Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Grga07 wrote:Jedno jednostavno pitanje: GY UG 7+ ili Fulda Montero 3 ?
Dimenzija je 195/65 R15.. Fuldu mi hvale vise nego GY pa, ajd sad znaj..
ma kakav GY. jaran mi ih ima na autu, i prošle sam ga godine ostavio na jahorini na Poljicama dok sam se ja popeo na vrh s svojim fuldama do Zlatnih žita da vidim ima li mjesta... nažalost, bio sam jedan od rijetkih koji su se popeli, pa sam se morao zadovoljiti pićem u Termagu
Grga07 wrote:Jedno jednostavno pitanje: GY UG 7+ ili Fulda Montero 3 ?
Dimenzija je 195/65 R15.. Fuldu mi hvale vise nego GY pa, ajd sad znaj..
ma kakav GY. jaran mi ih ima na autu, i prošle sam ga godine ostavio na jahorini na Poljicama dok sam se ja popeo na vrh s svojim fuldama do Zlatnih žita da vidim ima li mjesta... nažalost, bio sam jedan od rijetkih koji su se popeli, pa sam se morao zadovoljiti pićem u Termagu
fulda kristal montero 3 nečeš se pokajati
Nemora znacit da je do guma mozda si ti imao bolje auto , elem slazem se sa kolegom fulda ide ko zmaj.
naravno, al se vodim procjenom, ako je parking na dnu jahorine pun đipova više klase, teško da kupuju loše gume. a ja s svojom "limuzinom" se popeo na vrh, bit će da ima dosta do guma
AmADin_gospo wrote:naravno, al se vodim procjenom, ako je parking na dnu jahorine pun đipova više klase, teško da kupuju loše gume. a ja s svojom "limuzinom" se popeo na vrh, bit će da ima dosta do guma
za snjega je odlicna ali je po suhom mekana jako cim sunce grane donja je...po kiši je isto ok
AmADin_gospo wrote:naravno, al se vodim procjenom, ako je parking na dnu jahorine pun đipova više klase, teško da kupuju loše gume. a ja s svojom "limuzinom" se popeo na vrh, bit će da ima dosta do guma
Dzip vise klase sa onim nekim sminkerskim sirokim gumama je nikakva garancija da ce se igdje popeti taman da su najskuplje na svijetu. Odakle se Cayenne i X5 nisu mogli maci ja sam se sa Patrolom Y60 na "humanitarnoj dimenziji GY Wrangler 7,5" izvukao kao da sam bio na suhom, a gume nisu bile bas previse nove.
kakve su gume imali, neznam, o tome se može diskutovati danima, samo sam eto iznjeo taj podatak da se rijetko ko popeo na vrh, a statistički gledano, teško da na parkingu od 100tinjak auta srenje i više klase, nije bilo makar 10 auta s dobrim gumama.
AmADin_gospo wrote:kakve su gume imali, neznam, o tome se može diskutovati danima, samo sam eto iznjeo taj podatak da se rijetko ko popeo na vrh, a statistički gledano, teško da na parkingu od 100tinjak auta srenje i više klase, nije bilo makar 10 auta s dobrim gumama.
a statisticki gledano pitanje je od tih najmanje 10 auta sa dobrim gumama, koliko njih je imalo interesa i pokusalo da se popne na vrh...i istom racunicom (10%) dolazimo do rezultata od jednog auta a to si bio ti
realno, sve je to kombinacija guma, ispravnosti auta i iskustva vozaca... punac cijelu zimu vozi na ljetnim, po potrebi stavi lance, a ja licno se ne bih usudio izaci na snijeg bez cetiri zimske
Juce kupio Sava S3 185/60 14 u ASD-u, 108 km/kom. i 10 posto popusta. Redovno kupujem Savu i zadovoljan sam, a s obzirom da je u pitanju Punto, bolje mi i ne trebaju!
edin_r1 wrote:Juce kupio Sava S3 185/60 14 u ASD-u, 108 km/kom. i 10 posto popusta. Redovno kupujem Savu i zadovoljan sam, a s obzirom da je u pitanju Punto, bolje mi i ne trebaju!
ovo je preskupo jebote...za savu dat 108 km...van svake pameti...ja prekjucer u bijeljini kupio michelin, 195-65-15 i platio 125 km po komadu..stvarno nemogu da vjerujem da je neko za savu ito jos 14-ka dao 108 km...
edin_r1 wrote:Juce kupio Sava S3 185/60 14 u ASD-u, 108 km/kom. i 10 posto popusta. Redovno kupujem Savu i zadovoljan sam, a s obzirom da je u pitanju Punto, bolje mi i ne trebaju!
ovo je preskupo jebote...za savu dat 108 km...van svake pameti...ja prekjucer u bijeljini kupio michelin, 195-65-15 i platio 125 km po komadu..stvarno nemogu da vjerujem da je neko za savu ito jos 14-ka dao 108 km...
ljudi kupuju iz navike, ...to bi bilo svetogrdje da se kupi u kucu da nesto nije slovensko,...jednom sam pazario u tom ASD i nikad vise,...zavale te dok se okrenes.
nego de mi javi dje si ti te Alpinke kupio, koja radnja
ljudi kupuju iz navike, ...to bi bilo svetogrdje da se kupi u kucu da nesto nije slovensko,...jednom sam pazario u tom ASD i nikad vise,...zavale te dok se okrenes.
nego de mi javi dje si ti te Alpinke kupio, koja radnja
Zato odes i trazis njemacke goodyear.Mene je pokusao zavaliti i izvadio slovenacke i ja mu kazem zar nemate njemacke,prosle godine sam ih kupio kod vas i svake godine kupujem gume kod vas.Covjek samo vrati one gume i onda izvadi njemacke .Samo ne treba sutiti.Ako kaze nema njemackih sam s eokrenes i ides dalje.Nisu jedini koji rade sa gumama..