Igra savrsena, Rafa nije imao ni gram sanse.
TENIS
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
samo malo
#876 Re: TENIS
Bravo Cile, pade Rafa ko zrela kruska
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#877 Re: TENIS
Ma garant opet bio povrijedjen, iscrpljen i tome slicno 
- ultima_palabra
#878 Re: TENIS
Nemaš pojma, htio da izbjegne NoletaAdmir_1984 wrote:Ma garant opet bio povrijedjen, iscrpljen i tome slicno
- KIA
#880 Re: TENIS
Kvaziigrac isterao Nadala naglavacke sa turnira ...moctasticno wrote:Nije mu vala bilo ni tesko protiv onog kvaziigraca.
- ultima_palabra
#881 Re: TENIS
Jao trofeja, pa mogu se manja djeca izgubit u njemu
Bravo za Noleta, ali on rijetko odigra dva dobra turnira zaredom, a sutra počinje Masters 1000 u Šangaju
Tu ćemo gledati sve najbolje igrače, sa izuzetkom Federera i Murraya.
- do_tokija
#882 Re: TENIS
svaka cast djokovicu na razbijanju onog poluigraca...
- zimzelen
#883 Re: TENIS
kao u Wimbledonu onomad, 2001, Ivanisevica sada je kisa pomogla Djokici, jer ko zna kako bi se proveo nakon 4-5 break lopti Cilica. Djokica je dotakao vrh svojih dostignuca a za Marina ima podosta jos prostora za napredak i mislim da ce on popraviti medjusobni omjer a u februaru -martu, sigurno uci u top 10.do_tokija wrote:svaka cast djokovicu na razbijanju onog poluigraca...
- KIA
#884 Re: TENIS
Gluposti , Djokovic je za klasu talentovaniji od Cilica , sto i rezultati pokazuju ;zimzelen wrote:kao u Wimbledonu onomad, 2001, Ivanisevica sada je kisa pomogla Djokici, jer ko zna kako bi se proveo nakon 4-5 break lopti Cilica. Djokica je dotakao vrh svojih dostignuca a za Marina ima podosta jos prostora za napredak i mislim da ce on popraviti medjusobni omjer a u februaru -martu, sigurno uci u top 10.do_tokija wrote:svaka cast djokovicu na razbijanju onog poluigraca...
a sto se napretka tice , Djokovicev volej je tek poceo da dolazi do izrazaja , otkad mu je Tod Martin pomocni trener ... jos tu ima prilicno toga da se popravi i usavrsi ...
Uostalom , otpisujete ga iz godine u godinu , a on se vraca ...
- ultima_palabra
#885 Re: TENIS
Come on, Nole i volej
Teško je reći ko je talentovaniji, zavisi ko kakav stil igre voli. Nole je sigurno raznovrsniji igrač, ali teško da Čilić sa svojom visinom može igrati drugačiji tenis od ovog koji igra. Tako da Čilić može još poboljšati igru na mreži i mentalnu snagu, i to je to, gotov proizvod.
Teško je reći ko je talentovaniji, zavisi ko kakav stil igre voli. Nole je sigurno raznovrsniji igrač, ali teško da Čilić sa svojom visinom može igrati drugačiji tenis od ovog koji igra. Tako da Čilić može još poboljšati igru na mreži i mentalnu snagu, i to je to, gotov proizvod.
- ultima_palabra
#887 Re: TENIS
Zasluženo, vidjelo se da Federeru nije bilo baš pravo što je izgubio na domaćem terenu. Čini mi se da Fed nije igrao oko mjesec i po, a u Baselu je imao 4 laka protivnika, tako da je na Noleta naletio u dosta upitnoj formi.
Vidjećemo šta će se dešavati u Parizu.
-
Tokio
#888 Re: TENIS
Ništa specijalno,poznato je da se ovi najjači na tom turniru "ne znoje" previše,svi se spremaju za zadnj turnir u Londonuultima_palabra wrote:Zasluženo, vidjelo se da Federeru nije bilo baš pravo što je izgubio na domaćem terenu. Čini mi se da Fed nije igrao oko mjesec i po, a u Baselu je imao 4 laka protivnika, tako da je na Noleta naletio u dosta upitnoj formi.
- KIA
#889 Re: TENIS
lolTokio wrote:Ništa specijalno,poznato je da se ovi najjači na tom turniru "ne znoje" previše,svi se spremaju za zadnj turnir u Londonuultima_palabra wrote:Zasluženo, vidjelo se da Federeru nije bilo baš pravo što je izgubio na domaćem terenu. Čini mi se da Fed nije igrao oko mjesec i po, a u Baselu je imao 4 laka protivnika, tako da je na Noleta naletio u dosta upitnoj formi.
Valjda ga je zato tri puta za redom osvajao Federer ... pred domacom publikom
- ultima_palabra
#890 Re: TENIS
Mislim da je mislio na Pariz, ni Federer ni Nadal ni Đoković ga nikad nisu osvojili. Obično ovi koji love mjesto na Masters Cupu doguraju daleko.KIA wrote:lolTokio wrote:Ništa specijalno,poznato je da se ovi najjači na tom turniru "ne znoje" previše,svi se spremaju za zadnj turnir u Londonuultima_palabra wrote:Zasluženo, vidjelo se da Federeru nije bilo baš pravo što je izgubio na domaćem terenu. Čini mi se da Fed nije igrao oko mjesec i po, a u Baselu je imao 4 laka protivnika, tako da je na Noleta naletio u dosta upitnoj formi.
Vidjećemo šta će se dešavati u Parizu.![]()
-
Tokio
#891 Re: TENIS
Mislio sam na ParizKIA wrote:lolTokio wrote:Ništa specijalno,poznato je da se ovi najjači na tom turniru "ne znoje" previše,svi se spremaju za zadnj turnir u Londonuultima_palabra wrote:Zasluženo, vidjelo se da Federeru nije bilo baš pravo što je izgubio na domaćem terenu. Čini mi se da Fed nije igrao oko mjesec i po, a u Baselu je imao 4 laka protivnika, tako da je na Noleta naletio u dosta upitnoj formi.
Vidjećemo šta će se dešavati u Parizu.![]()
- ultima_palabra
#892 Re: TENIS
A u Parizu...

Pa dobro, nije baš da mu je toliko stalo ali Benneteau
Rafa se plasirao dalje nakon cirkusa protiv Almagra, sramotan meč za njega. Murray se također provukao protiv Blakea. Safin je otišao u stilu, porazom od Del Potra 2-1.
Pa dobro, nije baš da mu je toliko stalo ali Benneteau
Rafa se plasirao dalje nakon cirkusa protiv Almagra, sramotan meč za njega. Murray se također provukao protiv Blakea. Safin je otišao u stilu, porazom od Del Potra 2-1.
-
Hare_ze
#893 Re: TENIS
Ma Fedex ocigledno od finala US OPEN-a igra sa pola snage...covjeku nestalo motivacije, Bennetou je sinoc pogadjao sve zivo, odigrao mec zivota...Almagro, smijesno sta je propustio, ali upravo to i jeste razlika izmedju odlicnih i vrhunskih...metilj se provuce protiv Blakea, igrali do 2 satra ujutro
dobar mec
-
Tokio
- do_tokija
#895 Re: TENIS
Nadal spasio pet mec lopti protiv Almagra i to tri vezane na 40-0 na svoj servis Almagro nije uspio!
-
Tokio
#896 Re: TENIS
Bolje bi mu bilo da ih nije spašavao,ja što ga Novak nagrdido_tokija wrote:Nadal spasio pet mec lopti protiv Almagra i to tri vezane na 40-0 na svoj servis Almagro nije uspio!
- ultima_palabra
#897 Re: TENIS
U nedjelju počinje završni turnir osmorice u Londonu. Grupa A: Federer, Murray, Del Potro i Verdasco. Grupa B: Nadal, Đoković, Davydenko, Soderling.
Vrlo teška grupa za Rafu, sve igrači koji su u formi zadnjih par mjeseci. S druge strane u Federerovoj grupi su igrači koji imaju određenih problema sa povredama.
Po trenutnoj formi, Nole je veliki favorit, ali treba uzeti u obzir da je odigrao puno mečeva u zadnje vrijeme, a i da nikad u karijeri nije odbranio titulu
Poslije njega po meni slijede Federer (ako mu bude stalo), Murray i Davydenko.
Vrlo teška grupa za Rafu, sve igrači koji su u formi zadnjih par mjeseci. S druge strane u Federerovoj grupi su igrači koji imaju određenih problema sa povredama.
Po trenutnoj formi, Nole je veliki favorit, ali treba uzeti u obzir da je odigrao puno mečeva u zadnje vrijeme, a i da nikad u karijeri nije odbranio titulu
Poslije njega po meni slijede Federer (ako mu bude stalo), Murray i Davydenko.
-
sa2101
#898 Re: TENIS
davydenko razbi nadal
federeru sutra treba 1 set protiv del potra da prodje u polufinale.
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#899 Re: TENIS
Rafa ocekivano losh nakon povreda i tesko da ce se ikada vratiti na prvo mjesto. Vidjecemo ga na zemlji, al skeptik samsa2101 wrote:davydenko razbi nadalfedereru sutra treba 1 set protiv del potra da prodje u polufinale.
- ultima_palabra
#900 Re: TENIS
Žalosno je gledati Rafu ovih dana, definitivno ima želju (ona ga je i dovela do tie-breaka), ali nema samopouzdanja. Šteta što mora igrati ovaj turnir, pa poslije njega i Davis Cup, umjesto da se relaksira na Mallorci i napucava u teretani i priprema za AO
Čovjek zamahuje iz sve snage, a lopta jedva prelazi mrežu
Nadam se da Uncle Toni ima asa u rukavu i da ćemo dogodine gledati pravog Rafu.
Nadam se da Uncle Toni ima asa u rukavu i da ćemo dogodine gledati pravog Rafu.