Sarajevo shopping

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
XOptimisticna

#876 Re: Sarajevo shoping

Post by XOptimisticna »

alica.k wrote:optimisticna, pa ja sam to svugdje vidjela. i u kotonu u alti, i u mangu par, vidjela i u onoj pimky prodavnici u robotu, a ima i u tiffanyju.
Mozda je bilo nekada,valjda zimska kolekcija pa vise nema
sirena24

#877 Re: Sarajevo shoping

Post by sirena24 »

Zamzija,puno hvala na iscrpnom odgovoru!!!!Valjda nadjem nesto sto ce mi se svidjeti :-D
alica.k

#878 Re: Sarajevo shoping

Post by alica.k »

XOptimisticna wrote:
alica.k wrote:optimisticna, pa ja sam to svugdje vidjela. i u kotonu u alti, i u mangu par, vidjela i u onoj pimky prodavnici u robotu, a ima i u tiffanyju.
Mozda je bilo nekada,valjda zimska kolekcija pa vise nema
ne, ovo je sve od prosle sedmice info.
zamzija

#879 Re: Sarajevo shoping

Post by zamzija »

alica.k wrote:ev sad dobila sms od lindexa, imaju akciju kupis 2 nosis 3 svega sto je na snizenju :)
jest - i to je drugo sniženje, odvojeno od tih džempera koje sam spominjala ( oni su na drugom rafu - vješalicama )
i to sniženje kupiš 2 nosiš 3 većinom su veće stvari od 44 +, pa ako imate nekog ko nosi takve stvari ovo je super stvar da odu i da pogledaju to sniženje :)
zamzija

#880 Re: Sarajevo shoping

Post by zamzija »

amiria wrote:
CherryLips wrote:Crne hlace,ono za navece,malo elegantnije,ravni kroj-gdje traziti?

Ja sam gledala u Mangu, cijenu ne znam :-D
Imaš i u orsay-u gore na spratu :)
saga

#881 Re: Sarajevo shoping

Post by saga »

Joj žene, valja mi uskoro u naajmržu od najmržih potraga... tražit kupaći. Ostala sam na okruglo 0 komada kad se zadnji sav nešto ne znam. Il se on povećao ili ja smanjila.
Elem, je li ko gdje viđao ili će vidjeti ( :mrgreen: ) dvodjelni kostim, ALI da se gornji dio NE veže oko vrata, već da je kao kod normalnih grudanjaka? Našla sam jednom takav u Lisci, i tamo ću opet tražit, ali sem toga?
Jes' da je rano za to... ali da mi se kutarisat toga što prije. A toliko mi se ne da, da bi se radije ne kupala nikako :/
Last edited by saga on 09/04/2011 11:05, edited 1 time in total.
zamzija

#882 Re: Sarajevo shoping

Post by zamzija »

Imaš gore u BBI centru Skinni i La Senza na 3 spratu, došli su im kupaći kostimi, u Skinniju imaš gomilu nekih fazona pa pogledaj :-D
hana_montana

#883 Re: Sarajevo shoping

Post by hana_montana »

hilfe :-D

trebam bra onaj bez naramenica,necu onaj sa plasticnim jezim se od toga :roll: ehhh problem je mislim problem :lol: trebam e kosaricu :D a oni sto na nesto lice sve su nekakvi majusni 8-)

znaci trebam 80e da ne bude zabune da mi preporucujete one teretne :shock: :D

alice imas ideju gdje sta :)
medaaa

#884 Re: Sarajevo shoping

Post by medaaa »

gdje u sa imam kupit siroke farmerke...ono od vrha siroke...al tamnoplavi teksas...nesto ovog tipa
tnx a lot :kravata:
Image
ema_

#885 Re: Sarajevo shoping

Post by ema_ »

medaaa wrote:gdje u sa imam kupit siroke farmerke...ono od vrha siroke...al tamnoplavi teksas...nesto ovog tipa
Image

Na pijaci na Otoci kod par žena koje prodaju odjeću za pokrivene :)
beautyfool

#886 Re: Sarajevo shoping

Post by beautyfool »

medaaa wrote:gdje u sa imam kupit siroke farmerke...ono od vrha siroke...al tamnoplavi teksas...nesto ovog tipa
Image
Bilo preko puta connectuma na carsiji, ima ona radnja za pokrivene, bas tamni teksas :) ...ali prosle godine, :-) mozda su i sad nabavili :D
KiSSgirl

#887 Re: Sarajevo shoping

Post by KiSSgirl »

Zna li netko gdje ima dobrih ženskih sakoa, crne boje, bež.. viđam fine na curama u Sa al nigdje da naletim na njih..i da je cijena ok :D eto kakve sam sreće :-)
alica.k

#888 Re: Sarajevo shoping

Post by alica.k »

hana_montana wrote:hilfe :-D

trebam bra onaj bez naramenica,necu onaj sa plasticnim jezim se od toga :roll: ehhh problem je mislim problem :lol: trebam e kosaricu :D a oni sto na nesto lice sve su nekakvi majusni 8-)

znaci trebam 80e da ne bude zabune da mi preporucujete one teretne :shock: :D

alice imas ideju gdje sta :)
kako sam samo fulila ovo :D
ja sam kupila D u palmersu, mozda imaju i E.

sad mi je taj velik, jer sam dosta smrsala i plus skinula se s pilule...pa cu narucit sa victoriassecret onaj :D. znas onaj :D

a ovaj iz palmersa je ovakav. i stvarno su dugo izdrzala oba...imam ih od 2008, i perem barem dvaput sedmicno na rucno pranje :)
mah, mozda samo odem opet i kupim ovakav tamo.
ima unutra fazonice...gumene trakice koje grudnjak drze na mjestu kad skines naramenice :) nakon sto sam to otkrila...nijedan drugi ne bih kupila.
hana_montana

#889 Re: Sarajevo shoping

Post by hana_montana »

alica.k wrote:
kako sam samo fulila ovo :D
ja sam kupila D u palmersu, mozda imaju i E.

sad mi je taj velik, jer sam dosta smrsala i plus skinula se s pilule...pa cu narucit sa victoriassecret onaj :D. znas onaj :D

a ovaj iz palmersa je ovakav. i stvarno su dugo izdrzala oba...imam ih od 2008, i perem barem dvaput sedmicno na rucno pranje :)
mah, mozda samo odem opet i kupim ovakav tamo.
ima unutra fazonice...gumene trakice koje grudnjak drze na mjestu kad skines naramenice :) nakon sto sam to otkrila...nijedan drugi ne bih kupila.
kako ti se bona smanji kosarica kad smrsas :roll: ja se samo topim okolo a e ostaje e :D

a taj victoria mali baaaa :twisted: gledala sam velicine :roll:

gledala palmers u bbi nema,mercator nisam al odem gdje ima jos???? wisa na stupu cini mi se jel :?: nisam dole bila sto godina.... takav bi mi odgovarao mozda se utrpam u d :lol: 8-) :-D
Cholina_Lokica

#890 Re: Sarajevo shoping

Post by Cholina_Lokica »

hana_montana wrote:kako ti se bona smanji kosarica kad smrsas :roll: ja se samo topim okolo a e ostaje e :D

a taj victoria mali baaaa :twisted: gledala sam velicine :roll:

gledala palmers u bbi nema,mercator nisam al odem gdje ima jos???? wisa na stupu cini mi se jel :?: nisam dole bila sto godina.... takav bi mi odgovarao mozda se utrpam u d :lol: 8-) :-D
Kako se ba tebi ne smanji :mrgreen: Ja cim malo smrsam, odmah i ovo malo jada ofali :lol:
hana_montana

#891 Re: Sarajevo shoping

Post by hana_montana »

ne znam baaa nekako kod mene konstantno :lol:

mada ne tezim da budem tvigi :zoka: a i kako bih pojela sam pola janjeta za ova dva tri dana :D bilo malo janje doduse :roll: :D
Cholina_Lokica

#892 Re: Sarajevo shoping

Post by Cholina_Lokica »

Nemoj da ja pocnem o hrani :lol: :lol: :lol:
alica.k

#893 Re: Sarajevo shoping

Post by alica.k »

ma meni je to spalo za tacno jednu kosaricu... i mislim da ima vise veze sa pill nego sto sam mrsala. sto sam smrsala smanjio mi se onaj opseg okolo. i primjetila sam to tek tamo kad je 8-9kg spalo a ne prije :D.
mislim, ovaj moj mi je jos uvijek ono...mogu ga nositi, nije mi uzasno veliki al imam osjecaj da bi mi mogao i manji, a za to se moram mjerit :D

palmers je bio u wisi al mislim da se zatvorio...onaj u merkatoru se isto davno zatvorio.
ostali su onaj u bbi i otvorio se u importanne centru meni se cini.

a cijena im je nekih 100KM+-
al stvarno, kvalitetni su i isplati se! plus sto su udobni, ja nisam smislit mogla zicu dok nisam kupila te u palmersu.
hana_montana

#894 Re: Sarajevo shoping

Post by hana_montana »

tenx alice :)

odoh u potragu :D
Michun

#895 Re: Sarajevo shoping

Post by Michun »

ti si iznikten...vecini prvo sike spadnu kad smrsaju jer su masnoca vecinom.
a guzica ostane...hebem joj!!!
belafonte

#896 Re: Sarajevo shoping

Post by belafonte »

gdje ima u SA kupiti crvene platnene patike a da nisu onaj converse design tj. starke
Irm@

#897 Re: Sarajevo shoping

Post by Irm@ »

belafonte wrote:gdje ima u SA kupiti crvene platnene patike a da nisu onaj converse design tj. starke
probaj u Retru i mozda u New Yorker-u ;-)
mimsy

#898 Re: Sarajevo shoping

Post by mimsy »

Irm@ wrote:
belafonte wrote:gdje ima u SA kupiti crvene platnene patike a da nisu onaj converse design tj. starke
probaj u Retru i mozda u New Yorker-u ;-)
u LC Waikiki, mislim da sam vidjela na izlogu :D
zamzija

#899 Re: Sarajevo shoping

Post by zamzija »

Michun wrote:ti si iznikten...vecini prvo sike spadnu kad smrsaju jer su masnoca vecinom.
a guzica ostane...hebem joj!!!
I meni i meni :D ali to znači da ti je u guzici, sva snaga ovog svijeta a ne masnoća :lol:
mimsy

#900 Re: Sarajevo shoping

Post by mimsy »

Meni noge samo smrsaju pa budem ko lizalo :D
Post Reply