Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Boga mi,imam osjećaj da će ih englezi nagrditi. F.Ostrva-S.Irska 1:1 ovo je ubjedljivo najlošija grupa od svih(Estonija,Srbija,Italija...)
P.S.kako javlja "b 92" navijači Crvene Zvezde u Đenovi fizički napali Vladimira Stojkovića.Teži incident spriječili ostali saigrači
Boga mi,imam osjećaj da će ih englezi nagrditi. F.Ostrva-S.Irska 1:1 ovo je ubjedljivo najlošija grupa od svih(Estonija,Srbija,Italija...)
P.S.kako javlja "b 92" navijači Crvene Zvezde u Đenovi fizički napali Vladimira Stojkovića.Teži incident spriječili ostali saigrači
LSD wrote:Izjednacit ce albanci nadam se.... gledam tekmu, ali realno albancima mnogo fali Cana njihov glavni igrac odbrane, a i kapiten je.
Bjelorusi slicno rumunima, divljacka ekipa koja može napraviti dosta problema ako im se dozvoli da se razmašu i ako ih se podcjeni....ali i bjelorusi su imali strašan kiks protiv Luxemburga...šteta što mi nismo pobjedili u Tirani i što su nam albanci izbili ta 2 boda, ovako bjelorusi izbijaju na čelo tabele ako veceras pobjede.
Zaboravio si da Francuzi igraju protiv fenjerasa veceras...
A u pravu si da im ne treba dozvoliti da se razmasu, ne znam koliko nasi igraci mogu igrati presing ali vidio sam u par navrata kad su Albanci vrsili presing na svakog igraca da se Bjelorusi gube i vrlo cesto grijese..
Početak meča C grupe kvalifikacija za EURO 2012 kasni zbog incidenata koje na stadionu Luigi Feraris prave navijači Srbije!
Utakmica koja je trebalo da počne u 20.50 sati do daljeg je odložena, jer je procenjeno da navijači Srbije, smješteni iza jednog od golova, predstavljaju rizik po bezbjednost.
Oni su palili baklje, bacali dimne bombe, a neki se i popeli na vrh zaštitne ograde.
Sudija Craig Thompson iz Škotske je fudbalere oba tima vratio u svlačionice, a na teren su izašle snage specijalne italijanske policije.
Poslije tri odigrane utakmice, Italija je prva na tabeli grupe sa sedam bodova, dok je Srbija osvojila četiri.
napeto je u Italiji, a baš ovi navijači Srbije nemaju sreće, prvo ih tuče Latvija, pa sad za vikend vlastita milicija, sad italijanska pa će ih tući i Italija
DaysleepeR wrote:napeto je u Italiji, a baš ovi navijači Srbije nemaju sreće, prvo ih tuče Latvija, pa sad za vikend vlastita milicija, sad italijanska pa će ih tući i Italija
Ma jašta...gotovo je sve, nema nade za nas bosance...sve je sad propalo...ne trebamo se više ni takmiciti jer se bjelorusi i francuzi odlijepiše totalno.
Još da nas UEFA kazni i bicemo rahat od svega...šta ce nama selekcija ikako, imamo našu strašnu Premier ligu, tu je pravi cirkus i mnogo zanimljivije pratiti.
DaysleepeR wrote:napeto je u Italiji, a baš ovi navijači Srbije nemaju sreće, prvo ih tuče Latvija, pa sad za vikend vlastita milicija, sad italijanska pa će ih tući i Italija
Ovo Srbi uzimaju veceras, lijepi strah
zaista bez ikakve zelje da upadam u polemike ali samo naivci mogu misliti da navijaci ulijevaju bilo kakav strah profesionalnim fudbalerima, bilo koji, bilo kojim, to je sve iluzija kako bi se sirotinja osjecala da nesto znaci u zivotu...
fini je to interes bez navijaca nema para, a zauzvrat dajes iluziju navijacima da ih kao postujes i bojis ih se...
Sta je ovo, Crna Gora dere sve redom, bjelorusija nosi 3 boda iz Pariza a jedva bod izvuce iz Luksemburga. Srbija prvi put od 2001. da izgubi na domacem terenu, protiv Estonije. Azerbaijan 1 - 0 Turkey, Belgium 1 - 2 Austria,
LSD wrote:Ma jašta...gotovo je sve, nema nade za nas bosance...sve je sad propalo...ne trebamo se više ni takmiciti jer se bjelorusi i francuzi odlijepiše totalno.
Još da nas UEFA kazni i bicemo rahat od svega...šta ce nama selekcija ikako, imamo našu strašnu Premier ligu, tu je pravi cirkus i mnogo zanimljivije pratiti.
sto tolki pesimizam, pa jos je 21 bod u igri. ništa nije nemoguče
LSD wrote:Ma jašta...gotovo je sve, nema nade za nas bosance...sve je sad propalo...ne trebamo se više ni takmiciti jer se bjelorusi i francuzi odlijepiše totalno.
sto tolki pesimizam, pa jos je 21 bod u igri. ništa nije nemoguče