Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Beg_Babic wrote:€250,720 samo da napomenem kolika je cijena doticnog lexusa
Following the US ordering guide leak, Mercedes has released official pricing information for the highly anticipated SLS AMG Gullwing.
Available for pre-order on November 16th, the SLS AMG starts at €149,000
babicu,samo 500 komada lexus ce napraviti,a i nekako mi se cini da ce na stazi lexus biti brutalniji od sls-a,tj brzi......mada bi ja za sebe uzeo prije mercedes SLS,volim taj retro stil.
ja nisam znao za ovo, zašto nije bilo malo bolje izreklamirano?
upravo provodim sedam nezaboravnih dana sa Lexusom IS 250, mislim, ne znam, zaista....
nek mi još neko pomene švapski trio fantastikus....
johntra wrote:ja nisam znao za ovo, zašto nije bilo malo bolje izreklamirano?
upravo provodim sedam nezaboravnih dana sa Lexusom IS 250, mislim, ne znam, zaista....
nek mi još neko pomene švapski trio fantastikus....
Ja znam neke ovdje na forumu gdje svaki drugi post u prosjeku napisu kako je Toyota najbolja, najbrza, najizdrzljivija, najmanje trosi, najbolje koci, uh neznam vise sta, garant ces dopuniti dalje
Ja znam neke ovdje na forumu gdje svaki drugi post u prosjeku napisu kako je Toyota najbolja, najbrza, najizdrzljivija, najmanje trosi, najbolje koci, uh neznam vise sta, garant ces dopuniti dalje
Beg_Babic wrote:€250,720 samo da napomenem kolika je cijena doticnog lexusa
Following the US ordering guide leak, Mercedes has released official pricing information for the highly anticipated SLS AMG Gullwing.
Available for pre-order on November 16th, the SLS AMG starts at €149,000
Samo da puno pozdravim svog prijatelja pametologa corollu i njegov jet-set brand sa 10 godina iskustva u premium klasi, na trafici su ti maramice za plakanje 20 feninga, uzivaj nobelisto, pusa
Lexus nema baš 10 godina iskustva u premiumu, ali nema ni neku veliku tradiciju...30 godina je sasvim dovoljno da se istraži i ponudi kupcima ono što drugi nemaju ili ne znaju napraviti...to japancima ide od ruke, što dokazuje sve veća popularnost ovog brenda širom svijeta....