aaaaaaaaaaaaaaaaaaa kolko je dobra, upucacu se zbog Nje, jeeeeeeebooooooteeeeeee zaljubljujem setodd_smith wrote:Dosta o Dunji i Vereni
mislim da smo zaboravili ko je ovdje prava zvijezda
Hayat
Moderator: anex
- mustang
#876 Re: Hayat
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#877 Re: Hayat
Ana je dooooobraaaa
Aldini je solidan donji trap e sad kad bi šHo reČe moj kolega karanana poradila na operaciji nosa, možda joj Hayat sredi kad pobjedi u šHou
...inaČe VERENA RUUUULEEEESSSS !!!!!!! 
- pici
#878 Re: Hayat
Pomozite Vereni da ostvari svoj san tako sto cete glasati za nju........VeReNa Do PoBjEdE!!!!!♥♥♥
- pici
#879 Re: Hayat
Lijepo je Mirza ovo otpjevao.....mada i onaj NiHad dobro pjeva
uhhhh i ovo je super
- pici
#880 Re: Hayat
u ovim Ćizmicama je
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#881 Re: Hayat
Muskadijo, imate fan stranice vase ljubimice po cijelom fb-u, ovdje ce se uvesti malo reda.
- hary
#882 Re: Hayat
Ko je ova nova sto vodi vijesti? Djevojka bukvalno drhti 
- hedonism
#883 Re: Hayat
Sigurno joj je Sejla zaprijetila (onim promuklim, kafanjskim glasom) "Jedna greska i ja ti preuzimam posao"...hary wrote:Ko je ova nova sto vodi vijesti? Djevojka bukvalno drhti
Ionako jedino jos vijesti ne vodi... Sejla Bog i batina ...
- alibaba_i_30_godina
#884 Re: Hayat
hedonism wrote:Sigurno joj je Sejla zaprijetila (onim promuklim, kafanjskim glasom) "Jedna greska i ja ti preuzimam posao"...hary wrote:Ko je ova nova sto vodi vijesti? Djevojka bukvalno drhti
-
ketronsd1
#885 Re: Hayat
Sejla kao da je progutala kokoš cijelu pa joj stala u grlu,takav joj je glas. A kao voditelj je odron pravi.hedonism wrote:Sigurno joj je Sejla zaprijetila (onim promuklim, kafanjskim glasom) "Jedna greska i ja ti preuzimam posao"...hary wrote:Ko je ova nova sto vodi vijesti? Djevojka bukvalno drhti
- pici
- alibaba_i_30_godina
#887 Re: Hayat
To pici, inace, ko je trenutno u kuci moze gledati reprizu nominacija iz subote ... evo sad ce nekad onaj cuveni fight! 
- Kasips
#888 Re: Hayat
Na Hayatu ima puno stvari koje bi se dale kritikovati. Ali ne, vi opleli po onome što im je možda i najbolji i najkvalitetniji proizvod - po Šejliketronsd1 wrote:Sejla kao da je progutala kokoš cijelu pa joj stala u grlu,takav joj je glas. A kao voditelj je odron pravi.hedonism wrote:Sigurno joj je Sejla zaprijetila (onim promuklim, kafanjskim glasom) "Jedna greska i ja ti preuzimam posao"...hary wrote:Ko je ova nova sto vodi vijesti? Djevojka bukvalno drhti
- Better Man
#889 Re: Hayat
Svako ima svoj ukus, ali ona je meni totalno bezveze cura kojoj treba prije svega jedan dobar stilista i šminker, jer joj je stajling i šminka teži odron. I ne samo njoj, već svim voditeljicama na toj televiziji koliko sam upratio kad listam kanale, jer isti ne gledam zbog očajnog programa.Kasips wrote: Na Hayatu ima puno stvari koje bi se dale kritikovati. Ali ne, vi opleli po onome što im je možda i najbolji i najkvalitetniji proizvod - po ŠejliNajljepša od svih Bosanki, sa prelijepim prirodnim glasom
- hedonism
#890 Re: Hayat
Kasips wrote:
Na Hayatu ima puno stvari koje bi se dale kritikovati. Ali ne, vi opleli po onome što im je možda i najbolji i najkvalitetniji proizvod - po ŠejliNajljepša od svih Bosanki, sa prelijepim prirodnim glasom
al nije jos Prvi april...
- pici
#891 Re: Hayat
ev pivka, musaka i uključen TV do daskeNeyDan wrote:To pici, inace, ko je trenutno u kuci moze gledati reprizu nominacija iz subote ... evo sad ce nekad onaj cuveni fight!
- alibaba_i_30_godina
#892 Re: Hayat
Better Man wrote:Svako ima svoj ukus, ali ona je meni totalno bezveze cura kojoj treba prije svega jedan dobar stilista i šminker, jer joj je stajling i šminka teži odron. I ne samo njoj, već svim voditeljicama na toj televiziji koliko sam upratio kad listam kanale, jer isti ne gledam zbog očajnog programa.Kasips wrote: Na Hayatu ima puno stvari koje bi se dale kritikovati. Ali ne, vi opleli po onome što im je možda i najbolji i najkvalitetniji proizvod - po ŠejliNajljepša od svih Bosanki, sa prelijepim prirodnim glasom
A sta mislis da im ti budes stilista i sminker, uvijek im mozes donijeti dobre odjece i sminke iz Londona.
Inace, meni je Sejla odlicna. Svi koji se ne slazu sa ovim su ili zene, ili nemaju oci ... da ne kazem nesto drugo.
- hedonism
#893 Re: Hayat
joj ove Dunje kolika je
Jelena ko pahuljica pored nje..
- alibaba_i_30_godina
#894 Re: Hayat
Jesul' ovo isjekli onaj dio sa Verenom ili je bilo nekad ranije?!pici wrote:ev pivka, musaka i uključen TV do daskeNeyDan wrote:To pici, inace, ko je trenutno u kuci moze gledati reprizu nominacija iz subote ... evo sad ce nekad onaj cuveni fight!
- because_of_you
#895 Re: Hayat
ketronsd1 wrote: Sejla kao da je progutala kokoš cijelu pa joj stala u grlu,takav joj je glas. A kao voditelj je odron pravi.
- Kasips
#896 Re: Hayat
Pa pogledajte sliku što je pici stavio, stvarno je cura prelijepa. I glas joj je nekako
Nemate vi pojma
Nemate vi pojma
- Kasips
#897 Re: Hayat
E da mi je tebe vidjet, kritičarko, niko i ništa ti ne valjahedonism wrote:joj ove Dunje kolika je![]()
Inače mi je onaj mali Mostarac presimpatičan, šejtančić jedan
- hedonism
#898 Re: Hayat
Kasips wrote:E da mi je tebe vidjet, kritičarko, niko i ništa ti ne valjahedonism wrote:joj ove Dunje kolika je![]()
Jelena ko pahuljica pored nje..![]()
ne valjaju mi Sejla i Dunja i odma niko ne valja?
eto otidji na temu "kako prepoznati..." i vidjet ce da mi je mnoooogo ljudi ....mmm...
- Kasips
#899 Re: Hayat
Ma znam, šalimo se malo.
A o Okusima se ne raspravlja
A o Okusima se ne raspravlja
-
ketronsd1
#900 Re: Hayat
Kasips wrote: Na Hayatu ima puno stvari koje bi se dale kritikovati. Ali ne, vi opleli po onome što im je možda i najbolji i najkvalitetniji proizvod - po ŠejliNajljepša od svih Bosanki, sa prelijepim prirodnim glasom
Na prvom mjestu je svakako njihov tonski urednik.Pa hebote belaj pocevsi od reklame pa do samog zmbt ton je katastrofa.Nema reklame a da ti prve sekunde ne probiju bubnjice.
Sto se tice Sejle najace mi je bilo ono njeno plesanje u reklami za onaj proslogodisnji sou,neznam kako bjese naziv znate vec na sta mislim.Ono kad plese oko onog cini mi se Vedran da se zovi i ruke za pasom a kad strznjicu okrene a ono jedan guz izletio vise od drugog
Sve u svemu Hayat je ispod svakog prosjeka