mentol girl wrote:bubavi1 wrote:bice interesantno kada ti budes htjela dijecu imati a on jos ne!! pa ce on htjeti u 30oj godini a ti u 31 jos nemas, dotle pritisci sa svih strana... sve ovisi o zreosti osoba...tebi kada bioloski sat bude poceo zvoniti on ceti reci, slusaj , jos sam ja mlad za te stvare...tek se onda vidi koliko je sati i koliko se vremena izgubilo...realnost sama...Lahko je dok si jos na faksu...kada dodju obaveze i zelja za porodicu, onda cemo opet o tome!

Ja sam tog razmisljanja da ne zelim djecu prije 27-30, a godina dana ne znaci nista niti meni niti njemu, tako da sam, sto se tice djece sigurna

..
Ti kazes da si u 2 godinu faksa, znaci oko 21-22 da imas, a on tek oko 20...samo da znas koliko se momci mjenjaju od 20 pa do 30, to nemas pojma, a sve vise stare i sve vise ih zanima hodanje, drustvo, jos ako nije zavrsio fakultet da ne pricam...
Znaci ovako, ja ti samo predlazem sledece, nastavi se zabavljati s njim, a to sto razmisljas o godinama, trenutno to nije pitanje, jer niko od vas dvoje se ne zeli u brak stavljati, a da ne spominjem dijecu jos imati. Vi ste cura i momak, i tacka, godine , zreost, iskustvo neigra nikakvu ulogu jer vam to ne treba momentalno....