Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Obuca9

#876 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Obuca9 »

Sve je to zavjera protiv Bosne :D I Pjanić na klupi i Miske na tribinama.

..zavjera francusko-rumunska
i upali foluška...

:D
Dammme

#877 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Dammme »

veljaca wrote:Ima jedna dobra narodna:

" Zlo raditi a dobru se nadati - ne ide ...."
E da bog da tvom ljubimcu milion dolara za lijekova trebao!
veljaca

#878 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by veljaca »

Dammme wrote:

:lol: :lol: :lol: :lol:

A koji je pak to moj ljubimac ????

:sax:
Dammme

#879 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Dammme »

veljaca wrote:
Dammme wrote:

Onaj što je hajrovao milion dolara od toga što je bio u reprezentaciji, za razliku od Zvjezdana Misimovića koji od reprezentacije nije ništa hajrovao, niti ga je reprezentacija prodavala.
Da zaključimo:

Zvjezdan Misimović
17 golova (dijeli drugo mjesto sa gospodinom Sergejem Barbarezom i Edinom Dijamantom Džekom)
55 odigranih utakmica (Prvi)
4222 minute (Prvi)

and counting!
zecko_kupuz

#880 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by zecko_kupuz »

Zar ljudi još uvijek misle da je Miske fol "izdao" narod i domovinu :zzzz: u dvomeču protiv Portugala?!

Nevjerovatni su fakat. :-) :-) :-)
Neelix

#881 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Neelix »

ti misli sta ti drugi kazu

ja cu znati sta sam vidio na terenu :-)
extraordinary

#882 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by extraordinary »

Koliko ja znam, Miske u sezoni 2010/2011 ne može zaigrati ni za jedan drugi klub, jer koliko se sjećam, Fifina pravila zabranjuju da igrač po sezoni igra u više od dva kluba. Pošto je odigrao poluvrijeme protiv Bayerna u prvom kolu Bundeslige, i nekoliko utakmica za Galatu, mislim da ne može promijeniti klub ove sezone. Rješenje bi bilo da ode u Rusiju ili neku drugu ligu gdje je sezona po kalendaru, i gdje sad počinje sezona 2011, al gdje će tamo :sad:
cel

#883 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by cel »

Neelix wrote:ti misli sta ti drugi kazu

ono što sam ja vidio na terenu je to: da je kod primljenog gola Ibričičć kriv ( njegov čovjek je da gol) a Ibišević je kriv što nismo dali gol ( lopta da ga nije ogrebala ušla bi u gol )........ dalje da je Čiro dao da se očiste naši glavni igraći od žutih kartona sve bi bilo drugaćije u Portugalu i u Zenici
Ripicipi

#884 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Ripicipi »

Neelix wrote:ti misli sta ti drugi kazu

A koga Miske bojkotuje zadnju godinu?
zecko_kupuz

#885 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by zecko_kupuz »

Sigurno će neko ovo što ću reći smatrati glupavim rezonovanjem (i to donekle razumijem :D ), ali meni ne ide u glavu da bi ozbiljan čovjek koji iza sebe ima solidnu internacionalnu karijeru, porodicu i djecu mogao napraviti nešto tako nepromišljeno kao što je recimo sabotaža vlastite reprezentacije. :-) :-) :-)

Na stranu srčanost Spahića, fin odgoj Džeke i Ibiševića :-D , Miske je uvijek bio nekako poseban. :thumbup: :bih:
Neelix

#886 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Neelix »

nije u pitanju samo reprezentacija, i u wolfsburgu se ponasao poput primadonne, jel ne pocne jednu utakmicu odmah kuka po medijima kako trener ne valja. garant je i u galati pokusao glumit zvijezdu, pa ga je hagi spustio na zemlju.
and

#887 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by and »

Neelix wrote:nije u pitanju samo reprezentacija, i u wolfsburgu se ponasao poput primadonne, jel ne pocne jednu utakmicu odmah kuka po medijima kako trener ne valja. garant je i u galati pokusao glumit zvijezdu, pa ga je hagi spustio na zemlju.
nije potrebno da glumi,jer je stvarno zvijezda.pogotovo za galatu,a nadam se i da će hadži uskoro biti spušten na zemlju i nogiran
veljaca

#888 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by veljaca »

Dammme wrote:
veljaca wrote:
Dammme wrote: E da bog da tvom ljubimcu milion dolara za lijekova trebao!

Onaj što je hajrovao milion dolara od toga što je bio u reprezentaciji, za razliku od Zvjezdana Misimovića koji od reprezentacije nije ništa hajrovao, niti ga je reprezentacija prodavala.
Da zaključimo:

Zvjezdan Misimović
17 golova (dijeli drugo mjesto sa gospodinom Sergejem Barbarezom i Edinom Dijamantom Džekom)
4222 minute (Prvi)

and counting!
Kakva glupost ovo sto sam boldirao i podvukao. Cuj nekoga prodala reprezentacija ..... hahahahahaha ...
Proda se samo igrac koji VRIJEDI ....
Opet ponavljam " Zlo raditi a dobru se nadati - ne ide ...."

burek_in_space

#889 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by burek_in_space »

Nije bilo prodaje preko reprezentacije, nikad, ne ne :-)
pezzar

#890 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by pezzar »

Gospodine Felix Maggath, molim Vas, kupite Misimovica!
Dialer

#891 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Dialer »

Miske bojkotuje samog sebe cini se
Dammme

#892 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Dammme »

veljaca wrote:
Dammme wrote:
veljaca wrote: :lol: :lol: :lol: :lol:

Da zaključimo:

Zvjezdan Misimović
4222 minute (Prvi)

and counting!
Kakva glupost ovo sto sam boldirao i podvukao. Cuj nekoga prodala reprezentacija ..... hahahahahaha ...

Glupost može biti samo za onoga ko je ili glup ili se takvim pravi :wink:
Ko je govorio o igraču?
Govorio sam o tvom miljeniku, penzioneru, koji bi, da mu nije bilo Reprezentacije BiH, sada bio možda trener Sesveta, a maksimalni domet bi mu bio da bude viječnik u Zagrebačkoj skupštini.
Da tom ljigavcu nije bilo prije svih Misketa, Džeke i Seje, .urac bi on vidio Kine i na razglednici, a kamoli da uzme milion za treniranje tamnošnjeg kluba.

P.s. @Bureče, hajde molim te nađi načina da se obustavi ova rasprava, jer čemo otići do Kulina Bana ako se ovako nastavi. Nisam je počeo, ali boga mi ni otšutiti neću.
MrMaliJoe

#893 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by MrMaliJoe »

zecko_kupuz wrote:Zar ljudi još uvijek misle da je Miske fol "izdao" narod i domovinu :zzzz: u dvomeču protiv Portugala?!

Nevjerovatni su fakat. :-) :-) :-)
Kao njemu tada, nakon svega, nije stalo da ode na završnicu u J. Afriku. :shock: :?
Miske je sajan igrač i nadam se najboljem.
MrMaliJoe

#894 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by MrMaliJoe »

veljaca wrote:

Nisi upravu, hoćeš reći da miske ne vrijedi. :? ??? Čovjek ima posala sa budalom koji za neuspjehe svog kluba pokušava prebaciti lopticu na Misketa i skrenuti pažnju sa sebe. Možeš HaGIJU dovesti spejs junajted, ne bi znao šta bi sa njima.
Last edited by MrMaliJoe on 31/01/2011 02:02, edited 1 time in total.
mgogic

#895 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by mgogic »

Miske je napravio kardinalnu gresku sto se uopste upustio s Turcima u posao, i sad placa ceh! Jebi ga, sad valja izgurati godinu, a onda pravac Europa! U zdraviju sredinu, tamo gdje rade mentalno zdravi i sposobni ljudi! Meni je samo cudno da das tolike milione, i onda covjeka u drugi tim!
Jbg gledano s ljudske strane nisu cista posla: taj Misimovic ne zivi od pisanja knjiga ili snajderaja, on zivi od fudbala, a ono sto mu ova bagra radi je ubijanje fudbala u igracu! Posle ove godine, trebace mu jos 2 da se oporavi u igrackom smislu, i taman ode karijera u pm!
Ja se opet nadam najboljem, a to je sto skorije napustanje one budalastinje od tima.
A za reprezentaciju, stvarno ne mogu da vjerujem da ima u BiH tako devijantnih umova, koji misle da je Miske prodao utakmicu protiv Portugala!Covjek igra godinama srcem za reprezentaciju, i onda odigra lose - Ciro potpali malo poluumne gradjane drage nam drzave, i odmah Miske prodao!! Covjece bas smo jadni!
Neelix

#896 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Neelix »

eto sad hagi je malouman, a misimovic kralj svega i svacega :lol: naletio je konacno na trenera koji mu nece trpit glumljenje zvijezde i setkanje na terenu, i zato je kaznjen. nista sto nije sam skrivio. kad se uozbilji, strasan je igrac, al je problem sto izgleda nikad nije odrastao u glavi, ne shvata da ga niko nije duzan maziti i paziti niti klanjati mu se.
mgogic

#897 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by mgogic »

Ja cu se rado sloziti sa tobom ako Miske zaigra do kraja sezone za Galatu! Ali daj Boze! Mislis da je Miske toliko glup i retardiran da se ne uozbilji i da se inati jos 6 mjeseci zato sto umislja da je zvijezda? Pa igrao je taj Miske u jos nekoliko klubova u karijeri, pa nikad problema nije imao?!
Neelix

#898 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Neelix »

ma kako nije, pa i u wolfsburgu je, cim ne pocne utakmicu otpocetka, kukao kako trener ne valja i kako on mora ici. nedo bog da mu neko kritiku uputi, odmah se buni, ili u slucaju reprezentacije najavi povlacenje.
Meshtar

#899 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Meshtar »

Neelix wrote:eto sad hagi je malouman, a misimovic kralj svega i svacega :lol: naletio je konacno na trenera koji mu nece trpit glumljenje zvijezde i setkanje na terenu, i zato je kaznjen. nista sto nije sam skrivio. kad se uozbilji, strasan je igrac, al je problem sto izgleda nikad nije odrastao u glavi, ne shvata da ga niko nije duzan maziti i paziti niti klanjati mu se.

Ti onda očigledno nisi čuo za božanstvene metode Felixa Magatha, uzgred nekadašnjeg Misketovog trenera :wink:
Neelix

#900 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Neelix »

ovaj je i poceo kenjati kako je magath otisao iz wolfa :) njemu ocito nije smio.
Post Reply