Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Neko je postavio par stranica prije black-orange audia. opce poznato je da crna i naradzasta su jedne od boja koje se najbolje slazu i isticu. cak bolji combo je plava-narandzasta
Prije dva dana vidim u Gracanici dobar Golf 3. Ogromno krilo na krovu, kao da je skinuto sa bolida. Najbolja stvar je hauba. Veliki natpis u dva reda: ONLY GOD WILL JUDGE ME.
Bilo me bas sramota da ga uslikam.
Naravno, u prolazu stekce dizel, kao da je ubacio motor iz golfa dvice. Nije uopste zvuk tdi motora.
Sale bas moderan. ima i trece stop svjetlo, spojler, zatamnjene stopke, ono neki body kit, neka moderna slovo, ovo-ono, nema sra, BRAVO SALE.
A ovi dijasporci sa natpisima su mi mrak ono bas. ja sam konto da stavim natpis 5.0T AWD na auto, al ovi sa imenima su vrh.
Ne vidi se dobro. bar ja nisam vidio, al nije ni bitno. Kakav je to nadimak Shele. Jel od Sheval ili od Shevala, hahahha mozda je i Shukrija. Mozda i Shehzad, ko ce ga znati/
Joj jeste bogovi cijeli dan citam gledam slike umirem od smijeha Moracu jedan dan da postavim da vidite kako vehabije cuninguju, 2 spojlera gita 300 kila