sad sam sva od haljinica
hehehe
danas sam u nekoj dzemperhaljinici onaj fazon kao da ispod imam kosulju
i dole carapice i cizmice - ovdje je ljetoooo
Moderator: anex

Nadinka wrote:
Svaka ti je super Nadi, al ova mi je nešto jutros posebno legla.Nadinka wrote:Hej draga, ma znas da trebate samo pozeljeti, kombinacije odmah stizu
malo sam preletjela u toplije dane, ali vraticu se nekim normalnijim kombinacijam za ove proljetne:
Djesi bankarkaNadinka wrote:Kod nas postoji dress code, ali u glavnom se svi pridrzavaju samo onog dijela da nema farmerki na poslu i papuca/mlogo otvorenih sandala, japanki i slicnih naprava
zvanicno bismo trebale nositi hlace na peglu, suknje do koljena, kosulje i marame decentnih boja
Ma jok ba, ja ti se samo slepam s njima, nisam ja bankarinspire_me wrote:Djesi bankarkaNadinka wrote:Kod nas postoji dress code, ali u glavnom se svi pridrzavaju samo onog dijela da nema farmerki na poslu i papuca/mlogo otvorenih sandala, japanki i slicnih naprava
zvanicno bismo trebale nositi hlace na peglu, suknje do koljena, kosulje i marame decentnih boja![]()
Hej ti đemperoljubice, đe su slike đempera haaa ?Partizzanka wrote:jaooo hocu ja ovakvuuu haljinicu
sad sam sva od haljinica
hehehe
danas sam u nekoj dzemperhaljinici onaj fazon kao da ispod imam kosuljui odlican je
i dole carapice i cizmice - ovdje je ljetoooo
- promijenila sam sliku ova je boljaUPRAVO TAKO!Eleonora wrote:Modno osvijestena punija, niska cura znat ce da to nije za nju, i nece se tvrdoglavo pokusati ugurati u ove hlace, ili recimo obuci kratku suknjicu ( kod nas : minjak), na debele, kratke noge. Jednostavno ne izgleda lijepo i dzaba brate mili.
![]()
Isto kao sto visokim i mrsavim curama ne stoje neki drugi komadi odjece.
Redovno gledam u nasem gradu kako se nase ''modno osvijestene cure'' proruznjaju same ( sminkom ili odjecom ), istaknu sta se ne bi trebalo istaci, a prikriju neki lijepi i interesantni dio svoga tijela. Ili obuku nesto sto ih ''poklopi'' ili ucini vulgarnima, i sl.
Dzaba, zena koja ima ukusa i stila, trebala bi znati sta joj stoji, a sta ne, a ona koja to ne zna ili nema u sebi, mislit ce da joj sve stoji. Daj boze srece da joj zaista sve stoji, onda super.![]()
Necu te pokusati ubijediti, to je samo moje misljenje.Naravno, imas pravo da imas svoje i to je sasvim ok.
postoje, ali su to vrlo tanke štramplice, one baš ljetne ....... doduše malo teže za pronaći, ja kupujem isključivo jedne, ima ih uglavnom samo na pijacamaLady Saray wrote:moze li ikakva slika tog kroja koji se ne mice? to one skroz klasicne sto obicno dodju u kompletu sa sakoom? probala sam vise modela a i suknje koje idu na struk i na kukove kako god nabere se..eluna wrote:vjerovatno nosiš suknje kroja "na bokove" a imaš uzan struk, pa kako god da hodaš, suknja se pomjeri ......... pokušaj nositi suknje koje imaju klasični pojas, i ušivke sa strane do bokova, a struk/pojas na mjeru ..... meni takve nikada ne prošetajuLady Saray wrote:moze li ovako malo poglupo pitanje? dizu li se vama suknje dok hodate pa ono ostanu nabrane na bokovima? ok kontam kad je mala suknja dize se ali kad je br ok, sa i bez postave, olovka kroj, A kroj, ravan kroj... wtf? nisam neki suknja tip da znam jel to vazda tako svima al jedan od razloga sto izbjegavam suknje je sto me ovo nervira. mislim nije to da se ona sva digne al sto se ona mora tu nabrati i kad ima postavu i kad je siri model koji ne zateze na bokovima
ljepljenje suknje za koljena : nemojte nositi grilon štrample, nego štrample sa mnogo likre, jer sa njih klizi sve - ovo kod suknji od raznoraznih štofića, pamuka, viskoze i sl.
pamučne i grilon štraple možete nositi samo ispod suknje koja ima postavu, jer će postava priječiti ljepljenje materijala, s druge strane, ako je suknja svilena onda je sasvim svjedno, jer sama suknja klizi preko svega
imaju li strample s likrom a da se ne sjaje ko novogodisnje? xD
kako nisi???Nadinka wrote:Ma jok ba, ja ti se samo slepam s njima, nisam ja bankarinspire_me wrote:Djesi bankarkaNadinka wrote:Kod nas postoji dress code, ali u glavnom se svi pridrzavaju samo onog dijela da nema farmerki na poslu i papuca/mlogo otvorenih sandala, japanki i slicnih naprava
zvanicno bismo trebale nositi hlace na peglu, suknje do koljena, kosulje i marame decentnih boja![]()
Ma sta sapces tu, prijavljuj kakve,gdjeMa.Le.Na wrote:kupila sam 2 jakne![]()
Odlican ulov sto bi rekla PartizankaMa.Le.Na wrote:jedna u tifaniju druga u azelu
![]()
nakon sto sam obisla BBI...ALtu...citavu ferhadiju...i uopce se nisam ni ogranicila lovom jer mi je bilo stalo da nadjem jaknu koja mi pase...nadjem ove u outletima![]()
![]()
jedna crna strukirana kratka..nesto kao military stil...druga suskava sivkasta
![]()
jedna je H&M druga je Zara
meni se svidjaju mantilici u tifaniju...H&M su...samo u jednoj velicini 36...koja je JAKO CUDNA...jer meni koja nosim veci brojPartizzanka wrote:meni treba maaaaaaaaaanliiiiiliiiic
imam jedan ali izgledam u njemu kao trudna zena a necu da sam trudna zena![]()
a treba mi neki finiii ... a nikako da nadjem neki bez kajsa
a sad na plantazi ovdje rasprodaja cvijeca ... a ja volim i cvijece i treba mi![]()
a jooj teski zenski shopiing zivote
jooj, koja sam tuka, kontam ja sad kakvog ona sira ima, reko opet neki naziv kuhinjski kao mufiniMa.Le.Na wrote:meni se svidjaju mantilici u tifaniju...H&M su...samo u jednoj velicini 36...koja je JAKO CUDNA...jer meni koja nosim veci brojPartizzanka wrote:meni treba maaaaaaaaaanliiiiiliiiic
imam jedan ali izgledam u njemu kao trudna zena a necu da sam trudna zena![]()
a treba mi neki finiii ... a nikako da nadjem neki bez kajsa
a sad na plantazi ovdje rasprodaja cvijeca ... a ja volim i cvijece i treba mi![]()
a jooj teski zenski shopiing zivotemoze...samo su mi ramena malo mala jer imam sira..
doduse sa kajsom je..