Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
ganjeta

#876 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by ganjeta »

upaljac83 wrote:
LSD wrote:
ganjeta wrote:Ma popravice se to poslije listice :thumbup: ..veceras su sve bili navijaci nije bilo pljuvaca citaj (derby navijaca ) da pljuju poslije promasene nemoguce prilike Lazara...
to je to :thumbup: bolje i kvalitet nego kvantitet....mada sam i veceras cuo dva starija lika "strucnjaka" koji nešto osporavaju i prozivaju Peraka pri rezultatu od 7-0 , nevjerovatno ali istinito...džabe , neke ni pobjeda od 8-0 ne može zadovoljiti izgleda.
Pa kako citam, nije ni Osima :?
Amar je ironican uvjek,a ta dvojica cikica nisu iz familije ;-) a posteno i mene je Pero :lol: iznervirao par puta kako je usao,sto rece Amar pola sata smo se "mucili" u drugom da damo go,a toliko prostora je bilo da odavno na jednoj nasoj tekmi nisam vidio.
Pa svaki napad je mogao pasti go u drugom,da smo "znali"

P.S ja sam zadovaljan posjetom i podrskom,nismo "Argentinci" ali smo najbolji :dance:
ljiljan-x

#877 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by ljiljan-x »

LSD wrote:Osim se može buniti i ima pravo da ih napada taman pobjeđivali po 20-0...on iza njih stoji, on im je šef, on za njih odgovara.
Ali šta se ima buniti isfrustrirani bolesnik koji ne smije pisnuti kod kuce od žene :?
Niti on placa te igrace,niti ih on trenira ,niti za njih odgovara :?
Dosta više takvih bolesnika :x na se 7-0 on nešto prigovara :shock: :oops: , ko on nešto zna o fudbalu i formi igraca.
on je navijač koji je platio kartu da prati svoj voljeni klub,msm da mu to daje određeno pravo i da nešto promrlja,fudbal se i igra zbog navijača,tako sam bar ja negdje čuo,sad jel upravu ili ne je relativo,a i ja tipujem na ovo 2. 8-)
JThomas

#878 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by JThomas »

LSD wrote:Na SS.ba piše da je bilo 5.000 na stadionu...to je ta neka cifra otrprilike...opao je broj navijaca u odnosi na prošlu sezonu.
5 - 5.5 hiljada sigurno. više od pola juga, više od pola sjevera + loža.

protiv zvijezde je pun jug bio, a oni napisali 5.000 :roll:
punk's not dead
Location: Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,al' ja sam prvo rek'o ŽELJO,pa sam poslije rek'o tata

#879 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by punk's not dead »

kako god okrenes,ko nije bio ima za cim da zali,a to mu je lekcija za ubuduce. :mrgreen:
JThomas

#880 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by JThomas »

al' sad će takvi pohrliti nazad i krenuti zviždati ako u 25. minuti ne budemo vodili :D
Deriguz

#881 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by Deriguz »

ma pola raje je otislo na sjever zbog kise, ali opet nije opravdanje
Baltazar_khan

#882 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by Baltazar_khan »

Poveo Velež protiv Olimpika 0-1
Charuga
Globalni moderator

#883 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by Charuga »

Interesantno je da se niko ne buni na regularnost prvenstva, sudjenje, gostujuce pobjede i ostalo. Naglo se popravilo sve sa sudijskom organizacijom u PL BiH. Kad gosti uzmu bodove i kad imaju normalno sudjenje na strani o tome se ove godine suti .. ;)
LSD

#884 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by LSD »

Plavih_11 wrote:Interesantno je da se niko ne buni na regularnost prvenstva, sudjenje, gostujuce pobjede i ostalo. Naglo se popravilo sve sa sudijskom organizacijom u PL BiH. Kad gosti uzmu bodove i kad imaju normalno sudjenje na strani o tome se ove godine suti .. ;)
;-) kad Bleky sređuje tekme u gostima - tad je sve OK, tad se ne prica ni o sudijama, ni o Nijazu ;-) 8-)
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#885 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by bordo gandalf »

Mislim da cete opet usrati temu samo tako...
bordo gandalf

#886 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by bordo gandalf »

LSD wrote:
Plavih_11 wrote:Interesantno je da se niko ne buni na regularnost prvenstva, sudjenje, gostujuce pobjede i ostalo. Naglo se popravilo sve sa sudijskom organizacijom u PL BiH. Kad gosti uzmu bodove i kad imaju normalno sudjenje na strani o tome se ove godine suti .. ;)
;-) kad Bleky sređuje tekme u gostima - tad je sve OK, tad se ne prica ni o sudijama, ni o Nijazu ;-) 8-)
Ok pobjedili ste imas o cemu pricati ali jok ti o Sarajevu i njegovom predsjedniku...ohladi uzivaj u pobjedi svog tima...pusti da tema prozivi
amar007

#887 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by amar007 »

Pa dobro, ne prica se o namjestanju jer toga vise nema, Nijaz vise nije tu..
north

#888 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by north »

Kiksom Olimpika (deset minuta prije kraja gube 0-1), Sarajevo postaje usamljeno na čelu, istina sa samo dva boda prednosti na Borcem, ali s obzirom da u narednom kolu na Koševo dolazi taj isti Borac, te raspored ostalih konkurenata, sasvim je izvjesno da ćemo na kraju 6. kola imatu +5 u odnosu na konkurente :dance:
LSD

#889 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by LSD »

don_emir wrote:
LSD wrote:
Ok pobjedili ste imas o cemu pricati ali jok ti o sarajevu i njegovom predsjedniku...ohladi uzivaj u pobjedi svog tima
Uživam u pobjedi svog tima, ali ne uživam kada vidim izjave trenera Abdulaha Ibrakovića (Celik) i Munevera Rizvića (Budučnost) kad vidim da se ljudi otvoreno žale na suđenje protiv tima za kojeg navijaš.
Niko ko voli sport, ne uživa kada vidi takve izjave.
jeza u ledja

#890 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by jeza u ledja »

LSD wrote:
Sta ukazuje na to da je utakmica u Banovicima namjestena?
bordo gandalf

#891 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by bordo gandalf »

LSD wrote: Uživam u pobjedi svog tima, ali ne uživam kada vidim izjave trenera Abdulaha Ibrakovića (Celik) i Munevera Rizvića (Budučnost) kad vidim da se ljudi otvoreno žale na suđenje protiv tima za kojeg navijaš.
Da je Zeljeznicar "ostecen" razumio bi te...ovako samo zelis pljunuti po Sarajevu al suha ti usta...
jeza u ledja wrote:
LSD wrote:
Sta ukazuje na to da je utakmica u Banovicima namjestena?
Nasa pobjeda vjerovatno
Charuga
Globalni moderator

#892 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by Charuga »

don_emir wrote:Mislim da cete opet usrati temu samo tako...
Sta sam rekao pa bi mogao "usrati" temu? Da je interesantno da se niko ne zali na (ne)regularnost a citav forum je o tpme brujao prosle sezone, posebno u jesenjem djelu. Zar se ne smije pisati o tome? Vjerovatno je sudjenje na visem nivou ove sezone pa nema potrebe za pricom .. ;-)
nazarenko

#893 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by nazarenko »

Ko je bio u Banovicima vidio je da je Sarajevo osteceno za ocigledan penal u prvom poluvremenu nad Jahovicem i za regularan pogodak istog igraca u drugom poluvremenu kada je iz drugog plana usao u sesnaesterac u kojem je Suljic bio u off-side poziciji, a nije direktno uticao na igru.
Naravno, takve stvari se Sarajevu dogadjaju redovno, i vec godinama me to mnogo ne iznenadjuje, ni ova nije neki izuzetak, ali me sada raduje sto Sarajevo ima kvalitet da nadoknadi i takve kradje, pa to automatski pada u drugi plan, a u prvi plan dolazi ona stara dobra fraza: "ako smo duplo bolji, ni sudija nam nista ne moze!".
E bas tako, ni sudija nam nista ne moze!

Sto se LSD-ovog komentara tice, vjerovatno aludira na to da je "Bleky" sredio ove dvije situacije, tek toliko da i utakmica bude zanimljiva do kraja, jer bez toga bi bilo hladno 1-4 ;-)
samo_ovaj_put

#894 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by samo_ovaj_put »

evo i moderatori se zbog namjestanja posvadjase :lol:
bordo gandalf

#895 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by bordo gandalf »

Ti najbolje znas koja ti je namjena bila onim postom.
LSD

#896 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by LSD »

nazarenko wrote:Ko je bio u Banovicima vidio je da je Sarajevo osteceno za ocigledan penal u prvom poluvremenu nad Jahovicem i za regularan pogodak istog igraca u drugom poluvremenu kada je iz drugog plana usao u sesnaesterac u kojem je Suljic bio u off-side poziciji, a nije direktno uticao na igru.
Naravno, takve stvari se Sarajevu dogadjaju redovno, i vec godinama me to mnogo ne iznenadjuje, ni ova nije neki izuzetak, ali me sada raduje sto Sarajevo ima kvalitet da nadoknadi i takve kradje, pa to automatski pada u drugi plan, a u prvi plan dolazi ona stara dobra fraza: "ako smo duplo bolji, ni sudija nam nista ne moze!".
E bas tako, ni sudija nam nista ne moze!

Sto se LSD-ovog komentara tice, vjerovatno aludira na to da je "Bleky" sredio ove dvije situacije, tek toliko da i utakmica bude zanimljiva do kraja, jer bez toga bi bilo hladno 1-4 ;-)
Ja sam samo naveo da su se treneri Celika i Buducnosti otvoreno žalili na suđenje protiv Sarajeva....ništa više.
bordo gandalf

#897 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by bordo gandalf »

samo_ovaj_put wrote:evo i moderatori se zbog namjestanja posvadjase :lol:
Daleko od toga. Samo mi je glupo kad tema krene kako treba nađe se neko ko ce je usrati...al jbg bosanski mentalitet :roll:
Baltazar_khan

#898 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by Baltazar_khan »

LSD wrote: Uživam u pobjedi svog tima, ali ne uživam kada vidim izjave trenera Abdulaha Ibrakovića (Celik) i Munevera Rizvića (Budučnost) kad vidim da se ljudi otvoreno žale na suđenje protiv tima za kojeg navijaš.
Koje izjave? Izjava Ibrakovića gdje kaže da je gol Arsenijevića pao u 96 minuti? Pa ima dokaz tome da lik laže, gol je pao u 94, u regularnom sudijskom vremenu. Ne znam šta ti tu nije jasno :roll:

A što se tiče izjave ovog iz Banovića... Žalio se na 2 situacije gdje je sudija signalizirao offside. Taman sam se nalazio na dijelu tribine gdje se fino vidi da je bio offside. Poništen je vjerovatno regularan gol Jahovića kad je lobovao golmana u 2 poluvremenu, sudija je onda propustio svirati penal za Sarajevo u prvom. Sve to možeš da vidiš večeras na sportskom pregledu ;-)

Ah da, da ne zaboravim tu su i 4-5 žutih kartona za igrače Sarajeva.
Last edited by Baltazar_khan on 29/08/2010 18:49, edited 1 time in total.
0038733

#899 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by 0038733 »

Plavih_11 wrote:
don_emir wrote:Mislim da cete opet usrati temu samo tako...
Sta sam rekao pa bi mogao "usrati" temu? Da je interesantno da se niko ne zali na (ne)regularnost a citav forum je o tpme brujao prosle sezone, posebno u jesenjem djelu. Zar se ne smije pisati o tome? Vjerovatno je sudjenje na visem nivou ove sezone pa nema potrebe za pricom .. ;-)
Nije se odnosilo na tebe... A LSD, da te pitam...zašto se niko nije žalio na suđenje u Lukavici kada je Sarajevo izgubilo??? Zato sto nije bilo razloga, odigrali utakmicu kao kakvi manekeni, nisu zasluzili da pobijede, i to je to! U međuvremenu, vratila se 2-3 igrača koji su bili suspendovani (povrijeđeni), trener skontao 2-3 rokade u timu, i rezultat toga je 4 vezane pobjede! A Ibrakovićeve izjave ne bih komentarisao, kao navodno gol u 96 minuti??? Ko god sumlja, bio je snikam na Vogošći, ima u uglu vrijeme, i sve će vam biti jasno! Toliko o tome... Nego, Sarajevo sa ovakvom igrom ako nastavi, oho vam se oho, svima redom... 8-)
nazarenko

#900 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by nazarenko »

LSD wrote:
Onda ti dugujem izvinjenje, ja ovdje ne vidjeh nigdje izjave Ibrakovica i Rizvica, mora da si tipkao svijetlo plavim slovima, jako slicnim podlozi, pa se ne vide. ;-)
Locked