Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
udrch wrote:Momcima velika hvala za borbenost u ono doba noći..
Bešić će uskoro biti klasa..
Ne znam kako neko može i pored svega ovoliko srati o Ibiševiću..nije on igračina, ali za ovu zemlju se bori do posljednjeg daha..sinoć je bio ubjedljivo najbolji..
Borci su nam trebali od 92-95, sad nam izmedju ostalog trebaju igraci...
Svaka njemu cast, momak je za 10 ali nema mjesta u repki, bar ne u prvih 11, jednostavno nema tu kvaliteu...
Ne znam kako neko može i pored svega ovoliko srati o Ibiševiću..nije on igračina, ali za ovu zemlju se bori do posljednjeg daha..sinoć je bio ubjedljivo najbolji..
Svaka njemu cast, momak je za 10 ali nema mjesta u repki, bar ne u prvih 11, jednostavno nema tu kvaliteu...
Meni isto juče bio odličan. Džeko jeste bolji van svake sumnje, ali osporavati Ibišu kvalitetu je.....
Meni isto juče bio odličan. Džeko jeste bolji van svake sumnje, ali osporavati Ibišu kvalitetu je.....
De ne zezaj,Vedo je krampa samo takva,svaka čast za trud i sve to,ali jarane on jednostavno NE ZNA!
Šibicar buraz, to isto kao i za Lazu ...bori se ,trudi se, nema šta mu se zamjeriti po tom pitanju ali ne zna i jbg.
Muslimovic grije klupu Vedadu ,a po meni i korisniji i jaci i konkretniji igrac.
LSD wrote:Šibicar buraz, to isto kao i za Lazu ...bori se ,trudi se, nema šta mu se zamjeriti po tom pitanju ali ne zna i jbg.
Muslimovic grije klupu Vedadu ,a po meni i korisniji i jaci i konkretniji igrac.
Šibicar wrote:
De ne zezaj,Vedo je krampa samo takva,svaka čast za trud i sve to,ali jarane on jednostavno NE ZNA!
Najjednostavnje da ti kažem, ne slažem se......Vedo nije svjetska klasa, ali to da ne zna........tja, ukusi su različiti očito
Tog vam lazu nisam nikad gledao, pa ne bih mogao da ih poredim....
Meni se Vedo ne sviđa. Vedo u formi je strašan igrač, ali u ovom trenutku nikakve koristi od njeg nema. Može on milion kilometara pretrčati, njegov je posao kao nadapača da daje golove, i samo se to računa. Ne dobija ekipa nešto puno od njegovog trčanja, realno onako.
Goal.com, najgora međunarodna momčad sedmice:
Čech (Češka) - Neal Eardley (Wales), Stephen Craigan (Sjeverna Irska), Aleksej Berezuckij (Rusija), Mensur Mujdža (BiH) - Florian Klein (Austrija), Hernanes (Brazil), Emre Belözoğlu (Turska) - Alexander Frei (Švicarska), Hugo Almeida (Portugal), Renato Augusto (Brazil)
Last edited by smoki_choko on 10/02/2011 23:42, edited 1 time in total.
Lakat Jebić wrote:al za priganicu, ja fkt ne mogu da vjerujem da frajer misli da je ofsajd... pa 15 godina je komentator, gdje ces za ovo kontat da je ofsajd..
Što ne bi moga? Nije li ljetos Ahmetović morao ići u Savez da bi saznao jel ofsajd ako je 1 igrač (a ne golman) između napadača i gola. Čak se na forumu povela rasprava oko nečega što je osnov fudbala.
Što se tiče mahanja pomoćnog, mahao je zbog Keninog izletanja sa linije prije vremena.
Vedin posao su golovi a on ih ne daje, end of story. Bio je i Saranovic borben al dzaba kad su se od njega ocekivali golovi... Jbg, dzaba ti napadac koji puno zuji a malo (nimalo) meda daje.
Jos jednom, o vedi sve najbolje ali... Zlatan pa i zec su trenutno bolje rjesenje...
Upravo stigao iz Atlante.Utisci.Fantazija.Ovo mogu samo Bosanci.Da covjek ne povjeruje.Krenes i kontas da nas bude 2000-3000 eto bilo bi premija.A ono.Okupiramo Atlantu.Atmosfera.Opste ludilo.mozda tv prenos ne docara svu tu atmosferu ali na stadionu je stvarno bilo ludilo.Reprezentacija.Odlicna.Dodiku i drugima nece valjati ni finale S.P.-a pa tako i ovdje.Uvijek ce se naci pljuvaci.Hasagic vrlo dobar,Besic ex Baljic sa 20 a ko da igra fudbal 20 ,Mujdza vrlo dobar(i najbilji grijesi-zaboravi)Spahic-sto reci majstore,Pjanic,Medo jos malo cut ce se ko je hadzija na balkanu,Vedo majstore -nek crknu dusmani-krenuce ostali vrlo profesionalno.Slaze Sajo kockice.Sa Dzekom Mexe bi bile donje.Na kraju sto reci.Hvala onima koji su omogucili da vidimo BiH reprezentaciju u Usa(pa makar veceras potrosili onih $300.000).Hvala Pape,Hasaga,Besicu,Mijdza,Lulicu,Spahicu,Medo.Pjana,Miske i ostali.Hvala u ime mnogobrojnih navijaca iz St.Louis-a.Stvarate reprezentaciju o kojoj ce se pricati.Jos jednom HVALA.P.S.Hasumi Bujrum.