..zavjera francusko-rumunska
i upali foluška...
Moderators: Charuga, Tomahawk11
E da bog da tvom ljubimcu milion dolara za lijekova trebao!veljaca wrote:Ima jedna dobra narodna:
" Zlo raditi a dobru se nadati - ne ide ...."
Dammme wrote:E da bog da tvom ljubimcu milion dolara za lijekova trebao!veljaca wrote:Ima jedna dobra narodna:
" Zlo raditi a dobru se nadati - ne ide ...."
Onaj što je hajrovao milion dolara od toga što je bio u reprezentaciji, za razliku od Zvjezdana Misimovića koji od reprezentacije nije ništa hajrovao, niti ga je reprezentacija prodavala.veljaca wrote:Dammme wrote:E da bog da tvom ljubimcu milion dolara za lijekova trebao!veljaca wrote:Ima jedna dobra narodna:
" Zlo raditi a dobru se nadati - ne ide ...."![]()
![]()
![]()
![]()
A koji je pak to moj ljubimac ????
Neelix wrote:ti misli sta ti drugi kazu
ja cu znati sta sam vidio na terenu
A koga Miske bojkotuje zadnju godinu?Neelix wrote:ti misli sta ti drugi kazu
ja cu znati sta sam vidio na terenu
nije potrebno da glumi,jer je stvarno zvijezda.pogotovo za galatu,a nadam se i da će hadži uskoro biti spušten na zemlju i nogiranNeelix wrote:nije u pitanju samo reprezentacija, i u wolfsburgu se ponasao poput primadonne, jel ne pocne jednu utakmicu odmah kuka po medijima kako trener ne valja. garant je i u galati pokusao glumit zvijezdu, pa ga je hagi spustio na zemlju.
Kakva glupost ovo sto sam boldirao i podvukao. Cuj nekoga prodala reprezentacija ..... hahahahahaha ...Dammme wrote:Onaj što je hajrovao milion dolara od toga što je bio u reprezentaciji, za razliku od Zvjezdana Misimovića koji od reprezentacije nije ništa hajrovao, niti ga je reprezentacija prodavala.veljaca wrote:Dammme wrote: E da bog da tvom ljubimcu milion dolara za lijekova trebao!![]()
![]()
![]()
![]()
Da zaključimo:
Zvjezdan Misimović
17 golova (dijeli drugo mjesto sa gospodinom Sergejem Barbarezom i Edinom Dijamantom Džekom)
55 odigranih utakmica (Prvi)
4222 minute (Prvi)
and counting!
Glupost može biti samo za onoga ko je ili glup ili se takvim praviveljaca wrote:Kakva glupost ovo sto sam boldirao i podvukao. Cuj nekoga prodala reprezentacija ..... hahahahahaha ...Dammme wrote:Onaj što je hajrovao milion dolara od toga što je bio u reprezentaciji, za razliku od Zvjezdana Misimovića koji od reprezentacije nije ništa hajrovao, niti ga je reprezentacija prodavala.veljaca wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
Da zaključimo:
Zvjezdan Misimović
17 golova (dijeli drugo mjesto sa gospodinom Sergejem Barbarezom i Edinom Dijamantom Džekom)
55 odigranih utakmica (Prvi)
4222 minute (Prvi)
and counting!
Proda se samo igrac koji VRIJEDI ....
Opet ponavljam " Zlo raditi a dobru se nadati - ne ide ...."
Kao njemu tada, nakon svega, nije stalo da ode na završnicu u J. Afriku.zecko_kupuz wrote:Zar ljudi još uvijek misle da je Miske fol "izdao" narod i domovinuu dvomeču protiv Portugala?!
Nevjerovatni su fakat.![]()
![]()
Nisi upravu, hoćeš reći da miske ne vrijedi.veljaca wrote:
Kakva glupost ovo sto sam boldirao i podvukao. Cuj nekoga prodala reprezentacija ..... hahahahahaha ...
Proda se samo igrac koji VRIJEDI ....
Opet ponavljam " Zlo raditi a dobru se nadati - ne ide ...."
Neelix wrote:eto sad hagi je malouman, a misimovic kralj svega i svaceganaletio je konacno na trenera koji mu nece trpit glumljenje zvijezde i setkanje na terenu, i zato je kaznjen. nista sto nije sam skrivio. kad se uozbilji, strasan je igrac, al je problem sto izgleda nikad nije odrastao u glavi, ne shvata da ga niko nije duzan maziti i paziti niti klanjati mu se.