Haram im bilo.....
- Pasiflora
#876 Re: Haram im bilo.....
Ljudi, ovo je najveci sevap koji covjek moze napravit. Tako sam ponosna na SA-X

- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#877 Re: Haram im bilo.....
Svaka cast za organizaciju i radost koju ste pruzili ovom momku i njegovoj familiji.Svak Čast 
- _tulumba_
#878 Re: Haram im bilo.....
Jos jednom, SVAKA VAM CAST I HVALA SVIMA!
Bog dragi neka vas (nas) nagradi za sve uradjeno!Gledam ove slike, rijeci postaju suvisne, djela ovih dobrih ljudi sve govore..Svaka cast!! 
- HAVANA
#880 Re: Haram im bilo.....
Sve ste čuli a i vidjeli, tako da nema potrebe da još nešto dodajem osim da se zahvalim svima koji su pomogli i ovom momku na slici koji nam se naknadno priključio.Mislim da će ovo dati dobre rezultate jer mi Edis djeluje kao neko ko želi da radi.
I njegov brat je rekao da želi nastaviti školovanje a da bi njegov izbor bio automehaničarski zanat, koji mu sigurno može omogučiti solidna primanja u budučnosti.Sad je sve na njima i stvarno imaju dobru šansu koju vrijednim radom mogu pretočiti u sigurnu budučnost.
Šta ćemo s kravom i imenom žalosna nam majka
Halaluša mi baš nako solidno i umiljato za krave
A čuj mi novinarke na ugodnoj vožnji i prijatnom putovanju a ispatila se pravo.
Nije do mene tita mi ,vozio sam mirno i staloženo kakav i jesam
Šta ćemo s kravom i imenom žalosna nam majka
A čuj mi novinarke na ugodnoj vožnji i prijatnom putovanju a ispatila se pravo.
Nije do mene tita mi ,vozio sam mirno i staloženo kakav i jesam
-
SnezanaM
#881 Re: Haram im bilo.....
Vidjeti ovako nesto je prelijepo i jos jedan dokaz da u ovoj zemlji ima divnih ljudi
I nije ih malo
I nije ih malo
-
sanasa
#882 Re: Haram im bilo.....
BRAVO, BRAVO, BRAVO LJUDI!!!
Predlazem ime za kravu, ako moze SEHERZADA, nemojte mi stranjskih imena
p.s.
i SAX-ovce 
Predlazem ime za kravu, ako moze SEHERZADA, nemojte mi stranjskih imena
p.s.
- ahmed_dv
#883 Re: Haram im bilo.....
Bravo ljudi. Grupa na FB sada broji preko 2000 clanova. Jedna djevojka nam tamo javlja da do sad ima skupljenih 700 KM da preda na sljedecem sastanku forumasa u VF:u.
http://www.facebook.com/group.php?gid=70092199171
http://www.facebook.com/group.php?gid=70092199171
- kurty
#884 Re: Haram im bilo.....
Evo u kurtya...srce ko Amerika...heheheh
Dodjo i ja kuci svecano, ali presretan zbog osmjeha kojeg smo nas 4 mogli doziviti uzivo, mada sam opet presretan i kad ga vidim na slici... ...Super je bilo u Bratuncu...presretan sam zbog sveka sto smo postigli svi mi, zbog osmjeha, zbog njihove tetke koja pokusava da ih "gura" koliko moze...
Presretan sam....
Eh ovako-stala je nacrtana, stala ce da se brzo uzdigne u avliji porodice koja nam je usla u zivote...
Vec je receno par rjesenja tj. zakljucaka...ono sto je jos potrebno, a sto sam predlozio tamo jeste: NEKE ALATKE ZA RAD NA NJIVI (asov, kramp, kosa, belegija, ono nesta s cim se kosa otkiva, lopata, pa onaj sitniji alat-kljesta, par kljuceva, cekic, SIKIRA...pa nemoja ni kolica (civare, kariole), 2-3 para rukavica za rad, onda cemo kupiti malo lanaca i kanape... i obavezno da kupimo jedan poveci komad najlona (on treba za sve sta se bude radilo)
Dalje- u kuci je bojler koji ne radi od kad je ugradjen, frizider koji je star i nije nikako dobar-vidi se na slici jednoj, potrebnoi ce biti par posuda za mlijeko, sirenje, sir, kajmak-mesooooo, ali o tome drugom prilikom)...
Ono sto me najvise zaboljelo je kada su me izveli na sprat kuce i kada sam vidjeo da je totalna promaha. Sto se krova tice-ima samo crijep, bez ikakve termoizolacije, ili bar potkovice...nema nista znaci sto imalo stiti od zime s krova....ali tek sam ostao ukopan kad sam vidjeo da na kuci fale dva prozora, znaci stubiste je otvoreno i kad recimo zimi otvore dnevni boravak kojeg griju, docaka ih temperatura kao vani.
Ono sto je par forumasa pitalo je brojevi odjece-Edis nosi 42, a Elvis 39...
ONO STO ME JE USRECILO I KAD SAM MAJKI PRICAO STA I KAKO JE BILO, zaplakao sam, JESTE IZRAZ LICA ELVISOVOG KAD JE U RUKE DOBIO MOBITEL...Znaci to je onaj djeciji izraz lica koji misli da je na vrhu svijeta, da su svi njegovi problemi otisli i nestali...
p.s. A sta cemo za ime krave...(moja nana je kravi vikala " stu Šarava", sto je znacilo "smiri se Šarava"
eh sad zamislite majku koja uleti u stalu i drekne se "stu Kurtulja"....sve vam je jasno

Dodjo i ja kuci svecano, ali presretan zbog osmjeha kojeg smo nas 4 mogli doziviti uzivo, mada sam opet presretan i kad ga vidim na slici... ...Super je bilo u Bratuncu...presretan sam zbog sveka sto smo postigli svi mi, zbog osmjeha, zbog njihove tetke koja pokusava da ih "gura" koliko moze...
Presretan sam....
Eh ovako-stala je nacrtana, stala ce da se brzo uzdigne u avliji porodice koja nam je usla u zivote...
Vec je receno par rjesenja tj. zakljucaka...ono sto je jos potrebno, a sto sam predlozio tamo jeste: NEKE ALATKE ZA RAD NA NJIVI (asov, kramp, kosa, belegija, ono nesta s cim se kosa otkiva, lopata, pa onaj sitniji alat-kljesta, par kljuceva, cekic, SIKIRA...pa nemoja ni kolica (civare, kariole), 2-3 para rukavica za rad, onda cemo kupiti malo lanaca i kanape... i obavezno da kupimo jedan poveci komad najlona (on treba za sve sta se bude radilo)
Dalje- u kuci je bojler koji ne radi od kad je ugradjen, frizider koji je star i nije nikako dobar-vidi se na slici jednoj, potrebnoi ce biti par posuda za mlijeko, sirenje, sir, kajmak-mesooooo, ali o tome drugom prilikom)...
Ono sto me najvise zaboljelo je kada su me izveli na sprat kuce i kada sam vidjeo da je totalna promaha. Sto se krova tice-ima samo crijep, bez ikakve termoizolacije, ili bar potkovice...nema nista znaci sto imalo stiti od zime s krova....ali tek sam ostao ukopan kad sam vidjeo da na kuci fale dva prozora, znaci stubiste je otvoreno i kad recimo zimi otvore dnevni boravak kojeg griju, docaka ih temperatura kao vani.
Ono sto je par forumasa pitalo je brojevi odjece-Edis nosi 42, a Elvis 39...
ONO STO ME JE USRECILO I KAD SAM MAJKI PRICAO STA I KAKO JE BILO, zaplakao sam, JESTE IZRAZ LICA ELVISOVOG KAD JE U RUKE DOBIO MOBITEL...Znaci to je onaj djeciji izraz lica koji misli da je na vrhu svijeta, da su svi njegovi problemi otisli i nestali...
p.s. A sta cemo za ime krave...(moja nana je kravi vikala " stu Šarava", sto je znacilo "smiri se Šarava"
-
kone
#885 Re: Haram im bilo.....
Svaka vam cast na ovome sto ste uradili
Sutra cu uplatiti 50 KM na racun kurty-a...
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#886 Re: Haram im bilo.....
prije nego nastavim lobirati za ime krave, imam jos jedan prijedlog...posto ce oni dobit stoku, bilo jednu, dvije krave ili kravu i par ovaca, evo jos jedan prijedlog - da iz SOSa uzmemo kakvo pasce poklonimo im i njega da ih cuva (garantujem da cu naci 10 forumasa spremnih odvojiti 5 KM mjesecno za suhu hranu za psa)...
naravno, to bi se trebalo prvo provjeriti sa porodicom....znaci dobili bi veterinarski obradjenog cuvara i druga...
naravno, to bi se trebalo prvo provjeriti sa porodicom....znaci dobili bi veterinarski obradjenog cuvara i druga...
- kurty
#887 Re: Haram im bilo.....
Pujdu vec imaju...ljut ko chili...
-
mIRCerka
#888 Re: Haram im bilo.....
pa sto ne slikaste i pujdukurty wrote:Pujdu vec imaju...ljut ko chili...
-
5ar5rovic
#889 Re: Haram im bilo.....
Eh, oni već imaju Pujdu, (vidjeti prethodni video). Autohtona sjeveroistočno-bosanska marka "STRITER" !mIRCerka wrote:prije nego nastavim lobirati za ime krave, imam jos jedan prijedlog...posto ce oni dobit stoku, bilo jednu, dvije krave ili kravu i par ovaca, evo jos jedan prijedlog - da iz SOSa uzmemo kakvo pasce poklonimo im i njega da ih cuva (garantujem da cu naci 10 forumasa spremnih odvojiti 5 KM mjesecno za suhu hranu za psa)...
-
mIRCerka
#890 Re: Haram im bilo.....
cemu tuzna faca? Video ne mogu gledati, svaki put kad dodje dio kad on jeca ja se srusim od tuge....5ar5rovic wrote:Eh, oni već imaju Pujdu, (vidjeti prethodni video). Autohtona sjeveroistočno-bosanska marka "STRITER" !mIRCerka wrote:prije nego nastavim lobirati za ime krave, imam jos jedan prijedlog...posto ce oni dobit stoku, bilo jednu, dvije krave ili kravu i par ovaca, evo jos jedan prijedlog - da iz SOSa uzmemo kakvo pasce poklonimo im i njega da ih cuva (garantujem da cu naci 10 forumasa spremnih odvojiti 5 KM mjesecno za suhu hranu za psa)...
-
a3tec
#891 Re: Haram im bilo.....
Heeeeeeeeeeej, ljudiiiiii
Danas sam PRAAAAAVO sretan zbog svega ovoga i mislim da nam je ovo svima jedan veliki uspjeh u životu.
Držite se i dalje tako i znajte da samo zajedno - bez obzira na vjeru i naciju - možemo SVE!!!!!!
Držite se i dalje tako i znajte da samo zajedno - bez obzira na vjeru i naciju - možemo SVE!!!!!!
-
istina živa
#892 Re: Haram im bilo.....
Hej ljudi nemogu da radim a da bar na časak ne pogledam šta se ovdje dešava.Vidim obuzeli vas veliki problemi oko imena kravice,hm pa možda bude milka,svima nam je već draga a još je nismo vidjeli.Skontat ćemo već nešto,ima vremena.
Nego šta ćemo za NTV Hayat i gostovanje to nam je sada problem.Kako se predstaviti svijetu i pokazati našu humanost bez obzira na vjeru i naciju pa bogami i na državu u kojoj živimo,ovdje smo svi isti,svi smo jedna velika porodica.Mislim da je važno da pokažemo da još ima dobrote u nama i da animiramo ostale dobre duše da nam se pridruže.
Vrijedi pokazati i onim jadnim političarima da nas ima MAŠALA.Evo ja im dobrovoljno od sebe dajem po jedan dulumčić zemlje u istočnoj Bosni i par kokoši (horoza nek nabave sami),pa nek žive veselo i sretno do kraja života

Nego šta ćemo za NTV Hayat i gostovanje to nam je sada problem.Kako se predstaviti svijetu i pokazati našu humanost bez obzira na vjeru i naciju pa bogami i na državu u kojoj živimo,ovdje smo svi isti,svi smo jedna velika porodica.Mislim da je važno da pokažemo da još ima dobrote u nama i da animiramo ostale dobre duše da nam se pridruže.
Vrijedi pokazati i onim jadnim političarima da nas ima MAŠALA.Evo ja im dobrovoljno od sebe dajem po jedan dulumčić zemlje u istočnoj Bosni i par kokoši (horoza nek nabave sami),pa nek žive veselo i sretno do kraja života
-
teAMICA
#893 Re: Haram im bilo.....
Ja glasam za kurtu (za Hayat) 
-
istina živa
#894 Re: Haram im bilo.....
slažem seteAMICA wrote:Ja glasam za kurtu (za Hayat)
- pustopoljina
#896 Re: Haram im bilo.....
5ar5rovic,kurty,amrica,havana,ahmed-koji je postavio temu...su najvise zasluzni sto nije sve ostalo na: jah...jah...moj br'te... a bogami,znaju se i fino izrazavati
bas bi bilo super vidjeti ih na CD (molim snimak na youtube za dijasporu
) da kazu uhljupima-haram vam bilo!!!
znate ono:kakav narod-takva vlast? e meni fakat nije jasno...uzorak naseg naroda,kao da su iz KPD zenica uzimali-pa po njemu pravili vlast.
bas bi bilo super vidjeti ih na CD (molim snimak na youtube za dijasporu
znate ono:kakav narod-takva vlast? e meni fakat nije jasno...uzorak naseg naroda,kao da su iz KPD zenica uzimali-pa po njemu pravili vlast.
-
istina živa
#897 Re: Haram im bilo.....
Očekujem na pp da mi se jave oni koji će na Hayat sa brojevima tel da ih mogu obavijestiti kad je snimanje.
Ništa strašno samo kratke izjave o akciji.Obećavam da će biti bezbolno.
Trbamo to uraditi zbog ljudi kojima je potrebna naša pomoć.
Sad idem malo raditi pa spavanje,davno sam se probudila.
Pozdrav za havanu,jest bilo teško danas ali ti si bio super,za sve pohvale

Ništa strašno samo kratke izjave o akciji.Obećavam da će biti bezbolno.
Trbamo to uraditi zbog ljudi kojima je potrebna naša pomoć.
Sad idem malo raditi pa spavanje,davno sam se probudila.
Pozdrav za havanu,jest bilo teško danas ali ti si bio super,za sve pohvale
-
teAMICA
#898 Re: Haram im bilo.....
Dobri prijedlozi... Ima li vas? Hoćete li?pustopoljina wrote:5ar5rovic,kurty,amrica,havana,ahmed-koji je postavio temu...su najvise zasluzni sto nije sve ostalo na: jah...jah...moj br'te... a bogami,znaju se i fino izrazavati![]()
bas bi bilo super vidjeti ih na CD (molim snimak na youtube za dijasporu) da kazu uhljupima-haram vam bilo!!!
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#899 Re: Haram im bilo.....
evo iscitah sve, pogledah slike, i jos jednom hvala vam
za CD ja bih vas 3,4 koji ste danas isli, ne mogu da izdvojim samo jednu osobu, iako bi kurty mozda imao blagu prednost zbog preuzimanja na sebe finansija.
u subotu ne mrdam iz kuce, hocu gledati CD

za CD ja bih vas 3,4 koji ste danas isli, ne mogu da izdvojim samo jednu osobu, iako bi kurty mozda imao blagu prednost zbog preuzimanja na sebe finansija.
u subotu ne mrdam iz kuce, hocu gledati CD
-
istina živa
#900 Re: Haram im bilo.....
Rekli su mi da bi bilo dobro bar dvije izjave od forumaša koji su uključeni u akciju.Pa eto dajte da to završimo.Kažu bilo bi dobro da su to ljudi koji su slabog imovinskog stanja a eto opet su toliki humanisti.
Ja samo prenosim šta su mi rekli u tel.razgovoru.
Na nama je da odlučimo.
Ja samo prenosim šta su mi rekli u tel.razgovoru.
Na nama je da odlučimo.