spuca me to s vremena na vrijeme
desava li se vama?
sad ako ne zavrsim ko plavusa
Moderator: anex
meni pokrije moje sve trimale_okice wrote:pitanje je da li ce ti kana uopste pokriti sijede. Moja mama je koristila kanu vise od 20 godina, ali kad je dosla oko 50-te sijede pocele izbijati i kana i kad primi na njih postanu narandzaste, ona najvise sijedi ima oko usiju onaj dio (ja odmilja zovem solufi) i to joj je redovno postajalo narandzasto, tako da je morala preci na farbe.
alica.k wrote:meni pokrije moje sve trimale_okice wrote:pitanje je da li ce ti kana uopste pokriti sijede. Moja mama je koristila kanu vise od 20 godina, ali kad je dosla oko 50-te sijede pocele izbijati i kana i kad primi na njih postanu narandzaste, ona najvise sijedi ima oko usiju onaj dio (ja odmilja zovem solufi) i to joj je redovno postajalo narandzasto, tako da je morala preci na farbe.
nekad ispadnu drecavo crvene. nekad ispadnu smedje :S pa sad...
Ima! Ja isprobala! Mučila sam se tako s opranom i smrdljivom kosom i onda sam čitala u Cosmopolitanu.kiki-miki wrote:Zna li neko neki trik ili nešto - operem kosu,izađem na kafu i ostane mi onaj smrad od cigareta
Da li postoji nešto što ga može otkloniti,a da ne perem kosu?
yellow cat wrote:joj, sad kad lupim pitanje...
Može li se kanom postići smeđa boja (tamnija, nije bitno) a da nema crvenog odsjaja? I može li kana ići preko farbane kose?
kosa mi je tamnosmeđa..male_okice wrote:moze ako kupis onu sa indigom, i onda crni pigment indiga prekrije crvenilo kane, a sto se tice farbane kose, koje je boje? ja sam se farbala u neku ljesnjak smjedju pa sam preko nje, mozda nekih 7 dana poslije farbanja stavila kanu (crvenu) i kana je lijepo primila, inace ako je neka svijetla boj ne bih ti preporucila, jedino ako se isprala da je fakticki nema vise na kosiyellow cat wrote:joj, sad kad lupim pitanje...
Može li se kanom postići smeđa boja (tamnija, nije bitno) a da nema crvenog odsjaja? I može li kana ići preko farbane kose?
bez_ideje wrote:Pa napisah ja zuta macko.......![]()
Ova Lushova Caca Brun ti je bas cokoladno smjedja....meni nije vukla na crveno (tj nisam vidjela nikakav crveni odsjaj )

Partizzanka wrote:
moj novi friz
Partizzanka wrote:paint spray brush