Haram im bilo.....

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
Pasiflora

#876 Re: Haram im bilo.....

Post by Pasiflora »

Ljudi, ovo je najveci sevap koji covjek moze napravit. Tako sam ponosna na SA-X :sax: :sax: :sax: :sax: :sax: :sax: :sax:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#877 Re: Haram im bilo.....

Post by pici »

Svaka cast za organizaciju i radost koju ste pruzili ovom momku i njegovoj familiji.Svak Čast :thumbup:
_tulumba_

#878 Re: Haram im bilo.....

Post by _tulumba_ »

Jos jednom, SVAKA VAM CAST I HVALA SVIMA! :) Bog dragi neka vas (nas) nagradi za sve uradjeno!Gledam ove slike, rijeci postaju suvisne, djela ovih dobrih ljudi sve govore..Svaka cast!! :bih:
amrica

#879 Re: Haram im bilo.....

Post by amrica »

RAJA!!!!!

:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
HAVANA

#880 Re: Haram im bilo.....

Post by HAVANA »

Sve ste čuli a i vidjeli, tako da nema potrebe da još nešto dodajem osim da se zahvalim svima koji su pomogli i ovom momku na slici koji nam se naknadno priključio.Mislim da će ovo dati dobre rezultate jer mi Edis djeluje kao neko ko želi da radi. :-D I njegov brat je rekao da želi nastaviti školovanje a da bi njegov izbor bio automehaničarski zanat, koji mu sigurno može omogučiti solidna primanja u budučnosti.Sad je sve na njima i stvarno imaju dobru šansu koju vrijednim radom mogu pretočiti u sigurnu budučnost.
Šta ćemo s kravom i imenom žalosna nam majka :lol: Halaluša mi baš nako solidno i umiljato za krave :D
A čuj mi novinarke na ugodnoj vožnji i prijatnom putovanju a ispatila se pravo. 8-)
Nije do mene tita mi ,vozio sam mirno i staloženo kakav i jesam :D
SnezanaM

#881 Re: Haram im bilo.....

Post by SnezanaM »

Vidjeti ovako nesto je prelijepo i jos jedan dokaz da u ovoj zemlji ima divnih ljudi :)
I nije ih malo :thumbup:
sanasa

#882 Re: Haram im bilo.....

Post by sanasa »

BRAVO, BRAVO, BRAVO LJUDI!!! :thumbup: :bih: :D :D :D

Predlazem ime za kravu, ako moze SEHERZADA, nemojte mi stranjskih imena :-) :-D

p.s. :sax: i SAX-ovce :D
ahmed_dv

#883 Re: Haram im bilo.....

Post by ahmed_dv »

Bravo ljudi. Grupa na FB sada broji preko 2000 clanova. Jedna djevojka nam tamo javlja da do sad ima skupljenih 700 KM da preda na sljedecem sastanku forumasa u VF:u. :-D

http://www.facebook.com/group.php?gid=70092199171
kurty

#884 Re: Haram im bilo.....

Post by kurty »

Evo u kurtya...srce ko Amerika...heheheh :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Dodjo i ja kuci svecano, ali presretan zbog osmjeha kojeg smo nas 4 mogli doziviti uzivo, mada sam opet presretan i kad ga vidim na slici... ...Super je bilo u Bratuncu...presretan sam zbog sveka sto smo postigli svi mi, zbog osmjeha, zbog njihove tetke koja pokusava da ih "gura" koliko moze...
Presretan sam....
Eh ovako-stala je nacrtana, stala ce da se brzo uzdigne u avliji porodice koja nam je usla u zivote...
Vec je receno par rjesenja tj. zakljucaka...ono sto je jos potrebno, a sto sam predlozio tamo jeste: NEKE ALATKE ZA RAD NA NJIVI (asov, kramp, kosa, belegija, ono nesta s cim se kosa otkiva, lopata, pa onaj sitniji alat-kljesta, par kljuceva, cekic, SIKIRA...pa nemoja ni kolica (civare, kariole), 2-3 para rukavica za rad, onda cemo kupiti malo lanaca i kanape... i obavezno da kupimo jedan poveci komad najlona (on treba za sve sta se bude radilo)
Dalje- u kuci je bojler koji ne radi od kad je ugradjen, frizider koji je star i nije nikako dobar-vidi se na slici jednoj, potrebnoi ce biti par posuda za mlijeko, sirenje, sir, kajmak-mesooooo, ali o tome drugom prilikom)...
Ono sto me najvise zaboljelo je kada su me izveli na sprat kuce i kada sam vidjeo da je totalna promaha. Sto se krova tice-ima samo crijep, bez ikakve termoizolacije, ili bar potkovice...nema nista znaci sto imalo stiti od zime s krova....ali tek sam ostao ukopan kad sam vidjeo da na kuci fale dva prozora, znaci stubiste je otvoreno i kad recimo zimi otvore dnevni boravak kojeg griju, docaka ih temperatura kao vani.
Ono sto je par forumasa pitalo je brojevi odjece-Edis nosi 42, a Elvis 39...
ONO STO ME JE USRECILO I KAD SAM MAJKI PRICAO STA I KAKO JE BILO, zaplakao sam, JESTE IZRAZ LICA ELVISOVOG KAD JE U RUKE DOBIO MOBITEL...Znaci to je onaj djeciji izraz lica koji misli da je na vrhu svijeta, da su svi njegovi problemi otisli i nestali...

p.s. A sta cemo za ime krave...(moja nana je kravi vikala " stu Šarava", sto je znacilo "smiri se Šarava" :run: eh sad zamislite majku koja uleti u stalu i drekne se "stu Kurtulja"....sve vam je jasno :thumbup: :thumbup: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kone

#885 Re: Haram im bilo.....

Post by kone »

Svaka vam cast na ovome sto ste uradili :thumbup: Sutra cu uplatiti 50 KM na racun kurty-a...
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#886 Re: Haram im bilo.....

Post by mIRCerka »

prije nego nastavim lobirati za ime krave, imam jos jedan prijedlog...posto ce oni dobit stoku, bilo jednu, dvije krave ili kravu i par ovaca, evo jos jedan prijedlog - da iz SOSa uzmemo kakvo pasce poklonimo im i njega da ih cuva (garantujem da cu naci 10 forumasa spremnih odvojiti 5 KM mjesecno za suhu hranu za psa)...
naravno, to bi se trebalo prvo provjeriti sa porodicom....znaci dobili bi veterinarski obradjenog cuvara i druga...
kurty

#887 Re: Haram im bilo.....

Post by kurty »

Pujdu vec imaju...ljut ko chili...
mIRCerka

#888 Re: Haram im bilo.....

Post by mIRCerka »

kurty wrote:Pujdu vec imaju...ljut ko chili...
pa sto ne slikaste i pujdu :D onda cemo u sljedecoj turi poslat i pujdi krekera :D
5ar5rovic

#889 Re: Haram im bilo.....

Post by 5ar5rovic »

mIRCerka wrote:prije nego nastavim lobirati za ime krave, imam jos jedan prijedlog...posto ce oni dobit stoku, bilo jednu, dvije krave ili kravu i par ovaca, evo jos jedan prijedlog - da iz SOSa uzmemo kakvo pasce poklonimo im i njega da ih cuva (garantujem da cu naci 10 forumasa spremnih odvojiti 5 KM mjesecno za suhu hranu za psa)...
naravno, to bi se trebalo prvo provjeriti sa porodicom....znaci dobili bi veterinarski obradjenog cuvara i druga...
Eh, oni već imaju Pujdu, (vidjeti prethodni video). Autohtona sjeveroistočno-bosanska marka "STRITER" ! :(
mIRCerka

#890 Re: Haram im bilo.....

Post by mIRCerka »

5ar5rovic wrote:
mIRCerka wrote:prije nego nastavim lobirati za ime krave, imam jos jedan prijedlog...posto ce oni dobit stoku, bilo jednu, dvije krave ili kravu i par ovaca, evo jos jedan prijedlog - da iz SOSa uzmemo kakvo pasce poklonimo im i njega da ih cuva (garantujem da cu naci 10 forumasa spremnih odvojiti 5 KM mjesecno za suhu hranu za psa)...
Eh, oni već imaju Pujdu, (vidjeti prethodni video). Autohtona sjeveroistočno-bosanska marka "STRITER" ! :(
cemu tuzna faca? Video ne mogu gledati, svaki put kad dodje dio kad on jeca ja se srusim od tuge....
a3tec

#891 Re: Haram im bilo.....

Post by a3tec »

Heeeeeeeeeeej, ljudiiiiii :) Danas sam PRAAAAAVO sretan zbog svega ovoga i mislim da nam je ovo svima jedan veliki uspjeh u životu.

Držite se i dalje tako i znajte da samo zajedno - bez obzira na vjeru i naciju - možemo SVE!!!!!!
istina živa

#892 Re: Haram im bilo.....

Post by istina živa »

Hej ljudi nemogu da radim a da bar na časak ne pogledam šta se ovdje dešava.Vidim obuzeli vas veliki problemi oko imena kravice,hm pa možda bude milka,svima nam je već draga a još je nismo vidjeli.Skontat ćemo već nešto,ima vremena.
Nego šta ćemo za NTV Hayat i gostovanje to nam je sada problem.Kako se predstaviti svijetu i pokazati našu humanost bez obzira na vjeru i naciju pa bogami i na državu u kojoj živimo,ovdje smo svi isti,svi smo jedna velika porodica.Mislim da je važno da pokažemo da još ima dobrote u nama i da animiramo ostale dobre duše da nam se pridruže.
Vrijedi pokazati i onim jadnim političarima da nas ima MAŠALA.Evo ja im dobrovoljno od sebe dajem po jedan dulumčić zemlje u istočnoj Bosni i par kokoši (horoza nek nabave sami),pa nek žive veselo i sretno do kraja života :x :x :x :x
teAMICA

#893 Re: Haram im bilo.....

Post by teAMICA »

Ja glasam za kurtu (za Hayat) :thumbup:
istina živa

#894 Re: Haram im bilo.....

Post by istina živa »

teAMICA wrote:Ja glasam za kurtu (za Hayat) :thumbup:
slažem se :thumbup: :thumbup: :thumbup:
HAVANA

#895 Re: Haram im bilo.....

Post by HAVANA »

Slažem se :thumbup:
pustopoljina

#896 Re: Haram im bilo.....

Post by pustopoljina »

5ar5rovic,kurty,amrica,havana,ahmed-koji je postavio temu...su najvise zasluzni sto nije sve ostalo na: jah...jah...moj br'te... a bogami,znaju se i fino izrazavati :D
bas bi bilo super vidjeti ih na CD (molim snimak na youtube za dijasporu :D ) da kazu uhljupima-haram vam bilo!!!
znate ono:kakav narod-takva vlast? e meni fakat nije jasno...uzorak naseg naroda,kao da su iz KPD zenica uzimali-pa po njemu pravili vlast.
istina živa

#897 Re: Haram im bilo.....

Post by istina živa »

Očekujem na pp da mi se jave oni koji će na Hayat sa brojevima tel da ih mogu obavijestiti kad je snimanje.
Ništa strašno samo kratke izjave o akciji.Obećavam da će biti bezbolno.
Trbamo to uraditi zbog ljudi kojima je potrebna naša pomoć. :thumbup:
Sad idem malo raditi pa spavanje,davno sam se probudila.
Pozdrav za havanu,jest bilo teško danas ali ti si bio super,za sve pohvale :thumbup: :thumbup: :thumbup:
teAMICA

#898 Re: Haram im bilo.....

Post by teAMICA »

pustopoljina wrote:5ar5rovic,kurty,amrica,havana,ahmed-koji je postavio temu...su najvise zasluzni sto nije sve ostalo na: jah...jah...moj br'te... a bogami,znaju se i fino izrazavati :D
bas bi bilo super vidjeti ih na CD (molim snimak na youtube za dijasporu :D ) da kazu uhljupima-haram vam bilo!!!
znate ono:kakav narod-takva vlast? e meni fakat nije jasno...uzorak naseg naroda,kao da su iz KPD zenica uzimali-pa po njemu pravili vlast.
Dobri prijedlozi... Ima li vas? Hoćete li?
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#899 Re: Haram im bilo.....

Post by ladyblue18 »

evo iscitah sve, pogledah slike, i jos jednom hvala vam :) :thumbup:
za CD ja bih vas 3,4 koji ste danas isli, ne mogu da izdvojim samo jednu osobu, iako bi kurty mozda imao blagu prednost zbog preuzimanja na sebe finansija.
u subotu ne mrdam iz kuce, hocu gledati CD :mrgreen: :bih:
istina živa

#900 Re: Haram im bilo.....

Post by istina živa »

Rekli su mi da bi bilo dobro bar dvije izjave od forumaša koji su uključeni u akciju.Pa eto dajte da to završimo.Kažu bilo bi dobro da su to ljudi koji su slabog imovinskog stanja a eto opet su toliki humanisti.
Ja samo prenosim šta su mi rekli u tel.razgovoru.
Na nama je da odlučimo.
Locked