Manchester City FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
mrtva kokoš

#876 Re: Manchester City FC

Post by mrtva kokoš »

komeba wrote:
smak wrote:
rashtiman wrote:Nego jel neko uradio onu grupu na fb?
jel moze ovako?

http://www.facebook.com/pages/Mancheste ... 91?created
:thumbup:
hajmo sirite ovo, ja htio napraviti ali nisam znao kako :oops:
BSn

#877 Re: Manchester City FC

Post by BSn »

Samo da javim da je u 313. autobusu nestalo vlasickog sira sto ga je Studentinjo ponio, strasnih poguzija ovdje ima, pogotovo na donjem spratu...
primorani smo da nacnemo Fetu...
Last edited by BSn on 13/01/2011 21:01, edited 1 time in total.
extraordinary

#878 Re: Manchester City FC

Post by extraordinary »

Sramota da pljujete po našem Šibicaru. Mislim, nije nekom nos slomio ili šta takvo, samo je egzibicionista. Ja u njemu vidim veliki potencijal, jednog dana će nadmašiti i moćnog Jimmy Jumpa. Šibico, u derbiju očekujem da baciš zastavicu Manćestera Fergusonu u lice. Ili nešto prigodnog sadržaja, npr, Mi smo pravi Manćester, šabane jedan.
kurty

#879 Re: Manchester City FC

Post by kurty »

Autobus broj 532...sjedim haman na seciji... i molim onog sa prednjeg dijela busa na desnoj strani sto stalno pljuje kroz prozor da to vise ne radi... ovaj do mene sto sjedi, sav mokar u licu od pljuvacke
Last edited by kurty on 13/01/2011 21:03, edited 1 time in total.
klixober

#880 Re: Manchester City FC

Post by klixober »

extraordinary wrote:Sramota da pljujete po našem Šibicaru. Mislim, nije nekom nos slomio ili šta takvo, samo je egzibicionista. Ja u njemu vidim veliki potencijal, jednog dana će nadmašiti i moćnog Jimmy Jumpa. Šibico, u derbiju očekujem da baciš zastavicu Manćestera Fergusonu u lice. Ili nešto prigodnog sadržaja, npr, Mi smo pravi Manćester, šabane jedan.
Haj ga ti onda skini sa krova autobusa...
Joey Tribbiani

#881 Re: Manchester City FC

Post by Joey Tribbiani »

komeba wrote:Samo da se javim da smo stigli u Austriju.Šibicar je opet pišao kroz prozor u Sloveniji, skoro su nas vratili nazad.

e fino sam ja upozorio...

((((hahahhhhahhaha ahahah))))
extraordinary

#882 Re: Manchester City FC

Post by extraordinary »

Koji broj? Ja sam u 58., vjerujem da je on negdje iza 300. Istrpite ga, kad Ferguson vidi ko su građani ima da se sjebe, a Šibica nam je ključni u tom.
kurty

#883 Re: Manchester City FC

Post by kurty »

extraordinary wrote:Koji broj? Ja sam u 58., vjerujem da je on negdje iza 300. Istrpite ga, kad Ferguson vidi ko su građani ima da se sjebe, a Šibica nam je ključni u tom.

ih jerane... ako si ti u 58, vi ste haman na otoku :lol: :lol: :lol:
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#884 Re: Manchester City FC

Post by Chmoljo »

kurty wrote:
extraordinary wrote:Koji broj? Ja sam u 58., vjerujem da je on negdje iza 300. Istrpite ga, kad Ferguson vidi ko su građani ima da se sjebe, a Šibica nam je ključni u tom.

ih jerane... ako si ti u 58, vi ste haman na otoku :lol: :lol: :lol:
kojem otoku? Golom? :zoka: :dance:
Joey Tribbiani

#885 Re: Manchester City FC

Post by Joey Tribbiani »

kurty wrote:Autobus broj 532...sjedim haman na seciji... i molim onog sa prednjeg dijela busa na desnoj strani sto stalno pljuje kroz prozor da to vise ne radi... ovaj do mene sto sjedi, sav mokar u licu od pljuvacke
ja ti fino rek'o "kurty nemoj se vozit u grasovom busu koji inače vozi na relaciji dom armije-koševsko brdo". imam iskustva s njim kad idem kod staraca. Ovi prozori kod sećije se ne mogu zatvorit..."
extraordinary

#886 Re: Manchester City FC

Post by extraordinary »

Pravimo pauzu u Njemačkoj, neki gazda je, kad je vidio koliko autobusa dolazi, ponudio da na njegovom imanju parkiramo i da prenoćimo. Čovjek ima hotele, restorane, sve, a još bolje, sve je džabaluka. Kaže da je veliki navijač City-a i da jako poštuje Bosnian Citizens grupu. Još je na večeru obukao dres potpisan lično od naše velike legende Freda Tilsona. Bravo Maxim Schwarzenberger, hvala za sve što si uradio za Bosnian Blue Citizense :thumbup:
kurty

#887 Re: Manchester City FC

Post by kurty »

extraordinary wrote:Pravimo pauzu u Njemačkoj, neki gazda je, kad je vidio koliko autobusa dolazi, ponudio da na njegovom imanju parkiramo i da prenoćimo. Čovjek ima hotele, restorane, sve, a još bolje, sve je džabaluka. Kaže da je veliki navijač City-a i da jako poštuje Bosnian Citizens grupu. Još je na večeru obukao dres potpisan lično od naše velike legende Freda Tilsona. Bravo Maxim Schwarzenberger, hvala za sve što si uradio za Bosnian Blue Citizense :thumbup:
ja vec napisao
kurty wrote:
Svi su dobili ulaznice, slovenci su nam izasli u susret i vinjete nam nece naplatiti, svabe su nam organizovale besplatno prenociste sa hranom (ovom prilikom veliko hvala nasoj drugarici sa tribine Angeli Merkel, inace vatrenoj navijacici naseg kluba)... U blizini stadiona klempavi princ nam je obezbjedio parking za autobuse, vodu, pive i hranu...
extraordinary

#888 Re: Manchester City FC

Post by extraordinary »

Nisam znao da ste već stigli i vi iz 532 busa. Upoznat ćete gazdu oko 22:00 h, ljudina je.
BSn

#889 Re: Manchester City FC

Post by BSn »

Samo da javim da je i 650. autobus (zadnji) pres'o hrvatsku granicu.

Evo par slika iz naseg busa (313.):
Image

Image

A evo i kurtyevog autobusa. Kao sto vidite, on opet preuelicava - ima prozora i koji se mogu zatvorit:
Image
Mali_Vuk

#890 Re: Manchester City FC

Post by Mali_Vuk »

Ma niste normalni sviju mi, ni sekunde :lol: :sax:
kurty

#891 Re: Manchester City FC

Post by kurty »

BSn wrote:

A evo i kurtyevog autobusa. Kao sto vidite, on opet preuelicava - ima prozora i koji se mogu zatvorit:
Image

jeko ovaj brko s pljugom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
chengaba

#892 Re: Manchester City FC

Post by chengaba »

kurty wrote:
BSn wrote:

Image

Kemin amidža mislim...
romanovero

#893 Re: Manchester City FC

Post by romanovero »

kurty wrote:
BSn wrote:

Image

ima pronicljiv pogled,mozda je junajtedovac,ubaceni element
Cafe Camargue

#894 Re: Manchester City FC

Post by Cafe Camargue »

ako neko zna nekog iz prvog busa nek kaže vozaču da stane da pišamo u luksemburgu
bosnianidiot

#895 Re: Manchester City FC

Post by bosnianidiot »

U autobusu broj 123 ima jos cevapa, vidim da je kod ostalih nestasica...
sprijecen je napad mrskih unitedovaca na 3 kamiona vlasickog sira negdje pri sredini kolone, vecina sira je spasena, seljaci onesposobljeni...
vise vijesti slijedi :D
adnan_hz

#896 Re: Manchester City FC

Post by adnan_hz »

nisi nam ime naseg sheika stavio da je vlasnik citija. bezobrazno od tebe..

Sheikh Mansour bin Zayed Al Nahyan

i promjeni grb stavi onaj sa bih zastavom...

i stavi da nam je udruzenje formirano davne 1910. godine...
klixober

#897 Re: Manchester City FC

Post by klixober »

adnan_hz wrote:nisi nam ime naseg sheika stavio da je vlasnik citija. bezobrazno od tebe..

Sheikh Mansour bin Zayed Al Nahyan

i promjeni grb stavi onaj sa bih zastavom...

i stavi da nam je udruzenje formirano davne 1910. godine...
Nek bude ova
Image
adnan_hz

#898 Re: Manchester City FC

Post by adnan_hz »

eh taj grb. a ne stavljanje imena naseg sheikha koji nam je toliko pomogao je krajnje nezahvalno od autora gupe. nije to ozbiljno od nas kao udruzenja. covjek nam je obezbjedio brodove, avione, autobuse. treba napisati pismo sheikhu da mu se zahvalimo.
Edin H.

#899 Re: Manchester City FC

Post by Edin H. »

Sjajna vijest :skoljka: :thumbup: :dance:

Roque Santa Cruz se vraca u Blackburn gdje je poceo karijeru u Engleskoj, a Shaun Wright Phillips ide u Fulham, Birmingham ili West Ham :oops:
Manchini ne dozvoljava Emmanuelu Adebayoru da ide dok ne budu sigurni da ce Mario Balotelli morati ici na operaciju koljena :run:
Edin H.

#900 Re: Manchester City FC

Post by Edin H. »

adnan_hz wrote:eh taj grb. a ne stavljanje imena naseg sheikha koji nam je toliko pomogao je krajnje nezahvalno od autora gupe. nije to ozbiljno od nas kao udruzenja. covjek nam je obezbjedio brodove, avione, autobuse. treba napisati pismo sheikhu da mu se zahvalimo.
Sto se tice grba ionako je prestar, tako da ga treba ukinuti :oops:

Umjesto grba na dresove staviti naftnu busilicu, a u pozadini sliku seika Mansoura :dance:
Post Reply