GRAS - karte

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Pera Trta
Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.

#876 Re: GRAS - karte

Post by Pera Trta »

Što iznapada curu na pravdi Boga :lol:
mrtva kokoš

#877 Re: GRAS - karte

Post by mrtva kokoš »

Pera Trta wrote:Što iznapada curu na pravdi Boga :lol:
vidi fakat, ja zaboravio da nema vise zenskih revizora il ti ga revizorki :mrgreen:
izvinjavam se Aurora, zaboravio sam i to da ne mogu biti svi bezobrazni kao ja :mrgreen:
Aurora Borealis

#878 Re: GRAS - karte

Post by Aurora Borealis »

Ma samo ti, svaka cast na entuzijazmu. Ja sam diplomirala, na masteru sam, zahvaljujuci prosjeku redovna, pa reko' cisto da iskoristim tu malu i jedinu od drzave nagradu za ulozeni trud u vidu karte za koju platim parama koje sama zaradim. Oprostices mi naravno.
zonbirile

#879 Re: GRAS - karte

Post by zonbirile »

pa zaboravljaš da ti je i ostalo dala država,čudim se tebi na mastersu da ne znaš kako je vani.
mrtva kokoš

#880 Re: GRAS - karte

Post by mrtva kokoš »

zonbirile wrote:pa zaboravljaš da ti je i ostalo dala država,čudim se tebi na mastersu da ne znaš kako je vani.
gdje zombi vani...
u ameriKi ili libiji :lol: :lol: :lol:

eto vidis kako nam je drzava na masteru dala da obidjemo razne fakultete prisustvujemo ne znam sve kakvim
seminarima evo i kartu nam nude a mi se kao nesto neckamo :oops: a vani je jebeno bar 3,4 dana u sedmici se vozim i tramvajem, mozes misliti. :shock: :shock: da znas da se svasta moze vidjeti. lahko mi je za tebe, ti i kad pises na forumu stavis zastitu za monitor... :wink:
ALexis
Location: Moj dom je dole u predgradju od centra prema zapadu,gdje sunce sja samo kad zalazi.

#881 Re: GRAS - karte

Post by ALexis »

ima li sta za karte?
neko je spominjao da ce izvaditi dvomjesecni kupon...
StupskaBitanga

#882 Re: GRAS - karte

Post by StupskaBitanga »

Ne bi GRAS dao pfening za kartu nema šanse
Gledam prije nekoliko dana izveli turiste iz Slovenije i zaje***u ih na remizi

Svaka čast GRAS :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x
Brukate nas gdje stignete

A nismo zaboravili da ste prije nekoliko godina na 6. 04 štrajkali

Ma mrš bagro jedna treba vas 50% dobiti otkaz
ALexis
Location: Moj dom je dole u predgradju od centra prema zapadu,gdje sunce sja samo kad zalazi.

#883 Re: GRAS - karte

Post by ALexis »

StupskaBitanga wrote:Ne bi GRAS dao pfening za kartu nema šanse
Gledam prije nekoliko dana izveli turiste iz Slovenije i zaje***u ih na remizi

Svaka čast GRAS :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x
Brukate nas gdje stignete

A nismo zaboravili da ste prije nekoliko godina na 6. 04 štrajkali

Ma mrš bagro jedna treba vas 50% dobiti otkaz
uvijek to rade turistima
pa kako ih nije stid!!!!
Aurora Borealis

#884 Re: GRAS - karte

Post by Aurora Borealis »

zonbirile wrote:pa zaboravljaš da ti je i ostalo dala država,čudim se tebi na mastersu da ne znaš kako je vani.
Mislim da smo ovdje trebali osjetiti dasak ironije i sarkazma? ;-)
saga

#885 Re: GRAS - karte

Post by saga »

http://www.sarajevo-x.com/bih/sarajevo/clanak/110414091

kaže, dvomjesečne karte - 8.5KM

I kaže još: "Studenti su dužni izvršiti povrat stare godišnje karte, predočiti indeks na uvid i jednu fotografiju, saopćeno je iz Vlade KS."

Ja svoju godišnju zijanila još prije par mjeseci... je l' ga to znači da ne mogu kupit ovu dvomjesečnu ili šta? :s
Valjda oni imaju neku evidenciju o tome...
fukushima

#886 Re: GRAS - karte

Post by fukushima »

smoki_choko wrote:pa ako je godisnja bila 50KM onda dvomjesecni ne bi smio biti vise od 10KM. ja im nedam vise :roll:
Dvomjesečne studentske karte za 8,50 KM

:thumbup:

Kako oni misle da se vozam ako im vratim godisnju i onda cekaj ovaj kupon. hocu se svercati :-)
Last edited by fukushima on 14/04/2011 16:51, edited 1 time in total.
elSaik

#887 Re: GRAS - karte

Post by elSaik »

Odluka važi za period od 15. aprila do 15. juna 2011. godine, tokom kojih će studenti moći koristiti dvomjesečni kupon od 8,50 KM.
Jel ovo znači da će samo jednom biti u prodaji. Preko ljeta ih nema (!?) a od naredne akademske će nešto novo skontati!?
fukushima

#888 Re: GRAS - karte

Post by fukushima »

elSaik wrote:
Odluka važi za period od 15. aprila do 15. juna 2011. godine, tokom kojih će studenti moći koristiti dvomjesečni kupon od 8,50 KM.
Jel ovo znači da će samo jednom biti u prodaji. Preko ljeta ih nema (!?) a od naredne akademske će nešto novo skontati!?
kad dodje 15. juni onda ce napraviti šestomjesecne kupne ili ti ga polugodisnju od 25KM
bosnianidiot

#889 Re: GRAS - karte

Post by bosnianidiot »

Da li ovo znaci da studenti koji nisu izvadili godisnju kartu ne mogu kupiti ovaj dvomjesecni kupon?
nino90

#890 Re: GRAS - karte

Post by nino90 »

moze li se za ovo na otoci predati?
inSighT
Vozim: na guranje

#891 Re: GRAS - karte

Post by inSighT »

reni-90 wrote:moze li se za ovo na otoci predati?
E ovo i mene interesuje, jer je prosle godine bilo, malo je reci, strašno u onoj guzvi na mjestu gdje su izdavali ove godisnje! Manje po mene (jer sam visok i krupan :-D ) koliko je za kolegice od kojih su neke jedva zive ostale i one bi trebale sada najvise apelirati da se ove dvomjesecne izdavaju barem na jos 2 mjesta, npr. Ilidza i Otoka! ;-)
ema_

#892 Re: GRAS - karte

Post by ema_ »

saga wrote:http://www.sarajevo-x.com/bih/sarajevo/clanak/110414091

I kaže još: "Studenti su dužni izvršiti povrat stare godišnje karte, predočiti indeks na uvid i jednu fotografiju, saopćeno je iz Vlade KS."

Ja svoju godišnju zijanila još prije par mjeseci... je l' ga to znači da ne mogu kupit ovu dvomjesečnu ili šta? :s

Gdje ćeš kartu zijaniti :shock: :D

Super im je cijena :thumbup:
fukushima

#893 Re: GRAS - karte

Post by fukushima »

pa ne bi bila guzva da se fino u red stane, i vjerovatno se kao i prosle godine samo gore moze zamijeniti godisnja za ovaj kupon. pretpostavljam da oni koji nisu vadili godisnju trebaju da ponesu sliku i uvjerenje sa faxa da su redovni uz predocenje indexa. al sve detaljnije sigurno mozete dobiti od sutra gore gdje se izdaju karte
saga

#894 Re: GRAS - karte

Post by saga »

ema_ wrote:
saga wrote:http://www.sarajevo-x.com/bih/sarajevo/clanak/110414091

Gdje ćeš kartu zijaniti :shock: :D

Super im je cijena :thumbup:
Ma i ja se umal ne rasplakah kad skontah da sam je izgubila... Zima frka trka, rukavice koje inace ne nosim jer moram 'osjetiti' sta mi je u dzepu, a karta vazda u njemu... i eto... jednom je valjda iskliznula :|
A inace ne bi imalo smisla (valjda) da ove dvomjesecne mogu kupiti samo oni koji su kupili i godisnju...
ema_

#895 Re: GRAS - karte

Post by ema_ »

Ma sigurno ne bi imalo smisla, jer je akcenat ipak na statusu redovnog studenta ;-)
lala*

#896 Re: GRAS - karte

Post by lala* »

I sta sad, trebamo donijeti novu sliku, ovu sadasnju kartu i index na uvid, naravno pare i to je to? Ne treba potvrda sa fax-a?
vesna555

#897 Re: GRAS - karte

Post by vesna555 »

Ja kupila tek u januaru godisnju. Tada mi rekose da ce vrijediti cijelu godinu. Sad izgleda da nista od toga i da i ja moram mijenjati kartu i kupovati dvomjesecni kupon.
fukushima

#898 Re: GRAS - karte

Post by fukushima »

lala* wrote:I sta sad, trebamo donijeti novu sliku, ovu sadasnju kartu i index na uvid, naravno pare i to je to? Ne treba potvrda sa fax-a?
donosila si potvrdu kad si uzimala godisnju. ne treba ti sad opet potvrda
perfect_guy

#899 Re: GRAS - karte

Post by perfect_guy »

vesna555 wrote:Ja kupila tek u januaru godisnju. Tada mi rekose da ce vrijediti cijelu godinu. Sad izgleda da nista od toga i da i ja moram mijenjati kartu i kupovati dvomjesecni kupon.
i ja sam u januaru htio da predam, al mi je čovjek odmah rekao da vrijede do kraja marta, pa šta bude poslije
lala*

#900 Re: GRAS - karte

Post by lala* »

fukushima wrote:
lala* wrote:I sta sad, trebamo donijeti novu sliku, ovu sadasnju kartu i index na uvid, naravno pare i to je to? Ne treba potvrda sa fax-a?
donosila si potvrdu kad si uzimala godisnju. ne treba ti sad opet potvrda
Znam, ali reko' da se uvjerim opet. :D Hvalaaa :)
Post Reply