bratislava - Trnava
1 @1,40
slovan, lider slovacke lige, igra danas utakmicu zaostalog 30. kola sa trnavom. iako imaju utakmicu manje (danasnju) oni su prvi na tabeli i imaju samo bod vise od drugoplasirane senice, i mislim da ce ovu utakmicu dobiti i odmaci citavih cetiri boda i na taj nacin prici korak blize tituli....
Overall table
GP W D L Goals P
1. Slovan 30 17 8 5 54:21 59
2. Senica 31 17 7 7 50:27 58
3. Zilina 31 14 11 6 47:27 53
4. Trnava 30 13 9 8 38:24 48
5. B. Bystrica 31 12 9 10 36:28 45
treba istaci da su na celo tabele sampionata slovacke zasjeli najvise zahvaljujuci fantasticnoj seriji od devet uzastopnih pobjeda... 9-0-0 18:2 27!
31. Round Presov -Slovan 0:2 (0:0, 0:2) details 14.05.2011
29. Round Senica -Slovan 1:2 (1:0, 0:2) details 04.05.2011
28. Round Slovan -Ruzomberok 1:0 (1:0, 0:0) details 30.04.2011
27. Round Nitra -Slovan 0:1 (0:0, 0:1) details 23.04.2011
26. Round Slovan -B. Bystrica 3:1 (1:1, 2:0) details 16.04.2011
25. Round Slovan -Z. Moravce 1:0 (0:0, 1:0) details 09.04.2011
24. Round Zilina -Slovan 0:3 (0:0, 0:0) details 01.04.2011
23. Round Slovan -Kosice 4:0 (3:0, 1:0) details 19.03.2011
22. Round Slovan -Dun. Streda 1:0 (0:0, 1:0) details 15.03.2011
u medjuvremenu su uspjeli da osvoje i kup slovacke...!
obzirom da gosti nemaju vise nikakvih ambicija u tekucoj sezoni, a slovan ima itekako motiva za dansnje bodove, ocekujem efikasnog keca. domaci prosto gaze sve pred sobom, te je za ocekivati ubjedljiv trijumf, kakav je vec u vise navrata znao doci ove sezone na sadionu u bratislavi....
u poslednjih godinu dana, ove dve ekipe su se sastale pet puta, cetiri duela su otisla u 4+, a slovan je trijumfovao tri puta, uz dva remija... s toga ni over golova nije za zanemariti...
drugi tip 3+ !
GL
- karanana
#900 Re: ulozicu kucu i imanje...
jeli se u slovackoj igra playoff za prvaka ili je prvi na tabeli automatski i prvak zemlje? jer ove lige sa playoffima znaju zajebat raju.