Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#876 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City

Post by Truba »

sala četiri pored šanka na spratu

Shitter ostrvo
nedjelja 21.00
ja ne znam je li meni samo smetalo ali SALA SMRDI jarane smrdi i to kao da je neko skupljao od gomile bildera i sportaša esenciju potpazušnog znoja i prolio po sjedištima...

bukvalno smo morali držati preko nosa maramice i šalove
ja sam jeo bombone koje sam kasnije doslovce gurao u nos :? :? :? :? :? samo da ne udišem te otrove...

nevjerovatno... prošli put mi je film 4. susreti uništilo zujanje valjda one rolne...sada smrad...
šta je sljedeće

(okupao se i oprao kosu 2 puta zbog peruti :mrgreen: i nova je odjeća na meni bila tako da nisam ja... a smrad je počeo u sali čim sam se primakao sjedalima)

a usluga u kafiću je katastrofa
15 minuta smo čekali da nas ignoriraju.. onda sam otišao i naručio na šank :roll: :roll: :roll: nije da mi smeta ali fakat bezveze onda brzo pij da bi stigao na film
milenko

#877 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City

Post by milenko »

komi wrote:sala četiri pored šanka na spratu

Shitter ostrvo
nedjelja 21.00
ja ne znam je li meni samo smetalo ali SALA SMRDI jarane smrdi i to kao da je neko skupljao od gomile bildera i sportaša esenciju potpazušnog znoja i prolio po sjedištima...

ja sam jeo bombone koje sam kasnije doslovce gurao u nos :? :? :? :? :? samo da ne udišem te otrove...

nevjerovatno... prošli put mi je film 4. susreti uništilo zujanje valjda one rolne...sada smrad...
šta je sljedeće

(okupao se i oprao kosu 2 puta zbog peruti :mrgreen: i nova je odjeća na meni bila tako da nisam ja... a smrad je počeo u sali čim sam se primakao sjedalima)

15 minuta smo čekali da nas ignoriraju.. onda sam otišao i naručio na šank :roll: :roll: :roll: nije da mi smeta ali fakat bezveze onda brzo pij da bi stigao na film
:lol: :lol: :lol:
dubrovnik pamtim ko elitno kino svoga doba...bio prvi put u sinemi prije 20-ak dana, reko, da odgledam i ja prvi put u zivotu 3D film, avatar...i odgledah, u 2 dimenzije...
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#878 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City

Post by ladyblue18 »

milenko wrote:
dubrovnik pamtim ko elitno kino svoga doba...bio prvi put u sinemi prije 20-ak dana, reko, da odgledam i ja prvi put u zivotu 3D film, avatar...i odgledah, u 2 dimenzije...
Pa multiplex jos nema 3D dvoranu.
milenko

#879 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City

Post by milenko »

ladyblue18 wrote:
milenko wrote:
Pa multiplex jos nema 3D dvoranu.
jbg, sad i ja znam :D , al' konto kad su vec pare ulozili, nisam se bio ni raspitivao...
black

#880 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City

Post by black »

komi wrote:sala četiri pored šanka na spratu

Shitter ostrvo
nedjelja 21.00

šta je sljedeće

nije to samo u sali 4. vec i u ostalim, dosta puta se osjeti..nije to samo znoj..vec kao prljave charape :mrgreen: mozda se neko u onom mraku i izuje :mrgreen:
i nervira me shto raja kasni, film pocheo oni traze mjesto na sred dvorane, pa shushkaju kesama, dodje sa curom svadja se, fata se, okrece se iza sa nekim da pricha pa se nadigishi u sjedalu, onako udobna sjedista a ispred se potrefi glavonja koji sve vise radi vec gleda film itd.. :mrgreen:
a shto se tiche kafane, par puta sam sjedio i bilo je ok..
alibaba_i_30_godina

#881 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City

Post by alibaba_i_30_godina »

komi wrote: a usluga u kafiću je katastrofa
Ne znam zasto si ti toliko cekao, al' i ja sam bas sinoc bio u cinemi (doduse ne radi filma, jer nismo gledali) i sve je bilo u redu, konobarica je odmah dosla i donijela nam ono sto smo narucili.
Truba

#882 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City

Post by Truba »

da da... uslužila je 3 stola dok smo mi mahali :skoljka:
alibaba_i_30_godina

#883 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City

komi wrote:da da... uslužila je 3 stola dok smo mi mahali :skoljka:
:lol: :lol:
Al' je zato nama donijela pogresan racun ... umjesto 15-ak KM, nama donijela racun 6 KM i 3 kafe a to nismo ni pili. :mrgreen:
Truba

#884 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City

Post by Truba »

obično sam pažljiv prema ljudima u uslužnim djelatnostima

mala plata kasni ovo ono razni idijoti se natovare ali brate što je previše previše je
alibaba_i_30_godina

#885 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City

komi wrote:obično sam pažljiv prema ljudima u uslužnim djelatnostima

mala plata kasni ovo ono razni idijoti se natovare ali brate što je previše previše je
Naravno da treba biti pazljiv al' zato ne trebaju ni oni to da iskoristavaju pa da ne obavljaju svoj posao kako treba ... onda mi je poseban gust da ih vracam po nesto sto su zaboravili ili nisu odradili kako treba :lol:
ladyblue18

#886 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City

Post by ladyblue18 »

Jel ko gledao Dear John? :D
milenko

#887 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City

Post by milenko »

ladyblue18 wrote:Jel ko gledao Dear John? :D
jel' seriju '80.-ih??? :D
ladyblue18

#888 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City

Post by ladyblue18 »

milenko wrote:
ladyblue18 wrote:Jel ko gledao Dear John? :D
jel' seriju '80.-ih??? :D
:lol: :lol: :lol: ma jok, film :D
milenko

#889 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City

Post by milenko »

What is your sexual problem?

sjecas se???
Irm@

#890 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City

Post by Irm@ »

ja sam gledala Shutter island..obavezno pogledajte odlican film!
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#891 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City

Post by -LIBERO- »

Smrde kino sale na fiskulturnu salu,il' teretanu...hmmmmm.
Meni se to jos nije desilo.

Da niste uletili u neki tajming kada su onako svi zajedno poslije treninga oni bilderi iz teretane u FIS-u odlucili da odu na neku od kino predstava????
Truba

#892 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City

Post by Truba »

objašnjenja neće pomoći :mrgreen: zauvijek ću shiter ostrvo povezivati sa smradom :cry:
Miki123

#893 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City

Post by Miki123 »

komi wrote:objašnjenja neće pomoći :mrgreen: zauvijek ću shiter ostrvo povezivati sa smradom :cry:
Da to nije samo na tvojoj strani smrdilo? Ima li još neko da potvrdi, a da je sjedio dalje od komija? :D
Vragolan

#894 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City

Post by Vragolan »

black wrote: nije to samo u sali 4. vec i u ostalim, dosta puta se osjeti..nije to samo znoj..vec kao prljave charape :mrgreen: mozda se neko u onom mraku i izuje :mrgreen:
i nervira me shto raja kasni, film pocheo oni traze mjesto na sred dvorane, pa shushkaju kesama, dodje sa curom svadja se, fata se, okrece se iza sa nekim da pricha pa se nadigishi u sjedalu, onako udobna sjedista a ispred se potrefi glavonja koji sve vise radi vec gleda film itd.. :mrgreen:
sta ima veze, pa ja izujem cipele, nemogu izdrazti znoje mi se noge, pa se moram izuti i raskomotiti
pa zamisli ja u cipelma ili gojzericama 10h i sad jos da trpim ta 2 ili 3 sata a dosao da uzivam, da gledam film
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#895 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City

Post by Chmoljo »

Vragolan wrote:
black wrote: nije to samo u sali 4. vec i u ostalim, dosta puta se osjeti..nije to samo znoj..vec kao prljave charape :mrgreen: mozda se neko u onom mraku i izuje :mrgreen:
sta ima veze, pa ja izujem cipele, nemogu izdrazti znoje mi se noge, pa se moram izuti i raskomotiti
pa zamisli ja u cipelma ili gojzericama 10h i sad jos da trpim ta 2 ili 3 sata a dosao da uzivam, da gledam film
ti uživaš a ljudi oko tebe pate :(
Vragolan

#896 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City

Post by Vragolan »

Chmoljo wrote:
Vragolan wrote:
ti uživaš a ljudi oko tebe pate :(
@chmoljo
molim te reci mi, da me nisi ozbiljno shvatio i da se i ti zezas
Truba

#897 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City

Post by Truba »

i jel ko još bio u sali 4 :mrgreen:
Vragolan

#898 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City

Post by Vragolan »

komi wrote:i jel ko još bio u sali 4 :mrgreen:
nisam imao tu cast :D ali ako govorimo o smradu slicnom kao u teretani onda to lako moze biti da je do nekakvog materijala, u teretani znaju smrditi strunjace i one "spuzvaste" klupice same od sebe, i sad na to dodaj jos znoj

tako da mozemo povuci paralelu
mozda smrdi materijal od kojeg su napravljene stolice ili tepih ili plastika na stolicama i dodas razne mirise sa ljudi i dobijes dobitnu kombinaciju, naravno tu dolazi do izrazaja klima ili ventilacija
Neelix

#899 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City

Post by Neelix »

odgledah i ja shutter...nako vala :-) prva stvar koja upada u oci je da je film mogao makar pola sata biti kraci, ima tonu nepotrebnih stvari, ko da su ih mahsuz izmisljali da bi "nabili" na minutazi (primjer, scena s pacovima). kraj sam u neka doba predvidio. imaju jednu strasnu nelogicnost na pocetku, ali o tome nakon sto ga vise forumasa pogleda, da ne kvarim nikom :-)

6,5/10 od mene
Sunrise00

#900 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City

Post by Sunrise00 »

Alice in wonderland je meni bezveze :oops: :D da znate :D
Post Reply