e moji "navijači"

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#876 Re: e moji "navijači"

Post by Velkoski »

Gleda li iko Old Firm ?

Odlicno navijanje. :)
JThomas

#877 Re: e moji "navijači"

Post by JThomas »

sve je to politika, dva beogradska kluba su mnogo više od fudbala i navijačkih grupa, u negativnom smislu. i te furke je prihvatila većina navijača u protivnom ne bi opstajale. stub srpstva i fazoni...
Richard Wagner

#878 Re: e moji "navijači"

Post by Richard Wagner »

dinamo drežden do bagro!
Bratov brat

#879 Re: e moji "navijači"

Post by Bratov brat »

Jeff Bingham wrote:kod tebe su sve pojedinci, djeca, sabani...
Ironija ti nije na mestu,sta trebam da radim ,da navodim imena ljudi????? E uzeo je pare od tog i tog zbog toga i toga?? :? Nisam ja ovde predstavnik grupe pa da izdajem saopstenja ,nego pisem i pazim sta pisem.Ako te nesto konkretno zanima uvek mozes na PP ,ukoliko znam ja cu da ti odgovorim.
Jeff Bingham

#880 Re: e moji "navijači"

Post by Jeff Bingham »

ma ne zanima me :) nego zelim da kazem da pravdas negativne stvari s tim "pojedinci", "djeca", "sabani"...nije nego delije :)
Bratov brat

#881 Re: e moji "navijači"

Post by Bratov brat »

Jeff Bingham wrote:ma ne zanima me :) nego zelim da kazem da pravdas negativne stvari s tim "pojedinci", "djeca", "sabani"...nije nego delije :)
Nikog ja ne pravdam,Delije su oni koji idu na utakmice iz kola u kolo,i Ivan Bogdanov je Delija.A oni koji prave klipove po YT ,ostavljaju "pretece" komentare ,"pametuju" po "srpskoj tribini" ,njih bas ne bih nazivao Delijama.
bob sap

#882 Re: e moji "navijači"

Post by bob sap »

Bratov brat wrote:@

@ Bob otkad ste vi "FK"?
odavno :)
bob sap

#883 Re: e moji "navijači"

Post by bob sap »

nemam_ideje wrote:
samo_ti wrote:@bob , mani se klipova sa nase scene, bezze ce poceti rasprava...kod nas ni jedna grupa nema neki kontinuitet pa da se hvalimo nekim izadnjima, sve su to bljeskovi od nekoliko tekmi i onda opet sivilo, uglavnom je tako nekako :D ( jedino su HZ poslije povratka imale sezonu i po` gdje je bas to bilo to )...samo ce nam zatvoriti temu :)

i da, mani suplje za Torcidu, ljudi su vam uradili nesto sto nece jos niko zadugo...pa covjece, tribinu vam osvojili, koreo pocupali...i td...jednostavno, ljudi su ORGANIZACIJA za vas... ;-) ...da sumiramo, vi otidjite u Split onako kako su oni dosli u Sarajevo, vama kapa dole !

a @ brat, pregledano je to sve, sto se tice Latina :-D ...jbga, samo sto je kod njih to normala, njihov mentalitet je da pucaju jedni na druge, sabljama se ganjaju i to...ali pjesma i tribina, prejako :)
Pišeš nebuloze i sada kada počne rasprava, a upravo je počela, nemoj da se čudiš, jer pričaš gluposti.

Policija je Torcidu UVELA NA PRAZAN STADION 2,5 sata prije utakmice.
KDZ je dopustio da samo 3 momka budu na tribini u tom periodu. Na kraju ih je bilo 10 što ne bi pomoglo. Jedino da su imali kalaše sa sobom.
Istok nije fizički odvojen od Juga.
Na stadionu je bilo 4-5 zaštitara.

Navijači FK Mrkovića bi osvojili bilo čiju tribinu u takvim okolnostima. Što pričaš gluposti ?
Pa bolan,bolan imas li obraza da se javis? vi vise slavite nas ne uspjeh nego vas uspjeh... nikad se necete izlijecite od kompleksa zvani Željo i Osim :-D

ok,nema veze njihova 3 busa osvojili praznu tribinu .. al sta je bilo na mostu? hoces da ti postavim klipove od te strasne torcide?

gdje god ste otisli dobili ste batine,jel tako? tuku vas na svakom koraku
evo samo jedan primjer TM ode u lukavicu policija se zali da su ih tukli navijaci, hz ode zale se da ih je policija brutalno pretukla,a nemoj da ti jos postavljam slike kad je TM ganjo fukare u sred tuzle i mnogo slicnih njima
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#884 Re: e moji "navijači"

Post by Velkoski »

bob sap wrote:
Pa bolan,bolan imas li obraza da se javis? vi vise slavite nas ne uspjeh nego vas uspjeh... nikad se necete izlijecite od kompleksa zvani Željo i Osim :-D

ok,nema veze njihova 3 busa osvojili praznu tribinu .. al sta je bilo na mostu? hoces da ti postavim klipove od te strasne torcide?

evo samo jedan primjer TM ode u lukavicu policija se zali da su ih tukli navijaci, hz ode zale se da ih je policija brutalno pretukla,a nemoj da ti jos postavljam slike kad je TM ganjo fukare u sred tuzle i mnogo slicnih njima
Napacen si bolan, samo_ti nema nikave veze sa HZ, onda ovo boldirano :lol: :lol: :lol:

p.s.

Haj kad si vec naporan, sta je moglo biti na mostu hljeba ti ? Da nije njih 50 trebalo prebiti vas sve ili sta ?
Image

Zasto me ne bi cudilo da si ovo bas ti napisao ?

I haj kad si vec naporan, sta je trebalo biti na mostu hljeba ti ? Njih ~50 je trebalo prebiti vas ili sta ?
bob sap

#885 Re: e moji "navijači"

Post by bob sap »

leet wrote:
bob sap wrote:

Napacen si bolan, samo_ti nema nikave veze sa HZ, onda ovo boldirano :lol: :lol: :lol:

p.s.

Haj kad si vec naporan, sta je moglo biti na mostu hljeba ti ? Da nije njih 50 trebalo prebiti vas sve ili sta ?
Image

Zasto me ne bi cudilo da si ovo bas ti napisao ?

I haj kad si vec naporan, sta je trebalo biti na mostu hljeba ti ? Njih ~50 je trebalo prebiti vas ili sta ?
nisam ja to piso i nisam napacen, a eto ostavi lukavicu po strani nije eto nista bilo... i nek bude da niste vise nigdje batine dobili :lol:
samo_ti

#886 Re: e moji "navijači"

Post by samo_ti »

@leet druze, povuce te za jezik i ne mozes da ne napises, a :D ...sada ja jedem kokice :P ...
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#887 Re: e moji "navijači"

Post by Velkoski »

Ma brate, vi tucete policiju u Lukavici, vi ste najjaci Jasmina mi i Adija.

@samo_ti

:mrgreen:
Last edited by Velkoski on 28/12/2011 22:41, edited 1 time in total.
Richard Wagner

#888 Re: e moji "navijači"

Post by Richard Wagner »

bobe sapu, jesi mi opasan, suneta mi
bob sap

#889 Re: e moji "navijači"

Post by bob sap »

leet wrote:Ma brate, vi tucete policiju u Lukavici, vi ste najjaci Jasmina mi i Adija.

@samo_ti

a sta vi radite? koga vi tucete? tucete svoje igrace :lol: :lol: :lol:
Richard Wagner

#890 Re: e moji "navijači"

Post by Richard Wagner »

boba sapa tuče žena/treba!
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#891 Re: e moji "navijači"

Post by Velkoski »

bob sap wrote: a sta vi radite? koga vi tucete? tucete svoje igrace :lol: :lol: :lol:
Ja zovnem babu.

Ali evo opet, kapa dole, vi redovno tucete one kornjace u Lukavici, ja vam se divim
Last edited by Velkoski on 28/12/2011 22:44, edited 1 time in total.
bob sap

#892 Re: e moji "navijači"

Post by bob sap »

Navijaci FK Sarajevo nikako ne mogu biti realni u ovim situacijama, njima je klub nedavno bio sve, samo nije bio normalan klub, kapiten i najjaci igrac ode za 140 000 eura, i sad su oni kao napravili dobar posao, Sedin Torlak u kojeg su se svi kleli, izgleda da ce zavrsiti u jednoj nogometnoj velesili kakva Azerbejdzan sigurno jeste , dok Zeljini igraci, igraju po Grckoj, Turskoj,Engleskoj i ostalim fudbalskim zemljama i to igraju zapazenu ulogu u svojim klubovima, a Dzakmic nije ni pola godine bio u Koreji, vec ga prizivaju da se vrati nazad, ista takva situacija je i sa Skorom, budite nekad, iskreni, realni, sta vec treba da budete, to vam nikako ne moze skoditi, sto se prije suocite sa svojim problemima, prije ce te ih i rijesiti. !!!

jesam li sta slago?
Richard Wagner

#893 Re: e moji "navijači"

Post by Richard Wagner »

dajte bobu sapu šta da zguzi
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#894 Re: e moji "navijači"

Post by Velkoski »

Ma bolan, mi kad istucemo muriju u Lukavici i mi cemo prodati kapitena za 25m €, eto vidjet ces !
junkers

#895 Re: e moji "navijači"

Post by junkers »

Chisum wrote:
Bratov brat wrote:
Chisum wrote:
Da li ti zvuci smijesno da po informacije o navijackoj grupi kojoj pripadas, o gradu u kojem zivis, te o navijackim desavanjima u istom saznajes od nekoga ko s tom grupom, tim gradom i tvojom pricom ima veze onoliko koliko mu to dozvoli par povrsnih, najcesce jednostranih piskaranja po netu, te par "navijackih" avantura, turistickog karaktera?

Meni i te kako smijesno zvuci.
Apsolutno se slazem.Nema dileme.Nisam razumeo najbolje u prethodnom postu koji sam replicirao,izvinjavam se.

Kao neko ko je pripadnik Hz-a, od osnivanja pa do danas, NIKADA, ali zaista nikada nisam imao ni zelju, a ni potrebu palamuditi o tudjim, a pogotovo o suparnickim grupama na nacin na koji to neki ovdje rade, dakle - objasnjavati sta se desava medju onima koje ne poznajes, s kojima ne dijelis isti film, a onda, nakon par procitanih budalastina sa neta, glumiti neke eksperte, kurce, palce...

Druga je stvar dati svoje subjektivno misljenje - a svi mi imamo stvari koje nam manje ili vise leze - pa se osvrnuti na ono sto vidimo kao posmatraci, na izgled tribine, na pjesme, na gostovanja i slicne stvari...

Elem, sto u nedostatku "sadrzaja" u sopstvenom okruzenju, sto radi kompleksa male sredine, sto iz nekih drugih razloga, u koje ne zeilim ulaziti, mnogi bi da su dio necega cega nikada nece biti dio... a onda pocne tako jako da ih propaljuje, pa se zaborave, te onako, usput, objasne i nama samima ko smo i gdje smo.... "iz prve ruke".

Ja ti mogu opisati dogadjaje s mojih gostovanja, marisane i zajebancije po gradovima bivse Jugoslavije (o cemu sam i pisao na temi Horde Zla, kao i ostatak starije ekipe), ali mi nikada ne bi palo na pamet da ti objasnjavam sta se desilo u tvom gradu, tvojoj grupi, u susretu s nekim kome ja ne pripadam isl... Smijesno.

P.S. Moje pisanje o navijacima Zvezde ili Partizana, na ovoj ili bilo kojoj drugoj temi, je CISTO i SAMO politicke prirode, jer znam o kakvim se pogledima na svijet radi, a da dame izvinu - a evo vidim i drot mi se opet buni - nase zivote i nasu mladost oblikovala je ta ista politika, a onda i rat.
Ne govorim o ovim modernim radio-navijacima, koji za "svoj" tim navijaju preko foruma, nego o ljudima koje sam licno poznavao, koji su bili dio price - u njenom samom vrhu, a koje smo kasnije gledali preko puscanih cijevi. Gadili su mi se i prije rata, u ratu jos vise. Gade mi se i danas i nema te koreografije, te pjesme koja ce mi promijeniti misljenje i svaki moj post o njima pocinje i staje tu gdje je sustina. A to sto se ta sustina vrti oko politika, nacionalizma i raznih oblika fasizma - to niti je moj problem, niti je moja krivica.

naklon do poda :thumbup:
junkers

#896 Re: e moji "navijači"

Post by junkers »

bob sap wrote:
leet wrote:Ma brate, vi tucete policiju u Lukavici, vi ste najjaci Jasmina mi i Adija.

@samo_ti

a sta vi radite? koga vi tucete? tucete svoje igrace :lol: :lol: :lol:
a nemamo ni stadion, jasmina mi
north

#897 Re: e moji "navijači"

Post by north »

Boba za predsjednika, kako samo izofira pitare, pa to je nehumano :D

Ja konto taman zadnje dvije stranice malo normalne diskusije o navijačkom svijetu, vidim ima normalnih likova na svim stranama koji poznaju ovu tematiku, ali onda se pojavi bob koji za razliku od pitara mlati policiju u Lukavici, baca Torcidaše u Miljacku i sl...

Teško je sa takvim iskusnim ultrasima polemizirati....
KPNCTNJAH

#898 Re: e moji "navijači"

Post by KPNCTNJAH »

Bobe nemoj uopste ulaziti u raspravu s njima, ne mozes ti civilima objasniti neke stvari... kad bi kamenje moglo pricati, Rijalde mi...
Bratov brat

#899 Re: e moji "navijači"

Post by Bratov brat »

@ North ,druze,evo pokusavam da "izvadim" ovu situaciju :-D ali tesko ide,nema nekih desavanja ,sem Ostrvljana ,ali tamo nema "materijala" .
I tako dok sam trazio naleteh na ovaj video http://www.youtube.com/watch?v=U8K39KGD-YA pa pregledaj,posle ovog incidenta dobar deo Milvolovaca je najebao drasticno.
junkers

#900 Re: e moji "navijači"

Post by junkers »

KPNCTNJAH wrote:Bobe nemoj uopste ulaziti u raspravu s njima, ne mozes ti civilima objasniti neke stvari... kad bi kamenje moglo pricati, Rijalde mi...
jebaji ga nemaš srce na kraju,jasmina mi mog
Locked