ovo sve govori...nemam riječi...505sCrtom wrote:Barça-Real FT stats
Shots 15-5,
on target 6-2,
Passes 684-331,
Pass completion 89%-74%,
Possession 67%-33%,
Fouls 12-16
el clasico-FCBarcelona-Real Madrid
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
juventus
#876 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid
-
juventus
#877 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid
Lakat Jebić wrote:ja i dalje tvrdim da bi u kup sistemu real izabacio barcelonu
možda bi ih dobili da igraju 7 na 7...na pola terena...da golman ne smije rukama...da se igra u utorak, al prije 12h...ko zna, možda i bi...
Last edited by juventus on 30/11/2010 00:47, edited 1 time in total.
- madner
#878 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid
Upravo tako.fixer wrote:Halo Plavi, pa ovdje se potura da je pobjedio fudbal jer je dobila Barcelona...Sta je ovo veceras bila utakmica izmedju dobra i zla?Plavih_11 wrote:
Ovo mozda ali samo MOZDA vrijedi za neke mladje narastaje ali za one koji fudbal prate duze nikako ne vrijedi. Ne znam samo kako si izvukao ovaj zakljucak zivota ti.
U redu je sto si kivan, ekipa koju simpatises je deklasitana ali to sto sad ovde ljude ubjedjujes u nesto sto nije i niti ce ikad biti nije u redu. Vjerujem da bi se ti ponasao isto kao i simpatizeri Barse na ovom forumu da je rezultat bio 0:5. Ili bi i dalje drzao moralne pridike bez ikakvog provociranja.
Vidis kako je @Ultima muski podnio debakl ekipe koju simpatise ....
- Charuga
- Globalni moderator
#879 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid
Dobro, ima pretjeranih reakcija i bezveznih postova. Ko je god gledao Reala ove sezone u svim dosadasnjim utakmicama, mogao je vidjeti da odlicno igraju, za razliku od prethodne dvije sezone. Veceras su deklasirani i to je to.fixer wrote:Halo Plavi, pa ovdje se potura da je pobjedio fudbal jer je dobila Barcelona...Sta je ovo veceras bila utakmica izmedju dobra i zla?Plavih_11 wrote:
Ovo mozda ali samo MOZDA vrijedi za neke mladje narastaje ali za one koji fudbal prate duze nikako ne vrijedi. Ne znam samo kako si izvukao ovaj zakljucak zivota ti.
U redu je sto si kivan, ekipa koju simpatises je deklasitana ali to sto sad ovde ljude ubjedjujes u nesto sto nije i niti ce ikad biti nije u redu. Vjerujem da bi se ti ponasao isto kao i simpatizeri Barse na ovom forumu da je rezultat bio 0:5. Ili bi i dalje drzao moralne pridike bez ikakvog provociranja.
Vidis kako je @Ultima muski podnio debakl ekipe koju simpatise ....
Ali i pored svega toga nema govora o onoj tvojoj prici i nekakvim nametnutim trendovima ..
Last edited by Charuga on 30/11/2010 00:46, edited 1 time in total.
- Šibicar
#880 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid
Plavih_11 wrote:Bez zezancije ali ne mogu da se sjetim ta 2 Realova udarca u okvir gola. Koje su to situacije bile?505sCrtom wrote:Barça-Real FT stats
Shots 15-5,
on target 6-2,
Passes 684-331,
Pass completion 89%-74%,
Possession 67%-33%,
Fouls 12-16
Ja se sjećam onog jednog udarca Kristine sa nekih 30-ak metara,ali slabašno i onaj golman Barse je samo uhvatio loptu.
-
5 0 5
#881 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid
Barca je napravila 684 pasova za 97 minuta igre. To je pas na svakih 8.3 sekunde.
(Da podsjetim, i Real je isto igrao)
(Da podsjetim, i Real je isto igrao)
- Charuga
- Globalni moderator
#882 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid
Dobro si, malo desno kad se gleda od rola Reala. A koja je druga?Šibicar wrote:Ja se sjećam onog jednog udarca Kristine sa nekih 30-ak metara,ali slabašno i onaj golman Barse je samo uhvatio loptu.Plavih_11 wrote:Bez zezancije ali ne mogu da se sjetim ta 2 Realova udarca u okvir gola. Koje su to situacije bile?505sCrtom wrote:Barça-Real FT stats
Shots 15-5,
on target 6-2,
Passes 684-331,
Pass completion 89%-74%,
Possession 67%-33%,
Fouls 12-16
-
The Silent Man
#883 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid
eh sad ide onaj vic sa perverznom curom i dresom 
-
5 0 5
#884 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid
I drugi je njegov negdje između 1:0 i 2:0. Valdes prebacio u korner.Šibicar wrote:Plavih_11 wrote:Bez zezancije ali ne mogu da se sjetim ta 2 Realova udarca u okvir gola. Koje su to situacije bile?505sCrtom wrote:Barça-Real FT stats
Shots 15-5,
on target 6-2,
Passes 684-331,
Pass completion 89%-74%,
Possession 67%-33%,
Fouls 12-16
Ja se sjećam onog jednog udarca Kristine sa nekih 30-ak metara,ali slabašno i onaj golman Barse je samo uhvatio loptu.
- RMD
#885 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid
bio jedan Di Marie nakon prvog gola, po sredini jako, Valdes izbacio u kornerŠibicar wrote:Plavih_11 wrote:Bez zezancije ali ne mogu da se sjetim ta 2 Realova udarca u okvir gola. Koje su to situacije bile?505sCrtom wrote:Barça-Real FT stats
Shots 15-5,
on target 6-2,
Passes 684-331,
Pass completion 89%-74%,
Possession 67%-33%,
Fouls 12-16
- Baltazar_khan
#886 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid
Ovo večeras je bila utakmica između doktora fudbala sa jedne strane, i prepotentnih manekena koji su precijenjeni sa druge strane. Platiti jednog fudbalera preko 90 miliona može samo uprava ovog smiješnog Reala. Ronaldo je vrhunski fudbaler ali je precijenjen i nije za ovakve velike utakmice.fixer wrote:Sta je ovo veceras bila utakmica izmedju dobra i zla?
- burek_in_space
#887 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid
Ama kada se gleda nachin i filozofija igre Barcelone od perioda Cruyffa i Mourinha koji je trebao, prije utakmice, biti jezichak na vagi u korist Madridista, onda se moglo govoriti o fudbalu i antifudbalu. O tome se radi @fixeru, ali ne morash ti sad u svakoj napisanoj rijechi trazhiti skriveno znachenje. Podnesi to mushki, i pichi dalje.
I zajebancije na Mo-a ovo Special five, meni lichno su presmijeshne, ali malo je jedan debakl na Camp Nou da bi on izgubio svoju auru. Razumijem da ga mnogi ne vole, jer njega mozhesh ili simpatisati ili mrziti, sredine nema, ali je on i dalje lik koji prekucava ovu igru kako mu je penisu cejf
I moje simpatije su vecheras bile na strani Barce, ali sachekajmo kraj sezone, jer ova petarda ne mora nishta znachiti ako Iker podigne pehare na kraju sezone.
I zajebancije na Mo-a ovo Special five, meni lichno su presmijeshne, ali malo je jedan debakl na Camp Nou da bi on izgubio svoju auru. Razumijem da ga mnogi ne vole, jer njega mozhesh ili simpatisati ili mrziti, sredine nema, ali je on i dalje lik koji prekucava ovu igru kako mu je penisu cejf
I moje simpatije su vecheras bile na strani Barce, ali sachekajmo kraj sezone, jer ova petarda ne mora nishta znachiti ako Iker podigne pehare na kraju sezone.
-
juventus
#888 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid
The Silent Man wrote:eh sad ide onaj vic sa perverznom curom i dresom
Može i onaj kad pita Casillas Ramosa, gdje je lopta...a ovaj kaže, u golu, peti put ti govorim...
-
exc0d14c
#889 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid
A Barca je Zlatana na poklon dobila?Baltazar_khan wrote:Ovo večeras je bila utakmica između doktora fudbala sa jedne strane, i prepotentnih manekena koji su precijenjeni sa druge strane. Platiti jednog fudbalera preko 90 miliona može samo uprava ovog smiješnog Reala. Ronaldo je vrhunski fudbaler ali je precijenjen i nije za ovakve velike utakmice.fixer wrote:Sta je ovo veceras bila utakmica izmedju dobra i zla?
-
fixer
#890 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid
Pa pogledaj samo post iznad. Ocigledno da niko ovu Barcelone ne smije dobiti da ne ponese epitet "antifudbal" i slicno. Oni koji misle da je fudbal jedna pozornica gdje 11 igraca izvodi ritmicku koreografiju blage veze nema s fudbalom. Barcelone je blizu savrsenstva, ali to opet ne znaci da samo oni igraju fudbal. Pa upravo ova teorija najvise i smeta Realu da dobije Barcelonu. Nadigravaju se s njima na poljima gdje ne moze bolje. A onda dodje Inter i pokaze svu nemoc Barcelone, svu neatraktivnost onolikog peglanja lopte, sa samo 10 igraca - i svi horski kazete to nije fudbal. A sta je? Odbojka na pjesku. Je li ovo fudbal sto je vcrs Messi igrao? Ovo bespotrebno soliranje?Plavih_11 wrote:Dobro, ima pretjeranih reakcija i bezveznih postova. Ko je god gledao Reala ove sezone u svim dosadasnjim utakmicama, mogao je vidjeti da imaju igru za razliku od prethodne dvije sezone. Veceras su deklasirani i to je to.fixer wrote: Halo Plavi, pa ovdje se potura da je pobjedio fudbal jer je dobila Barcelona...Sta je ovo veceras bila utakmica izmedju dobra i zla?
Ali i pored svega toga nema govora o onoj tvojoj prici i nekakvim nametnutim trendovima ..
-
hau jes no
#891 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid
imaš kratko pamćenje, mourinho i mnogi drugi su već šamarali barcu kada je bilo biti ili ne biti a ova 3 boda vrijede kao i 3 protiv almerijejuventus wrote:Lakat Jebić wrote:ja i dalje tvrdim da bi u kup sistemu real izabacio barcelonu![]()
![]()
...
možda bi ih dobili da igraju 7 na 7...na pola terena...da golman ne smije rukama...da se igra u utorak, al prije 12h...ko zna, možda i bi...
-
LSD
#892 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid
Ma imali dva šuta i to je sve...kako ce imati kad se nisu ni sastavili sa loptom ljudski
, i ako jesu gubili su je u roku od 5 sekudni...jbg, Barsa nije ni Ajax ni Atletico ni Osasuna da se može Ronaldo i Ozil namještati, nonšalanatno trcati i praviti prilike...ovdje se lopta odmah gubi cim se malo kasni sa predajom... veceras je jedna ekipa igrala fudbal, vezala igru i po 3-4 minute držala loptu u svom posjedu, dok je druga to samo nemocno posmatrala i udarala po terenu...na kraju Ramos ispade primitivac, na 5-0 i minut prije kraja on tuce redom Messija,Puyola,Xavia 
-
juventus
#893 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid
a Bogami je i Barca šamarala mnoge kad je bilo biti il ne biti...i to sa stilom, a ne s kopanjem rovova pred svojim golom.. 
-
5 0 5
#894 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid
Bcn je potrošila €97 mil. ove godine. RM preko €450 (i to bez Kaka-e i Mourinho-a)exc0d14c wrote:A Barca je Zlatana na poklon dobila?Baltazar_khan wrote:Ovo večeras je bila utakmica između doktora fudbala sa jedne strane, i prepotentnih manekena koji su precijenjeni sa druge strane. Platiti jednog fudbalera preko 90 miliona može samo uprava ovog smiješnog Reala. Ronaldo je vrhunski fudbaler ali je precijenjen i nije za ovakve velike utakmice.fixer wrote:Sta je ovo veceras bila utakmica izmedju dobra i zla?
-
5 0 5
#895 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid
Ne. Vrijedi 3 koja su dobili i 3 koji je RM izgubio. Mogli su biti 1 ili 4 boda iza RM ili +2hau jes no wrote:imaš kratko pamćenje, mourinho i mnogi drugi su već šamarali barcu kada je bilo biti ili ne biti a ova 3 boda vrijede kao i 3 protiv almerijejuventus wrote:Lakat Jebić wrote:ja i dalje tvrdim da bi u kup sistemu real izabacio barcelonu![]()
![]()
...
Last edited by 5 0 5 on 30/11/2010 00:59, edited 1 time in total.
-
fixer
#896 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid
Nemoj mi molim te pricati o tome da je ovaj Gvardi bolji trener od Murinha. Ovdje nije pobjedila njegova taktika, jer se u Barceloninoj igri nije nista znacajno mijenjalo od Rajkarda. Igraju isti sistem koji je i on igrao. Rajkard je bio trener u Barceloni i nigdje vise. Lako je voditi Barcelonu. Ako ode iz Barcelone i dokaze se kao trener, onda je istinski majstor. Ovako je samo jedan Rajkard, kojeg su isto tako svi hvalili, a taj se propisno utopio u prosjecnost sa drugim trenerima cim je napustio klupu Barcelone.Baltazar_khan wrote:
Ovo večeras je bila utakmica između doktora fudbala sa jedne strane, i prepotentnih manekena koji su precijenjeni sa druge strane. Platiti jednog fudbalera preko 90 miliona može samo uprava ovog smiješnog Reala. Ronaldo je vrhunski fudbaler ali je precijenjen i nije za ovakve velike utakmice.
- Zmijuga loma
#897 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid
Totalna tehničko-taktička supremacija Barcelone.
Ovaj Guardiolin tim je jebeni fudbalski fenomen koji će se dugo pamtiti. Prosto je nevjerovatno da sa onakvom lakoćom neko jednom Realu trpa koliko mu duša želi. Posebno mi je drago zbog ovih instant fanova Murinja. A traumatiziranim madridistima valja u rupe opet.
Al samo sabura, doće i vaših pet minuta.
Onaj Ramos je gnusna spodoba. Frajer ima opasne komplekse. Kriminalno loše odigrao i još se onako ponaša.
Onaj Ramos je gnusna spodoba. Frajer ima opasne komplekse. Kriminalno loše odigrao i još se onako ponaša.
-
hau jes no
#898 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid
pregazio ih je mourinho 3-1 na san siru, nisu znali šta ih je snašlo.juventus wrote:a Bogami je i Barca šamarala mnoge kad je bilo biti il ne biti...i to sa stilom, a ne s kopanjem rovova pred svojim golom..
-
5 0 5
#899 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid
Guardiola je odrastao u barciloninoj školi. Igrao je za jedan od najjačih barcinih timova u istoriji Barce. Pa i Mourinho je izučio zanat u Barceloni.fixer wrote:Nemoj mi molim te pricati o tome da je ovaj Gvardi bolji trener od Murinha. Ovdje nije pobjedila njegova taktika, jer se u Barceloninoj igri nije nista znacajno mijenjalo od Rajkarda. Igraju isti sistem koji je i on igrao. Rajkard je bio trener u Barceloni i nigdje vise. Lako je voditi Barcelonu. Ako ode iz Barcelone i dokaze se kao trener, onda je istinski majstor. Ovako je samo jedan Rajkard, kojeg su isto tako svi hvalili, a taj se propisno utopio u prosjecnost sa drugim trenerima cim je napustio klupu Barcelone.Baltazar_khan wrote:
Ovo večeras je bila utakmica između doktora fudbala sa jedne strane, i prepotentnih manekena koji su precijenjeni sa druge strane. Platiti jednog fudbalera preko 90 miliona može samo uprava ovog smiješnog Reala. Ronaldo je vrhunski fudbaler ali je precijenjen i nije za ovakve velike utakmice.
- Baltazar_khan
#900 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid
fixer nisi me shvatio, nisam spomenuo Guardiolu, mislio sam na doktore fudbala, dakle čitav tim Barcelone. A kad si se dotakao Guardiole treba ga respektovati jer doći u jedan klub kao trener debitant i osvojiti 6 trofeja u jednoj sezoni, to samo mogu ljudi koji znaju o nogometu.