PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Sunrise00

#876 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!

Post by Sunrise00 »

kockica_kockica wrote:ambulante porodicne medicine - sta's dosla? nisi u mom timu ne mogu te primiti! guzva mi je naruci se! su obicno recenice koje slusam.. kad zoves nikad nema slobodnog termina. kad dodjes otjeraju te ko pseto s vrata a nigdje nikog u cekaonici. ako te i prime onda dreka i vriska. :evil:

policajac kad mi kaze nakon ucinjenog prekrsaja: sta cemo sad? zadavila bih ga golim rukama :x

na salterima raznim kad radi osoba koja je nepismena, pri tome nekulturna i jos te zaHebava me dovode do ludila... pogotovo kad trebas "ganjati papire" (ovaj izraz samo kod nas egzistira i nigdje vise na planeti) pa te vrati milion puta... jednom mi se desilo da sam trebala vaditi neki dokument, i kad sam dosla trazila sam listu potrebnih dokumenata koje trebam izvaditi prije predavanja. neljubazna teta mi je dala papir i zaokruzila sta treba donijeti. nakon 5 dana hodanja dodjem kod nje i ona meni trazi jos CIPS-ovu prijavnicu ne stariju od mjesec dana. izvadim onaj list sto mi je dala. pitam je jeli ovo tvoj papir? jest. jesi ti meni zaokruzial sta mi treba? jesi. kakva cips-ova prijavnica??? nigdje nisi navela prijavnicu... uzela je papire bez prijavnice, i rekla mi kad budem dolazila po dokument da joj donesem naknadno prijavnicu, a bila je spremna vratiti me..

cips tete na alipasinom polju - server padne svaki dan... obicno oko 2... ujutro do 11 nikad ne proradi, jer lik koji radi na odrzavanju radi od 8 i ne zovu ga prije 9...

ali zato nema problem sa prodavacicama bilo koje robe. i pokusavam ne ulaziti 5 minuta pred kraj radnog vremena u radnju ako nisam prethodno vec nekad odlucila da cu nesto kupiti pa mi za to ne treba duze od 2 minute... ne molim da udjem prije pocetka radnog vremena nigdje "da samo" jer tih "da samo" pitam, vidim i slicno one imaju na destine svaki dan...
onoj crvenoj u cipsu na grbavici se redovno sjetim familije :-) nekidan otisla predati neke papire, ona je sve to vrijeme pricala s nekim na telefon... i jos nakon sto mi je ciko sto fotografise rekao da se njoj obratim za nesto, lijepo mi zena otersa kako to ona ne moze i sto ja to nju pitam. Nakon sto sam joj objasnila da ja to stvarno ne mogu znati i da mi je tako receno, pocela je tersati njemu (naravno, derala se iza saltera tako da je citav cips mogao cuti :D ) kultura na nivou :dance:
shady

#877 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!

Post by shady »

Najneusluzniji definitivno u BH posti na salterima...jednog lijepo suncanog dana, usetam ja u glavnu postu na obali. Zamolim tetu da mi pokaze koje pakete imaju na prodaju (trebam poslati 4 knjige), teta kaze sad cemo vidjeti. 15min poslije kad je pojela pitu, sjeti se mene i pita me sta saljem. Ja fino pokazem knjige, ona kaze pa da to mogu poslati kao tiskovinu. Eh sad posto ja nisam bio upucen u to, pristanem, a ona uzme knjige i pocne pakovati, tj uzme dva tri komada kartona sa drugih kutija i samo zamota oko knjiga i onda se jos pocne istresati na meni kako slijedeci put trebam donijeti zapakovano, da oni samo vide sta je i posalju. Mozda bi to i bilo normalno, da ja nisam tu dosao sa namjerom da kupim paket u koji cu to zapakovati.

BH telecom slicna prica, u pokusaju da se pretplatim na MojaTV, nisu mi znali reci kolika je fer osnova, da li mogu prikljuciti vise TV uredjaja, da li dodatne STB-ove mogu iznajmiti...itd na kraju sam odustao samo zato sto mi nisu nista znali reci.
niko_niko_kao_ja

#878 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!

Post by niko_niko_kao_ja »

gosca wrote:Bas mi je drago da sam naisla na ovu temu, jer vec duze vrijeme zelim podijelit sa svima kroz kakve torture prolazim, a vjerujem da nisam jedina pa bih molila i ostale da se jave, prilikom izlazaka u, prije omiljeni, a sada sve cesce izbjegavani Dibek. :sad: Sve je pocelo prije nekoliko mjeseci, kada su zaposlili par novih konobara. istina je da su se do tada mijenjali na sedmicnoj bazi i bili su smotani ali draze mi je i smotan nego da me napastuje. pri tom mislim na onog visokog plavog koji se smatra cazanovom, a ustvari je toliko jadan i odbojan da se gadi velikom broju djevojaka. ne mozes uci unutra a da ti se on ne krene nabacivati i to ne zna prestati cak ni kada mu direktno kazes NE. tek onda krene s agresivnim nabacivanjem i iskreno ja i par drugarica onako malo pretjerano ali skoro pa opravdano strahujemo da nas ne siluje negdje oko Dibeka. ljigav je i nije mu vjerovati. o ostalim uslugama ima koliko hocete ali evo ukratko. ako ikada budete tamo od onoga s bradom koji je ekstremni musliman nemojte traziti zar nikada je r ce vam odbrusiti da necete znati gde ste. u velikoj vecini slucajeva njih dvojica su tamo zalutalu i nije mi jasno zasto ih drzi tko god da je gazda. ja sve manjew odlazim tamo, ukljucujuci i moje drusvo, a bili smo pravo cesti. sigurno vas ima jos koji se slazete samnom pa vas molim da i vi napisete svoje iskustva, mozda dodju do glavnih tamo pa da ih sankcionisu. pozdarav za ono malo normalong osoblja :-D
:shock: :shock:
holowey

#879 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!

Post by holowey »

shady wrote:Najneusluzniji definitivno u BH posti na salterima...jednog lijepo suncanog dana, usetam ja u glavnu postu na obali. Zamolim tetu da mi pokaze koje pakete imaju na prodaju (trebam poslati 4 knjige), teta kaze sad cemo vidjeti. 15min poslije kad je pojela pitu, sjeti se mene i pita me sta saljem. Ja fino pokazem knjige, ona kaze pa da to mogu poslati kao tiskovinu. Eh sad posto ja nisam bio upucen u to, pristanem, a ona uzme knjige i pocne pakovati, tj uzme dva tri komada kartona sa drugih kutija i samo zamota oko knjiga i onda se jos pocne istresati na meni kako slijedeci put trebam donijeti zapakovano, da oni samo vide sta je i posalju. Mozda bi to i bilo normalno, da ja nisam tu dosao sa namjerom da kupim paket u koji cu to zapakovati.

BH telecom slicna prica, u pokusaju da se pretplatim na MojaTV, nisu mi znali reci kolika je fer osnova, da li mogu prikljuciti vise TV uredjaja, da li dodatne STB-ove mogu iznajmiti...itd na kraju sam odustao samo zato sto mi nisu nista znali reci.
kada saljes kao tiskovinu dodje te mnogo jeftinije nego kao paket, a ti i dalje pljuj po teti koja ti je to ponudila
kojeime

#880 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!

Post by kojeime »

"kada saljes kao tiskovinu dodje te mnogo jeftinije nego kao paket, a ti i dalje pljuj po teti koja ti je to ponudila"

1. Gospodine, ako knjige posaljete kao tiskovinu bice vam jeftinije.

2. Sta si mi dosao sa nezapakovanim knjigama.

Ima razlike, zar ne?

S napomenom da je covjek dosao da KUPI, dakle PLATI kutiju u koju ce zapakovati knjige. Ima nas koji ne drzimo u kucama zalihe kartonskih kutija (kanistra, kontejnera itd...), pa kada zelimo nesto poslati odemo u postu i tamo kupimo kutije u kojima saljemo stvari. Znam da je to nevjerovatno, ali ima nas i takvih. Mozda ja i grijesim, mozda je stvarno je za radnike u posti neshvatljivo da neko kod njih pokusava kupiti kutiju za slanje posiljke.

A sa druge strane si u pravu. Mene strahovito nervira sto moram otici u postu kupiti markice za pisma. Sjecam se lijepih dobrih vremena kada su se markice kupovale u trafikama. I sada bi bolje bilo da mogu markice kupiti u trafici, tako bi i posta mogla otpustiti odredjen broj ljudi koji bi bili nepotrebni (prodavaci markica i kartonskih kutija za slanje posiljaka na primjer...)
žulijan asanž

#881 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!

Post by žulijan asanž »

shady wrote:Najneusluzniji definitivno u BH posti na salterima...jednog lijepo suncanog dana, usetam ja u glavnu postu na obali. Zamolim tetu da mi pokaze koje pakete imaju na prodaju (trebam poslati 4 knjige), teta kaze sad cemo vidjeti. 15min poslije kad je pojela pitu, sjeti se mene i pita me sta saljem. Ja fino pokazem knjige, ona kaze pa da to mogu poslati kao tiskovinu. Eh sad posto ja nisam bio upucen u to, pristanem, a ona uzme knjige i pocne pakovati, tj uzme dva tri komada kartona sa drugih kutija i samo zamota oko knjiga i onda se jos pocne istresati na meni kako slijedeci put trebam donijeti zapakovano, da oni samo vide sta je i posalju. Mozda bi to i bilo normalno, da ja nisam tu dosao sa namjerom da kupim paket u koji cu to zapakovati.

al najjači mi je onaj odvratni lik na šalteru za preuzimanje pošiljki na želj. stanici. ono nema nigdje na svijetu. onog tersluka, javašluka, drskosti, ono je jednostavno neviđeno. :roll:
kojeime

#882 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!

Post by kojeime »

Meni je znalo donedavno dolaziti 3-5 vecih posiljaka iz inostranstva godisnje i imao sam nekoliko lijepih iskustava sa ljudima na selteru gdje sam podizao posiljke u posti na zeljeznickoj stanici.
apsolutni vladar

#883 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!

Post by apsolutni vladar »

gosca wrote:Bas mi je drago da sam naisla na ovu temu, jer vec duze vrijeme zelim podijelit sa svima kroz kakve torture prolazim, a vjerujem da nisam jedina pa bih molila i ostale da se jave, prilikom izlazaka u, prije omiljeni, a sada sve cesce izbjegavani Dibek. :sad: Sve je pocelo prije nekoliko mjeseci, kada su zaposlili par novih konobara. istina je da su se do tada mijenjali na sedmicnoj bazi i bili su smotani ali draze mi je i smotan nego da me napastuje. pri tom mislim na onog visokog plavog koji se smatra cazanovom, a ustvari je toliko jadan i odbojan da se gadi velikom broju djevojaka. ne mozes uci unutra a da ti se on ne krene nabacivati i to ne zna prestati cak ni kada mu direktno kazes NE. tek onda krene s agresivnim nabacivanjem i iskreno ja i par drugarica onako malo pretjerano ali skoro pa opravdano strahujemo da nas ne siluje negdje oko Dibeka. ljigav je i nije mu vjerovati. o ostalim uslugama ima koliko hocete ali evo ukratko. ako ikada budete tamo od onoga s bradom koji je ekstremni musliman nemojte traziti zar nikada je r ce vam odbrusiti da necete znati gde ste. u velikoj vecini slucajeva njih dvojica su tamo zalutalu i nije mi jasno zasto ih drzi tko god da je gazda. ja sve manjew odlazim tamo, ukljucujuci i moje drusvo, a bili smo pravo cesti. sigurno vas ima jos koji se slazete samnom pa vas molim da i vi napisete svoje iskustva, mozda dodju do glavnih tamo pa da ih sankcionisu. pozdarav za ono malo normalong osoblja :-D
MA TI SI BRE BOLESNA, KAKVO SILOVANJE...???
apsolutni vladar

#884 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!

Post by apsolutni vladar »

Mlada damo mislim da vama nedostaje sexa pa covjek kad vas pogleda vi mislite da ce vas silovati,,,okusajte se malo nista ne boli...
karanana

#885 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!

Post by karanana »

izvini lutko necu vise. sta mogu kad ste mi se sve svidile a takvo mi je radno mjesto da sam cesto izazvan da ponekad napravim i nesto nepromisljeno kad vidim lijepe djevojke. a za muslimana, nisam te bas najbolje razumio, ali reci cu mu da se ponasa bolje, mada sumnjam...on slabo koga slusa.

a eto....ako se i predomislis javni mi se...pa neka kafica...tamo-vamo, ako moze.
Kinaski

#886 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!

Post by Kinaski »

njonjica wrote:
vesna555 wrote:
Pa normalno je da provjeravaš kad kupuješ šta si uzela ili šta ti je neko dodao. Ko kupuje maskaru od 60 maraka da ne provjeri, molim te.
Nego meni smiješno što je ova dala 300 KM za šminku, a ni ne provjerava šta kupuje :lol: :lol:
Normalno ako maskara košta 60 KM da očekuješ da je niko prije tebe nije ni otvarao ni probavao, a ona bi sad da vraća otvorenu maskaru jer nije uzela ispravnu boju, pa da onda neka druga žena dođe u kupi tu korištenu otvorenu maskaru.
Ko joj je kriv što nije provjerila šta kupuje, nije OK kriviti mjesto što ne daju da se vrati korištena roba, još pogotovo nešto što ima veze s higijenom, odnosno maskara.
Kupuje onaj ko moze.
I naravno, da ako platis toliko (kad je tebi cijena vec toliko bitna) da ocekujes da ces sve dobiti onako kako treba i da si dobio tacno ono sto si trazio. Dakle, nije da je ona uzela neispravnu boju nego je dobila boju koju nije trazila!

Pa sta je ovo? Kupis hljeb u pekari i provjeravas odmah na kasi od kojeg je brasna napravljen...nevjerovatno...
ne od koje je boje vec dal je crn ili bijel . Ima oci , zna citati sta pise .
kazokazo

#887 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!

Post by kazokazo »

Po meni je logicno da ako negdje imas strah od silovanja pobjegnes glavom bez obzira a ne "sve cesce ga izbjegavas "
shady

#888 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ

Post by shady »

holowey wrote:kada saljes kao tiskovinu dodje te mnogo jeftinije nego kao paket, a ti i dalje pljuj po teti koja ti je to ponudila
Sve je to super, samo sto ja nisam pitao za cijenu slanja, niti sam dosao da posaljem ista, vec sam dosao da kupim paket, a knjige sam ponio da vidim koja velicina mi odgovara. Kako mi moze prigovarati za pakovanje, ako sam dosao da kupim paket :-) :-)
Emi_Nevermind

#889 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ

Post by Emi_Nevermind »

van Basten wrote:Hejzing firma na čelu sa "šefom" Esadom H. bave se montiranjem i održavanjem plinskih bojlera i instalacija za grijanje. U zgradi u kojoj živim ugrađivali su Junkersove bojlere i Biasi radijatore. Već prošle godine (pola godine nakon useljenja) procurili nam radijatori, deset dana se ganjali s njim, a fol pod garancijom.
Sada bi problem sa bojlerom, u ponedjeljak ujutro izbaci neki error i stade. Eso se pojavio u 17h, fol pregledao i skontao da je otišao presostat kojeg on nema kod sebe jer "ne isplati mu se držati sve dijelove kod sebe i čekati kad će kome šta otkazati" ( a fol ovlašteni serviser) te "da je bar elektronska ploča, nju ima u autu i odmah bi je mogao zamijeniti", te je zovnuo drugog majstora koji se pojavio za 2h sa tim presostatom. Međutim, ipak je bilo do elektronske ploče, majstor mu to javio i reče meni - zovni ga za desetak minuta da se dogovorite, evo ga na Mostarskom. Ja zovem, on se ne javlja i tako do srijede. Poslije veli - bio u Goraždu, i neće danas doći (srijeda) jer mu servis ne radi. Helem, danas je došao i završio za pola sata a mi smo 72 sata bili bez iakkvog izvora tople vode za okupati se ili oprati suđe. Možda ne bi ni danas došao da mu nisam zaprijetio kako mu je bolje da mi se supruzi pred porodom ništa ne desi, inače će biti svega.
Komšiji je stan poplavio jer mu je stavio fleksibilne cijevi za vodu umjesto krutih, pa su iste pukle kad njega nije bilo kući.
Htio sam poslati mail junkersu da vidi kakve servisere ima, međutim na njhivooj stranici ga nema kao ovlaštenog servisera :shock: :-)
ugl... ukratko - Hejzing, tj šef im: neznalica, lažov i bezobraznik.
Pravi hostapler, ali nazalost certificiran od strane Boscha koji je sada kupio Junkers :-) Taman se obradovala da ccu moci nekako da mu stanem u kraj.. :x
Emi_Nevermind

#890 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ

Post by Emi_Nevermind »

Tema :thumbup: :thumbup:

I da se pozalim na ASDZ. Ne izdaju racune vec zadnja 4 puta, naplacuju duplo skuplje nego sto je realna cijena. (pola porcije sarme plus pola porcije graska sa krompirom i porcija rize sa mesom 18 KM.. prethodno isli ne ekupon ponudu u central i cijena 2 standardna rucka- 20 KM) kad je muz pitao, naravno pokvarena kasa, kao i 3 prosla puta. Prijavljeni trzisnoj inspekciji, pa i vas pozivam da to isto radite. To sto se pozalimo jedni drugima je super, ali ne rjesava nista. I znam da ce sada svi poceti pricati o korupciji, sve to stoji, ali ja imam pravo da ih prijavim i to pravo koristim. Sta bude.bude, opet bolje nego da sjedim i palamudim a ne poduzimam nista :D
terra_incognita

#891 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ

Post by terra_incognita »

AmirEmira wrote:Tema :thumbup: :thumbup:

I da se pozalim na ASDZ. Ne izdaju racune vec zadnja 4 puta, naplacuju duplo skuplje nego sto je realna cijena. (pola porcije sarme plus pola porcije graska sa krompirom i porcija rize sa mesom 18 KM.. prethodno isli ne ekupon ponudu u central i cijena 2 standardna rucka- 20 KM) kad je muz pitao, naravno pokvarena kasa, kao i 3 prosla puta. Prijavljeni trzisnoj inspekciji, pa i vas pozivam da to isto radite. To sto se pozalimo jedni drugima je super, ali ne rjesava nista. I znam da ce sada svi poceti pricati o korupciji, sve to stoji, ali ja imam pravo da ih prijavim i to pravo koristim. Sta bude.bude, opet bolje nego da sjedim i palamudim a ne poduzimam nista :D
Ne postoji realna cijena, postoji samo ona koja je istaknuta u cjenovniku- prodajna cijena.
Realno je vrlo elastican pojam.
Emi_Nevermind

#892 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ

Post by Emi_Nevermind »

terra_incognita wrote:
AmirEmira wrote:Tema :thumbup: :thumbup:

Ne postoji realna cijena, postoji samo ona koja je istaknuta u cjenovniku- prodajna cijena.
Realno je vrlo elastican pojam.[/quote

Postoji realna cijena- onoliko koliko ustvari kosta. ili ti ga prodajna cijena. Ne mislim realna kao koliko bi trebalo kostati- ramstek u Vinoteci kosta vise neg ramstek u Dandiju, nema realno, nerealno, zavisi od ugostiteljskog objekta. Poenta sa ASDZ je a nemju istaknute cijne- vec cijena zavisi od toga koja zena radi taj dan, kako ti padne grah drugim rijecima.. Znaci, da pojasnim- mislila sam na realnu prodajnu cijenu-onu koju je gazda postavio :P
Korisnicko ime

#893 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ

Post by Korisnicko ime »

kazokazo wrote:
Po meni je logicno da ako negdje imas strah od silovanja pobjegnes glavom bez obzira a ne "sve cesce ga izbjegavas "
Ovo njeno vise zvuci kao iz TLN..."Joj, mene strah, on bi mene, dao Bog, htio silovat'".... :lol:
Emi_Nevermind

#894 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ

Post by Emi_Nevermind »

Samo da javim da sam upravo imala susret sa jako neprijatnim Bosch serviserom (i Junkers i Vailant servisira) po imenu Damir. Damir je tip svacijeg dosadnog oca, znaci sve zna najbolje, i kada ga zovnete da nadje gresku, nje naravno nema! Onda pocinje svaku recenicu sa : sad cu ja tebi reci gdje grijesis.. Kako mu kazete da vas ne zanima vec hocete da vam kaze gdje je u bojleru greska, on vam palamudi pola sata, bez da je i izvadio instrumente da provjeri. Prethodno sam zvala majstora koji je ustanovio gresku (Elvir) i njega preporucujem. Medjutim, Elvir je lik visokog morala te nije htio da ide protiv kolege (boljer je pod garancijom Hejnzing-a, a vlasnik Esad je lose instalirao bojler, te nam je stigao racun od 550 KM na kvadraturu od 65 kvadrata, Elvir je ustanovio da bojler mjesa hladnu i toplu vodu, te zato toliki racun). ALI nije htio da nam da na pismeno, da ne bi zavalio kolegu (iako ga dobro ne zna). Onda je dosao Damir, koji nema problema s tim da zavali kolegu, ali zato ima tal sa esadom, te je ustanoviokako kvar koji je Elvir nasao ne postoji, i mi smo krivi za ovoliku potrosnju, te da je 550 KM normala potrosnja. Dabogda mu ne trebalo. Bojler curi, kapa po citav dan, pali se stalno. Cijevi koje treba da su tople, nisu. Kad sam ga pitala zasto, rekao je da to nije bitno. Kada sam pitala zasto mi iz cesme ne izlazi vruca voda, rekao je da i ne treba da izlazi vruca voda iz cesme i da to nigdje nije vidio ?!

Kad smo i ja i muz rekli da smo odrasli sa vrucom vodom u cesmi, kad odvrnes do kraja, vruca je.. zar ne? Na to je ovaj odgovorio da smo onda mi odrastali negdje u dzungli!!!

Da ne spominjem da je toliko smrdio da i sad, 2 sata nakon njegove posjete je ostao smrad u kupatilu, a nema prozora da izracimo. Izludio me, nije nasao gresku, ostao je sat i po, od tog vremena je bojler pegledao 5 minuta, a ostatak nama drzao lekciju kako mi ne znamo odrzavati bojler i kako njega ne zanima sta je neko drugi rekao i kako ga nismo trebali zvati ako necemo da ga slusamo, i kako on nema potrebe nas da slusa (nije htio ni da saslusa u cemu je problem, vec poceo tako - ne bi vama dolazilo da drzite na normalnoj temperaturi ocigledno je do vas itd.

Jos se tresem nakon njegove posjete, malo ko me izbaci iz takta, ali sam s ovim izgubila zivce. Kakav hostapler, nista nije radio, samo palamudio, vrijedjao i govorio kako je nasa greska. Jadan onaj kome je on bojler postavljao, mogu da zamislim kako bi izgledalo kad ga pozovete- SAD CU JA VAMA RECI . VI ste krivi, bla bla bla

Fuj kakvih ljudi ima..
zonna

#895 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ

Post by zonna »

joj amiremira, tacno znam kako ti je sada... :x cudim se da ste ispratili da "nekaznjeno" ode? hocete li se zaliti na nejga?
photo&video

#896 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ

Post by photo&video »

Sto se tice doticne firme Hejzing i njenog vlasnika ublehasa Esada sve najgore. Bjezite od njega glavom bez obzira. Meni je instalirao Vailant bojler i kad god smo ga zvali nikad nije htjeo doci. Cak smo ga prijavili i udrzenju za zastitu potrosaca i firmi LUK na cijem je spisku ovlastenih servisera al djaba. Nista se nije poduzelo a lik osta KLOC klasicni
Azamo

#897 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ

Post by Azamo »

Pa tek sad vidim koliko smo mi dobri po pitanju garancija usluga i svega ostalog.
Emi_Nevermind

#898 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ

Post by Emi_Nevermind »

zonna wrote:joj amiremira, tacno znam kako ti je sada... :x cudim se da ste ispratili da "nekaznjeno" ode? hocete li se zaliti na nejga?
Ma nagovorismo mu svasta, ali dzaba.. Mi trenutno unajmljujemo ovaj stan, pa je i asistent od vlasnice bio prisutan, a racun od 550 KM je vlasnica obecala da ne moramo platiti ako se pokaze da nesto nije u redu. On je znao za to, pa se vec unaprijed odlucio kako smo mi krivi..I sad imamo pokvaren bojler iz kojeg kapa voda, koji se non stop pali, ali je navodno sve u redu :!: i racun od 550 KM, i nista sa danasnjom posjetom postigli nismo, samo se nasikirali. Nazvat cu sutra Bosch servis pa cu im prenijeti ovo za dzunglu, to bar znam da ne smije da radi, da vrijedja. Ma ne treba se predati, sto se vise ljudi zali, lakse cemo im stati u kraj...

Hvala na razumijevanju :)
Emi_Nevermind

#899 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ

Post by Emi_Nevermind »

photo&video wrote:Sto se tice doticne firme Hejzing i njenog vlasnika ublehasa Esada sve najgore. Bjezite od njega glavom bez obzira. Meni je instalirao Vailant bojler i kad god smo ga zvali nikad nije htjeo doci. Cak smo ga prijavili i udrzenju za zastitu potrosaca i firmi LUK na cijem je spisku ovlastenih servisera al djaba. Nista se nije poduzelo a lik osta KLOC klasicni
Ma zalit cemo se i mi, sto nas je vise, brze cemo hostaplerima stati u kraj. Nece on jos dugo. Uostalom , sada svi prvo pregledaju internet, pa onda nekog unajme, a kad ljudi vide sta mislimo o njihovoj strucnosti i karakteru, nece imati posla, pa im dzaba certifikati i papiri :D

A saradnju sa Damirom apsolutno ne preporucujem, pored njega je Eso postenjacina i simpatican. Danas mi rece kako nije eso kriv sto nije osjetio plin jer plin nema okusa :?: :!: i mirisa (njegove rijeci!) Cuj nema mirisa,a radi sa plinom. Fino sam ga za to nalijepila, ali je ocigledno da je sa Esom u nekakvom talu... :x

Neka, neka..
TarikBiH

#900 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ

Post by TarikBiH »

spree wrote:vecina zaposlenika (da ne kazem svi) doma zdravlja omer maslic. :x :x :x
imo sam jednu situaciju dosao sam pred pauzu kad su me vidjeli da nosim knjizicu prema salteru znas kako je to izgledalo ?

e ovako ------------> :run: :run: :run:
Post Reply