i ja cekala da naraste prugasti sareni kao one mirisne gumice za skolu
nije narast'o prugast
armin.i.am wrote:kad sam bio mali gledao sam ovu seriju
http://www.imdb.com/title/tt0274988/
mozda glupo za rec ..ali zao mi jeMis mekinjas wrote:Kad sam bila mala, moja baka dobila dijabetes, i ja mislila da će se pretvoriti u kocku šećera.![]()
A onda sam i ja naslijedila od nje to.
meni nijeMa.Le.Na wrote:mozda glupo za rec ..ali zao mi jeMis mekinjas wrote:Kad sam bila mala, moja baka dobila dijabetes, i ja mislila da će se pretvoriti u kocku šećera.![]()
A onda sam i ja naslijedila od nje to.
Mis mekinjas wrote: meni nije![]()
ahaBloo wrote:Mis mekinjas wrote: meni nije![]()
znači ako te budemo lizale kad se oznojiš bićeš slatka?
Mis mekinjas wrote: aha
da, da zečevi se hrane nečim iz ljudskog znojaBloo wrote:Mis mekinjas wrote: aha
ih sad će vrućinedođi vamooooooooooooooo >>>>>>>>>>>>>>>>>:D<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
izvini, ali kad pročitah meni samo pada ona na pamet, DRUUUUNAAAAAAAAAAAAAAnellington wrote:Da ne otvaram novu temu, ovdje se skupilo par stripoljubaca jučer, ako i danas nalete, molim za odgovor:
Strip, vrijeme radnje otprilike naše, možda blago futuristički, rađen prije i za vrijeme rata, vjerovatno italijanski. Tip ima svoje društvo, neku ogromnu kuću pred kojom je velika biljka mesožderka, istražitelj je ili nešto tako.
Sjećam se jedne jedine epizode u kojoj tip ubija pijance štapom i oblači se kao johnny walker.
Upomoć, zna li iko o kojem je stripu riječ? U glavu mi nalijeću Nathan Never, Lazarus Ledd, ali nije nijedan od tih. U sličnom je formatu izdavan, ali nisam siguran je li bila Slobodna Dalmacija u pitanju, jer nisu bile one kartonske korice, nego one mekše, kao kod novijih Alan Fordova.
Meni se čini da je Žaklina zaista bila epizodna, ali teško je naći, Pahek, je ono svestran.... ne znam, sretnonellington wrote:Ma ne bih rekao da je to to, biljka je bila epizodna uloga u ovomeJoj, muko moja, pređi na drugoga, samo da prestanem pokušavati da se sjetim - prošao sam cijeli spisak na stripovi.com, nijedan naslov ne budi sjećanja, pa sam pretražio po Johnny, nailazim samo na Logana i par epizoda Dylana Doga...
Druna, Modesti c c c c ... samo o erotici pricate ....Mis mekinjas wrote:izvini, ali kad pročitah meni samo pada ona na pamet, DRUUUUNAAAAAAAAAAAAAAnellington wrote:Da ne otvaram novu temu, ovdje se skupilo par stripoljubaca jučer, ako i danas nalete, molim za odgovor:
Strip, vrijeme radnje otprilike naše, možda blago futuristički, rađen prije i za vrijeme rata, vjerovatno italijanski. Tip ima svoje društvo, neku ogromnu kuću pred kojom je velika biljka mesožderka, istražitelj je ili nešto tako.
Sjećam se jedne jedine epizode u kojoj tip ubija pijance štapom i oblači se kao johnny walker.
Upomoć, zna li iko o kojem je stripu riječ? U glavu mi nalijeću Nathan Never, Lazarus Ledd, ali nije nijedan od tih. U sličnom je formatu izdavan, ali nisam siguran je li bila Slobodna Dalmacija u pitanju, jer nisu bile one kartonske korice, nego one mekše, kao kod novijih Alan Fordova.
![]()
![]()
![]()
http://www.stomugromova.com/tekstovi/dr ... ?Itemid=11
nellington wrote:Da ne otvaram novu temu, ovdje se skupilo par stripoljubaca jučer, ako i danas nalete, molim za odgovor:
Strip, vrijeme radnje otprilike naše....
Ma otvoriću novu temu, sa benignim naslovom Stripovi all aboutBloo wrote:nellington wrote:Da ne otvaram novu temu, ovdje se skupilo par stripoljubaca jučer, ako i danas nalete, molim za odgovor:
pitaj komija..on ti je isto stripofan![]()
meni t5o isto nekaj poznato ali avaj....skleroza
taman tako pa da i ja dobijem preporuku MUST READ top 10nellington wrote:Ma otvoriću novu temu, sa benignim naslovom Stripovi all aboutBloo wrote:nellington wrote:Da ne otvaram novu temu, ovdje se skupilo par stripoljubaca jučer, ako i danas nalete, molim za odgovor:
pitaj komija..on ti je isto stripofan![]()
meni t5o isto nekaj poznato ali avaj....skleroza
Ma.Le.Na wrote:
taman tako pa da i ja dobijem preporuku MUST READ top 10
Eeeeeee jarane, Maxmagnus izlazi i dan danas, samo svaka dva mjeseca pa je drama docekati gaRIZVA wrote:
sjecate se ovog i princa od zakrpe