Mozda je bilo nekada,valjda zimska kolekcija pa vise nemaalica.k wrote:optimisticna, pa ja sam to svugdje vidjela. i u kotonu u alti, i u mangu par, vidjela i u onoj pimky prodavnici u robotu, a ima i u tiffanyju.
Sarajevo shopping
Moderator: anex
- XOptimisticna
#876 Re: Sarajevo shoping
-
sirena24
#877 Re: Sarajevo shoping
Zamzija,puno hvala na iscrpnom odgovoru!!!!Valjda nadjem nesto sto ce mi se svidjeti 
- alica.k
#878 Re: Sarajevo shoping
ne, ovo je sve od prosle sedmice info.XOptimisticna wrote:Mozda je bilo nekada,valjda zimska kolekcija pa vise nemaalica.k wrote:optimisticna, pa ja sam to svugdje vidjela. i u kotonu u alti, i u mangu par, vidjela i u onoj pimky prodavnici u robotu, a ima i u tiffanyju.
-
zamzija
#879 Re: Sarajevo shoping
jest - i to je drugo sniženje, odvojeno od tih džempera koje sam spominjala ( oni su na drugom rafu - vješalicama )alica.k wrote:ev sad dobila sms od lindexa, imaju akciju kupis 2 nosis 3 svega sto je na snizenju
i to sniženje kupiš 2 nosiš 3 većinom su veće stvari od 44 +, pa ako imate nekog ko nosi takve stvari ovo je super stvar da odu i da pogledaju to sniženje
-
zamzija
#880 Re: Sarajevo shoping
Imaš i u orsay-u gore na spratuamiria wrote:CherryLips wrote:Crne hlace,ono za navece,malo elegantnije,ravni kroj-gdje traziti?
Ja sam gledala u Mangu, cijenu ne znam
-
saga
#881 Re: Sarajevo shoping
Joj žene, valja mi uskoro u naajmržu od najmržih potraga... tražit kupaći. Ostala sam na okruglo 0 komada kad se zadnji sav nešto ne znam. Il se on povećao ili ja smanjila.
Elem, je li ko gdje viđao ili će vidjeti (
) dvodjelni kostim, ALI da se gornji dio NE veže oko vrata, već da je kao kod normalnih grudanjaka? Našla sam jednom takav u Lisci, i tamo ću opet tražit, ali sem toga?
Jes' da je rano za to... ali da mi se kutarisat toga što prije. A toliko mi se ne da, da bi se radije ne kupala nikako :/
Elem, je li ko gdje viđao ili će vidjeti (
Jes' da je rano za to... ali da mi se kutarisat toga što prije. A toliko mi se ne da, da bi se radije ne kupala nikako :/
Last edited by saga on 09/04/2011 11:05, edited 1 time in total.
-
zamzija
#882 Re: Sarajevo shoping
Imaš gore u BBI centru Skinni i La Senza na 3 spratu, došli su im kupaći kostimi, u Skinniju imaš gomilu nekih fazona pa pogledaj 
- hana_montana
#883 Re: Sarajevo shoping
hilfe
trebam bra onaj bez naramenica,necu onaj sa plasticnim jezim se od toga
ehhh problem je mislim problem
trebam e kosaricu
a oni sto na nesto lice sve su nekakvi majusni 
znaci trebam 80e da ne bude zabune da mi preporucujete one teretne
alice imas ideju gdje sta
trebam bra onaj bez naramenica,necu onaj sa plasticnim jezim se od toga
znaci trebam 80e da ne bude zabune da mi preporucujete one teretne
- medaaa
#884 Re: Sarajevo shoping
gdje u sa imam kupit siroke farmerke...ono od vrha siroke...al tamnoplavi teksas...nesto ovog tipa
tnx a lot

tnx a lot
- ema_
#885 Re: Sarajevo shoping
medaaa wrote:gdje u sa imam kupit siroke farmerke...ono od vrha siroke...al tamnoplavi teksas...nesto ovog tipa
tnx a lot
Na pijaci na Otoci kod par žena koje prodaju odjeću za pokrivene
- beautyfool
#886 Re: Sarajevo shoping
Bilo preko puta connectuma na carsiji, ima ona radnja za pokrivene, bas tamni teksasmedaaa wrote:gdje u sa imam kupit siroke farmerke...ono od vrha siroke...al tamnoplavi teksas...nesto ovog tipa
tnx a lot
- KiSSgirl
#887 Re: Sarajevo shoping
Zna li netko gdje ima dobrih ženskih sakoa, crne boje, bež.. viđam fine na curama u Sa al nigdje da naletim na njih..i da je cijena ok
eto kakve sam sreće 
- alica.k
#888 Re: Sarajevo shoping
kako sam samo fulila ovohana_montana wrote:hilfe![]()
trebam bra onaj bez naramenica,necu onaj sa plasticnim jezim se od togaehhh problem je mislim problem
trebam e kosaricu
a oni sto na nesto lice sve su nekakvi majusni
znaci trebam 80e da ne bude zabune da mi preporucujete one teretne![]()
![]()
ja sam kupila D u palmersu, mozda imaju i E.
sad mi je taj velik, jer sam dosta smrsala i plus skinula se s pilule...pa cu narucit sa victoriassecret onaj
a ovaj iz palmersa je ovakav. i stvarno su dugo izdrzala oba...imam ih od 2008, i perem barem dvaput sedmicno na rucno pranje
mah, mozda samo odem opet i kupim ovakav tamo.
ima unutra fazonice...gumene trakice koje grudnjak drze na mjestu kad skines naramenice
- hana_montana
#889 Re: Sarajevo shoping
kako ti se bona smanji kosarica kad smrsasalica.k wrote:
kako sam samo fulila ovo
ja sam kupila D u palmersu, mozda imaju i E.
sad mi je taj velik, jer sam dosta smrsala i plus skinula se s pilule...pa cu narucit sa victoriassecret onaj. znas onaj
a ovaj iz palmersa je ovakav. i stvarno su dugo izdrzala oba...imam ih od 2008, i perem barem dvaput sedmicno na rucno pranje
mah, mozda samo odem opet i kupim ovakav tamo.
ima unutra fazonice...gumene trakice koje grudnjak drze na mjestu kad skines naramenicenakon sto sam to otkrila...nijedan drugi ne bih kupila.
a taj victoria mali baaaa
gledala palmers u bbi nema,mercator nisam al odem gdje ima jos???? wisa na stupu cini mi se jel
- Cholina_Lokica
#890 Re: Sarajevo shoping
Kako se ba tebi ne smanjihana_montana wrote:kako ti se bona smanji kosarica kad smrsasja se samo topim okolo a e ostaje e
![]()
a taj victoria mali baaaagledala sam velicine
![]()
gledala palmers u bbi nema,mercator nisam al odem gdje ima jos???? wisa na stupu cini mi se jelnisam dole bila sto godina.... takav bi mi odgovarao mozda se utrpam u d
![]()
![]()
- hana_montana
#891 Re: Sarajevo shoping
ne znam baaa nekako kod mene konstantno
mada ne tezim da budem tvigi
a i kako bih pojela sam pola janjeta za ova dva tri dana
bilo malo janje doduse

mada ne tezim da budem tvigi
- Cholina_Lokica
#892 Re: Sarajevo shoping
Nemoj da ja pocnem o hrani

- alica.k
#893 Re: Sarajevo shoping
ma meni je to spalo za tacno jednu kosaricu... i mislim da ima vise veze sa pill nego sto sam mrsala. sto sam smrsala smanjio mi se onaj opseg okolo. i primjetila sam to tek tamo kad je 8-9kg spalo a ne prije
.
mislim, ovaj moj mi je jos uvijek ono...mogu ga nositi, nije mi uzasno veliki al imam osjecaj da bi mi mogao i manji, a za to se moram mjerit
palmers je bio u wisi al mislim da se zatvorio...onaj u merkatoru se isto davno zatvorio.
ostali su onaj u bbi i otvorio se u importanne centru meni se cini.
a cijena im je nekih 100KM+-
al stvarno, kvalitetni su i isplati se! plus sto su udobni, ja nisam smislit mogla zicu dok nisam kupila te u palmersu.
mislim, ovaj moj mi je jos uvijek ono...mogu ga nositi, nije mi uzasno veliki al imam osjecaj da bi mi mogao i manji, a za to se moram mjerit
palmers je bio u wisi al mislim da se zatvorio...onaj u merkatoru se isto davno zatvorio.
ostali su onaj u bbi i otvorio se u importanne centru meni se cini.
a cijena im je nekih 100KM+-
al stvarno, kvalitetni su i isplati se! plus sto su udobni, ja nisam smislit mogla zicu dok nisam kupila te u palmersu.
- hana_montana
#894 Re: Sarajevo shoping
tenx alice
odoh u potragu
odoh u potragu
- Michun
#895 Re: Sarajevo shoping
ti si iznikten...vecini prvo sike spadnu kad smrsaju jer su masnoca vecinom.
a guzica ostane...hebem joj!!!
- belafonte
#896 Re: Sarajevo shoping
gdje ima u SA kupiti crvene platnene patike a da nisu onaj converse design tj. starke
- Irm@
#897 Re: Sarajevo shoping
probaj u Retru i mozda u New Yorker-ubelafonte wrote:gdje ima u SA kupiti crvene platnene patike a da nisu onaj converse design tj. starke
-
mimsy
#898 Re: Sarajevo shoping
u LC Waikiki, mislim da sam vidjela na izloguIrm@ wrote:probaj u Retru i mozda u New Yorker-ubelafonte wrote:gdje ima u SA kupiti crvene platnene patike a da nisu onaj converse design tj. starke
-
zamzija
#899 Re: Sarajevo shoping
I meni i meniMichun wrote:ti si iznikten...vecini prvo sike spadnu kad smrsaju jer su masnoca vecinom.
-
mimsy
#900 Re: Sarajevo shoping
Meni noge samo smrsaju pa budem ko lizalo