Šta zapravo žene žele?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
touch brain

#876 Re: Šta zapravo žene žele?

Post by touch brain »

ljubav_aha wrote:
oridjidji wrote:
jaka mi je jedna studija u kojoj se tvrdi da zene mogu procijeniti svoga potencijalnog partnera u par minuta razgovora sa njim, sto se na kraju ogleda u cinjenica da upravo ta procjena na kraju bude kobna za njih :)
pa dobro,sto je procjenjivanjem od vase strane :D

nemojte sad skretat sa teme :) ovo je tema o sta zene zele :? sto muskarci misle i zele je za drugu temu
oridjidji wrote: jaka mi je jedna studija u kojoj se tvrdi da zene mogu procijeniti svoga potencijalnog partnera u par minuta razgovora sa njim, sto se na kraju ogleda u cinjenica da upravo ta procjena na kraju bude kobna za njih :)
nisam upoznat sa tom studijom ali to samo dokazuje da one imaju neku svoju logiku ili cak da je uopste ni nemaju
Last edited by touch brain on 18/02/2012 21:22, edited 7 times in total.
*mima*

#877 Re: Šta zapravo žene žele?

Post by *mima* »

jesu meni super ovi poznavaoci zena......ono znaju bas svaku zenu.....bas su Kul
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#878 Re: Šta zapravo žene žele?

Post by plain vanilla »

Zadnja izmjena: touch brain; 18/02/2012 21:22; ukupno mijenjano 7 put/a.
:lol: :lol:
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#879 Re: Šta zapravo žene žele?

Post by Chmoljo »

plain vanilla wrote:Zadnja izmjena: touch brain; 18/02/2012 21:22; ukupno mijenjano 7 put/a.
možda je žena pa ne zna šta želi? :D
plain vanilla

#880 Re: Šta zapravo žene žele?

Post by plain vanilla »

Chmoljo wrote:
plain vanilla wrote:Zadnja izmjena: touch brain; 18/02/2012 21:22; ukupno mijenjano 7 put/a.
možda je žena pa ne zna šta želi? :D
pise u muskom rodu

a da vam otkrijem jednu tajnu
kad upoznate jednu zenu, to ne znaci da ste upoznali sve zhene
ne zhele sve zhene isto :mrgreen:
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#881 Re: Šta zapravo žene žele?

Post by Chmoljo »

da mi ne reče...
plain vanilla

#882 Re: Šta zapravo žene žele?

Post by plain vanilla »

Chmoljo wrote:da mi ne reče...
znam, zato ti i kazhem :wink: :lol:
Officer Crabtree

#883 Re: Šta zapravo žene žele?

Post by Officer Crabtree »

*mima* wrote:jesu meni super ovi poznavaoci zena......ono znaju bas svaku zenu.....bas su Kul
mi ih zovemo zaostali...

šta se tu ima više i znat, premotali smo svi poznavanje žena do 18. godine

jebo to
touch brain

#884 Re: Šta zapravo žene žele?

Post by touch brain »

uredjivo sam jednom ali ostalih sest je ocito posljedica greske koju imam sa ucitavanjem foruma i konstantnim errorima :(
drekalica28

#885 Re: Šta zapravo žene žele?

Post by drekalica28 »

oridjidji wrote:Image
:roll:
ljubav_aha

#886 Re: Šta zapravo žene žele?

Post by ljubav_aha »

touch brain wrote:
ljubav_aha wrote:
oridjidji wrote:
jaka mi je jedna studija u kojoj se tvrdi da zene mogu procijeniti svoga potencijalnog partnera u par minuta razgovora sa njim, sto se na kraju ogleda u cinjenica da upravo ta procjena na kraju bude kobna za njih :)

nemojte sad skretat sa teme :) ovo je tema o sta zene zele :? sto muskarci misle i zele je za drugu temu
autor teme je muskrac,stoga pitanje je postavljeno vama :D mi vam pomazemo kad zatreba :lol:
dječak sa šibicama

#887 Re: Šta zapravo žene žele?

Post by dječak sa šibicama »

ljubav_aha wrote:
oridjidji wrote:
Muskarci ne procjenjuju, muskarci ulijecu svakoj pa gdje upali :lol: :lol: :lol:

:P
drekalica28

#888 Re: Šta zapravo žene žele?

Post by drekalica28 »

dječak sa šibicama wrote:
ljubav_aha wrote:
oridjidji wrote:
Muskarci ne procjenjuju, muskarci ulijecu svakoj pa gdje upali :lol: :lol: :lol:

:P
Pa ja...i ćorava koka ubode neko zrno. :mrgreen:
Mis mekinjas

#889 Re: Šta zapravo žene žele?

Post by Mis mekinjas »

Sve mi se čini, nagodno muško :D
dječak sa šibicama

#890 Re: Šta zapravo žene žele?

Post by dječak sa šibicama »

Joj ovih zena :D
plain vanilla

#891 Re: Šta zapravo žene žele?

Post by plain vanilla »

Mis mekinjas wrote:Sve mi se čini, nagodno muško :D
ja sam spustila kriterije, ne mora bti nagodno, nek je musko :lol:
Mis mekinjas

#892 Re: Šta zapravo žene žele?

Post by Mis mekinjas »

plain vanilla wrote:
Mis mekinjas wrote:Sve mi se čini, nagodno muško :D
ja sam spustila kriterije, ne mora bti nagodno, nek je musko :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
dezurni_ucenik

#893 Re: Šta zapravo žene žele?

Post by dezurni_ucenik »

oridjidji wrote:Image

Nevjerovatno,fascinantno i istinito.Ali takve kao sto se loze na kretene ,kad prodje 25 godina,odjednom postajaju fine,raja,otvorene za svakoga.
Da jos jednom objasnim ,kao prije 2,3 mjeseca

Zene;
15-25 godina ; gaze sve redom,nafurano,nema milosti,loziona na najvece kretene,pojam idealnog frajera je nabildan ,po mogucnosti da je konobar,instruktor fitnesa,kod nekih je cak pozeljno da je frajer i domac.
Trzisna vrijednot: kao Messi i Ronaldo

Poslije 25.godine: Odjednom su sve fine.Sve postaju najbolje prijateljice .One sto su davale svima,postaju casne sestre .Vjerovatno ta finoca je razlog straha od ostajanja same u zivotu.Odjednom krecu duge veze jer valja se udati.
Trzisna vrijednost : pada cijena zestoko.Drogba,tj igrac na zalasku karijere.

Tamo 30+: Formirane zene.Neke trude se da kao zmija noge sacuvaju svoju burnu proslot(pogledaj pod stavka 15-25 godina).
Trzisna vrijednost: Vec je to varijanta Salihamidzica premda uvijek postoji i strah da se moze postati Zlatan Muslimovic tj igrac bez kluba.

Muskarci;
do 13.godine u glavi samo: klikeri,fudbal,igrice,slatkisi.Poprilicno odbojno prihvataju kad im djevojcica iz razreda kaze da ih voli jer postoji strah da ce biti predmet ismijavanja citave skole i naselja.

13.godina-15,16 godina :pubertet,krece se sa cibama,naglim zanimanjem za zene,prinosenjem zrtve bogu Onanu.Djevojice su tada top tema.Medjutim,djevojcice tada vec izbjegavaju one djecake kojima su do tada izjavljivale ljubav i da su njeni princevi.I takve djecake smatraju poprilicno odbojnim.

Vec tamo 16,17 godina djecak se formira u momka.Neki postaju lafcine nakon sto su zbog ruznoce bili predmet ismijavanja lokalnih mahalaca.Neki nakon sto su imali lijepo djetinjstvo totalno grohnu u srednjoj.Varijanta je tada : da je odraditi bilo shta.,(pa makar i zensko :-D ).

19.godina +fax: neki pocinju shvatati zenski mozak kako funkcionise.Najbolje prodju oni koji na prvoj godini fakulteta shvate to i primjene svoje "ranije znanje" na djevojke koje dodju sa strane da studiraju.Kod zena je to poznatija kao sindrom "pustenog psa sa lanca":.Ko je pametan bio,mogao je u tim godinama naci sigurno dosta djevojaka.Ko je bio jos pametniji,takve stvari je primjenjivao i srednjoj skoli.Onu muskaraci koji imaju auto odnosno dosta para,glavni su medju curama.Oni su uvijek u ocima cura najvece saljivdzije.varijanta :joooj jes lud. :-D

Vec poslije faxa: ako se nema auto,odnosno bez posla ,sanse za djevojkom su izuzetno male.Moguci efekti; depresija,apatija,povlacenje u sebe.Mnogi drugi muskarci su vec u dugim vezama.Skoro pred zenidbu.Varijanta:kad se zaposlim iste sekunde se i zenim.

Trzisnu vrijednost muskaraca nisam htio da navodim jer postoje mnogi koji pocnu kao Messi a zavrse kao Muslimovic odnosno postoji i mnogi koji krenu od nule ,Sve obrnuto.Pocnu kao Muslimovic igrac bez klube,na kraju karijeru zavrse kao Messi (najtrazenija roba)To obicno dodje kad se fax zavrsi i kad se nadje odlicno placen posao.
fatamorgana

#894 Re: Šta zapravo žene žele?

Post by fatamorgana »

Cvikeraš, :lol: ..... :thumbup:

Na ovo gornje bih samo dodao, pošto je tema "Šta zapravo žene žele" ono što sam već naveo na prethodim stranicama:

Žene u suštini žele da nametnu svoju volju i uglavnom da rade ono što je njima ..... ćejf, :D
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#895 Re: Šta zapravo žene žele?

Post by ladyblue18 »

Meni je fakat ali fakat muka od ovolikog pljuvanja po zenama vise.

Kako vam ba vise ne dosadi svoju ogorcenost koja je posljedica par primjeraka zenskog roda prebacivati na sve djevojke/zene...
Pa ni jedno zensko koje je bilo povrijedjeno ili ogorceno ne pljuje konstantno po muskarcima i nije toliko iskljucivo ko vi.

Nek vam je Bog na pomoci.
Strpljiva

#896 Re: Šta zapravo žene žele?

Post by Strpljiva »

ladyblue18 wrote:Meni je fakat ali fakat muka od ovolikog pljuvanja po zenama vise.

Kako vam ba vise ne dosadi svoju ogorcenost koja je posljedica par primjeraka zenskog roda prebacivati na sve djevojke/zene...
Pa ni jedno zensko koje je bilo povrijedjeno ili ogorceno ne pljuje konstantno po muskarcima i nije toliko iskljucivo ko vi.

Ovakvima ni one 25+ ne daju :D
dezurni_ucenik

#897 Re: Šta zapravo žene žele?

Post by dezurni_ucenik »

ladyblue18 wrote:Meni je fakat ali fakat muka od ovolikog pljuvanja po zenama vise.

Nema tu nikakve ogorcenosti.Ovo je uglavnom istina,kao i gore objavljena slika
Bog da nam je na pomoci ?Ne bih se tu slozio sa tobom.Jer muskarac od 50 godina moze naci kakvu curu od 20tak godina.Zena sa 50 da nadje momka od 20 godina? Tesko.
dezurni_ucenik

#898 Re: Šta zapravo žene žele?

Post by dezurni_ucenik »

fatamorgana wrote:Cvikeraš, :lol: ..... :thumbup:

Na ovo gornje bih samo dodao, pošto je tema "Šta zapravo žene žele" ono što sam već naveo na prethodim stranicama:

Žene u suštini žele da nametnu svoju volju i uglavnom da rade ono što je njima ..... ćejf, :D

I izgube se u svemu tome i na kraju toga skontaju mnoge da ne znaju "bil srale ili pisale".
dezurni_ucenik

#899 Re: Šta zapravo žene žele?

Post by dezurni_ucenik »

Strpljiva wrote:

Ovakvima ni one 25+ ne daju :D

Nemam ja potrebe za 25+,kad mogu naci putericu od 2o godina.
Peace out. :D
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#900 Re: Šta zapravo žene žele?

Post by ladyblue18 »

Ama meni je fascinantna kategorija 15-25.

Od djevojcice do formirane licnosti, 10 godina znaci i u toku tih 10 godina zensko je konstantno kucka sa nekakvom nemoralnom prosloscu koju nakon 25-e se trudi da sakrije ko zmija noge, i jos fascinantnije je da je ukus za muskarce u toku tih 10 godina isti, nabildane papcine a vrhunac je da je konobar.

CVIKERASH wrote:
Nema tu nikakve ogorcenosti.Ovo je uglavnom istina,kao i gore objavljena slika
Bog da nam je na pomoci ?Ne bih se tu slozio sa tobom.Jer muskarac od 50 godina moze naci kakvu curu od 20tak godina.Zena sa 50 da nadje momka od 20 godina? Tesko.
Jok nema :lol: :lol: :lol:
Dragi moj kolega nemas ti pojma o zenama, ja ti gore navedoh samo jednu budalastinu koju si napisao i to mrtav ozbiljan, a na ostalo nemam uopste namjeru trositi svoje vrijeme.
A sa ovakvim stavom kakav sad imas, ti tesko i da ces u 50oj naci zensko jer pobogu nijedna ne valja, sve su to kucke koje gaze preko mrtvih, koje se kurvaju, koje su drolje, koje hodaju samo sa sumnjivim likovima...i sta ce onda tebi uopste zensko kada nijedno ne valja?

I onda kazes nema ogorcenosti u tvom postu? Ma jok, odise realnoscu.
Post Reply